• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tünaydın

biz geldik doktordan 741 gr olmuş tosuncuk herşey normal seyrinde devam ediyo ocak ayından itibaren ayda 2 kere gidicekmişim kontrole nst ye bağlanacakmışım idrarda az bakteri varmış suya katılan ilaç verdi 1 günlük birde magnezyum ilacına başladık bizde durumlar böyle siz nasılsınız

venüsten canım sen nerde oturuyodun benim gittiğim hastanede 30 kasımda doğumla ilgili eğitim varmış eğer gitmek istersen diye söylüyorum

Beylikdüzü medilife tıp merkezi

[
Alışveriş eksiklerimiz daha çok. büyük çoğunu aralıkta yapacağız.
Eksiklerim varda size danışacağım

bebeğin giysileri için bildiğiniz deterjan markaları varmı?
banyo için şampuan, sabun ve vücut yağları? (dalin nasıl sizce?)

cnm ben daha deterjan almadım ama banyo için bübchen aldım

kızlar tünaydın

biz geldik doktordan 741 gr olmuş tosuncuk herşey normal seyrinde devam ediyo ocak ayından itibaren ayda 2 kere gidicekmişim kontrole nst ye bağlanacakmışım idrarda az bakteri varmış suya katılan ilaç verdi 1 günlük birde magnezyum ilacına başladık bizde durumlar böyle siz nasılsınız

gözün aydın cnm ya bnm dr niye böle şeyler sölemiyor zaten değiştirecem bakalım yeni dr ne yapacak

cnm sabun tazo kullan çamaşırları için iki marka var bilinen hacı şakir bide dalan roxy

kızlar tünaydın

gözün aydın cnm maşallah bebişe

kızlar tünaydın

Gözün aydın canım maşallah bebişinede:nazar::nazar:

Canım bebeğin giysileri için sadece doğal sabun kullan.. Deterjan kullanma.. Ben hacı şakirin sabun rendesi var çamaşır makinaları için matik olanından aldım, önce denemek için başka bişiler yıkadım mis gibi kokuyo hemde sağlıklı.. Çoğu anne lekeleri çıkarmıyo falan demiş ama bu sabunu zaten yeni kıyafetleri yıkamak için kullanıyoruz yani lekesi değil görünmeyen kirleri gitsin yeter..
Banyo içinde ben daha almadım ama Nivea öneriyo herkes.. Bulabilirsem doğal bişeyler alcam yoksa Nivea mecburen..

Kızlar bende dalinin sıvı deterjanını duydum çok övdüler ama kesin karar veremedim. bebek çamaşırları için hassas olmak lazım.
banyo içinde niveanın setini aldım kızlar. bnm kararsız kaldığım iki konu var biri bebek bezi ve ıslak mendil ki bu konuda primayı düşünüyorum.
ikinciside arzumun buharlı pişirici var bebekler için ayrıca biberonları steril ediyor alsam mı yoksa anam babam usulü mü davramsam bilemedim. unnadoda kampanyası var unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü

kızlar tünaydın

merhaba canım gözün aydın..maşallah kocaman olmuş yavruş.:nazar:.iyi olmanıza sevindim...benim de kontrolüm yarın inş sıkıntılarımız geçmiştir..

canım ben de hacı şakir almayı düşünüyoru giysiler için...şampuan sabun kısmını da chiccodan hallettim..sabun,şampuan,pişik kremi,yeğı,pudrası bir takım vardı..48liraya mı öyle birşeye geldi..bir de çanta hediyeli..yengem yeğenimde kullanmıştı çok memnundu..

canım üzme kendini, bizdede cinsellik yok bebek oldugundan beri korkuyoruz ikimizde zaten doktor ilk 12 hafta yasaklamıstı sonrada korkudan birbirimize dokunamadık... suanda benim önceliğim bebek ve böyle cinsel dürtüler geçmiyor içimden diyor, bendende geçmediğinden sorun etmedim. doğumdan sonra tekrar eski halimize gelince herseyin eskisi gibi olacağına inanıyorum
Vede aynı şekilde ne zaman kıpır kıpır minnoş babası elini koyunca kesiliyor inanılmaz enteresan bende intaçı olacak babaya heralde diyordum:):)

şekerim bizde ilk 3 ay korkudan ayda yılda ama 4 ve 5 ayda kadınlarda dürtüler artarmış ve düşük riski yoksa en rahat aymış bizimde öyle oldu ama bundan sonra bende tık yok kocamda yanaşmıyo zaten sağolsun korkuyo artık göbüş iyice büyüdü ayakta sarılırken bile yanaşamıyorıuz birbirimize zaten

şekerim bizde ilk 3 ay korkudan ayda yılda ama 4 ve 5 ayda kadınlarda dürtüler artarmış ve düşük riski yoksa en rahat aymış bizimde öyle oldu ama bundan sonra bende tık yok kocamda yanaşmıyo zaten sağolsun korkuyo artık göbüş iyice büyüdü ayakta sarılırken bile yanaşamıyorıuz birbirimize zaten

Bizde herşey normal şimdilik.

Amanın siz yedikçe sizinkilerin de ağzına tıkıverin :52:Benimki benden çok kilo aldı pek mutluyum :)

yawrum biz kocişle ters orantılıyız :D hamile kaldım yemek yapamıyorum sağda solda yiyoruz sürekli ben şişiyom adam zayıflıyo ha bire :1: doğum olunca ben evdeyim yemek yapıcam yicek yicek o şişicek inşallah bende vericem kilolarımı :8:

canım üzme kendini, bizdede cinsellik yok bebek oldugundan beri korkuyoruz ikimizde zaten doktor ilk 12 hafta yasaklamıstı sonrada korkudan birbirimize dokunamadık... suanda benim önceliğim bebek ve böyle cinsel dürtüler geçmiyor içimden diyor, bendende geçmediğinden sorun etmedim. doğumdan sonra tekrar eski halimize gelince herseyin eskisi gibi olacağına inanıyorum
Vede aynı şekilde ne zaman kıpır kıpır minnoş babası elini koyunca kesiliyor inanılmaz enteresan bende intaçı olacak babaya heralde diyordum:):)

yanlız değilmişim :16: bakıyorum bazı arkadaşlar son aya kadar normal hayatlarına devam ediyor bendemi anormallik var diye düşündüydüm....

banada dr. 28. haftada NTS ye bağlayacagız dedi sancı olup olmadığını varsa ne kadar sıklıkta olduguna falan bakılacak birde bebeğin kalp atışları falan dinlenecek diye biliyorum canım...

ewet benimde 28 haftam olmuş olacak kısmetse bakalım...hep merak ediyodum nts yi onuda görmüş olucam...doğum hemşiremizlede tanışacağız inşallah iyi biridir...

canım bebişler oldu olalı cinselliği askıya aldık adam elini bile sürmüyor korkuyoruzda zaten az kaldı zaten beklesinler biraz daha bebişler olduktan sonra eski günlere dönecegiz elbette önemli olan şuan bebeklerimiz deeğilmi???

ewet şu an benim için ondan daha değerli bişey yok babasıda beklesin azcık napalım
:54:

venüsten canım sen nerde oturuyodun benim gittiğim hastanede 30 kasımda doğumla ilgili eğitim varmış eğer gitmek istersen diye söylüyorum

Beylikdüzü medilife tıp merkezi

bende avrupa yakasında oturuyorum ama 30 kasım hafta içine geliyor galiba acaba saat kaç gibi olur bi şey uydurup işyerinden kaçabilrmiyim ki :38:

kızlar tünaydın

Maşallah bebişine:nazar:

Back
X