2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mag masallah gobısın kocaman olmus. benımkıde cok buyudu ama bazı hamıslerın karnı cıdden buyuk oluyo bazıları kucuk. olsun kocaman da olsa komık de yurusek tasıcaz artık ama topıktekılerın genelı buyumus gobus topıgınde

normalde olsa yeterli olurdu çünkü daha önce buna benzer bi diyet yapmıştım ama şimdi açlıktan gözüm dönüo resmen neyse inşallah çoğaltır azıcık

Hamileyken çok daha zor dr biraz vicdansızlık yapmış çok zorlamış seni.Bari çorba falan da olsaymış,içsen olmaz mı acaba.Böyle zorlanıyosan kan şekerin falan düşer ya da dru arayıp sorsan.

gözünaydın canımm gördün bebişini allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
ohhh ne güzell en önemli kısmı atlatmışsın canım kurusun sonrada yavaş yavaş döşemesi yapılır allahım güzel günlerde kullandırmak nasip ets inş.

Eki Görüntüle 295532
göbek dediğin bööle olur :d biraz fazla çıktı sanırım
her gören erkek bu diyo ama gerçekten kıııız :d

maşallahhh kızlar göbekler muhteşem görünüyorrr benimkide sizlerinki kadar var vallaaa belkide daha büyüktürrrr

ne mutlu olmustır mektuba .bayan ırade demek lazım sana. benım esım bu oglen ılla pasta yedırcek bana. yok desem de ye dıyor :) yemedım bı cıkolata oynattı kızımı yettı.

AYÇA ve MELİKE maşallah göbüşlere.. diğer topiğe eklemediniz hiç(

ama şükür burdan görmek nasip oldu..
Gerçi yarın kısmetse Melikeninkini yakından görücem:))

Maşallah canım senin göbüşte baya büyümüş
çok büyüdü yaa ama sonuçta 6 aylık.. diyip kendimi avuturum
maşallahhh kızlar göbekler muhteşem görünüyorrr benimkide sizlerinki kadar var vallaaa belkide daha büyüktürrrr
bekliyoruz resmini
amanınnn ne güzel olmuşş kız annesii banada aynı erkek göbeği var diyorlar ama kız yaniiiii
herhalde ilk diye böle yaa bugün bile bi kadın kesin erkek doktor yanlış görmüş diyo teyze dedim 6 aylık kukusunu bile gördük neyini yanlış görcek.. olur öle doğunca görürsün dedi :S

Eki Görüntüle 295532
göbek dediğin bööle olur biraz fazla çıktı sanırım
her gören erkek bu diyo ama gerçekten kıııız

çok şeker. vala sivri gibi seninki kız gibi değil...
:Nazar:

ben birazdan çıkıyorum. iyi akşamlar hepinize...
yarın görüşürüz ciciler...

Son düzenleme:
ne mutlu olmustır mektuba .bayan ırade demek lazım sana. benım esım bu oglen ılla pasta yedırcek bana. yok desem de ye dıyor :) yemedım bı cıkolata oynattı kızımı yettı.

Çok mutlu oldu.Dayanıyorum napalım.Başımın ağrımıycağını bilsem hepsini yerdim valla:)))Ama şimdi tutyorum.Öğlende yanıma geldi beraber yemek yedik ikram olarak tatlı getirdiler eşim ye dedi yine tuttum kendimi.O da çok sevdiğimi bildiği için tadına bari bakıyım istiyo ama ne yapalım.

banada diyorlar bak hazırlıklı ol bu erkek çıkabilir diye bende gülüyorum ne yapayım ama detaylıda doktor %100 kız dedi erkek çıkarsa bana gelin dediii

geçen gamze erkan şamcı diye birinin linkini vermişti glben ergenin programında orda yumuşatıcı yerinde sirke koyun diyodu deterjan yerine sabun tozu

sirke makinaya zarar vermezmiymişş
sabuntozu sağlıklı hemm diğper deterjanlarr gibi kıyafetlere zarar vermiyo rengini filan kaubettirmiyoo
aslında devamlı sabuntozu kullanmak lazımm
ben sıvı deterjan kullanıyodumm bitsin artık sabuntozu alıcamm

Avrupa yakasinda oturan arkadaslar:

26 kasim; 3 aralik; ve 10 aralik tarihlerinde avcilar hospitalda ucretsiz hamilelik egitimleri var.

26 kasim; Gebelikte sik karsilasin hastalikalr (tansiyon, seker. tiroid vb) gebelikte agiz ve dis sagligi

3 aralik; Dogum, agrisiz dogum. Bebegin ve annenin beslenmesi, bebe bakimi.

4 aralik: Lohusalik ve emzirme. Saglikli aile ve cocuk iliskisi.

Gitmek isteyenler 444 2 999 dahili 7796- 7784 den kayit yaptirsinlar. Facebooktan avcilar hospital sayfasindan da ayrintilari gorebilirsiniz.

banada diyorlar bak hazırlıklı ol bu erkek çıkabilir diye bende gülüyorum ne yapayım ama detaylıda doktor %100 kız dedi erkek çıkarsa bana gelin dediii

bize de öle kesin kız dedi hatta kukusunu bile gösterdi öle diyim ama işte her gören erkek dediği için eşim her kontrolde bi daha soruyo kesin kız dimi diye ama hala alışverişi turuncu yapıyoruz öle diyim

Bu arada kizlar isyerinden fazla girip yaziyorum ama sizi hep takip ediyorum. Hepinize massallah, cok tatlisiniz.

malkoc_ga canim taffy babye gideceksen bu bahsettigim egitime de ugrayailirsin cunku avcilar hospital taffy baby'nin karsisinda hemen.

merhaba arkadaşlar....
dün tosunumu gördüm çok şükür herşeyimiz çok güzel...24,5 cm ve 457 gr olmuş. esnedi, hapşırdı çok keyifliydi izlemesi.

kız erkek muhabbeti edilmiş bnde bugün nedense ya kız derlerse sonradan diye düşündüm panikledim:) nerdeyse herşeyimz hazır, bzde oğlum demeye alıştık oğlumda ismine alıştı:) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım seninde gözün aydın artık değişmez heralde cinsiyetler bizim doktor her kontrolde pipisini gösteriyo bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…