- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.861
sağol canım şu günleri bi atlatsak hep dua ediyorum senin bebişin iimi
kızlarrr ben bişi sölemeyi unutmuşumbenim yaramaz oğlum kordonunu boynundan çıkartmış çok sevindim yaa
gözün aydın canım oğluşun kas çalışıyo demekki
ewet cnm düz daha güzel olucak ama bir stıcerlar aldım dehşetingen doğuma yakın nasipse payllaşırırz hepimiz cnm bizim odamızda ocak 15 de gelicek zaten en az 20 gün süre istiyolar boyasıda yarın yapılacak 2hafta sonra tülleri gelicek sonra ben evin halılarını yıkamaya vericem sonrasında kadın gelicek temizliğe detaylı temilik yapılacak derken ocak ayına geçmiş olucaz......hayırlısı ile tabi kendimiz içinde loğusa pijaması geceliği terliği alışveriş yapılıcak e bebek kıyafetleri yıkanıp ütülenicek hayırlısı ile ancak yetişiriz sende biran önce ufak ufak başla cnm...Bence de düz olan çok daha güzel olur çünkü mobilayaların zaten bir hayli desen içeriyor iyi yapmışsın düz olanı almakla.Benim mobilya almam için öncesinde üst kattaki odayı alt kata taşımamız lazım daha sonra boya yapılması gerekiyor,hastalıklardan bir kurtulamadım ki yok grip en son boynum tutuldu neyse Allah beterinden saklasın.Ocak gibi yapıcaz sanırım bu gidişle mobilya ve oda için alışverişini.
ne çalışıyo bilmiyom ama ben içerde halay çektiğini düşünüyorumbu kadar hareketli olması normal mi yaa doktor sabah ultrason aletini karnıma koyuyo o itiyo resmen adamcağızı çok uğraştırdı yaramazzz[/QUOTE
normal cnm merak etme benim şu okeyci kocam varya kayınvalidemin dediğine göre oda hiç karnında durmazmış......ve coooookkkkk yaramaz bir cocukmuş.......
heee tamam canım. ayrıca aramızda kusur mu olurmu hiç. aşkolsunözlemçınar değilmiydi arkadaşımızın adı..yanlış mı yazdım yoksa
canım bi de gelen giden oluyor geç yazdım kusura bakma
İlahi safulcum yaa.. akşam akşam güldürdün beni:))canım tek değilsin bende 9 kilo aldımbizim evin yolu bayır çok güzel yuvarlanıp yola kadar inerim..
hadi gözün aydın canım.. Darısı başımıza.şeker sonucumu aldım, iyi çıktı çok şükür. darısı yaptırıcakların başınaaa
[/Ckızlar doğumdan bahsedilmiş..ben normal yaparsam şayet tamamen normal yapıcam ve eşimin girmesini istemiyorum şuanki düşüncem.fakat sezeryan yaparsam spinal değil epidural düşünüyorum..spinalde baş ağrısı kalıyomuş çoğu yapanlarda bu şikayetler oldu..epiduralde belinde katater kaldığı için ordan sürekli ağrı kesicide veriyolar böylece ilk acılar yok..spinaldede veriyolar ama katater olması ağrı kesiciyi verme kolaylığı ve etkisi daha kolay oluyomuş..doğum yaklaştıkça tırsıyorum 5 gün sora doktora gitcem konuşcam artık bakalım doktorum ne dicek..herkes ilk doğumun normal yap diyo ama bilmiyorum benim aklım epidural sezeryanada gitmiyo değil..hayırlısı artık..OLOR]
sağol bebişim darısı diğer arkadaşların başına inşallah herşey yolunda gider...ben doktora hastanenin doğuma hazırlık kursu varmı diye sordum oda bana dediki 28. haftanda geleceksin bi dahaki sefere o zaman seni nts ye bağlarız ve doğum hemşirenle tanıştırırız artık her geldiğinde hemşirenden doğum kursu alırsın dedi güldü...bende anlamadım balım...nts ye nasıl bağlıyorlar noluyor neye bakıyorlar ?
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımslm kızlar,
bıkac sayfa gecmısı okuyayım dedım şeker yuklemesınden bahsedılmıs benımde yarın sabah yapılacak bende azıcık fazla kılo var korkuya kapıldım okuyunca ya bendede fazla cıkarsa diye. zaten sabah okadar saat nasıl ac kalacagımı dusunuyodum bugun, ama sımdı zamanda yaklastı ıyıce korkmaya basladım
ilk olarak 50 grlık yükleme yapılıyor.. eğer bişey çıkmazsa tekrarlanmıyor diye biliyorum. çıkarsa 100lük yapılıyor.kzılar benım bıdahakı ay şeker yüklemem ama doktor kaç grmlık olcak bişi demedı sadece ac karnına gel dedı.şimdi ilk 50 mi yukluyolar.bide yukledıkten sonra sadece kanmı alınıyo alındıktan sonrada bişi yenmıyomıu bıde ac karnına o su mıde bulandırmıyomu son soru ıdrar tahlılıdemı yapılıyo bı arkadaş öle yazmışta 100 luktemı 50lılıktemı:):)cok soru sordum yaaaaaaa
ewet cnm düz daha güzel olucak ama bir stıcerlar aldım dehşetingen doğuma yakın nasipse payllaşırırz hepimiz cnm bizim odamızda ocak 15 de gelicek zaten en az 20 gün süre istiyolar boyasıda yarın yapılacak 2hafta sonra tülleri gelicek sonra ben evin halılarını yıkamaya vericem sonrasında kadın gelicek temizliğe detaylı temilik yapılacak derken ocak ayına geçmiş olucaz......hayırlısı ile tabi kendimiz içinde loğusa pijaması geceliği terliği alışveriş yapılıcak e bebek kıyafetleri yıkanıp ütülenicek hayırlısı ile ancak yetişiriz sende biran önce ufak ufak başla cnm...
ne çalışıyo bilmiyom ama ben içerde halay çektiğini düşünüyorumbu kadar hareketli olması normal mi yaa doktor sabah ultrason aletini karnıma koyuyo o itiyo resmen adamcağızı çok uğraştırdı yaramazzz[/QUOTE
normal cnm merak etme benim şu okeyci kocam varya kayınvalidemin dediğine göre oda hiç karnında durmazmış......ve coooookkkkk yaramaz bir cocukmuş.......
canım zaten koç çocuğu olurlarsa wayy halimize, inanılmaz aktif olur koç çocuğu, çok da zeki olur yalnızz... amann sağlıklı olsun da balık olsun koç olsun hiçççç fark yapmaz
Aynen bizim de boya olacak temizlik için yardımcı gelecek,yavaş yavaş odayı taşıyalım da mobilya işi kolay.Evet bebek şekeri kapı süsü vs de var ay zaman geçmiyor derken birden hızlı geçiyor gibi geldi:)
ALLAH gönlüne göre versin salla kaynanayı kötülere bişey olmaz
canım zaten koç çocuğu olurlarsa wayy halimize, inanılmaz aktif olur koç çocuğu, çok da zeki olur yalnızz... amann sağlıklı olsun da balık olsun koç olsun hiçççç fark yapmaz
hayırlısı olsun cnm boşver hareketli olsunlarda bizi merakta bırakmasınlar yavrularımız...
life84 burdaaaa
bu arada öğrenmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun..özlemcim sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam[/COLOR]
Özlem kim canım???
özlemçınar değilmiydi arkadaşımızın adı..yanlış mı yazdım yoksa
canım bi de gelen giden oluyor geç yazdım kusura bakma
yok canım doğru yazdın özlemçınar öğretmen bu arada sabahtan beri kutlayamamıştım bütün öğretmen annelerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
sütlüçörek canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun gerçi sende pek uğrayamıyosun bu aralar
kzılar benım bıdahakı ay şeker yüklemem ama doktor kaç grmlık olcak bişi demedı sadece ac karnına gel dedı.şimdi ilk 50 mi yukluyolar.bide yukledıkten sonra sadece kanmı alınıyo alındıktan sonrada bişi yenmıyomıu bıde ac karnına o su mıde bulandırmıyomu son soru ıdrar tahlılıdemı yapılıyo bı arkadaş öle yazmışta 100 luktemı 50lılıktemı:):)cok soru sordum yaaaaaaa
hayırlı akşamlar arkadaşlar
ilk tetanoz aşımı yaklaşık 1 ay önce falan oldum,şimdi ikincisini olucakmışım td2 aşısı dedi aile hekimi
bilgi sahibi olan varmı??
bende bu ay oldum bıdahakı ayda ıkıncısı var bana aıle hekımın hamılelere ıkı doz şeklınde vuruyoruz demişti canım.
aynen katılıyorum bebişim....ben hiç tahmin etmezdim böyle olacağını(( hamile kalmadan önce herşey ne kadar güzeldi şimdi ne kadar farklı olduğu acaba cinsellik yok diyemi böyle olduk bilmiyorum öpüşmüyoruz bile...üzülüyorum ona göre herşeyi abartıyorum yaaa bi baba hiçmi merak etmez bebeğinin hareketini gerçi ara sıra elini koyuyo ama kızım başka bi el hissettiği anda oynamayı kesiyor...acaba benden soğudumu eşim diye düşünüyorum...geçen bana dediki ben seni kadın gibi göremiyorum artık sen annesin diyo şimdi bu bana iyi bişeymi dedi kötü bişeymi anlamadım????
Amanın siz yedikçe sizinkilerin de ağzına tıkıverinBenimki benden çok kilo aldı pek mutluyum :)
arkadaşlar;
ben şeker yüklemesi yaptıramıcam galiba,çünkü azcık aç kalsam midem bulanıyor yemeyincede safra çıkıyor ,bi de sabah aç karnına gidilecek 12 saat aç kalınarak geceden kesin yolda düşer bayılırım safra çıkarıncada yatıp dinlenmem gerekiyor kendime epey bi gelemiyorum uzun süre,doktorda fazla üstelerse anlatacam durumu yaptırmak istemiyorum dicem.aman eskiden şeker yüklemesimi varmış geçen ablamla konuştumda 5 yıl öncesine kadar yoktu bana yapılmadı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?