2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

jileti gün aşırı yapmak lazım ve hakkaten kaşındırır yaaaa:19:

ağda da kullanamıyorum ki :( kolay kullanımlı olanı varmı kiii:19: geçmiş zamanda şu ısıtılanlardan denemiştim yapamamıştım.. şu ağda beziyle falan yapılanlardan denedinizmi?

ağda bantlarını kastediyosan onlar bacakları bile doğru düzgün almıyo bez çıkıyo ağda kalıyo falan alıyorum her marka deniyorum ama yok yani fönle ısıtıyorum oda olmuyo diğer heryer tamam ama orası fena olur benim kuaförümde ağdacı işten çıkmıştı gidemedim 1 ay sonrada cesaret edemedim hiç daha 3 aylıktı bebek o zaman jiletle idare edicem şimdilik

kız zaten kocalarlada kardeş olduk dimii:))))) jilet olsa noolur ağda olsa nollur:))))))))

Tabi canım ben eskiden bacağımı uzatamazdım bile ağdayla aldırmak için, makinayla alırdım hemen çıkınca.. şimdi ohoo king kong olsam farketmez :)))))) zaten göbekten hiç bi yerim görünmüyo :)) bir dirhem et bin ayıp örter miydi neydi o lafı bizim için sölemişler bence ne de olsa ayıbımızı görcek bi kocamız kalmıyo kardeş kardeşiz :D:D

Kızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz :19:
gebelik hormonlarından acı hissediyoruz malesef:( epilasyon aletiyle koltuk altını sürekli almama rağmen, ilk gebeliğimde doğuma yakın zamanlarda feci acımıştı.
kız zaten kocalarlada kardeş olduk dimii:))))) jilet olsa noolur ağda olsa nollur:))))))))

:60::60::60::60::60::60::60::60:

henüz kardeş olmayanlarda var anacım :)))))))))

canım öyle oluyomuş ablamda aynı şeyi yaşadı acırmış gebeyken bana ağdacım adetten 1 hafta sonra gel derdi şimdi adet olmadığımız için demekki böyle oluyo :)ben bebekten önce ağdaya giderdim şimdi cesaret edemiyorum gergin oluyo acır diye korkuyorum

evet adet önceside cilt çok hassas oluyordu. ama şimdikiii hassaslıktan öteeee. ki ben komple heryerime epilasyon cihazı kullanıyorum ve çok rahattım.. bir tek en çok acıyan yer acıyor işte :19:

Jiletten başka çözüm yok malesef :)) çoğumuz döndük jilete.. Ben şu pembe renkte olanları (venüs sanırım) tavsiye ediyorum bayanlar için olanlar hani.. hem daha uzun süre çıkmıyo hemde batma kaşınma falan yapmıyo çok serleştirmiyo falan.. yani kullanırsan da bayanlar için olan jiletlerden al..

teşekkür ederim şekerim olmazsa mecburen jilet kullanıcam bende. artık doğumdan sonra eskiye dönerim tekrar...

tersten yapmazsan bişi olmass yaw:) valla totom yemiyo artık ağda falan..koltukaltı bacak falan şimdilik iyide..küçük ayça çok acıyo..bide kasıyorum kendimi..doğururum die korkuyorum:)))

işte zaten acıyan orasıııııı. diğer yerlerde epilasyon cihazıyla fazla acı hissetmiyorum.

Ruyasu ben bi de bacağıma sir ağda kullanıyorum kartuş olanlar var ya sürüp beziyle çekilen.. bacağı çok acıtmıyo ama diğer hassas tüm bölgelere jilet malesef :(

işte merak ettiğim o kartuşlu olan ağda özel bölgeye kullanılabiliyormu??? :3:

ben çamsakızı ağdayla alıyorumm memnunumm acımadıı hiçç

çamsakızını yapamıyorum elime koluma yapışıyor..

Ayrıca kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. hemen cevap verdinizzzz inanın çok sevindimm.. :34:

Bakarmısın nispet yapılıyo :))) biz kardeşiz ama 3-4 aya kadar tekrar evlilik tazeleriz tamam mı :)) bu arada adam bırakıp gitmezse tabi :1::1:

heee bebek gelince nah tazelersin:)))))) gözünü açabilicen mi bakalım:))))) ben göbeğimden bişey görmüyorum zaten:)) kocamda görmüyo..maymun gibi olsam da farketmez:))))

heee bebek gelince nah tazelersin:)))))) gözünü açabilicen mi bakalım:))))) ben göbeğimden bişey görmüyorum zaten:)) kocamda görmüyo..maymun gibi olsam da farketmez:))))

Dur ya uyandırma adamı öle kandırıyorum bebek doğsun pamela anderson gibi olcam diyorum.. :)) umut fakirin ekmeği :D:D

Bakarmısın nispet yapılıyo :))) biz kardeşiz ama 3-4 aya kadar tekrar evlilik tazeleriz tamam mı :)) bu arada adam bırakıp gitmezse tabi :1::1:

:))))))
yok kııııızzz.. nispet yaparmıyım hiç:)))
siz zaten daha çıtır evlilersiniz, biz eskidik sayılır..
hiç merak etme bırakıp gitmez, hem nereye gidiyomuş enişte!! hııııııı :20::20::20:
bizimki bugün maça gidiyo... yoksa kafamda fena fikirler vardı :23::23::23::23::23: :17::17::17::17::17::17:

hiç merak etme bırakıp gitmez, hem nereye gidiyomuş enişte!! hııııııı :20::20::20:
bizimki bugün maça gidiyo... yoksa kafamda fena fikirler vardı :23::23::23::23::23: :17::17::17::17::17::17:

vy vay vay vay şehvetli ateşli kadının hali başka tabi..kız bizim ateşimiz sönmüşşş:))))

Yapmayın çok sakıncalı sakın dokunmayın birbirinizee :)))
Kız çıtırlık daha kötü adama doyamadan hamile kaldım :D:D bizimde şöle bi kaç yıl mazimiz olaydı :1::1::1:
Neyse canım şurda çocuğun doğup biraz büyüyüp kendi odasında yatmasına ne kaldı? 1-2 sene :)))))) onunda etiketi oluyo mu ya?? 365 day to GO :))))

vy vay vay vay şehvetli ateşli kadının hali başka tabi..kız bizim ateşimiz sönmüşşş:))))

öle deme gülüm yaa, daha şimdiden ateş sönermi hiç..kadınız, cazibemiz, şehvetimiz hiç bitmez:))
yoksa adam nasıl beklesin bu kadar zaman.. doğumdan sonra 40 çıksın diye adamların bi takla atmadıkları kalıyo:)))))) :9::9::9::9::9::9:

Kız çıtırlık daha kötü adama doyamadan hamile kaldım :D:D bizimde şöle bi kaç yıl mazimiz olaydı :1::1::1:
Neyse canım şurda çocuğun doğup biraz büyüyüp kendi odasında yatmasına ne kaldı? 1-2 sene :)))))) onunda etiketi oluyo mu ya?? 365 day to GO :))))
:9::9::9::9::9::9::60::60::60::60::60::60:
iyiki çalışan bir değilim varya.. yoksa bu yorumları okurken millet bana nasıl bakardı çok merak ediyorum

çok tatlısın ya ,dikkat etde hemen o ateşle 2. gelmesin

Back
X