- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.061
normalde olsa yeterli olurdu çünkü daha önce buna benzer bi diyet yapmıştım ama şimdi açlıktan gözüm dönüo resmenneyse inşallah çoğaltır azıcık
Eki Görüntüle 295532
göbek dediğin bööle olurbiraz fazla çıktı sanırım
her gören erkek bu diyo ama gerçekten kıııız
gözünaydın canımm gördün bebişini allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....kızlar merhaba. Slnaras gozun aydın canım' bızde kontrolden geldık. Bebısımı gordum cok mutlu oldum. Yuzunu rahat rahat gordum hafts ıcı oldugundan yogun degıldı. Agzı burnu dudakları artık cok belırgın nasıl bır bebek olacagını tahmın bıle edebılıyorum. Bebısım 710 gram cıktı 24+2 cıktıkDr.umuz gelısımı her bırseyı cok ıyı dedı. Dogumu konustuk ıcım bıraz rahatladı aksı bır durum olmadıktan sonra kalcan, acılman ve bebegın gelısı duzgunse, cok ırı degılse once normal dogum dedı. Cok mutlu oldum. Epıdural ıstedıgımı belırttım. Acılma 3-4 cm oldugunda verırız epıdural dedı. Sadecw dogum suresu 2-3 saat uzar dedı. Esım gırebılır mıyım dedı. Ben eslerı sezeryan dısında alıyorum dedı. Ona da ck sevındık. Ozel hast. Oldugundan normale olumlu bakmaxsa dıye korkuyordum. Normal taraftatıymıs. Kızlar tek tavsoyesı yuruyus oldu. Yurursenız dogum kolay gecer dedı. Hadı hayırlısı.umarım hepımızın gonlunce dogum olur. Kızımın tıpını de gordum :) heyecanla beklıyorum ona kavusacagım gunu.
ohhh ne güzell en önemli kısmı atlatmışsın canım kurusun sonrada yavaş yavaş döşemesi yapılır allahım güzel günlerde kullandırmak nasip ets inş.merhaba arkadaşlar geçmişi okudum bitirdim dr kontrollerine giden arkadaşlar güzel haberlerle dönmüş gözünüz aydın bizde bir değişiklik yok bugün oğlumun odası boyandı şimdi kurusun diye bekliyorum ....
Eki Görüntüle 295532
göbek dediğin bööle olur :d biraz fazla çıktı sanırım
her gören erkek bu diyo ama gerçekten kıııız :d
Yaptım canım çok sevindi,oğlundan babasına mektup yazdım masanın üzerine koydum ben odada yokken gördü çok duygulandı,gözleri doldu.Pastayı da bi kaç saat sonra ışıkları kapatıp getirdim hiç beklemiyodu.Tabi pastadan yiyemedim tadına baktım sadece eşim yedi.Zaten yemiyim diye bir porsiyonluk pastalardan aldım :)))Çok güzel oldu....
Eki Görüntüle 295532
çok büyüdü yaa ama sonuçta 6 aylık.. diyip kendimi avuturumMaşallah canım senin göbüşte baya büyümüş
bekliyoruz resminimaşallahhh kızlar göbekler muhteşem görünüyorrr benimkide sizlerinki kadar var vallaaa belkide daha büyüktürrrr
herhalde ilk diye böle yaa bugün bile bi kadın kesin erkek doktor yanlış görmüş diyoamanınnn ne güzel olmuşş kız annesii banada aynı erkek göbeği var diyorlar ama kız yaniiiii
Eki Görüntüle 295532
AYÇA ve MELİKE maşallah göbüşlere.. diğer topiğe eklemediniz hiç(
ama şükür burdan görmek nasip oldu..
Gerçi yarın kısmetse Melikeninkini yakından görücem:))
ne mutlu olmustır mektuba .bayan ırade demek lazım sana. benım esım bu oglen ılla pasta yedırcek bana. yok desem de ye dıyor :) yemedım bı cıkolata oynattı kızımı yettı.
çok büyüdü yaa ama sonuçta 6 aylık.. diyip kendimi avuturum
bekliyoruz resmini
herhalde ilk diye böle yaa bugün bile bi kadın kesin erkek doktor yanlış görmüş diyoteyze dedim 6 aylık kukusunu bile gördük neyini yanlış görcek.. olur öle doğunca görürsün dedi :S
geçen gamze erkan şamcı diye birinin linkini vermişti glben ergenin programında orda yumuşatıcı yerinde sirke koyun diyodu deterjan yerine sabun tozu
melyyy canım maşallah göbüşüne harbidende kocamanmış
banada diyorlar bak hazırlıklı ol bu erkek çıkabilir diye bende gülüyorum ne yapayım ama detaylıda doktor %100 kız dedi erkek çıkarsa bana gelin dediii
merhaba arkadaşlar....
dün tosunumu gördüm çok şükür herşeyimiz çok güzel...24,5 cm ve 457 gr olmuş. esnedi, hapşırdı çok keyifliydi izlemesi.
kız erkek muhabbeti edilmiş bnde bugün nedense ya kız derlerse sonradan diye düşündüm panikledim:) nerdeyse herşeyimz hazır, bzde oğlum demeye alıştık oğlumda ismine alıştı:) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?