- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #3.161
hamile kaldığım günden belli belim çok ağrıyor benim doktora soruyorum normal diyor kanama olmazsa sıkıntı yok diyor ama ben çok korkuyorum ( Dün eşimle dolaşmaya çıktım 1 saat sonra belim ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyınca eve geri döndüm böyle sıkıntılar yaşayanlar varmı aranızda tek ben miyim
( Dün eşimle dolaşmaya çıktım 1 saat sonra belim ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyınca eve geri döndüm böyle sıkıntılar yaşayanlar varmı aranızda tek ben miyim 
 84::84::84::84::84:

( Dün eşimle dolaşmaya çıktım 1 saat sonra belim ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyınca eve geri döndüm böyle sıkıntılar yaşayanlar varmı aranızda tek ben miyim

evet en son pazar günü gittim dr büyümülştü dr hareket ediyo bak dedi ama ben bakana kadar durdu yavrum ....inşallah haftaya pazar tekrar gidicem ozaman 10 haftayı geçmiş olcak daha net görürüz birde usg mutlaka idarara sıkışık gidin ben ac gittim üstelik istediğimiz görüntüyü alamdık ama bir dahakine cok su içicem ....
evet en son pazar günü gittim dr büyümülştü dr hareket ediyo bak dedi ama ben bakana kadar durdu yavrum ....inşallah haftaya pazar tekrar gidicem ozaman 10 haftayı geçmiş olcak daha net görürüz birde usg mutlaka idarara sıkışık gidin ben ac gittim üstelik istediğimiz görüntüyü alamdık ama bir dahakine cok su içicem .... bu seferde altıma işemem umarım ...
bu seferde altıma işemem umarım ... 

hangisi doğru acaba
hangisi doğru acaba

sonra evden cıkma otur aşşağıya haftaya gitceksin deyip kendimi frenliyorum .....özel hastaneyemi gidiyosun yoksa devletmi rana
sonra evden cıkma otur aşşağıya haftaya gitceksin deyip kendimi frenliyorum .....özel hastaneyemi gidiyosun yoksa devletmi rana