- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.661
kızlar gunaydınnnnnnn nasılsınızzz
bızım doktor kontrolumuz ıyı gectı bebegımı gordum hıc yerınde durmadı sıpam :)) sekerımız normal cıktı onuda atlattık hayırlısıyla :)) yaptırmayanların basına ıyı haberlerle gelırler ınsallahhh :)) sekerlı su mıdemı cok bulandırdı ama ıgrenc otesı bısey
oglusum 980 gr olmus doktorumuz kılolu olacagını soyledı normalde 750 gr olması gerekırmıs saglık olsun dedım bende bıze ısaret parmagını sallayıp durdu nasıl tatlıydı anlatamam
bu arada doktoorum spınal sezeryan ol dıyor belden ugusturalım hem dogar dogmaz bebegını optururum sana hemde daha rahat olursun dıyo dogum bıttıkten 4 5 saat agrı duymadan bebegınle ılgılenırsın dedı bende cesaret edemıyorum aklım karıstıı aslında cok guzel bebegımın dogdugu anı gorup onu opmek
Kızlar bende başından beri eşim girsin diye istiyorum ama o da hiç istemiyor.. Bi de onların açısından düşününce pek hoş bi görüntü değil, biz duygusal yaklaşıyoruz tabi o anı paylaşmak istiyoruz ama bi de empati kurup adamın tarafından düşünmek lazım.. Erkek doktor, senin bacaklar ayrılmış ortalık kan revan, .. şahsen ben o durumda eşimin pipisine bakan bi kadın varken anı yaşayabilir miyim bilmiyorum.. Bi de tabi yeni doğmuş bebeği tokatlama sahnesi :)) benimki doktor bebeğime vurursa bende ona vururum diyo.. :)) girmeseler daha mı iyi acaba?
Kızlar bende başından beri eşim girsin diye istiyorum ama o da hiç istemiyor.. Bi de onların açısından düşününce pek hoş bi görüntü değil, biz duygusal yaklaşıyoruz tabi o anı paylaşmak istiyoruz ama bi de empati kurup adamın tarafından düşünmek lazım.. Erkek doktor, senin bacaklar ayrılmış ortalık kan revan, .. şahsen ben o durumda eşimin pipisine bakan bi kadın varken anı yaşayabilir miyim bilmiyorum.. Bi de tabi yeni doğmuş bebeği tokatlama sahnesi :)) benimki doktor bebeğime vurursa bende ona vururum diyo.. :)) girmeseler daha mı iyi acaba?
yaa zaten genelde kocalarınızı doğuma sokmayın diyorlar o an görüntü itibariyle soğuma gibi bişey oluyormuş bazı erkeklerde ters tepki yapabilir diyorlar ben zaten kesinlikle ikna edemem girmez yaniii
doguma bekar kiz kardesimi veya gorumcemi alsam piskolojilerini bozarmi acaba,
yokki ailede dogumuma girecek kadar samimiyet kurdugum kisi,
kayinvalidemdende utaniyorum,
hem o sanci esnasinda agzimdan cikacak olanlari dusunemiyorum bile:-(
işin bi de o boyutu var.. çok hoş bi görüntü değil onlar açısından.. benimkide ikna olmaz büyük ihtimal ama bende yavaş yavaş fikrimi değiştiriyorum zatensanki girmese, öle bizi doğumdan sonra pür-i pak şekilde görse daha hoş gibi geliyo..
Bu durumda galiba en iyisi yalnız girmek....
işin bi de o boyutu var.. çok hoş bi görüntü değil onlar açısından.. benimkide ikna olmaz büyük ihtimal ama bende yavaş yavaş fikrimi değiştiriyorum zatensanki girmese, öle bizi doğumdan sonra pür-i pak şekilde görse daha hoş gibi geliyo..
ayyy bu bana benim esimi hatirlatti,annemle geçen gün doğumun olacağı gün için odaya çiçek ,çikolata falan nasıl olsun planları yapıyouz bizimkide kendine kuruyemiş viski falan alıp ben doğumdayken kafayı bulcakmış :) adamı değilki doğuma sokmak baya bi güldürdü bizi
psikolajileri bozulacaksa kayınvalideler girsinnn
annemle geçen gün doğumun olacağı gün için odaya çiçek ,çikolata falan nasıl olsun planları yapıyouz bizimkide kendine kuruyemiş viski falan alıp ben doğumdayken kafayı bulcakmış :) adamı değilki doğuma sokmak baya bi güldürdü bizi
aynen bende bakalım o anda ne olur bilemem ama eşimin girmesi bana imkansız gibi duruyor bide benle dalga geçiyor adam ben sünnet olurken sen yanımda mıydın diyo ben nasıl tek başıma sünnetimi ve askerliğimi yaptıysam sende tek başına doğum yap diyor
cnm o sana kalmış birşey genelde bekarlar için iyi olmaz diyorlar ama alanda var yanina sonuçta kayınvalide fikri hiç iyi değil haberin olsunnn
gözünaydın maşallah kuzucuğuna, darısı başımıza abisi gibi yakışıklı daha geliyo desene
Kesinlikle katılıyorum.. Ben eşimin sünnet resimlerine bile bakamıyorum adama doğuma gir diyorum cık cık cık olacak iş değil..
:):))) onlara bişey olmazzzz orda da bizim psikolojimi bozarlar ahh ah ben ne kadar rahat doğurmuştum çok nazlısın falan derlerhiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?