- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.761
Canım şu an hastanede olmalısın, inşaAllah bu sefer şekerin olması gerektiği gibi çıkar, duam seninleBiliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...
aminn tatlımm yaaa allahım bu yıl nasip etseydii ohh dicektimm ama olmadı sanırım olmıcaktaa ben hızlandırılmış olsun istiorum doğumdan sonrası için şimdi başlarsam doğumda en az 1 buçuk 2 ay ara veririrmm unuturumm şöyle nisan mayıs gibi başlasa ben iki yıllıkımm sınav eylülde eylüle kadar toparlarım inşallah die düşünüorumm
herkese merhaba, ben de 26 haftalık hamileyim ve inş. bi kızım olacak, ankarada yaşıyorum, beni de listeye ekler misiniz... bi kaç gündür burayı takip ediyorum, daha doğrusu takp etmeye çalışıyorum, sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki :) herkese bu süreçte kolaylıklar ve bebeklerimize sağ salim kavuşabilmeyi diliyorum...
ve gelir gelmez sormak istediğim bişi var, tetanoz aşısı için herhangi bi süre var mı, nette bazı yerlerde yok die okudum ama belki doktorundan bunu teyit eden vardır die size de sorayım dedim....
canım o kadar geç başlayan bi kurs duymadım hiç. en geç şubat kursu war ama sonradan hızlandıılmış kurs açarlar inşallah da katılırsın sende haklsıın şimdi başlasan en az 2 ayın yanacak..
buarada kızlar bebeğimin boyu kilosu bu sabah itibariyleeee 560 gr 26 cm :) 23 haftalığıznasılız :)
Hangi A
Temel Durun'a telefonda adresini söylüyormuş.
- “Bahçe Caddesi...”
Dursun demiş “ya şunu bir kodlasana” demiş. Temel saymış
- “ Bolu'nun B'si, Adana'nın A'sı.”
Dursun hemen sormuş:
- “Adana'nın hangi A'sı. ”
anlamiyorumyaaaaa:-(
ayni model erkek bendede var evde internet basinda,
disarda cepten internet,
ohooo sanal aleme pek bi takiliyorlar,
bizimkine diyorum sen bu dunyada pek yoksun,
sanal alemde dogurmicam ben bu cocugu,
sabir diyorum belki bebis gelince bebisle vaktini gecirir;-)
benimde tek ümidim aynen seninki gibi bebişler olunca inş. düzelir.. henüz elini karnıma koyupta bebişlerin tekmelediğini bile hissetmedi inanki du bakalım sonumuz nereye gidecek bende merakla bekliyorum
Aramıza hoşgeldin canım..Birinci aşı 20.haftadan sonra yapılıyo bir süresi yok sanırım ama benim 26.haftada 2.aşı vurulacak.Bazı drlar sadece bir tane de vurulabilirsiniz diyo.
arkadaşlar doğum şeklinde filan bahsettik ama birde sezeryan sonrası anne için gaz problemi var.
ben kızımda 3.gün zor bela çıkarıp ancak taburcu olmuştum. yoksa taburcu etmiyorlar.
o zamanlar acemiliğimize geldi tabi. Bu kez doğum çantama soda, kayısı kompostosu ve rezene-anason çayı koyacağım.hatta planlı sezeryan olacağı için bir önceki gece kayısı kompostosu yemeye başlayabilirm.
Bir diğeri de normal doğum düşünen arkadaşlar için;
Allah nasip ederse son güne geldiniz ve sancı yok açılma yok.. HAMAMı öneriyorlar. sıcak suyun biliyorsunuz rahatlatıcı ve gevşetici etkisi var. hamileyken nasıl bizlere erken doğumu tetikler diye sıcak su yasak, doğum zamanı da tam tersi! açılmayı hızlandırıcı etkisiyle inşallah normal doğum isteyen arkadaşlara faydalı olur.
Bunlar aklımızın bi köşesinde dursun:)
merhabalar dostlar
faturalardı taslak hazırlamaydı ancak geldim bugün..
perim geçmiş olsun canım..soğukkanlı olmana bayıldım maşallah..çok şükür bebiş de iyiymiş...
berkerdem canım sen de güzel haberler vermişsin çok sevindim..inşallah hep böyle iyi gidicek
polyannacım faydalı bilgiler için teşekkürler..süpersin..
umutluyum tavrını koymakla iyi etmişsin..hatasını anlaması önemli..ama sen kendini üzmeden halletmeye çalış canım..inş en kısa zamanda gönlünü alır...
hepsinde iyi ve kötü huylar oluyor..tabi bizde de..en güzeli konuşabilmek..
arkadaşlar doğum şeklinde filan bahsettik ama birde sezeryan sonrası anne için gaz problemi var.
ben kızımda 3.gün zor bela çıkarıp ancak taburcu olmuştum. yoksa taburcu etmiyorlar.
o zamanlar acemiliğimize geldi tabi. Bu kez doğum çantama soda, kayısı kompostosu ve rezene-anason çayı koyacağım.hatta planlı sezeryan olacağı için bir önceki gece kayısı kompostosu yemeye başlayabilirm.
Bir diğeri de normal doğum düşünen arkadaşlar için;
Allah nasip ederse son güne geldiniz ve sancı yok açılma yok.. HAMAMı öneriyorlar. sıcak suyun biliyorsunuz rahatlatıcı ve gevşetici etkisi var. hamileyken nasıl bizlere erken doğumu tetikler diye sıcak su yasak, doğum zamanı da tam tersi! açılmayı hızlandırıcı etkisiyle inşallah normal doğum isteyen arkadaşlara faydalı olur.
Bunlar aklımızın bi köşesinde dursun:)
bugünki yoklamayı bi yapalım bakalım kimler dersi asmış:)))
MAG.. yok
MELYCHE..sabah bi uğradı kaçtı
D_M_F.. yok
bunlar sadece gözüme takılanlar..
uzun zamandır uğramayan çok arkadaşımız var((
MAG.. yok
D_M_F.. yok
Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...
MAG.. yok
D_M_F.. yok
Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Kızlar bugün için eşime bi sürpriz yapmak istiyorum fikri olan var mı?Bana biraz yardımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?