Herkese iyi geceler arkadaşlar, daha önce bahsetmiştim; Benim anneannem Rahim kanseri, ve 6 aydır Zekai Tahir doğum evinin onkoloji bölümünde kemoterpi görüyordu, üç aydırda rahimden ameliyat olacak fakatkalbindede sorun olduğu için ameliyat yapamıyorlar, Çünkü ameliyat esnasında kalbi durursa orada müdahele edecek kalp cerrahı yok.... üç aydır kalb içinde ilaç kullanıyor ama baktılar ki olmuyor üç hafta önce hem onkolojinn olduğu hem kalp cerrahın olduğu başka hastaneye sevk ettiler, O hastanede de üç haftadır tetkikler yapılıyordu ve nihayet bugün yarın ameliyat yapılmasına karar verildi, ama ameliyat esnasında kalbinin durma riski hala var.... bu yüzden hepinizden dua bekliyorum, Hayırlısı ile bu ameliyatını atlatsın
Anneannem normalde Beypazarında oturuyor ama kemoterapi boyunca ankarada annemlerde kaldı, son üç haftadır da annemle teyzem sırayla hastanede başında kaldılar, bu yüzden anneciğim hamileliğim boyunca hiç yanıma gelemedi.... ama olsun, telefondan da olsa sesini duyuyorum ya annemin, Rabbim annelerimiz başımızdan eksik etmesin