günaydın kızlar...
dün eşim geldi çok özlemişiz birbirimizi işe geç gitti o yüzden bugün bende şimdi geldim aranıza...
bebişime aldığımız eşyaları odasına yerleştirdim dün akşam ve uyku setini iade etmeye karar verdim, karyolasının içine yatağını koyunca uyku setini bağlayacak yer kalmadı çok çok az bir boşluk kaldı 6. aydan sonradas kademesini aşağı indirdiğimde uyku seti pek güvenli gelmedi ipleri var bir aksilik çıkar diye korktum, iade edip sadece nevresim takımını alıcam, perde cibinlik aldığım yatak ve yorgandan memnun kaldım ama, küvet ve küvet ayağıda içime sindi güzel oturuyor küvet devrilecek düşecek gibi bir his vermiyor boşken bile...
bu arada ankaradaki arkadaşlardan bir ricam olacak linkte olan beşiğe mağazaya gittiklerinde bakabilirler mi ölçüsü ve tekerleğinin olup olmadığına ayrıca sanki alacaklarmış gibi peşin ödemede son olarak ne yapıyorlar öğrenebilir misiniz? İnternetteki fiyatı bile istanbula göre çok çok uygun en ucuz 450 tl ye buldum istanbulda...
Özelcan Portatif Sallanan Beşik | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
teşekkür ederim canım :)