2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım,bebişlerimiz sağlıklı olsun da diyet yaparız bi süre.Genelde hamilelikte çıkıyor şeker ama sonra geçiyomuş.

geçmiş olsun, ben de bana verilen 100 lük ve 75 lik sıvıları kustuğum için hala şeker yüklemesi yaptıramadım, ben de diyabetim varmış gibi dikkat etmeye çalışıyorum, haftaya tekrar deneyeceğiz, umarım bu kez olur da rahatlarım...

Sağol canım,ben çok seviyorum böyle şeyler yapmayı.Vaktim olsa neler neler yapıcam ama olsun bu kadarı da yeter.Bir de pollyannanın verdiği fikirle oğlundan babasına mektup hazırladım :)))

geçmiş olsun cnm, benim abimin eşindede çıktı şeker çok sıkı olmayan bir diyet uyguladı, çokta takmadı kafaya, en son 150lerdeydi şekeri, bebişi zamanında 3,150kg dogdu, dr. hep korkutuyordu kilolu olur doğum sıkıntılı olur şöyle böyle diye ama gayet saglıklı oldu... cok kişide şeker çıkıyor hamilelikte o yuzden sıkma canını, biraz diyetle hem fazla kg da almadan geçer hamileliğin:)

geçmiş olsunn canımm listende nelerr varr nasıll beslenecekmişsinn
gebelik şekerinin kimde çıkacağı belli olmuyoo benim arkadaşım her akşam 1 kiloya yakın tatlı yerdii baklavalarrr peynir tatlıları künefelerr ne ararsann ama ne şeker çıktı ne bişeyy sadece çok kilo aldı
senin şeker durumun gebelikten sonra hemen geçecekk merak etmee bu sadece gebeliğe özgü biişeyy

canım çok sağol... evet koldan alındığınıda duydum... 100 gr lık şeker 50 gr gr a göre daha şekerli o su çok fena midemi bulandırdı...

Geçmiş olsun canım,bebişlerimiz sağlıklı olsun da diyet yaparız bi süre.Genelde hamilelikte çıkıyor şeker ama sonra geçiyomuş.

canım çok sağol. evet hamilelikten sonra geçer dedi doktor. bebeklerin pofidik pofidik etli doğmasına sebep olurmuş yani yağlı demek istedi galiba doktor. eşim bana morel vermek için diyorki aşkım pofidik olsun işte daha güzel öyle bebekler...

evet canım benimde midem çok kötü oldu e sonda az kalsın çıkıyordu zor tuttum kendimi yavaş yavaş iç acele etme...

Sağol canım,ben çok seviyorum böyle şeyler yapmayı.Vaktim olsa neler neler yapıcam ama olsun bu kadarı da yeter.Bir de pollyannanın verdiği fikirle oğlundan babasına mektup hazırladım :)))

ayy ne romantik... bayıldım.

canım çok sağol...

SElam kızlar...Öncelikle tüm Öğretmen annelerin Öğretmenler günü kutlu olsun:))
OO konular baya derinleşmiş,doğum hakkında konuşmalar başlamış..bende normal doğumdan korkanlardanım...Epidural diyordum hep ama sizden bugün spinal sezeryanı öğrendim,bilemedim,neden olmasın.)))
Bende dün şeker testimi yaptırdım.Çok korkuyordum,ailede herkeste şeker var,bende de kesin çıkar diyordum ama Allaha şükür herşey normalmiş....Yalnız kolestrolüm fazlaymış biraz....O da hergün yumurta yiyrdum,oNUN için sadece beyazını ye dedi doktor...
Kızım da kocaman olmuş 895 gr. Az kaldı kızlar ya....Artık tüm testler tüm aşılar bitti...Bi daha ki doktora gidişimde 31 haftalık olucm ve içimden bir ses hep erken doğum yapcakmışım gibi geliooooooo.......

canım çok geçmiş olsun dikkat et inş. hamilelikten sonra da devam etmez. benim gebelikten önce hep şekerim yüksek çıkardı sınırın altıydı ama doktor yaşına göre yüksek derdi şeker yüklemesi yaptırdığımdada yüksek çıkmıştı yumurtalık kistinde olabilir demişlerdi bebişim sağolsun onun süprizi sayesinde hem kistten kurtuldum hem de dünkü şeker yüklemem ve akş normal çıktı çok şükür benim şikayetimde kilo verememekti ne yersem iştah hiç kesilmiyodu

canımmm sıkma canını. oyun gerçek olsaydı ıstakayı kafasına vurmak vardı ama neyse sanal takılıyor...
Benim eşimdede benzer sorun var. Ah o facebooku kuran varya zaten onu bir bulursam ne yapacağım. Facebookta top eleven diye futbol oyunu var. eşimi onun başından kaldıramıyorum. beni sinir ediyor. sürekli maç maç bıkmıyor. Dün gece ben uyuya kalmışım yani 10 diyince esneme krizine giriyorum. baktım saat 2 olmuş bu halen futbol oynuyor bir bağırdım anında kapadı laptopu korkudan tıpış tıpış geliyor yatağa. Sanki o çocuk ben anne ya. saat sabah 9 da iş başı yapıyor akşam 7 ye kadar bilgisayarda işi gereği. akşam eve gelincede gece yarısına kadar amann bıraktım artık ben bebişimi düşünüyorum. sende öyle yap.

Canım ben sadece 3 kilo aldım. Kiloluda değilim...
Doktor kepek ekmek onun dışında beyaz ekmek hamur işi yasak.
Sebze yemekleri ye dedi. ama havuç yeme dedi.
Meyvelerden elma, portakal, mandalina ye. muz, üzüm yasak.
Pirinç, makarna çok az ye dedi.
Bilmiyorum daha araştıracağım. Şekerli besinleri öğrenmek lazım...

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar güzelce diyetinizi yapın allahın izni ile inşallah düzelecektir...merak ettiğim hamilelikte yediklerimizle alakalımı yüksek çıkıyor şeker ? yoksa zaten böyle bi sorun vardıda hamileliktemi çıktı ? bu arada bende tetenoz aşımı oldum ilk dozunu hiç acımadıki şeker yüklememide yaptırdım iyi çıktı şükür önümüze 1 aşı daha var ondan sonra bir şey yok değilmi ? bu arada ben 2 hafta sonra dr gidicem ve nts ye bağlayacaklarmış doğum hemşiremle tanışacakmışım çok heyecanlıyım inşallah hepimizin bundan sonra hiç bir sorunu olmaz sağ salim doğururuz bebişlerimizi.....

benimde tek ümidim aynen seninki gibi bebişler olunca inş. düzelir.. henüz elini karnıma koyupta bebişlerin tekmelediğini bile hissetmedi inanki du bakalım sonumuz nereye gidecek bende merakla bekliyorum

aynen cnm bende bak oynuyo iyorum dışardan belli olduğu zaman ses vermiyo tekrar diyorum heycanla bak hayatım baksanaaaaaa dur bakıcam diyo tabi o bakıyo bebek duruyo ve ben cok üzülüyorum tabi...

cnm öncelikle geçmiş olsun benimde sanırım 1 hafta sonra şeker yüklemem var ben toplamda 17 kg aldım umarım bişey cıkmaz cıksada diyet yaparım yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar....eşime gelince artık ondan tek bir yardım istemiycem evde yokmuş gibi davrnmayı düşünüyorum zaten onunda umurunda olduğunu sanmıyorum hi aramadı akşam iş çıkışı arar sadece bişy lazımmı diye....Allah akılversin hepsine inş...

UHDE cim bebişlerini görmene ve testinin temiz çıkmasına çok sevindim cnaım gözün aydın...
Bu arada Öğretmenler günü kutlu olsun...

canım çok sağol. gözün aydın senin testler temiz çıkmış. bebişin sana hep böyle uğur getirsin. ne güzel şifasıyla geliyor hayata...

bu konuda uzman sayılırımm ben sana hemencik deyivereyimm kepekli makarna bulgur pilavı yiyebilirsinn kepek ekmek terinee tam buğday ekmeği çavdar ekmeği gibi ekmekleri ye kepek ekmeği uzun zaman kullanımda demir eksikliği yapıyoo

selamm en güzel mart anneleri
benim bugün randevum var detaylı bakılcak
güzel dileklerinizi bekliyorumm

canım ne güzel tadını çıkar bunun. bebeğine uzun uzun bak...
İnşallah güzel geçer...

yok canım bunun yediklerinle alakası yok yani tatlı tabiki abartılırsa bilemiyorum ama hormonlardan kaynaklanıyormuş. ben şu ana kadar 3 kilo aldım ve 26. haftamdayım...

Sağol canım... evet çavdar ekmeği daha güzel onu kullanayım ben... Mag da bu konuda deneyimli o da gelsin ayrıntılar versin...

tşk.ederim canım çok saollll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…