- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #18.921
hoşgeldiiinn hayırlı olsun bebişin sağlıkocağından beni 22.haftamda çağırmışlardı ilk dozu yaptırmıştım 2. dozda 3 hafta sonra yapılacak.benim kolum çoook ağrımıştı :18:
teşekkür ederim canım, bi de biraz ateş yapıyo falan diyolar, ben ondan korkuyorum biraz normlden fazla yükselir mi diye....
Ben devlet hastanesine sıcak bakmaya başladım.. Burda bi doktordan bahsetmiştim sana çok iyiymiş adam mart ayına randevu veriyo o kadar yoğun.. bi de özel hast. 750 tlye doğum yaptırıyo.. meğer bebek yoğun bakımı yokmuş.. 2-3 tane hastasını doğumhaneden devlete sevk etmiş.. kızlar forumda anlatmış da 9-10 gün yoğun bakımda kalmışlar hiç bi testi doğru dürüst yapmamış falan.. çok gözüm korktu devlet hastanesinde her imkan var yaa başlıcam valla bende devlette doorcam.. özelde kontrole devam..
bülent beyden bahsediyosunuz galiba, ben de ona gidiyorum, ii bi doktor ama yenidoğan yoğun bakımı yok die doğumu orda yapmayı düşünmüyorum. en büyük korkum, doğumun karlı buzlu bi havaya denk gelmesi, geçen yıl öyle bi günde kaç saat yolda kalmıştım, o nedenle allah korusun, ters bi durum olursa sevkle falan uğraşıp hastane hastane dolaşmak istemem... eğer tanıdığınız doktor yaptıracaksa doğumu develette yapmak bence de çok mantıklı... ben kendi adıma acaba bi asistanın eline düşer miyim falan die düşünüyorum malum tam gün yasasından sonra bi çok doktor develetten ayrıldı...