- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.081
canım seninde gözün aydın artık değişmez heralde cinsiyetler bizim doktor her kontrolde pipisini gösteriyo bize :)
merhaba arkadaşlar....
dün tosunumu gördüm çok şükür herşeyimiz çok güzel...24,5 cm ve 457 gr olmuş. esnedi, hapşırdı çok keyifliydi izlemesi.
kız erkek muhabbeti edilmiş bnde bugün nedense ya kız derlerse sonradan diye düşündüm panikledim:) nerdeyse herşeyimz hazır, bzde oğlum demeye alıştık oğlumda ismine alıştı:) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ayhhh çok yoruldum ben yaaaaaaaaaaaaaa....ev hanımı olmakta çok zormuşşş.mutfağı topla yemek koy..üüff belim koptu
İnsan evde daha çok yoruluyo valla.Neyse dinlene dinlene yap canım :))
ayhhh çok yoruldum ben yaaaaaaaaaaaaaa....ev hanımı olmakta çok zormuşşş.mutfağı topla yemek koy..üüff belim koptu
bende gelir gelmez çamaşırları makinaya attım kuruyanları topladımm ütüyü hazırladım ama şimdi yemek yapmam lazım sonra ütüyani erken çıktım işten ne mutlu bana :))
ben buakşam küçük ağaççık pişiriyorum:)))))
ben buakşam küçük ağaççık pişiriyorum:)))))
hımmm brokoli?bende civcivin annesini yapıyım diyorum
benim kocam uçan yada uçmayn hiçbi kuş yemiyo..
a aa niye öle :S tavuk pek kuş sayılmaz aslında yaa iri kuş o
bilmem yemiyo işte..eve bile almayız biz...o danacı:)
benimki klasik.. sebze çok sevmiyo sadece patlıcan patates.. ama faydalılar yok tabiben kayserili diyim sen anla neleri sevdiğini iştee :))
benimki klasik.. sebze çok sevmiyo sadece patlıcan patates.. ama faydalılar yok tabiben kayserili diyim sen anla neleri sevdiğini iştee :))
Herkese iyi akşamlar,iyi tatiller.Ben de evime gidiyim artık.Karnım acıkmaya başladı.Pazartesi görüşürüz artık.Kendinize iyi bakın kızlar.
herkese slmmmmmm
ben bugun cok hayırlı haberlerle geldım...
gunlerdır korkulu ruyam olan şeker yuklemesıyle yuzlestım bu sabah.
sonuclarım cok guzel cıktı allaha sukur seker problemım yokmus.
nasıl rahatladım anlatamam butun gece uykularım kactı hep korkudan.
bıde buaksam detaylı ultrasonumuz var ınsallah oda guzel gecerde benım ıcın cıfte mutluluk olur bugun :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?