• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pollynin yukarda verdiği primanın facebook linkinden form doldurun bebişe cok güzel hediyeler var üye olana gönderiyolarmış bu arada pollyciimm cok tesekkürlerrr:))
rica ederim canım..
linki tekrar paylaşayım, 25 kasımdan itibaren gönderim başlayacakmış.
:49::49::49::49::49: Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook :49::49::49::49::49:

merhaba teyzeleeer meleğimle bizde bir süredir takip ediyoruz sizleri
bikaç kez de burada yazdık ama kimse görmedi bizi :20:
allah nasip ederse mart annesi olarak aranızdayız.ciciler göbişler tüm topikler çok heycanlandırdı bizi
paylaşımlar harika olmuş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah:emir_bebek:

hoşbulduuukk teşekkür ederiz teyzeler :21: alıntı yaparak nasıl yazacağımızı bilmiyoruz
cinsiyetimiz erkek tahmini doğm tarihi 20 mart ama hep bir hafta büyük çıkıyoruz ultrason resimleri kağıdında 14 mart görünüyo
Merhaba canım aramıza hoşgeldin. listemize ekleyeyim senide.

Kızlar merhaba bizimde bugün kntrolümüz vardı bebişlerimizi gördük. Allahıma şükürler olsun ki bebişleriminin ikisininde sağlığı ve gelişimi iyiymiş. Kuzucuklarım maaşallah kıpır kıpırlar :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bizler bi tanenin hareketleriyle heyacanlanırken, ikiz anneleri için bu inanılmaz bi duygudur sanırım.

selam kızlar uzunca bi süredir yoktum.şehir dışına ailemin yanına gittim
detaylı ultrasona girenlerinizde olmuş maşallah bende perşembeye gideceğin devlet hastanesinde yaptıracağım orda sonuç cd sini verirler mi acaba
bilginiz var mııı bide giren arkadaşlar bebeklerinizin kilosu nasıl bu aylarda normali kaç acaba
:6::6:
hoşgeldin canım, bende devlete gidiyorum ve cd filan vermiyorlar malesef:(
Olsun, bebişimin sağlıklı olduğunu biliyorum ya o da yeter.
kızlar markafonide indirim vardı kızıma hediye çekimide dahil edince 10 tl ye elbise aldım çok gzlllllll bu arada kuzum rızkıyla gelecek sanırım eşimin işleri kötüydü çok iş buldu sanırım büyük ihtimal haftaya deneme olarak gidicek olursa dvm edicek.Bize dua edinnn olur mu?
Güle güle giysin inşallah minişin:)
Ve Rabbim Yardımcınız olsun, inşallah eşin hayırlı bi iş bulur.. bu sıkıntıyı yaşayan biri olarak anlıyorum seni. Rabbim öyle büyükki, karnımızdakileri rızkıyla gönderiyor. ben buna gönülden inanıyorum. Eşine de söyle sakın sıkıntı stres yapmasın. benim eşimde öyleydi,çok fazla stres yapmıştı ama çok şükür iş buldu ve çalışıyo şimdi. bugün 11 gün oldu başlayalı:)

gunaydın kızlar. bebıslerını gorenler gozunuz aydın. saglıklı olsun kuzucuklar. bende cuma gunu gorcem bebısımı :)
dun bebıs kıyafetlerının yıkanması ıle ılgılı konusmustuk. ben dun mıgrostsn dalın sıvı deterjan aldım ındırıme gırmıstı. 2 lıtre 14 tl ıdı. almak ısteyenlere duyurulur. bır de can bebe nın alt acma pedlerı ındırımdeydı 6.5 tl bana kullanıslı geldı altını degıstırırken cıs yapsa alta gecırmıyo oz.le dısarda fln kullanıldıgında pratık olur gıbı geldı.
Günaydın canım.. Aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah.
Alt açma için öyle bişey şart zaten. Bana sağolsun annem kumaşın içine naylon koyup dikmişti.bayağı bi süre kullandım onu:) özellikle bi yere gittiğimizde çok iyi oluyor.

Birde bunlara bakın:)))
alışverişte kadın-erkek http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...2191_111990118831149_1123863_1941325906_n.jpg

Bebek nasıl yapılır :)) http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...7582_111990118831149_1123698_1699164224_n.jpg

Son düzenleme:
günaydın canım benim de dün kontrolüm vardı. kemik - omurga gelşimi iyi ama biraz protein almam gerekiyormuş. bu ara tavuk-balık deyip kırmızı et yememiştim. bizim hanımefendi çarpraz yattığı için sadece baş ve ayak altını görebildik. keyfine biraz düşkün olacak galiba :)) net göremedim tabii ki 30 nda 4 boyutluya gireceğim. cd ye aktartsam görüntüler net olur mu acaba fikri olan var mı?

cdye aktarmalarını bende istedim ama yapamıyolarmış.sadece renkli görüntü verdiler. bütün organlarını tek tek incelediler. sadece kilosu aklıma takıldı işte bir hafta önde gitmesi.

Beni bugünlerde iyice heyecan sardı..

Şaka maka yolun çoğunu yedik bitirdik..

Çok şükür bebişlerimizde sağlıklı..

14 hafta sonra doğum yapıcam Allah'ın izniyle..

Daha dün gibi ilk tickerımı yaptığım gün.. ve üzerindeki hafta 4+4 ü gösteriyordu..

İyiki burada toplanmışız, iyiki sıkıntılarımız üzüntülerimi paylaşıyoruz.. Yoksa günler nasıl geçerdi bilmiyorum..

bazen diyorum interneti kapatalım (kablosuz modem çok fazla radyasyon yaydığı için), ama sizler varsınız aklımda hemen vazgeçiyorum.. cepten nete bağlanırım diyorum, ama burdaki gibi aktif olamam,hızlı hızlı yazamam diye yine vazgeçiyorum..

Bi kaç gündür duygusala bağladım..

dün akşam eşime kızlarımızın odası hakkındaki fikirlerimi söylerken öyle heyecanlandım ki.. Sanki ilk kez yaşıyormuş gibiyim bu duyguyu..

Rabbim sen herşeyin hayırlısını nasip eyle. AMİN

Son düzenleme:

Daha dün gibi ilk tickerımı yaptığım gün.. ve üzerindeki hafta 4+4 ü gösteriyordu..

İyiki burada toplanmışız, iyiki sıkıntılarımız üzüntülerimi paylaşıyoruz.. Yoksa günler nasıl geçerdi bilmiyorum..

bazen diyorum interneti kapatalım (kablosuz modem çok fazla radyasyon yaydığı için), ama sizler varsınız aklımda hemen vazgeçiyorum.. cepten nete bağlanırım diyorum, ama burdaki gibi aktif olamam,hızlı hızlı yazamam diye yine vazgeçiyorum..

dün akşam eşime kızlarımızın odası hakkındaki fikirlerimi söylerken öyle heyecanlandım ki.. Sanki ilk kez yaşıyormuş gibiyim bu duyguyu..

İnsan gerçekten çok heyecanlanıyor.Bizim de tekmelerimiz artık dışardan belli oluyor izlemek öyle keyifliki:49:

polly çok çabuk geçsin o günlerde..ben oğlumu koklamak istiyorum artık..

GÜNAYDIN
DÜN AKŞAM 2.DÜZEY ULTRASONUM VARDI.. 22+4 DEYİM. 648 gr boyu 28cm. 1 Hafta önden gidiyor dedi dr. endişelendim ama bir sorun olmaz herşey çok iyi dediler.. Bebeğimi bu kadar net görmek çok güzel bir duyguydu.

ne güzel, allah sağlıklı ve huzurlu eylesin,
ama benim aklıma takıldı, benim pazartesi 23+5 idi ve kilosunu 535 gr dedi, seninkine göre pek hafi, acaba bebeği besleyemiyormuyum diye korktum bak şimdi, onlara birşey olmasın da, biz nasılsa besleniriz.
bu arada ben az yazıyorum, çünkü evde internet yok işyerinde de çoğunlukla yasak, ama sürekli geçmiş de dahil okuyorum, takip ediyorum sizi, hatta bağımlı oldum diyebilirim, bu yüzden sadece işi düşünce yazıyor falan sanmayın, hepinizi tek tek tanıyorum ve gönlüm sizlerle....

ama benim aklıma takıldı, benim pazartesi 23+5 idi ve kilosunu 535 gr dedi, seninkine göre pek hafi, acaba bebeği besleyemiyormuyum diye korktum bak şimdi, onlara birşey olmasın da, biz nasılsa besleniriz.
bu arada ben az yazıyorum, çünkü evde internet yok işyerinde de çoğunlukla yasak, ama sürekli geçmiş de dahil okuyorum, takip ediyorum sizi, hatta bağımlı oldum diyebilirim, bu yüzden sadece işi düşünce yazıyor falan sanmayın, hepinizi tek tek tanıyorum ve gönlüm sizlerle....

yok bence onun bebişi biraz tombik..biz 24+4 tük c.tesi 700 küsürdük..

İnsan gerçekten çok heyecanlanıyor.Bizim de tekmelerimiz artık dışardan belli oluyor izlemek öyle keyifliki:49:
dimi:)) özellikle karnımı doyurduktan sonra öyle bi oynuyorki içimde, sanki annesine teşekkür ediyor yavrum..

polly çok çabuk geçsin o günlerde..ben oğlumu koklamak istiyorum artık..
Allah'ın izniyle inşallah canım inşallah.. tulum örüyorum ufaklığıma, dün eşime verdim bak nasıl olmuş diye, eşimin önünde dururken içinde hayal ettim içim çok tuhaf oldu.

elamlar, sevgiler, sağlıklar
ben aslında uzun zamandır varım ama listeye de eklersen sevinirim
yaşım 36, ankaradayım, bebeğim erkek ve doğumu 12 mart inşallah

Selamlar saygılar bizden..
zaten aramızdaymışsın ama yinede hoşgeldin..
ekliyorum listemize.. ve fırsat buldukça bol paylaşımlı güzel günler diliyorum
Ayrıca ankarada olmana da sevindim..
Kısmet olursa bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz..
sende katılırmısın?

Son düzenleme:

benı de duygulandırdın. genelde eve gıdınce duygulu anlar yasarım. hazırlanmak heyecanlanmak ve paylasmak guzel seyler. saglıklı sag salım bebıslerımızı kucagımıza alalım fotolarımızı ekleyelım bebıslı :)

benı de duygulandırdın. genelde eve gıdınce duygulu anlar yasarım. hazırlanmak heyecanlanmak ve paylasmak guzel seyler. saglıklı sag salım bebıslerımızı kucagımıza alalım fotolarımızı ekleyelım bebıslı :)

İnşallah yasmincim inşallah..
Rabbim o günleride göstersin hepimize

aminn hepimizinkini sağlıklı eylesin Allahım.. sizinki normaldir de, benimki 1hafta önde gidiyor.herşey yolunda gider inşallah.

canım ne güzel yazmışsın duygularını..bizi de duygulandırdın..anneliği daha önce tadanlar başka tabi..ben daha pek çok şeyin farkında değilim gibi..tekmelerini seviyorum şimdilik o kadar:)

günaydın arkadaşlar bu arada:71:

Back
X