• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

18 ay hakkımız varmı ben 6 ay biliyordum. Bencede 2 aylık bebeği bırakmaya kıyamaz ınsan. Bende işte kanamam olduğu için ilk aylarda almıştım 30 gün , 40 gunde normal rapor hakkımı kullanmıştım o zaman.

dediğim gibi ,idareci arkadaşım öyle söyledi o kadar hakkımız olduunu bana ve hala raporlu..onun dışında hamile bi arkadaşım var okuldan,o da ilk dönem hiç gelmedi..ben açıp yönetmelikten falan okumadım 18 ay diye..bana sadece bu dönemi kapatmam için 1.5 ay falan gerekiyo zaten..40 günlük hakkımı bitirmek istemiyorum zaten birazını kullanmk zorunda kalmıştım..seneye Allah göstermesin hastalık falan olur zor durumda kalmamak lazım..

İyi akşamlar kızlar birazdan yola çıkılmaz bizde annemdeydim eve gidicez onun hüznü sardı şimdi gerçi 10 gün sonra annem gelecek :)

Gamze resminize bittim CANIM maşallah yüce Rabbim mutluluğunuzu bozmasın

Semracim kolun inşallah gecer tatlım sıcak tut
Battaniyemiz çok güzel olmuş ne becerikli hatunsun

öle hem paramı aliim hem cocuk büyüteyim diye kullanmam tabi canım helal para kazanmak daha önemli ama eylülde okul acılacağı zaman annem gelicek normalde bebeğime bakmak için ama o da hasta bakalım gücü kuvveti yerinde olucak mı ona da kıyamıyorum ve eğer o zaman hala bakıcı bulamamış olursam bebeğim ortada kalıcak olursa mecbur alıcam bende o heyet raporundan tanıdık doktor da yok ama oturup aglıcam artık karsılarında ama inşallah sağlığı elverir de annecim gelebilir kime bırakırım cocugumu yoksa naparım bilmiyorum:((((

halledersin canım o gün geldiğinde..benim başka bi arkadaşımda 1-2 ay heyet r.aldı,sonra uğraşamıycam diye ücretsiz izne ayrıldı bikaç ay daha..en kötüsü öyle yaparsın..benim teyzem bakacak kızıma inşallah eylülden itibaren,kafam şimdiden rahat o konuda..(bizim okulda nerdeyse 2 ayda 1 doğum oluyo da tecrübelendik artık:))

Biz geldikkkk oğluşum çok iyiymiş boyu 42cm kilosu da 1900gr olmuş,uyuyodu herzamanki gibi:nazar::nazar:Dr şimdilik normal doğum dedi.5-23 mart arası olabilirmiş doğum.O yüzden 5 marttan sonra izne ayırcak.:52::52:5 marta bişey kalmadı ama yaaa heycan yaptım:52:

canım maşallah uras bebeğe kocaman bi paşa olmuş :nazar::nazar::nazar: sağlıklar gelsin bebişlerimiz artık yavaş yavaş gelir bizim tospikler :)

halledersin canım o gün geldiğinde..benim başka bi arkadaşımda 1-2 ay heyet r.aldı,sonra uğraşamıycam diye ücretsiz izne ayrıldı bikaç ay daha..en kötüsü öyle yaparsın..benim teyzem bakacak kızıma inşallah eylülden itibaren,kafam şimdiden rahat o konuda..(bizim okulda nerdeyse 2 ayda 1 doğum oluyo da tecrübelendik artık:))

olmadı öle yapcam güzelim napiim...ya iiki tecrübelenmişsiniz bak ne güzel işimize yaradı sağolasın

Biz geldikkkk oğluşum çok iyiymiş boyu 42cm kilosu da 1900gr olmuş,uyuyodu herzamanki gibi:nazar::nazar:Dr şimdilik normal doğum dedi.5-23 mart arası olabilirmiş doğum.O yüzden 5 marttan sonra izne ayırcak.:52::52:5 marta bişey kalmadı ama yaaa heycan yaptım:52:

maaşallah oğluşuna:nazar:..aynı kiloda bebişlerimiz..benim kızım da 1980 gr olmuş,benim gibi minyon olmuycakmış ööle dedi dr.teyzemiz:):nazar:

öle hem paramı aliim hem cocuk büyüteyim diye kullanmam tabi canım helal para kazanmak daha önemli ama eylülde okul acılacağı zaman annem gelicek normalde bebeğime bakmak için ama o da hasta bakalım gücü kuvveti yerinde olucak mı ona da kıyamıyorum ve eğer o zaman hala bakıcı bulamamış olursam bebeğim ortada kalıcak olursa mecbur alıcam bende o heyet raporundan tanıdık doktor da yok ama oturup aglıcam artık karsılarında ama inşallah sağlığı elverir de annecim gelebilir kime bırakırım cocugumu yoksa naparım bilmiyorum:((((

Evet canım haklısın ama mecbur bı durum varsa almak lazım .. Aslında devlet bize çok az zaman veriyor yanı doğumdan sonra 2 ay yetermı yanı anneye yazık değil mi? Doğum sonrası bize 6 ay verseler ınsanda boyle vicdan yapmaz yanı rapor alırken .Kendi doktorun iyise canım verir yanı 2ay kadar alırsın sonuçta zor durumda kalıcaksın bide . Normalde en az 3 cocuk dıyorlar sankı koşullar cok güzel:( Bencede al canım annenede yazık bebişede.Benim hastanem vermeıyor dıye ben tanıdık bi doktordan aldım yoksa hastanen verirse ordan rahat alırsın

merhaba kızlar:71:
2 gündür giremedik,maşallah hayi ilerlemiş sayfalar:)
umarı herkesin keyfi yerindedir..
aklımda kalanlardan
gamzecim öncelikle anne kızın buluşmasına çok sevindim,fotolar harika..tabi hala bizimle kaldığın için sen daha harikasın..:nazar:
gayeden haber yok sanırım henüz..inşallah herşey yolundadır..gaye ve yavruşu iyidir:nazar:
güneşcim evine dönmüşsün..paylaşımlar artmış,hoşgeldin arkadaşım:71:
poly maşallah tahmin ediyorum becekli olduğunu zaten de battaniye çok hoş olmuş gerçekten..minik kızına da maşallah:nazar:ağrıların için de geçmiş olsun canım..sen benden daha ileridesin..benim bile bu kadar ağrım varsa normal heralde bu ağrılar:(
özge canım pijaman hayırlı olsun..kontrolünde güzel maşallah uras iyiymiş çok sevindim:nazar:
yarın bende kontrole ankaraya gidicem,pijamalarımı,çamaşırlarımı da yeni alıcam bakalım yavaştan gidiyorum iyice:)
yemek hazırlığı falan derken yine çıkayım ben..ama gaye için ara ara bakıyor olucam
hepinizi çok öpüyorum:71:

benm çantamın aynısı :) güle güle kullan benmki en küçük boyu sennki de mi öyle?

seni gördüğüme sevindim canm ii olmana da tabiki...

maaş. defneciğe de annesine de çok güzel ben bakmakla yetiniyorum :)

inşallah döner canım hayırlısıyla normal dogum yapmak istiyorum benim için dua edermisin....
tabiki canm inş. hakkında hayrlısı olur.

maaş. size...[/QUOTE]

sgl cnm umarım bir kaç hafta daha böyle devam eder kızım beni üzmez

Evet canım haklısın ama mecbur bı durum varsa almak lazım .. Aslında devlet bize çok az zaman veriyor yanı doğumdan sonra 2 ay yetermı yanı anneye yazık değil mi? Doğum sonrası bize 6 ay verseler ınsanda boyle vicdan yapmaz yanı rapor alırken .Kendi doktorun iyise canım verir yanı 2ay kadar alırsın sonuçta zor durumda kalıcaksın bide . Normalde en az 3 cocuk dıyorlar sankı koşullar cok güzel:( Bencede al canım annenede yazık bebişede.Benim hastanem vermeıyor dıye ben tanıdık bi doktordan aldım yoksa hastanen verirse ordan rahat alırsın
valla üç çocuk dediler diye değilde benim gönlümden 4 çocuk geçiyor:52: çünkü biz bir kız bir oğlanız ve hep kız kardeş eksikliğini yaşamışımdır, hatta ankara buluşmasında bile melike ile semra kız kardeşleriyle gelince nasılda imrendim:17: ama tabi bunu hele bir doğurayım hala 4 bebek der miyim o ayrı bir konu....

birde eşimle babasının arasında çok yaş farkı var, babasıyla hiç paylaşımı olmamış, çok üzülür, ben oğlumla maç yapacam,uçurtma yapacam der:8: bende o zaman 6 sene içinde 4 çocuğu hemen yapalım ki yaş farkımız olmasın diye takılırım:52::52::1::1::17:

inşallah verir burdaki hastneye hiç güvenmiyorum tatlım ya peki heyet raporunu calıştığın ilden başka bi yerden alabiliyomusun cok soruya boğdum seni ama buldum ya bilen birini çenem durmaz benim:))burdakilerin vereceğine inansam içim rahat beklerim ama işte sorunlu hepsi ama başka yerden de alabiliyosak babamın doktor arkadaşları falan bişeyler ayarlar belki amaan ne zor işler yaa inşallah lazım olmaz ama ben şimdiden belirliim de lazım olmazsa da ne ala derim

slm kızlar doktora gittik bugün 2300gr olmuş kızım güya 2500gr olur diyodu doktor demekki kesin bişe sölenemiyomuş suyum falan normalmiş nst de de sancı falan çıkmadı..27 şubata randevu verdi bana ozamana kadar doğurmazsam tabi..doğum 5 mart görünüyo ama bu ay içindede olabilir..heran herşeye hazırlıklı ol dedi..ama ben 27 sinden önce gidicem..doktora gitmeden birsürü şey oluyo aklımda gidince unutuyorum..doğuma ebeyle gircekmi falan filan doğumla ilgili hiçbişe sormadım kafam iyice uçtu sanırım..o yüzden 20 si gibi gidicem tekrar..bu arada ilk defa hiç kilo almadım ama bebiş almış..69 kg yum..

Selam hamişler,

Gamze bebişin ve eşinle muhteşem görünüyorsunuz maşallah maşallah,:nazar::nazar: Allah uzun güzel huzurlu günler geçirmenizi nasip etsin.

Benimde cumartesi kontrolüm vardı, oğlum 3 hafta da yalnızca 100 gram almış 2500 dedi, şaşırdık bizde doktor bişey demedi. Bide nst 'ye girdim iki kere yaklaşık 40 dk. birinde hiçbirşey çıkmadı sanırım cihazı yalnış bağladılar, hiç çizgi yoktu, ikincide de sancı çıktı. Yarın için tekrar çağırdı bakalım yarın neler olucak, bugün o karın sertleşmesi durumu çok oldu korkuyorummmmmm, inşallah bebeğim zamanında gelir. Bu arada ben hala çalışanlardanım 21 Şubatta ayrılacaktım ama sancıların sebebi yorgunluk, iş gibi durumlarsa raporumu başlatmayı planlıyorum.

Sizin NST sonuçlarınız nedir kızlar, benim gibi sonuç alan var mı?

Bide dua edin benim için de kötü bişey olmasın :(( çok tedirginimmm..
:18::18::18:

Allah kabul etsin canım, ekliyorum..

Defne az önce tutturdu yine öje öje diye :)) bende aldım hem ona sürdüm hem kendime:)))

cart bi pembe :)) bakalım akşam eşimin tepkisi ne olacak.
çok şeker oldular ama..

yaa bide burası bana iyi geliyo cidden.. şuan bi kolum ağrıyo o kadar.. sizleri seviyoruuummmm:16::16::16:
Pollycim dikkat et kendine benim de olur olmadık yerlerim ağrımaya başladı uyku maximumda ama gece yok niyeyse.Biz de seni seviyoruz kuzum:16:
kızlar bizde 35 olduk. yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. doktorum belki doğum gününü söyler , çünkü 37. haftada alıcaz demişti. bende artık hiç uyuyamıyorum sırtım belim çok ağrıyor. İnşallah yarın güzel haberler alırız. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çilekçim ben de seni merak ediyordum ii olmana sevindik uhde de yok uzun zamandır o da iyidir umarım...
merhaba kızlar:71:
2 gündür giremedik,maşallah hayi ilerlemiş sayfalar:)
umarı herkesin keyfi yerindedir..
aklımda kalanlardan
gamzecim öncelikle anne kızın buluşmasına çok sevindim,fotolar harika..tabi hala bizimle kaldığın için sen daha harikasın..:nazar:
gayeden haber yok sanırım henüz..inşallah herşey yolundadır..gaye ve yavruşu iyidir:nazar:
güneşcim evine dönmüşsün..paylaşımlar artmış,hoşgeldin arkadaşım:71:
poly maşallah tahmin ediyorum becekli olduğunu zaten de battaniye çok hoş olmuş gerçekten..minik kızına da maşallah:nazar:ağrıların için de geçmiş olsun canım..sen benden daha ileridesin..benim bile bu kadar ağrım varsa normal heralde bu ağrılar:(
özge canım pijaman hayırlı olsun..kontrolünde güzel maşallah uras iyiymiş çok sevindim:nazar:
yarın bende kontrole ankaraya gidicem,pijamalarımı,çamaşırlarımı da yeni alıcam bakalım yavaştan gidiyorum iyice:)
yemek hazırlığı falan derken yine çıkayım ben..ama gaye için ara ara bakıyor olucam
hepinizi çok öpüyorum:71:
Canım biraz önce geçtin aklımdan nerelerde acaba diye...Asel kuzuyu göreceksin yani yarın süperr:)Haberlerini bekliyoruzz,iyi alışverişler.

Maşallah özgecim gördün kuzuyu geldin ben de bu haftasonu göreyim bakalım bizimki napıo:31:Gün olarak sayınca çok az kalmış geliyor insana 50 gündü bugün 49 olması lazım bizim de :49:
Bize gelince yemek yedik sonra gittik anneannesinin aldığı hello kitttyli uyku setimizi yıkamıştık onun ütüsünü yaptık yatağına yerleştirdik e tabi bel mel kalmamış nasıl ağrıdı nasıl sanki çok iş yaptım yatağa bir uzanmışım yeni uyandım yatsam yine uyurum ben:17:Dedim kalk Güneş gece hiç uyuyamıcaksın.

inşallah verir burdaki hastneye hiç güvenmiyorum tatlım ya peki heyet raporunu calıştığın ilden başka bi yerden alabiliyomusun cok soruya boğdum seni ama buldum ya bilen birini çenem durmaz benim:))burdakilerin vereceğine inansam içim rahat beklerim ama işte sorunlu hepsi ama başka yerden de alabiliyosak babamın doktor arkadaşları falan bişeyler ayarlar belki amaan ne zor işler yaa inşallah lazım olmaz ama ben şimdiden belirliim de lazım olmazsa da ne ala derim

Canım olurmu oyle sey burda bırbırımıze destek oluyoruz. Ben hatta sana yazıcaktım canım sımdı kalbımı okumuşsun ailemin yanına gıdceğim demişsin ya dıcektım memleketını bılmıyorum ama memleketınden daha iyi bulursun eğer ordakı doktorun ii biri değilse:)) Bence 2-3 ay almaktan bişey olmaz çünkü insanı mecbur bırakıyolar zaten, Ben trabzonluyum bı arkadasım var oda yazın Trabzondan alıcak mesela daha rahat alırım dıye.

valla üç çocuk dediler diye değilde benim gönlümden 4 çocuk geçiyor:52: çünkü biz bir kız bir oğlanız ve hep kız kardeş eksikliğini yaşamışımdır, hatta ankara buluşmasında bile melike ile semra kız kardeşleriyle gelince nasılda imrendim:17: ama tabi bunu hele bir doğurayım hala 4 bebek der miyim o ayrı bir konu....

birde eşimle babasının arasında çok yaş farkı var, babasıyla hiç paylaşımı olmamış, çok üzülür, ben oğlumla maç yapacam,uçurtma yapacam der:8: bende o zaman 6 sene içinde 4 çocuğu hemen yapalım ki yaş farkımız olmasın diye takılırım:52::52::1::1::17:

Bende sadece soyluyorlar ama koşullar düzelmiyor dıye dedim yoksa bende 3 çocuk düşünüyorum tabi dediğin gibi bi doğuralım bakalım ondan sonra değişirmi düşüncelerimiz. Bende tek kız 2 erkek olarak buyudum kız kardesi olanlara cok ımrenırım. Kuzenlerım var 3 kız o kadar eğlenıyorlarkı cok güzel bi duygu aslında . Sen ozman 2 kız 2 erkek istiyorsun heralde:))

Özgecim maşallah kuzuna... :nazar: bu hafta ne kadar çok kontrol var sıklaştı tabi kontroller. yarın benimle birlikte sanırım 2 kişi daha kontrole gidecek bizim için dua edin olurmu...

Back
X