• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burdayımmmmm cnm ama heran cıkabılırım :(
doğumdan sonra calısmama kararı aldım. o yuzden işyerımı devredıyorum. felaket yogunum deıl bılgısayara bakmak masama bıle oturamıyorum.hatta gun arasında okadar cok aklıma gelıyosunuzkı acaba ne konusuyolardır bı gıreyım okuyayım dıyorum ama bı turlu fırsatım olmuyo :(
bugun cokta rahatsızım. sabah tansıyonum 16ya cıktı doktorumu aradım hemen gel dedı gıdene kadar ıstıfra etmeye basladım terleme bulantı felakettım. hastaneyede bı gıttım tansıyon 6 ya dustu bu sefer. grıp oluyosun dedı doktor. grıp aşısı yaptırdım ama hala heryerım agrıyo. galıba sultanlık zamanım bıtıyo :( kacıncı haftaya gırdım kusmalar basladı yaaa :(

kolay gelsin cnm allah yardımcın olsunnn

selam kızlar ya cnm sıkkın biraz 52 kiloyla başladım ama şu an 63 kiloyum ve 21. haftamdayım yani normalde 67 kiloydum genelde bir buçuk sene diyet ve egzersize adadım resmen kendimi adet düzensizliğim vardı prof yardımıyl yaptım bunları neyseki düzene girdi ve planlamadan süprizimiz oldu şükür seviniordum dedim kendi kendime iyi 65 l doğursam yine aynı kiloya gelirim egzersizlerle diyetimle b,rlikte ama şimdi moralim bozuldu ilk üç ay bulantılarım vardı ama diyeti bırakınca tabi4 kiloyla kapatım sezonu 56 olmuştum ama bulantılardan sonra birazda özlemle pasta börek çörek maakarna pilav brazda karbonhidrat depların boşalmş dediğinden doktor kilo alımım çok hızlandı şu iki haftadır kontrolde tutyorum ama korkuyorum hamilelik egzersizi de yapıorum tüm aburcubur ve beyazı tekrar kestim ama canım sıkkın çok ,lo alıcam die gerçi 36 bendendim şimdi 38 giyiniyorum ama bu kadar kilo nasıl oluor sizce suuyumuzd normal ordganlarıda şükür 2. düzeye haftaya giricrz ama şu ana kadarda bi sorun yaşamadık çıkmadı da şükür bu durum normlmidir sizce?yapım gereğimi acaba böyle alıorum ben

diyet yaparken verdiğin kiloları alman normal çnk vücut kilo almaya elverişli olduğu için çabuk depolarsın o yüzden sıkma kendini bol bol su iç ve bol kalorili şeylerden uzak durmaya çalış herşeyden göz hakkın kadarını ye fazlasının çocuğa hiçbir faydası olmaz cnm

doğumdan sonra calısmama kararı aldım. o yuzden işyerımı devredıyorum. felaket yogunum deıl bılgısayara bakmak masama bıle oturamıyorum.hatta gun arasında okadar cok aklıma gelıyosunuzkı acaba ne konusuyolardır bı gıreyım okuyayım dıyorum ama bı turlu fırsatım olmuyo :(
bugun cokta rahatsızım. sabah tansıyonum 16ya cıktı doktorumu aradım hemen gel dedı gıdene kadar ıstıfra etmeye basladım terleme bulantı felakettım. hastaneyede bı gıttım tansıyon 6 ya dustu bu sefer. grıp oluyosun dedı doktor. grıp aşısı yaptırdım ama hala heryerım agrıyo. galıba sultanlık zamanım bıtıyo :( kacıncı haftaya gırdım kusmalar basladı yaaa :(

Canım çok geçmiş olsun,inş.bir an önce iyileşirsin.Dikkat et kendine.Önemli birşey olmamasına sevindim,seni göremeyince merak ettik.Kolay gelsin o zaman inş.bu yoğunluğun da azalır biran önce.

Aman canım tansiyon çok önemli dikkat et kendine,16 zaten yüksek ,iniş çıkışlar daha da tehlikeli yavaş yavaş yap işlerini çok stres yapmadan.Merak ettik biz de çok uzun zamandr görmeyince ,hatta geçen yazdık ışılla,ben de detaylı ulttrassona gittiğimde doktorunu gördüm sen geldin aklıma.

cnm benım valla bneımde butun gun aklımdasınız hep bır gırıp cıkayım dıorum ama fırsatım olmuyo inan.
işyerımın devrıyle ugrasıyorum ıste dogumdan sonra bı sure calısmıycam. onun butun koşturmacası var.
ben bıraz hastayım ama oğlum cok ii masallah güneş teyzesi :)

Çok sevindim iyi olmasına teyzesinin kuzusunu yerim ben:),bu havada çok normal herkes grip ben de hamilelikteki ilk gribimi yazın ortasında olmuştum,o karanfil,zencefil,elma,limon,çubuk tarçından oluşan çay süper ii gelmişti son gripte bana sen de iç canım.Çok dikkat et kendine öptük ikimizde ikinizi :16:

selam kızlar ya cnm sıkkın biraz 52 kiloyla başladım ama şu an 63 kiloyum ve 21. haftamdayım yani normalde 67 kiloydum genelde bir buçuk sene diyet ve egzersize adadım resmen kendimi adet düzensizliğim vardı prof yardımıyl yaptım bunları neyseki düzene girdi ve planlamadan süprizimiz oldu şükür seviniordum dedim kendi kendime iyi 65 l doğursam yine aynı kiloya gelirim egzersizlerle diyetimle b,rlikte ama şimdi moralim bozuldu ilk üç ay bulantılarım vardı ama diyeti bırakınca tabi4 kiloyla kapatım sezonu 56 olmuştum ama bulantılardan sonra birazda özlemle pasta börek çörek maakarna pilav brazda karbonhidrat depların boşalmş dediğinden doktor kilo alımım çok hızlandı şu iki haftadır kontrolde tutyorum ama korkuyorum hamilelik egzersizi de yapıorum tüm aburcubur ve beyazı tekrar kestim ama canım sıkkın çok ,lo alıcam die gerçi 36 bendendim şimdi 38 giyiniyorum ama bu kadar kilo nasıl oluor sizce suuyumuzd normal ordganlarıda şükür 2. düzeye haftaya giricrz ama şu ana kadarda bi sorun yaşamadık çıkmadı da şükür bu durum normlmidir sizce?yapım gereğimi acaba böyle alıorum ben

Diyeti bırakınca hızlanmıştır,biraz dikkat edersin düne girer canım kilo alımın.Herşey yolundaysa sıkma canını,bebişin sağlıklı olsun da en önemlisi o.Artık az az daha düşük kalorili yersin.Hamur işinin bebeğe de bi faydası yok zaten kesersin onları da yemeyi.Üzülme bebiş doğunca bişey kalmaz,koşturmaktan.

canım çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın gribi o ağrılardan bizde de bol miktarda ben hastalandığım zaman öksürmekten her yerim ağrıyodu ona bağlamıştım ama hala ağrılar devam ediyo bi çorap bile giyemiyorum sabahları canım yanıyo.

diyet yaparken verdiğin kiloları alman normal çnk vücut kilo almaya elverişli olduğu için çabuk depolarsın o yüzden sıkma kendini bol bol su iç ve bol kalorili şeylerden uzak durmaya çalış herşeyden göz hakkın kadarını ye fazlasının çocuğa hiçbir faydası olmaz cnm

içim ferahldı biraz desem yalan olmaz doğrusu hamilelik şekerini araştırdım o da 2. trimesterde çıkıomuş ama bnm normal şeker normal çıkıtı açlık tokluk yüklmeye bi ay var yaptırmm belki glikoz çok zararlı çünkü bi araştırın o yüzden diğer hanımlar bu arada. bebeğin kilosu suyu normal gidior şükür birden panikledim dünden beri teşekkür ederim cevabın için cnm

kolay gelsin cnm allah yardımcın olsunnn

saol cnm inşallah ama gercekten cok yoruluyorum aksamları saat 9 u zor goruyorum artık

Canım çok geçmiş olsun,inş.bir an önce iyileşirsin.Dikkat et kendine.Önemli birşey olmamasına sevindim,seni göremeyince merak ettik.Kolay gelsin o zaman inş.bu yoğunluğun da azalır biran önce.

aminnnnnnnn cnm zaten ızıne cıkacagım gunlerın hayalıyle yasıyorum artık :) bi an once bitsede bende azıcık naz yapsam dıye beklıyorum :):)

Aman canım tansiyon çok önemli dikkat et kendine,16 zaten yüksek ,iniş çıkışlar daha da tehlikeli yavaş yavaş yap işlerini çok stres yapmadan.Merak ettik biz de çok uzun zamandr görmeyince ,hatta geçen yazdık ışılla,ben de detaylı ulttrassona gittiğimde doktorunu gördüm sen geldin aklıma.

hiç bukadarda oynak olmamıstı tansıyonum cok sasırdım bugun valla ya. ben hersey yolunda dıye cok kasılıyodum galıba kendı kendıme nazar deydirdim :)

Çok sevindim iyi olmasına teyzesinin kuzusunu yerim ben:),bu havada çok normal herkes grip ben de hamilelikteki ilk gribimi yazın ortasında olmuştum,o karanfil,zencefil,elma,limon,çubuk tarçından oluşan çay süper ii gelmişti son gripte bana sen de iç canım.Çok dikkat et kendine öptük ikimizde ikinizi :16:

evet senın o tarıfı versene cnm bıdaha buaksam denıyeyım. yer gök oynuyo cok basım dönüyo

Diyeti bırakınca hızlanmıştır,biraz dikkat edersin düne girer canım kilo alımın.Herşey yolundaysa sıkma canını,bebişin sağlıklı olsun da en önemlisi o.Artık az az daha düşük kalorili yersin.Hamur işinin bebeğe de bi faydası yok zaten kesersin onları da yemeyi.Üzülme bebiş doğunca bişey kalmaz,koşturmaktan.

daha detaylı ultrasona bi hafta olduğu için içimi serinlettiniz teşekkür ederim cnm, ya az yediğimdede kesmio yoğurt elma altın çörek yedim az önce nere gitti bende anlamadım birden tansiyonum düştü ztn düşük tansiyonum var normaldede acıkınca daha bi oluo eşim gelsinde doyursun die bekliorum valla tersie döndük bu günlük:)

canım çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın gribi o ağrılardan bizde de bol miktarda ben hastalandığım zaman öksürmekten her yerim ağrıyodu ona bağlamıştım ama hala ağrılar devam ediyo bi çorap bile giyemiyorum sabahları canım yanıyo.

saol cnm tesekkur ederım. ben borşitim en cok korktugum sey bu sene yıne olmak. doktor hergıttıgımde sakın olayım deme dıo cok koruyorum kendımı lahana gıbı kat kat gıyınıyorum ama nerden gırdıyse mıkrop gırdı vucuduma. ilk defa grip asısı yaptırdım bugun umarım işe yarar

saol cnm tesekkur ederım. ben borşitim en cok korktugum sey bu sene yıne olmak. doktor hergıttıgımde sakın olayım deme dıo cok koruyorum kendımı lahana gıbı kat kat gıyınıyorum ama nerden gırdıyse mıkrop gırdı vucuduma. ilk defa grip asısı yaptırdım bugun umarım işe yarar
canım çok geçmş olsun tanrı seni de bebeini de korusun

canım çok geçmş olsun tanrı seni de bebeini de korusun

saol cnm dualarım için. Allah hepimizi korusun, bebişlerimize sağlık versin inşallah.
Kendım hasta olcam dıye hıccc korkmuyom aslında ama su mınık tavsancık ıcın nasıl endıselenıyorum. cunku anne grıp oldugumda vucut bebegı beslemeyı bırakıp anneyı ıyılestirmeye calısıomus. kıyamam ben kuzumaaaa

saol cnm dualarım için. Allah hepimizi korusun, bebişlerimize sağlık versin inşallah.
Kendım hasta olcam dıye hıccc korkmuyom aslında ama su mınık tavsancık ıcın nasıl endıselenıyorum. cunku anne grıp oldugumda vucut bebegı beslemeyı bırakıp anneyı ıyılestirmeye calısıomus. kıyamam ben kuzumaaaa

tanrı her şeyi çok iyi planlamış canım sen korkma antikorların onada eçior bol enerili beslen

Ceviz büyüklüğünde kuru zencefil toz olmayacak ama,çeyrek limon kabuğuyla,1 tane kabuk tarçın,yarım elma kabuğuyla,2-3 karanfil.Ama tansiyonu nasıl etkiler bilemiyorum ki,doktora sormadan içme sen yine de canım.
Bu arada grip aşısı vücutta hiç grip mikrobu olmadan yapılması gerekmiyor mu?Ben mi yanlış biliyorum acaba.Ihlamurun hiçbir zararı yok ama onu biliyorum:)Bol bol sıvı tüket meyva da ye bol bol.Baş dönmesi niyeymiş ki yaf griptenmiymiş aman kuzum ya dikkat et kendine.

kız neclase nerdesin merak ettim seni ses cıkmayınca biraz daha bekleyip arıyacaktım...neyseki şükür iyiysin azıcık grip olmuşsun olsun rabbim şifasını vericektir sen hiç üzülme sağlıklı beslen minik adamıma dikkat et annesi......:nazar::nazar:nazarlıkta kkoydum size...

prensesin uykusu canım bana doktorum 20. haftanda yaptır dedi ama dozunu söylemedi...sağlık ocağında 2 doz yapılcak dediler...ilk dozu bu hafta yaptırdım..1 ay sonra da 2.sini yapacaklar..sanırım 2 doz yaptırınca bir daha bu aşıyı yaptırmaya gerek kalmıyor..tek doz yapınca hamilelikte yeterli demek ki doktorun tek dozu yeterli bulduğuna göre

Son düzenleme:
kızlar aranızda cotton box marka nerveresim takımı alan varmı
fiyatlar gitti gidiyorda baya uygun
ama kalitesi açısından kararsızım :26:

kızlar merhaba,

sabah sabah ne çok kaynatmışsınız 1 saattir oku oku bitmedi :)

şuan yan odada inanılmaz bir çalışma var , kızımın odasının duvar kağıtlarının montajı yapılıyor, ara ara dayanamayıp bakıyorum çok hoş gözüküyor bitince fotoğrafını çekip koyacağım :)

kilo konuşulmuş baya bir, ben 59 ile hamile kaldım şuan 67yim ve doktorum kızdı bana 3 kilo hakkım kalmış, zaten 3 gündür diyet listemi uyguluyorum, gebelik şekeri çok çok düşük miktarda çıktığındanda tatlılar yasssak :((( bana 100 gr şeker yüklemesi yapıldı toplam 3 saat sürdü, açlık şekerine bakıldıktan sonra 1. saat 2. saat ve 3. saat şekerlerine bakıldı ve bende 3. saat yüksek çıktı max 140 bende 145 çıktı ve 3 saat hastanede aç karnına durmak çok fena, arabaya gidip gidip uyudum ben saat aralıklarında.

modokoda keyapın içinde moba adlı bir firmadan aldık, mağazanın asıl etkileyici kısmıı çok güzel aksesuar satıyor olmaları bayıldım hepsine ama öncelik kızımızda.

odamız 7 m2 kaplanacak duvar yüzeyi toplamı 20m2 bunun içinde ortalama 6 rulo duvar kağıdı ve 2 rulo bordür ihtiyacı var, garanti olsun diye 7 rulo duvar kağıdı ve rulo bordür aldım, 1 rulo duvar kağıdı 5m2 den oluşuyor. ruloların bu mağazadaki liste fiyatı 24 euro idi, imç dahil diğer mağazalarda ortalama 35 euro dan başlıyordu liste fiyatı ben pazarlıkla rulosunu 39 TL ye aldım toplam 350 TL ödedim, ustalarda kendi ustaları 2 tane efendi gençten usta çalışıyor, kaç rulo kullanırsa rulo başına 20 TL den hesaplayarak vereceğiz. duvar kağıdımız desenli ben özellikle figürlü istemedim, algısını yorduğunu düşünüyorum bebeklerin, duvar ikiye bölündü alt çizgi çizgi üst düz zemin üzerine yıldız desenli arada bordür bir kaç saate fotoğrafını çeker eklerim.
canım ekmek tercih sıralaması tam buğday-çavdar-kepek olmalıymış, eşine söyle eve gelirken çiftçiden (toyatanın oradaki fırın) tam buğday alsın oranın ki çok lezetli.

sağol canım bakalım biz de bu h. sonu oda size 420 ye gelmiş oldu o zaman duvarları bilmiyorum ama bizim oda daha büyük...

Back
X