2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Selam;
Ya topic hakikaten yalnızlaşmış, sayfalar fazla ilerlemiyor artık, inşaAllah tekrar bir araya geliriz, İnşaAllah 2011 mart annelerine dönmeyiz:14::14: bazen orayı okuyorumda sadece bir kaç kişi yazıyor ve çok sitem ediyorlar:50:

Amin canım.darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun ,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah:16:
Sağol canım ya, nstde 60lara varan sancı görünüyor ama ben hissetmiyorum...ne sancı var, ne nişan nede başka belirti, günümde bitti sayılır, bakalım ne zaman gelecek bizim inatçı olan:52:

hoşgeldin canım...aklımydın nerelerde acaba diye....demek sen de tek parçasın hala...ama az kalmış, bi günün var gününün dolmasına...hayırlısı bakalım
:52: evet bende hala tek parçayım, cuma günümüz, doktorum demişti bu bebek gününü bekleyecek diye, hayırlısı, sağlıklı olsunda:34:

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben de hala bişey yok nolcak böyle bakalım:1:

Benim eşim beni öyle görse kesin bayılır zaten ben seni öyle görmeye dayanamam diyo:1:

Ayy canım inş.bana da cuma günü doğucakmış gibi geliyo baştan beri ben 23 marta şartlamıştım kendimi ama hayırlısı bakalım:)
Selam özge; ikimizin günleri aynı, bizimle aynı gün olan arkadaşların hepsi doğum yaptı, bir biz kaldık, bizim oğlanlar rahatlar herhalde:1::1: benimde senin gibi hiç bir belirti yok, bu arada benim eşimde ben doğuma giremem, ben girersem seni bırakıp, benimle ilgilenirler diyor:9: yada ikinci bir ekibin olması lazım diyor:9:

herkese merhaba
ben kızım asmin'i kucağıma aldım
Rabbime şükürler olsunki ben ve kızım iyiyiz
doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum
yapmayanlarada güzel sağlıklı doğumlar diliyorum

canımm benim hayırlı olsun kavustun kızına. Rabbim saglıklı bir ömür nasip etsin Asmine inşallahh. Allahım nazarlardan saklasın yavrunu :nazar:

Kızım Zeynep i dün kucağımıza aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin hikayemizi sonra anlatırım.

hayırlı olsun canım Allah bagıslasın inşallah .:nazar:

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuğun ben de senden bir gün önce doğum yaptım perşembe günü. Bizim de emzirmeyle ilgili problemlerimiz yeni yoluna giriyor.Silikon göğüs ucuyla emiyor kuzum sütüm geç geldi normal doğum olmasına rağmen. Şimdi her fırsatta veriyorum göğsümü emdikçe de çoğalıyormuş süt. İnşallah hepimizin bol bol sütü olsun da emsin kuzucuklarımız.

ahh kuzum ne güzel senn düzelmiş emzirme sorunu,benim yara bere içindeler valla,silikon uç kullanmama ragmen. canım yavrum için dayanıcam napalım. bir gögsü vermeyince bebek unutuyormus ve almıyormus bir daha,zaten sütünde azalıyormus o gögüste. bende mecburen dayanmaya calısıyorum. ama hiç düzelme yok her geçen emzirmede yeni yarıklar ekleniyor:43: aminnn sütümüz bol olsun , miniklerimize yetsin,şifa olsun inşallahh.

ya bnm velet almıyoki aslında o kdr kçk değil ucu silikonla emzirdikten sonra çıkıyo yani emilcek kdr..ama bu çocuk bni deli ediyo istiyoki ağzını doldursun kafayı sağa sola atıp duruyo memeyi bulmak için sanki yokmuş gbi davranıyo yani..silikonla gayet iyi emiyo ama onun dışında keşke bnmkide öyle iştahlı olsada yapışsa ne bulsa..hiç öyle değil valla beyefendi damak zevkine uygun meme istiyo :47:

yavrum benimm keyfine pek düşkün demekki oglusun baksana :1: Allahım sütünü artırsın inşallah kuzumda bol bol emsin yavrun.

kızlaaarr, günaydın. yarın sabah 8.30 da doğuma alacaklar beni. haber vereyim istedim. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. aklınıza ilk önce ne dua gelirse okuyun benim ve tüm doğuracak anneler için...önce lavman yapılacakmış, sonrasında da indüksiyona- suni sancı sanırım- başlarız dedi doktorum..3cm açıklığım var 2 haftadır.oğluşum hiç aşağı inmedi. sancım da 100 civarlarında... rahim kasları ve çatı yumuşakmış, umarım kolay bir doğum olacak , öğlene doğurursun dedi.:18::18: tecrübeli anneler sormak istediğim birkaç şey var. sonda takmayacaklarmı? hiç bahsetmedi ondan.o anda wc ihtiyacım gelirse ne yapcam:D tok ya da aç gel de demedi. bir de onu sorayım dedim.sadece açılma ile, sonu sezeryana gitmeyen bir doğum yapabilirmiyim ki:16::16: bir de eşimi doğuma sokup sokmama konusunda kararsızım. o anı görsün istiyorum bir yandan, bir yandan da korkarmı ya da tiksinir mi ya da beni sadece anne olarak mı görür? bilemedim. ki eşim çok sakin yapıda biridir.sen istersen ben girerim diyor..bir dee doğumdan hemen sonrası için tavsiyeleriniz varsa alayım, sonrasında zaten forumda görüşürüz inşallah:49:

canımmm Allahın izni ile al bebegini kucagına, ,Rabbim kolay dogum nasip etsin inşallah. bana girmeden lavman yapmadı önceki geceden perhiz baslamıstı çünkü. sonda benim sezeryanda taktılar canım,yani takmıslar ben uyuduktan sonra benim genel anestezi idi çünkü. wc ihtiyacım oldugunu hiç hissetmedim ama torba dolmus :1: meger sonda varken idrarını hissetmiyormussun o kendi var ise akıpp gidiyormus :1: valla ben eşime teklif bile etmedim iikide etmemişim 3-5 kare fotomuz var dogum sırasında bebiş cıkarken ona bile dyanamadı adamcagız,kalbine inermiş valla:1:

kızlar farklı emzikler denediniz mi? değiştirmeyi deneyin bi. ben avent silikon emzik almıştım. ama onu almasaydı eşime kauçuk aldırmayı o da olmazsa damaklı denemeyi düşünüyordum. ( kimi bebeklerin bunları da sevmeyip bakkalda satılan 1 liralık emzikleri alabildiğini duymuştum :)
ama neyse ki gerek kalmadı. ilk gün tuttu emziği çok şükür, şimdi de seviyo ama ben veremiyorum. doktrumuz ilk bir ay vermeyin bebek sizin memenizle onun arasında kalmasın karmaşa yaşamasın, bir ay sonra ben zaten gece uyurken emzik verebilirsin dicem dedi. ve söyleyen prof. ve yeni doğan uzmanı... ilk kontrolmüzde söylemişti. 3 günlükken. şimdi çok ağlamadıkça mecbur kalmadıkça vermiyorum. bu konuda bildiklerim bunlar sizinle de paylaşayım istedim.

bunu öğrendiimiz iyi oldu çok teşk. cnm

Masivaaaa kuzummm napıyorsun nasılsın bakalımm ?
canım yaa sende mi doğum yaptın, fıtık ameliyatınıda oldun mu, inşaAllah daha iyisindir, ben hala beklemedeyim,ne sancı, ne nişan hiç bir belirti yok, cuma günü 40. haftamda bitiyor, hayırlısı bakalım:8:,

kaç gündür evde net olmadığından giremedim, net dün geldi, bide kardeşimgil sağolsunlar benim için evdeki masaüstü bilgisayarı tamir ettiler, artık daha rahat girebileceğim:32::32:

herkese merhaba
ben kızım asmin'i kucağıma aldım
Rabbime şükürler olsunki ben ve kızım iyiyiz
doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum
yapmayanlarada güzel sağlıklı doğumlar diliyorum

gözünaydın canım..sağlıkla büyüt bebeğini..

ahh kuzum ne güzel senn düzelmiş emzirme sorunu,benim yara bere içindeler valla,silikon uç kullanmama ragmen. canım yavrum için dayanıcam napalım. bir gögsü vermeyince bebek unutuyormus ve almıyormus bir daha,zaten sütünde azalıyormus o gögüste. bende mecburen dayanmaya calısıyorum. ama hiç düzelme yok her geçen emzirmede yeni yarıklar ekleniyor:43: aminnn sütümüz bol olsun , miniklerimize yetsin,şifa olsun inşallahh.:

cnm dğr göğsünü emmiyosa mutlaka sağ kurumasın yazık..

merhaba sevgili mart anneleri, ben nisan annelerindenim, oğluşla gezmeye çıkmadan bir bakayım dedim topiğe, geçen cuma doktorumuz her şey yolunda demişti ama dün aklıma takıldı , benim oğlan sık sık gövdesini karnımın soluna , ayaklarınıda karnımın sağ kısmına dayıyo, bu çocuk doğum posizyonunu aldı mı almadı mı anlayamıyorum, yani baş aşağıda değilde sanki karnımda yan duruyo gibi hissediyorum, sizler doğum pozisyonuna geldiğinde bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyordunuz?

önceden bikaç saat girmesem sayfalara yetişemezdim şimdi bikç sayfa zor ilerliyo
evet ama inanıyorum ki tekrar toplanacağız buraya, şu an herkes doğumunu yaptı, bebeğine, bebekli hayata alışmaya çalışıyor, benim gibi bir kaç kişide topiği bekliyor:9: bu arada geçmişte hep bizden önce doğum yapacakların topiğine girer bakardım, son ayları nasıl geçiyor diye, şimdi aşağıya baktımda bizden sonra doğum yapacaklarda bizim topiği okuyor herhalde, çünkü hiç tanımadığım kişiler görüyorum orada:9::9::3::3::32::32::16::16:

hey başka topiclerden gelen arkadaşlarım, rabbim sizlerede tamamına erdirsin, sağlıcakla yavrularınızı kucaklarınıza alasınız :16::16:

merhaba sevgili mart anneleri, ben nisan annelerindenim, oğluşla gezmeye çıkmadan bir bakayım dedim topiğe, geçen cuma doktorumuz her şey yolunda demişti ama dün aklıma takıldı , benim oğlan sık sık gövdesini karnımın soluna , ayaklarınıda karnımın sağ kısmına dayıyo, bu çocuk doğum posizyonunu aldı mı almadı mı anlayamıyorum, yani baş aşağıda değilde sanki karnımda yan duruyo gibi hissediyorum, sizler doğum pozisyonuna geldiğinde bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyordunuz?
canım ben pazartesi doktordaydım, benim ki doğum pozsyonunda ve dediğin gibi poposunu sol tarafa, ayaklarını sağ tarafa dayıyor, yani bu çok normal merak etme:34::16:

merhaba hanımlar

herkes doğum yaptı galiba herkes bebekleri ile ilgili konuşuyor artık ne güsel ne güsel

ben bayadır giremiyorum topiğe malum taşınma olayım vardı bitti çok şükür evime de
yerleştim

kırk haftamı aşıyorum bu gün itibariyle ama ne sancı nede bir belirti var
sabırsızlanmaya başladım zamanı geldi gelsin artık bebişim

canım ben pazartesi doktordaydım, benim ki doğum pozsyonunda ve dediğin gibi poposunu sol tarafa, ayaklarını sağ tarafa dayıyor, yani bu çok normal merak etme:34::16:

teşekkür ederim cnaım normal doğum olmasını çok istiryorum bende, inşallah sağ salim hayırlısyla alırız bebişileri, son günler geçmiyo bir o topiğe bir bu topiğe bak dur:)))

cnm dğr göğsünü emmiyosa mutlaka sağ kurumasın yazık..

mrb
ben sıze bişi sormak istiyorum silikon göğüs ucu kullanmıssınız heralde sizde
mervisko yla sizi grdum kullanan
benimde cuma dgm var ins göğüs ucu alıcam
ama hangi marka cunku bazıları cok akıtıyomus
yada ocu koseli die rahat olmuyomus siz hangini
kullanıp memnun kaldınız

kızlar herkese mrb
doğum yapmış arkadaşları tebrik ediyorum
ben 38+3 günlükken kızımı kucağıma aldım 17 martta sabah sancıyla uyandm leke geldi ilçedeydik kalktık dr.a gittik yolda sancılar azıcık arttı tabi ben acaba doğum başladı mı die düşünürken suyum geldi. 3cm açılma olmuş ne zaman doğar belli olmaz dediler serum taktılar sancılarım dahada arttı dayanılmaz bişeydi 3 saat sancılarla kendimi nerelere vuracağımı şaşırdım :5: bu daha başlangıç dediler çocuk aşağı inmemiş dedler 3 gün bile sürebilir dediler ben de sezeryan istiorum dayanamıorum dedim onun içinde 1 saat daha çektim o sancıları neyse sez.e aldılar belden iğne yapıp yarı uyusturdular karnımı yardıklarını hissettiğimde midem bulandı kustum dr. sez. bile zor olacak bebek hep yukarı çıktı dedi kusunca beni komple bayılttılar ve uyandığımda kzıım olmuştu ben de mide bulantısı ve müthiş baş ağrısı vardı hala başımı kaldıramıorum narkozun etkisi dediler eğer başta komple bayıltsalar böyle olmayacakmış bilmiorum kaderimde ne varsa onu yaşadım ama çok şükür kızım sağlıklı ben de hala yatıorum :(( bi emzirmeye bi de tuvalete kalkıorm.benim gibi olan var mı aranızda baş ağrısı için naptınız cünkü başımı her kaldırdığımda sanki kafamın içinde çamaşır mak. çalışıo gibi gürültü ve uğultu var inşallah ağrılarım geçer de biran önce ayağa kalkıp çocuğumla ilgilenebilirim Doğum yapacak arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun.
dualrınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum.

Back
X