• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar.. Malum pazartesi yoğunluğu çok yazamıycam öğleden sonra rahatlarım inşallah..

MELİKE dün bayağı bi bakındım ne yaptın ne ettin yazarmısın diye yazmadın.
diyetisyenden listeni aldın? bebişine neler aldın??? :49::49::49::49:

Pollyy diyet listemi aldım :) Kendi uyguladığım diyetten daha kolay çok şükür :)) Mesela ben havuç da yemiyodum ama doktor havuca izin verdi patates yok.. Bana bi program yaptı iş yeri saatlerini yemek saatlerimi falan göz önüne alarak iyi oldu.. tabii tatlılar unlular yasak ama serbest olan şeyler de var kepekli makarna yada pirinçle pişmiş yemekler falan olabiliyo.. yani listede patates dışında arayacağım bişey yok şimdilik. Bi de deli gibi şekerimi ölçmiycem artık :))

Sonra Ulusa gittik annemlerle bebişe yine bi sürü giysi aldım annem ısrarla alma hediye gelir bunlar desede :D ayakkabılar elbiseler zıbın falan filan.. kendime gecelik.. bi sürü bişiyler aldım.. dünde annemle kardeşim temizlik yaptılar sağolsunlar annem yemeklerimi falan yaptı tatil yaptım yani iki gün :46: herhalde o yüzden kızım da çok hareketliydi maşallah haftasonu hiç durmadı ne zaman uyudu merak ediyorum :D

Benden haberler bu kadar sizler neler yaptınız bakalım??

Merakla bekliyoruz canım bebişlerin odasını,güzel günler geçirsin minikler odalarında inş.
amin canım inş. hepimizinki yi güzel günler geçirsin odalarında inş...
Selam kızlar.. Malum pazartesi yoğunluğu çok yazamıycam öğleden sonra rahatlarım inşallah..

Pollyy diyet listemi aldım :) Kendi uyguladığım diyetten daha kolay çok şükür :)) Mesela ben havuç da yemiyodum ama doktor havuca izin verdi patates yok.. Bana bi program yaptı iş yeri saatlerini yemek saatlerimi falan göz önüne alarak iyi oldu.. tabii tatlılar unlular yasak ama serbest olan şeyler de var kepekli makarna yada pirinçle pişmiş yemekler falan olabiliyo.. yani listede patates dışında arayacağım bişey yok şimdilik. Bi de deli gibi şekerimi ölçmiycem artık :))

Sonra Ulusa gittik annemlerle bebişe yine bi sürü giysi aldım annem ısrarla alma hediye gelir bunlar desede :D ayakkabılar elbiseler zıbın falan filan.. kendime gecelik.. bi sürü bişiyler aldım.. dünde annemle kardeşim temizlik yaptılar sağolsunlar annem yemeklerimi falan yaptı tatil yaptım yani iki gün :46: herhalde o yüzden kızım da çok hareketliydi maşallah haftasonu hiç durmadı ne zaman uyudu merak ediyorum :D

güle güle iyi günlerde kullansın bebişin cicilerini inş...annem bende olunca banada hiç birşey yaptırmıyor rahatladım valla bende bir süredir gidince ne yapacam onu bilmiyorum işteee:53::53::53:

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...556951_100001606324493_747795_181219932_n.jpg

aşure gününüz mübarek olsun arkadaşlar..

bol bereketli bi yıl olur inşallah.
senin de canım..tabi diğer tüm arkadaşlarından da..çamaşır olayı geçen benim de başıma geldi..hemen halledersiniz annenle inşallah.. sen nerden su sızdığını çözmüşsün maşallah ben anlamadım da:1:
bebişini gören annelerimiz gözünüz aydın ne güzel..
ben evde dinlendiğim halde hastalanmayı başardım..boğaz ağrısı çok fena ve grip..pek yazamadım o yüzden..
umutluyum canım doktor sorun yok demiş inşallah...sen önerdiklerine dikkat etmeye çalış..hamilelik anne adaylığı zor zanaatmiş vesselam..inşallah tadını alınca mutlu anarız herşeyi:nazar:
hepinize güzel bir hafta diliyorum..bir kaç evrak doldurup eve tekrar geçeyim ben..
:71: :71: :71:

cok saol canım cevabın için, aventin elektrikli olan modelinimi aldın, manuel olanınımı?
aventin ucları çok güzel diyorlar benimde okudugum, gogus uclarını catlatmıyormus..

Aventin manuel olanı da elektrikli olanı da cok basarili. Ben cok arastirmistim. Sitelerinde soyle demis: "Manuel göğüs pompamızın hastane standardındaki elektrikli pompalar kadar etkili olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır".

Ama elektronik olanı bundan da iyi. Senin ritmini kaydediyor ve hangi hızda sağmak istiyorsan o hızda sağıyorsun ve bu cok basit bir islem. Cok sessiz calisiyor. Uzerinde 5 tane yaprak var. Bunlar sut kanallarına masaj yapıyor bu sayede hem daha cok sut uretiyorsun hem de gogsundeki sutu daha rahat sagiyorsun. Biberonun da aventse direkt icine sagim yapabiliyorsun. Ben cok arastirip bu pompayi almistim. Calissan da evde de olsan sut sagma o kadar isin arasinda zahmetli bir is. Bu pompa ile kolay ve hızlıca sagim yapiyorsun ve goguslerin hic acimiyor. Cantalisindaki aparatlar da cok ise yariyor. Anne sutu kadar degerli bir sey carcur etmeye gelmiyor. Ben cok okudum pompa almışken, gidip Avent'e doneni. O yuzden Avent aldim ve hiç pişman olmadım.

Ayakta fazla kalmamaya dikkat et cnm artık belimiz fazla dayanamıyor bebişler ağırlaştıkça :) benim de belim sırtım gece çok ağrıdı, bi de 10 gün tatilden sonra işe başlıcam die dün gece sendroma girdim :) nerdeyse hiç uyumadan işe geldim zombi gibiyim

Zaten çok ayakta kalmamaya çalışıyorum canım,öyle çok da ütü yoktu ama bu aralar nezleyim akşam rahatsızlanıncada eşim yoruldun ondan oldu diye tutturdu.Benim şimdilik ağrım falan yok bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak.Senin için de zor olmuş uykusuz uykusuz artık akşam erkenden yatarsın.

günaydın kızlar
ben dün gece kötü bir rüya gördüm erken doğum yapmışım bebişimin yaşayıp yaşamayacağı belli değildi:(((moralim bozuldu sabah sabah allah hakkımızda hayırlı olanı versin diyelim geçelim barii..
dün annemle bebişlerimizin odalarını hazırlamaya başladık kızlarrr ne zevkli birşeymiş nasıl akşam oldu anlamadım valla ama yorulmuşum bitsin en son halini çekippp eklerimmmm Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..

ne güzel cnm ben de ocakta başlıcam eşyaları yerleştirmeye fln ablamla annem gelicek beraber yıkayıp halledicez kısmetse.10 gün kaldı bebişimi görmeme bugün de pek hareketli değil umarım iyidir küçük paşamm..:44:

diyetinde neler var?bende sıkı bir diyet yapıyorum.senin gibi artık şekerimi çok sık ölçmüyorum.eğer mümkünse örnek diyet listeni verebilir misin?bir de kaç kalorilik diyet vrdi dr.un?

senin de canım..tabi diğer tüm arkadaşlarından da..çamaşır olayı geçen benim de başıma geldi..hemen halledersiniz annenle inşallah.. sen nerden su sızdığını çözmüşsün maşallah ben anlamadım da:1:
bebişini gören annelerimiz gözünüz aydın ne güzel..
ben evde dinlendiğim halde hastalanmayı başardım..boğaz ağrısı çok fena ve grip..pek yazamadım o yüzden..
umutluyum canım doktor sorun yok demiş inşallah...sen önerdiklerine dikkat etmeye çalış..hamilelik anne adaylığı zor zanaatmiş vesselam..inşallah tadını alınca mutlu anarız herşeyi:nazar:
hepinize güzel bir hafta diliyorum..bir kaç evrak doldurup eve tekrar geçeyim ben..
:71: :71: :71:

Çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine...

Kızlarrrr dün gece üzerimi değiştirirken farkettim kalçamda ve basenimde çatlaklar oluşmuş 4 tane kırmızı çatlak, o kadar da badem yağı bebe yağı kullanıyorum çok moralim bozuldu çünkü bunlar kalıcı oluyor. acaba badem yağı ve bebe yağı yeterli gelmiyo mu siz neler kullanıyosunuz ? bepanten kullanan war mı?

Aventin manuel olanı da elektrikli olanı da cok basarili. Ben cok arastirmistim. Sitelerinde soyle demis: "Manuel göğüs pompamızın hastane standardındaki elektrikli pompalar kadar etkili olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır".

Ama elektronik olanı bundan da iyi. Senin ritmini kaydediyor ve hangi hızda sağmak istiyorsan o hızda sağıyorsun ve bu cok basit bir islem. Cok sessiz calisiyor. Uzerinde 5 tane yaprak var. Bunlar sut kanallarına masaj yapıyor bu sayede hem daha cok sut uretiyorsun hem de gogsundeki sutu daha rahat sagiyorsun. Biberonun da aventse direkt icine sagim yapabiliyorsun. Ben cok arastirip bu pompayi almistim. Calissan da evde de olsan sut sagma o kadar isin arasinda zahmetli bir is. Bu pompa ile kolay ve hızlıca sagim yapiyorsun ve goguslerin hic acimiyor. Cantalisindaki aparatlar da cok ise yariyor. Anne sutu kadar degerli bir sey carcur etmeye gelmiyor. Ben cok okudum pompa almışken, gidip Avent'e doneni. O yuzden Avent aldim ve hiç pişman olmadım.
bende aventin elektrikli gögüs pompasını aldım henüz elime ulaşmadı ama kullanan herkes memnun kalmışş inş. bizlerde memnun kalırız....
birşey sormak istiyorum biberon olaak hangisini tercih etmeliyiz ben karar veremedim bir türlü sizler aldınızmı acaba ???
günaydın kızlar
ben dün gece kötü bir rüya gördüm erken doğum yapmışım bebişimin yaşayıp yaşamayacağı belli değildi:(((moralim bozuldu sabah sabah allah hakkımızda hayırlı olanı versin diyelim geçelim barii..

ne güzel cnm ben de ocakta başlıcam eşyaları yerleştirmeye fln ablamla annem gelicek beraber yıkayıp halledicez kısmetse.10 gün kaldı bebişimi görmeme bugün de pek hareketli değil umarım iyidir küçük paşamm..:44:
Allah hayır etsin inş.. bu aralar bende görüyorum kabus gibi rüyalar hamilelikte oluyor galiba çok üstüne düşmemek lazım moalimizin bozulmaması için.... benimde annem geldiği için başladık yavaş yavaş halletmeye tek başıma biraz zor olurdu ilerki günlerde dahada ağırlaşacagız onu düşünerek başladım bakalım inş. herşey güzel gider

Merhaba herkese...
herkese hayırlı, sağlıklı bir hafta dilerim...
biz dün bebişime park yatak, sepet, araba, oto koltuğu aldık...
$BABYHOPE-70-110-PARK-YATAK-amp-OYUN-PARKI__39320641_0.webp $DSC05722_y_2_KREM_MAVi-500x500.webp $babyhope_bebek_arabalari___pusetler_sh-289a_105683.webp

:nazar:

maşallahlarınızı bekliyorum arkadaşlar... yanlız park yatağın rengi lacivert... modeller bunlar...

bana "kendini yorma" mı demiştiniz:(((((((

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

çamaşır makinası boşaltması gereken suyu boşalttı.... amaaaa.. dışına:((((((((((((((((

kapağın iç kısmındaki lastiği tutan demir açılmış, haliyle lastikte kapağı tam kavrayamamış:(

offf yaaaa offff halı ıslandı, çamaşır bulaşık makinelrinin altı su dolu, tezgahın altı su dolu... puffffffffffffffffffffffffffff

canım geçmiş olsun dikkatli temizle aman geçenlerde benimde makinanın giderlerinde sorun oldu su olduğu gibi mutfağa aktı aynı seninki gibi. şükür yaptı tamircide sorun çözüldü...

kızlarr ben iki takım hastane çıkışı almıştımm onları yıkadım içindeki kağıtlarını filan söktüm ütüledim duruyo
çantada almıştımm bebek bakım çantası onuda yıkadım hazırr çantaya koyucam artık ama hastane çıkışlarını minik poşete koyup çantaya öylemi koysamki acaba siz nasıl kayacaksınız

canım bende hastane çıkışını aldım annem tülleri için yıkadığı bir tül torba verdi. onun içinde yıkayacağım eşyalarını sonra ütüleyip çantada hazır edeceğim. eldivenler makinaya kaçmasın diye tül torbada yıkayacağım... ben bebeğin ve kendi eşyalarımı ayrı çanta yapacağım. birde hastane çıkışını ayrı poşetlemek lazım öylece hemşeriye veririz...

selam arkadaşlar

dr geliyorum biraz canım sıkıldı gibi ama bilgisi olan varsa beni bir rahatlatsın :19:

bebeğin gelişimi gayet iyi dedi dr 1kg biraz geçmiş lakin suyu ne az ne cok dedi yani buda normal dedi :44: tabi ben anlamadım sordum nedemek yani diye yani langır langır suyun içinde değil dedi sonra oğlmun sırtı dönüktü hiç bize pas vermedi ne yaptıysak dönmedi sağa yattım yok sola yattım yok o arada dr karın boşluğuma doğru bakti ve çift plasentam olduğunu gördü :14: hiç bir zararı yok normal doğum olursa cok kanaman olur sadece okadar dedi ama sezeryanla zaten görüp alırız dedi telaşlanıcak bişey yok bu sadece doğumda müdale edilecek dedi ama ben birkere ürktüm tabi...bol sıvı tüketmemi söyledi mutlaka sol tarafa yat dedi sigaradan uzak dur dedi zaten içmiyorum eşimde yanımda içmiyo.....:14: acıkcası korktum geldim....keyifsizim

canım suyun fazlasıda zarar azıda zarar. korkma bence... bir tehlike görseydi zaten o an müdahale ederdi... hiç keyfini bozma canım... ayrıca bebeğin kilosuda maşallah çok iyi canım bence...

Son düzenleme:

Canım iyi bari çok sıkı bir diyet vermemiş senin adına sevindim.Patatesi de doğumdan sonra yersin bolbol.Ben de bu hafta sonu abarttım biraz:((((

Merhaba herkese...
biz dün bebişime park yatak, seper, araba, oto koltuğu aldık...Eki Görüntüle 301403 Eki Görüntüle 301404 Eki Görüntüle 301402

maşallahlarınızı bekliyorum arkadaşlar... yanlız park yatağın rengi lacivert... modeller bunlar...

canım geçmiş olsun dikkatli temizle aman geçenlerde benimde makinanın giderlerinde sorun oldu su olduğu gibi mutfağa aktı aynı seninki gibi. şükür yaptı tamircide sorun çözüldü...

canım bende hastane çıkışını aldım annem tülleri için yıkadığı bir tül torba verdi. onun içinde yıkayacağım eşyalarını sonra ütüleyip çantada hazır edeceğim. eldivenler makinaya kaçmasın diye tül torbada yıkayacağım... ben bebeğin ve kendi eşyalarımı ayrı çanta yapacağım. birde hastane çıkışını ayrı poşetlemek lazım öylece hemşeriye veririz...

canım suyun fazlasıda zarar azıda zarar. korkma bence... bir tehlike görseydi zaten o an müdahale ederdi... hiç keyfini bozma canım... ayrıca bebeğin kilosuda maşallah çok iyi canım bence...

kırk bir kere maaşallah.Allah sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.bebişin güle güle kullansın bu cicileri.

Kızlarrrr dün gece üzerimi değiştirirken farkettim kalçamda ve basenimde çatlaklar oluşmuş 4 tane kırmızı çatlak, o kadar da badem yağı bebe yağı kullanıyorum çok moralim bozuldu çünkü bunlar kalıcı oluyor. acaba badem yağı ve bebe yağı yeterli gelmiyo mu siz neler kullanıyosunuz ? bepanten kullanan war mı?

cnım ben ilk başlarda bebe yağı kullanıyordum bende tüylenme yaptı hemen bıraktım sonrasındada saf zeytin yağı kullanmaya başladım ama her gün kullanmıyorum bile aklıma estikce sürüyorum çok şükür şimdiye kadar çatlağım falan olmadı başkada birşey kullanmıyorummm

Merhaba herkese...
Eki Görüntüle 301403 Eki Görüntüle 301404 Eki Görüntüle 301402

maşallahh canım Allahım iyi güzel günlerde kullandırmak nasip etsin inş...:nazar::nazar::nazar:

Merhaba herkese...
Eki Görüntüle 301403 Eki Görüntüle 301404 Eki Görüntüle 301402

Canım çok güzeller hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar:

canım bünyeye bağlı ne kadar kremlensen yağlansan gene çatlıcaksa çatlıyomuş bende oyüzden fazla kremlenmiyorumm benim göğüslerde ve bacak arasında çatlaklar oluşmuş hiç beğenmiyorum kendimiiiii:50::50::50:

günaydın kızlar

yavaş yavaş doğum yaklaşınca olur böyle rüyalar.bende düşük yaptığımı,bebeğimi kaybettiğimi ok görüyordum.psikolojik olsa gerek son dönemler sürekli bebeşlerimizi düşündüğümüz için.canını sıkma,bebişi de üzme.inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebklerimizi.

Back
X