• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende bebek deteyjanı alacaktım, kuzenime sordum ne alayım diye...oda ilk bebeğine bebek deterjanı aldığını ama sonra normal deterjanlara geçtiğinde bebeğinin alerjik sorunlar yaşadığını söyledi... biri ona bebek ilk doğduğunda neye alışırsa öyle devam eder demiş, ikinci oğluna normal deterjanla yıkayıp giydirmiş... çünkü vücut hangisini alırsa ona alışıyormuş.... ve ikinci oğlunda hiç sorun yaşamadığı söyledi... benimde kafam çok karıştı..... ama mantıklıda geliyor...napacam bilmiyorum:44:

şimdi bir arkadaşla konuştum oda kesinlikle deterjan yumuşatıcı filan kullanma sonuçta kimyasal var dedi sabun tozu kullan diyorrr

Herkese Hayırlı Cumalar;

Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı, ve bebişlerimizle,eşlerimizle uzun yıllar sağlıklı,hayırlı birşekilde birlikte yaşamayı, taaaaa bebişlerimizin evliliğiyle birlikte torunlarımızı görmeyi nasip etsin.....:emir_bebek::emir_bebek:

Umarım herkes iyidir, bugün ders çalışmaya başladım, şimdi ara verdim, bir selam vereym dedim şimdi geçmişi okuyayım:32:

amiin canım inş. sana iyi ders çalışmalar

koccamannn 8 gün war oğluşumu görmeyee nası dayanıcam:25: cts günü inşallah bebişim kordonunu boynundan çıkarmıştır, tsh değerim normale dönmüştür, kan uyuşmazlığımız negatif çıkar ve şekerim de hiiiç yoktur...bunların hepsi de olurmuş birde, doktorun boynuna atlarım herhalde :21: çok sabırsızlanıyorum arkadaşlar...

inş. herşey yoluna girer

şimdi bir arkadaşla konuştum oda kesinlikle deterjan yumuşatıcı filan kullanma sonuçta kimyasal var dedi sabun tozu kullan diyorrr

Canım bende sabun tozu aldım, hacı şakirin rendelenmiş sabunu satılıyo sabun tozu yani bebekler için en ideali oymuş bende ondan aldım..

Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı kullanan var mı?Almayı düşünüyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim.

Ben tefalden aldım yeni onu kullanıyorum çok memnunum... Tavsiye ederim.. Tek zorluğu filtresi biraz zor temizleniyo :) ama satın alırkende sölediler zor temizlenir diye ben yine de aldım

bende öyle yapıcam sanırım ama birde nanomatik yıkama topları var onlardan kullanan var mı içinizde bu aralar onuda düşünüyorum

ben nanomatık kıllanıyorum hiç memnun degılım koyu renkte zaten kırın cıkıp cıkmadıgı bellı olmuoda acık renklerı yıkadıgımda coraplar mesela hiç yıkanmamış gıbı cıktılar.o öle makınada duruyo ben yıne deterjanımı kullanıyorum:)

ben nanomatık kıllanıyorum hiç memnun degılım koyu renkte zaten kırın cıkıp cıkmadıgı bellı olmuoda acık renklerı yıkadıgımda coraplar mesela hiç yıkanmamış gıbı cıktılar.o öle makınada duruyo ben yıne deterjanımı kullanıyorum:)

kullannan biri memnun olduğunu söylemiş bende ondan sonra düşünmeye başlamıştım. iyiki de almamışım 4 tane alıcaktım bide annemlere falan

Ya arkadaşlar ben göbüş topiğine ve ciciler topiğine resim ekleyecektim ama hep hata veriyor, neden acaba:44:

benim de aralıkta sınavlarım ama hiç çalışamadım geçen sene çok iyi geçmişti fakat bu sene bebeişle oyalanmaktan pek çalışamıyorum ama hızlanmam lazım benim bölümüm türk dili ve edebiyatı biz şimdi aldığımız kitapların gene yarısından mı sorumlu olucaz vizede senin bir bilgin var mı yoksa bütün kitaba mı çalışıcaz
canım sanada kolay gelsin, inşaAllah atlatırız, evet canım ya kitapların yarısından sorumluyuz vizede... benim anlamadığım benim bu dönem 7 dersim var, ikinci dönem 8 dersim var, yani bu sene toplam 15 derten sınava gireceğiz, halbuki geçen sene sistem değişmeden önce bir sene boyunca 7 dersim vardı.... yani bu açıdan bakınca toplam alacağımız dersler iki katına çıkmış oluyor, bu adamlar bu kadar dersi nasıl üretip ortaya çıkardılar...:37:

Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı kullanan var mı?Almayı düşünüyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim.
Markalar hakkında çok bilgim yok, kardeşim bana hediye almıştı, sinbonun, şimdilik memnunum, bir sorunu yok yani...:34:

amiin canım inş. sana iyi ders çalışmalar
tşk ederim canım :49::emir_bebek:

Back
X