- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #18.461
rica ederim canım..kızlar pollynin yukarda verdiği primanın facebook linkinden form doldurun bebişe cok güzel hediyeler var üye olana gönderiyolarmış bu arada pollyciimm cok tesekkürlerrr:))
linki tekrar paylaşayım, 25 kasımdan itibaren gönderim başlayacakmış.

merhaba teyzeleeer meleğimle bizde bir süredir takip ediyoruz sizleri
bikaç kez de burada yazdık ama kimse görmedi bizi
allah nasip ederse mart annesi olarak aranızdayız.ciciler göbişler tüm topikler çok heycanlandırdı bizi
paylaşımlar harika olmuş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah![]()
Merhaba canım aramıza hoşgeldin. listemize ekleyeyim senide.hoşbulduuukk teşekkür ederiz teyzeleralıntı yaparak nasıl yazacağımızı bilmiyoruz
cinsiyetimiz erkek tahmini doğm tarihi 20 mart ama hep bir hafta büyük çıkıyoruz ultrason resimleri kağıdında 14 mart görünüyo
Maşallah maşallahKızlar merhaba bizimde bugün kntrolümüz vardı bebişlerimizi gördük. Allahıma şükürler olsun ki bebişleriminin ikisininde sağlığı ve gelişimi iyiymiş. Kuzucuklarım maaşallah kıpır kıpırlarAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
![]()

hoşgeldin canım, bende devlete gidiyorum ve cd filan vermiyorlar malesefselam kızlar uzunca bi süredir yoktum.şehir dışına ailemin yanına gittim
detaylı ultrasona girenlerinizde olmuş maşallah bende perşembeye gideceğin devlet hastanesinde yaptıracağım orda sonuç cd sini verirler mi acaba
bilginiz var mııı bide giren arkadaşlar bebeklerinizin kilosu nasıl bu aylarda normali kaç acaba
![]()

Olsun, bebişimin sağlıklı olduğunu biliyorum ya o da yeter.
Güle güle giysin inşallah minişin:)kızlar markafonide indirim vardı kızıma hediye çekimide dahil edince 10 tl ye elbise aldım çok gzlllllll bu arada kuzum rızkıyla gelecek sanırım eşimin işleri kötüydü çok iş buldu sanırım büyük ihtimal haftaya deneme olarak gidicek olursa dvm edicek.Bize dua edinnn olur mu?
Ve Rabbim Yardımcınız olsun, inşallah eşin hayırlı bi iş bulur.. bu sıkıntıyı yaşayan biri olarak anlıyorum seni. Rabbim öyle büyükki, karnımızdakileri rızkıyla gönderiyor. ben buna gönülden inanıyorum. Eşine de söyle sakın sıkıntı stres yapmasın. benim eşimde öyleydi,çok fazla stres yapmıştı ama çok şükür iş buldu ve çalışıyo şimdi. bugün 11 gün oldu başlayalı:)
Günaydın canım.. Aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah.gunaydın kızlar. bebıslerını gorenler gozunuz aydın. saglıklı olsun kuzucuklar. bende cuma gunu gorcem bebısımı :)
dun bebıs kıyafetlerının yıkanması ıle ılgılı konusmustuk. ben dun mıgrostsn dalın sıvı deterjan aldım ındırıme gırmıstı. 2 lıtre 14 tl ıdı. almak ısteyenlere duyurulur. bır de can bebe nın alt acma pedlerı ındırımdeydı 6.5 tl bana kullanıslı geldı altını degıstırırken cıs yapsa alta gecırmıyo oz.le dısarda fln kullanıldıgında pratık olur gıbı geldı.
Alt açma için öyle bişey şart zaten. Bana sağolsun annem kumaşın içine naylon koyup dikmişti.bayağı bi süre kullandım onu:) özellikle bi yere gittiğimizde çok iyi oluyor.
Birde bunlara bakın:)))
alışverişte kadın-erkek http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...2191_111990118831149_1123863_1941325906_n.jpg
Bebek nasıl yapılır :)) http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...7582_111990118831149_1123698_1699164224_n.jpg
Son düzenleme: