- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.961
Selam kızlar.. Malum pazartesi yoğunluğu çok yazamıycam öğleden sonra rahatlarım inşallah..
Pollyy diyet listemi aldım :) Kendi uyguladığım diyetten daha kolay çok şükür :)) Mesela ben havuç da yemiyodum ama doktor havuca izin verdi patates yok.. Bana bi program yaptı iş yeri saatlerini yemek saatlerimi falan göz önüne alarak iyi oldu.. tabii tatlılar unlular yasak ama serbest olan şeyler de var kepekli makarna yada pirinçle pişmiş yemekler falan olabiliyo.. yani listede patates dışında arayacağım bişey yok şimdilik. Bi de deli gibi şekerimi ölçmiycem artık :))
Sonra Ulusa gittik annemlerle bebişe yine bi sürü giysi aldım annem ısrarla alma hediye gelir bunlar desede
ayakkabılar elbiseler zıbın falan filan.. kendime gecelik.. bi sürü bişiyler aldım.. dünde annemle kardeşim temizlik yaptılar sağolsunlar annem yemeklerimi falan yaptı tatil yaptım yani iki gün
herhalde o yüzden kızım da çok hareketliydi maşallah haftasonu hiç durmadı ne zaman uyudu merak ediyorum 
Benden haberler bu kadar sizler neler yaptınız bakalım??
MELİKE dün bayağı bi bakındım ne yaptın ne ettin yazarmısın diye yazmadın.
diyetisyenden listeni aldın? bebişine neler aldın???![]()
Pollyy diyet listemi aldım :) Kendi uyguladığım diyetten daha kolay çok şükür :)) Mesela ben havuç da yemiyodum ama doktor havuca izin verdi patates yok.. Bana bi program yaptı iş yeri saatlerini yemek saatlerimi falan göz önüne alarak iyi oldu.. tabii tatlılar unlular yasak ama serbest olan şeyler de var kepekli makarna yada pirinçle pişmiş yemekler falan olabiliyo.. yani listede patates dışında arayacağım bişey yok şimdilik. Bi de deli gibi şekerimi ölçmiycem artık :))
Sonra Ulusa gittik annemlerle bebişe yine bi sürü giysi aldım annem ısrarla alma hediye gelir bunlar desede

Benden haberler bu kadar sizler neler yaptınız bakalım??