- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.781
nasıl ve ne amacla canım? süprizleri güzeldir yap yap
Eşim öğretmen beklemiyo bugün için bir sürpriz,biraz şaşırtmak istiyorum.Arada yaparım ben,zaten bebiş doğunca bir süre vakit bulama fırsatları değerlendiriyorum.
bugünki yoklamayı bi yapalım bakalım kimler dersi asmış:)))
MAG.. yok
MELYCHE..sabah bi uğradı kaçtı
D_M_F.. yok
bunlar sadece gözüme takılanlar..
uzun zamandır uğramayan çok arkadaşımız var((
çok güzel düşünmüşsün canım bu özel günde. ama ne olabilir acaba..bebeğinin dilinden bişeyler yazabilirsin öğretmen babası için..
ben henüz almadım canım ama alan arkadaşlar vardı fiyat konusunda seni aydınlatacaklardırrr.kızlar bebiş için oda alan varmı ? nerden kaça aldınız ?
benimkide uyuyodu öyle tesadüf koydu bebişlerimde tekmeledi gözleri fal taşı gibi açıldı noluyoruz diyoo nolacak dedim oğlun tekmeledi seni dedim ilgilenmezsen daha çok tekmeler dedim ama nerdeeeee ilgi alakaa....bizimki bir kez sinemadaydik ozaman koydu elini,
tekmeyi yigince bebisten,
soka girdi simdi korkuyo ellemeye oyle diyor,
diyorum nesinden korkuyon,
cok tuhaf diyo bisey olur diyo
dedim geri vurmadigin surece bisey olmaz,
Eşim öğretmen beklemiyo bugün için bir sürpriz,biraz şaşırtmak istiyorum.Arada yaparım ben,zaten bebiş doğunca bir süre vakit bulama fırsatları değerlendiriyorum.
life84 burdaaaa
bu arada öğrenmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun..özlemcim sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam[/COLOR]
süpermiş ya. ögretmen babanıza güzel bi süpriz yapın bence. ögretmense erken geciyordur eve. o gecmemiş olsaydı sen once gider hazırlık yapar güzel bi sofra sevdigi bi içecek cicekleri kendisi getirir sanırım. genelde ellerinde cicekle gelirler ya ögretmenler gününde.
pollyannaa
kuzum, haftasonu ankara buluşması ile ilgili bilgileri yazarmısın, gelmeye çalışacağım, gelmek istiyorum da.
Merhaba hastaneden yeni geldim... Kabus gibi geçti. çok zordu 100 grlık şeker yüklemesi yapıldıı. 4 kez parmaktan kan alındı...
Sonuç şekerim yine yüksek çıktı. Dosyama diyabetli yazdı. Sıkı bir diyet verdi... Neler yememem gerektiğini fln söyledi...
Bir ay sonra yeniden bakarız dedi açlık ve tokluk şekerine. İstersen 2 hafta sonra sağlık ocağındada yaptır dedi. Kontrol amaçlı ama bugün bunu düşünecek halde değilim her yerim delik deşik oldu. Ama dikkatimi çeken bir olay var hastanede bugün sayabildiğim 5 kişi 100 gr lık şeker yüklemesi yaptırdı. Hamilelerin çoğunda çıkan birşey bu sanırım. Kime sorsam öyle diyor... Ama önlemini alırsak bir sıkıntı olmaz dedi doktor... Zaten az kilom var iyice kesicez yemeyi...
Bebeğim sağlıklı olsunda... başka birşey istemiyorum...
Şimdi biraz geçmişe bakayım...
bugünki yoklamayı bi yapalım bakalım kimler dersi asmış:)))
MAG.. yok
MELYCHE..sabah bi uğradı kaçtı
D_M_F.. yok
bunlar sadece gözüme takılanlar..
uzun zamandır uğramayan çok arkadaşımız var((
geçmiş olsun canım. üzüldüm ama yapacak bişey yok. biraz daha sıkacaksın dişini bebişin için. Allah başka sıkıntı dert vermesin.
2 hafta sonra da benim var.. bakalım bende durumlar nasıl :26::26:
bazı kaynanaları anlamıyorum kızoğlankız alıyolar oğluna bakıyolar gene kıskançlık diz boyu ah benim gelinim olcak başıma tac ederimm
Merhaba hastaneden yeni geldim... Kabus gibi geçti. çok zordu 100 grlık şeker yüklemesi yapıldıı. 4 kez parmaktan kan alındı...
Sonuç şekerim yine yüksek çıktı. Dosyama diyabetli yazdı. Sıkı bir diyet verdi... Neler yememem gerektiğini fln söyledi...
Bir ay sonra yeniden bakarız dedi açlık ve tokluk şekerine. İstersen 2 hafta sonra sağlık ocağındada yaptır dedi. Kontrol amaçlı ama bugün bunu düşünecek halde değilim her yerim delik deşik oldu. Ama dikkatimi çeken bir olay var hastanede bugün sayabildiğim 5 kişi 100 gr lık şeker yüklemesi yaptırdı. Hamilelerin çoğunda çıkan birşey bu sanırım. Kime sorsam öyle diyor... Ama önlemini alırsak bir sıkıntı olmaz dedi doktor... Zaten az kilom var iyice kesicez yemeyi...
Kızlar bugün için eşime bi sürpriz yapmak istiyorum fikri olan var mı?Bana biraz yardımm...
Canım şu an hastanede olmalısın, inşaAllah bu sefer şekerin olması gerektiği gibi çıkar, duam seninle
Banada 100 lük yükleyecekler cmts kaç saat sürdü canım amniotik sıvı biraz fazla dedi Dr şekerden dolayı olabilirmiş sende de öyle bir sorun varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?