2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı akşamlar arkadaşlar
ilk tetanoz aşımı yaklaşık 1 ay önce falan oldum,şimdi ikincisini olucakmışım td2 aşısı dedi aile hekimi
bilgi sahibi olan varmı??

canım bende ilk dozu geçen ay yaptırdım
önümüzdeki salı günü de ikinci dozu olacağım
iki doz yeterli oluyormuş

bir de sağlık ocağımdaki hanım
gebelik ve emzirme döneminde kullanabileceğim vitamin verdi
ücretsiz veriliyor sağlık ocaklarında bilginiz olsun

hoşgeldiiinn hayırlı olsun bebişin sağlıkocağından beni 22.haftamda çağırmışlardı ilk dozu yaptırmıştım 2. dozda 3 hafta sonra yapılacak.benim kolum çoook ağrımıştı :18:

günaydın kızlarrrrr herkes iyi geçmişi okuduğum kadarıyla .. doumdan konuşulmuş bende ne olacağımı bilmeyenlerdenim normalden korkuyorum

hakkatten onca saat aç kalmak çok zor benide çok etkilemişti neyseki sorun çıkmadan hallettim ben konuş dr. belkide gerek görmeyecektir....
günaydın kızlar nasılsınız son iş günü hadi bakalım gelsin hafta sonu ve tatillllll.......

hayırlı akşamlar arkadaşlar
ilk tetanoz aşımı yaklaşık 1 ay önce falan oldum,şimdi ikincisini olucakmışım td2 aşısı dedi aile hekimi
bilgi sahibi olan varmı??
canım 2 doz yapılıyor tetanoz aşısı 1 ay arayla ilkini yaptırdıysan 1 ay sonrada 2. yaptırman gerekiyor çok şükür ben onuda atlattım bitti....
kızlarrr ben bişi sölemeyi unutmuşum benim yaramaz oğlum kordonunu boynundan çıkartmış çok sevindim yaa
maşallahhh canım Allahım bir saha sorun yaşatmasın inş...
canım ilk yapılan 50 gr. şeker yüklemesi şayet bunda yüksek falan çıkarsa şekerin diğerini 100 gr. olarak söylüyor zaten sen şimdi 50 gr. şeker yüklemesi yaptıracaksın...şekerli suyu içmeden ilk önce 2 tüp kan aldılar benden sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonrada 1 tüp daha kan aldılar ayrıca idrar tahlili istediler o kadar başka birşey yoktu canım...
banada dr. 28. haftada NTS ye bağlayacagız dedi sancı olup olmadığını varsa ne kadar sıklıkta olduguna falan bakılacak birde bebeğin kalp atışları falan dinlenecek diye biliyorum canım...
canım bebişler oldu olalı cinselliği askıya aldık adam elini bile sürmüyor korkuyoruzda zaten az kaldı zaten beklesinler biraz daha bebişler olduktan sonra eski günlere dönecegiz elbette önemli olan şuan bebeklerimiz deeğilmi???
amin canım inş. bütün bebekler annelerine sağlık getirsin dün paylaşılan bi linkte vardı bebekler kök hücreleriyle annelerini iyileştirirmiş.
amin canım inş. sağlık sıhhat huzurda getirsin yanında ...... böyle birşey duymadım ama doğruluk payı olduguna inanıyorum ben

gunaydinnnn sabahi serifleriniz hayir olsun

bizimki kahvalti yapinca costu tekmeliyo anasini su an

dogumdan konusulmus,

ben normal dogum yapma taraftariyim boylece digumdan sonra agri sizin olmuyomus diye duydum

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr son iş günü aslında tatilden çok annem geliyor hafta sonu onun için çok mutluyum kalacak bir süre bende özlemiştimde çok iyi oldu bu valla bu iki gün geçmez artık bana

günaydın kızlarrr son iş günü aslında tatilden çok annem geliyor hafta sonu onun için çok mutluyum kalacak bir süre bende özlemiştimde çok iyi oldu bu valla bu iki gün geçmez artık bana

ayyy ne guzel,
benim annemde gelse kalsa keske,
isten hayirlisiyla bir cikiyim,
evimi bi dibinden girip cikmamiz lazim annem ve kardesimle,
maglum biraz paspal olmaya basladim hemen yoruluyorum:-(

ay ne güzel keşke benimkide gelse bende çok özledim ama doğuma kadar sıkıcam dişimi mecbur

ay ne güzel keşke benimkide gelse bende çok özledim ama doğuma kadar sıkıcam dişimi mecbur

canım benimkiler bebişlerime ciciler almışlar doğumdan önce onları getirmek için geliyor gidecek sonra doğumda tekrar gelecek tabiiki gelincede bebişlerimin odası eşyaları falan toparlanıp hazırlanacak onlarla uğraşacagız yanlız başıma hakından gelemezdim ben iyikide geliyor iyikide varr onlar olmasa Allah korusun ne yapardık bizler...

Günaydınnnnnn

Geldim beeen :)) ama bugünde öğleden sonradoktora gidiciim o yüzden yokum.. Ama akşama doğru eve geçince girerim kesin..

Ben cmtsi geliyorum Allah'tan bişey çıkmazsa.. Saati söleyin yeter
Polly sana özelden mailimi atayımda facede eklesene.. Tel vermek de lazım..

bayanlar ben almanyadan katiliyorum araniza,
burda yazilan cogu seyleri anlamiyorum,
2 li test
3 lü test,
seker yükleme falandi filandi,
bunlarin hicbirini burdaki doktor bana uygulamiyor,
1ayda bir idrar veriyorum birde kontrol oluyorum okadar,
2 hafta sonrada ilk defa bebegimin kalp atis hizini dinlicez,
neden bana size yapilan testler yapilmiyo:-(

ay ne güzel ama senin işin çok zor ikisine birden yetişmen imkansız ve son ayların bize göre daha zor gecicek yanında biri olmalı geçen hastaneden dönerken otobüsde gördüm ikiz bebiş bir aylık yanında iki kişi daha vardı kadına yardım etmek için orda daha iyi anladım ikiz anneleri tek başına bir yere gidemez diye ve hemen aklıma siz geldiniz rabbim bize verdiği güçün sabrın iki katını sizlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…