2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet cnm düz daha güzel olucak ama bir stıcerlar aldım dehşetingen doğuma yakın nasipse payllaşırırz hepimiz cnm bizim odamızda ocak 15 de gelicek zaten en az 20 gün süre istiyolar boyasıda yarın yapılacak 2hafta sonra tülleri gelicek sonra ben evin halılarını yıkamaya vericem sonrasında kadın gelicek temizliğe detaylı temilik yapılacak derken ocak ayına geçmiş olucaz......hayırlısı ile tabi kendimiz içinde loğusa pijaması geceliği terliği alışveriş yapılıcak e bebek kıyafetleri yıkanıp ütülenicek hayırlısı ile ancak yetişiriz sende biran önce ufak ufak başla cnm...

özlemçınar değilmiydi arkadaşımızın adı..yanlış mı yazdım yoksa
canım bi de gelen giden oluyor geç yazdım kusura bakma
heee tamam canım. ayrıca aramızda kusur mu olurmu hiç. aşkolsun

canım tek değilsin bende 9 kilo aldım bizim evin yolu bayır çok güzel yuvarlanıp yola kadar inerim..
İlahi safulcum yaa.. akşam akşam güldürdün beni:))
şeker sonucumu aldım, iyi çıktı çok şükür. darısı yaptırıcakların başınaaa
hadi gözün aydın canım.. Darısı başımıza.

hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah.
Spinalde evet baş ağrısı oluyor ama kalıcı değil asla. zaten bol bol kahve için diyo doktorlar.
Epidurali de bi araştırayım bakalım. ben direk spinal olunca onu hiiç detaylıca araştırmadım:)

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

ilk olarak 50 grlık yükleme yapılıyor.. eğer bişey çıkmazsa tekrarlanmıyor diye biliyorum. çıkarsa 100lük yapılıyor.
önce şekerli suyu içmeden bi kan alınıyor sonra bide şekerliden sonra.
aç olarak gidiliyor şekerli suyu içtikten 1 saat sonrasına kadar bişey yemene izin vermiyolar.
idrar tahlilini hatırlamıyorum valla canım.

Aynen bizim de boya olacak temizlik için yardımcı gelecek,yavaş yavaş odayı taşıyalım da mobilya işi kolay.Evet bebek şekeri kapı süsü vs de var ay zaman geçmiyor derken birden hızlı geçiyor gibi geldi:)

ay bide onlar var dimi şaka maka epey masraf oluyo daha bebek arbası vs almadık vay anam vay....

ALLAH gönlüne göre versin salla kaynanayı kötülere bişey olmaz

cnm bu arada atladım sanma okudum durumunun iyi olmasına cok sevindim inana her aklımdan geçtiğinde senin ve bebeğin için dua ediyorum...

kızlar bebeişimi gördüm geldim çok şükür herşey yolundaymış
474 gram olmuş bizim bıdık :)
2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak
güzel Allahım tüm kullarına önce anneliği sonra sorunsuz bir gebelik nasip etsin

arkadaşlar;
ben şeker yüklemesi yaptıramıcam galiba,çünkü azcık aç kalsam midem bulanıyor yemeyincede safra çıkıyor ,bi de sabah aç karnına gidilecek 12 saat aç kalınarak geceden kesin yolda düşer bayılırım safra çıkarıncada yatıp dinlenmem gerekiyor kendime epey bi gelemiyorum uzun süre,doktorda fazla üstelerse anlatacam durumu yaptırmak istemiyorum dicem.aman eskiden şeker yüklemesimi varmış geçen ablamla konuştumda 5 yıl öncesine kadar yoktu bana yapılmadı dedi.

life84 burdaaaa
bu arada öğrenmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun..özlemcim sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam[/COLOR]

Özlem kim canım???

özlemçınar değilmiydi arkadaşımızın adı..yanlış mı yazdım yoksa
canım bi de gelen giden oluyor geç yazdım kusura bakma

ayyy ben sizin muhabbetinizi seviyim yaa nasıl güzel hatırlamışlar beni nasıl mutlu oldum coook tesekkür ederim benim düşünceli gzel yürekli arkadaşlarım kızım da tepicikleriyle tesekkür ediyo teyzeleerr:))

canım benim ben bugun yaptırdım ilk yüklemeyi taze taze aktariim bilgileri dedim devlet hastanesinde yaptırdıgım için sekeri dışardan alıp götürdüm 50 grlık glikoz aldım 1 TLye bi şişe de su aldım o da 50 Krş:)) neyse hastaneye gittik tabii deli gibi açımm önce kolumdan bi tüp kan alındı bide idrar verdim sonra kendim sekerimi yarım şişe suyuma karıstırıp bi dikişte içtim cok cok azcık midem bulandı ama tadından diil ac ac su içtiğimden:)) sonra 1 saat bekledim gittim bi tüp daha kan verdim sonra cıktım eve geldiiim bitti bu kadar sonuçları yarın alıcam insallah bi sıkıntımız yoktur gerçi nedense ben cok rahatım yaa annem yanımdaydı o bir saati aç karnına kantinde bekleyerek gecirdik ama bi de bana sorun "amaan yok bende şeker meker annem nolur şurdan bi tost yiyim" diyip durdum bugün hastanede zavallı annecim de "yok yavrum az kaldı sık dişini ben sana evde yaparım" diyo garibim ben aç bekledim diye o da aç aç bekledi çilekeş anam benim valla kızlar eşlerinizden falan derlenmişsiniz ya amaaan bırakın el oğlu diilmi varmı insanın anası gibisi canınızı cok sıkarlarsa analarını savunurlarsa falan atın analarının üstüne anaları baksın

bilgi verdiğiniz için sağolun arkadaşlar gerçi benım daha bır ay ver şeker yuklemesıne ama şimdiden düşüncesi sardı benı:)daha önce hiç idrar tahlili yaptırmadım inşallah bir sorun cıkmaz.hadı kan alıp şekere bakıyolarda idrar ne için şimdide o kafama takıldı offff çok pimpirikliyim ben yaa

hayırlı akşamlar arkadaşlar
ilk tetanoz aşımı yaklaşık 1 ay önce falan oldum,şimdi ikincisini olucakmışım td2 aşısı dedi aile hekimi
bilgi sahibi olan varmı??

canım üzme kendini, bizdede cinsellik yok bebek oldugundan beri korkuyoruz ikimizde zaten doktor ilk 12 hafta yasaklamıstı sonrada korkudan birbirimize dokunamadık... suanda benim önceliğim bebek ve böyle cinsel dürtüler geçmiyor içimden diyor, bendende geçmediğinden sorun etmedim. doğumdan sonra tekrar eski halimize gelince herseyin eskisi gibi olacağına inanıyorum
Vede aynı şekilde ne zaman kıpır kıpır minnoş babası elini koyunca kesiliyor inanılmaz enteresan bende intaçı olacak babaya heralde diyordum:):)

Amanın siz yedikçe sizinkilerin de ağzına tıkıverin Benimki benden çok kilo aldı pek mutluyum :)

ay aynenn,, dün canım simit istedi akşam cıkardım difrizden kızarttım baktım bana yokmu diyo ee dedim sen 15 dk once yemek yedin ay canım cekti diyo:) ben ne yersem ondan yiyo şişti vallaa benden çok aşeriyooo

selam kızlar öğretmen arkadaşlarımın da öğretmenler gününü kutluyorum:)
tabi atanamayan tüm öğretmenlerin dee onlar bu günü biraz buruk geçiriyorlar çünküüü

gelelim bana cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş teyzeleriii

bana doktor 50mg glikoz testi yazdı ac tok karna farketmez dedi hastane, hamile oldugunuz için bekletmeyin kendinizi kaç saat, günün istediginiz bir saati gelin yapalım, eger yüksek çıkarsa 100lük testte ac geleceksiniz suanda gerek yok dedi ama ben aclıkta da kac oldugunu görmek adına ac karnada aldırdım sonra sekerli limonata ictim 1 saat sonra tekrar alındı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…