- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #46.081
Canım yaa çok geçmiş olsun, senin birde tayin durumu vardı, uzak bir yere vermişler diyordun, ne oldu:26: Canım yaa inşaAllah herşey yoluna girer, hem bebeğini güvenle bırakırsın, hem iş meselen halolur, duam seninleCanım ben de senle aynı durumdayım, iznim sadece 3 ay, heyet raporu da almayı düşünmüyorum, günah diye çekiniyorum, Allah başka yerlerden çıkarır falan, annem sizin mahalleye taşınmam diyor, getir burada bakayım diyor, kocam da ben o malleye taşınmam diyor, taşınırsak bir de kira veremem diyor, anlayacağın delirmek üzereyim, bunları düşünmekten KURDEŞEN yani ÜRTİKER oldum, 10 gündür tedavi görüyorum, yani sıkıntıdan kendi kendimi yedim, artık Allaha ve zamana bıraktım hayırlısı olsun artık ne yapayım.

amiiin canım amiiiin bugün 41. haftama girmiş bulunuyorum ama hiç bir belirti yok, bugünde kalkar kalkmaz karnıma baktım, ben hala hamileyim yaa dedimkaç gündür ancak giriyorum..ne kadar çok doğum haberi gelmiş..baştan beri beraber olduğumuz akadaşların tek tek doğum yapması beni çok duygulandırdı..
özgenin doğum haberi gelmiş,gözün aydın canım benim,çok sevindim..Allah güzel evliliğine bir fert daha katmış..Allah analı babalı büyütsün inşallah
güneşcim canım benim en de korkularından sıyrılıp almışsın kuzunu kucağına..aynı gün doğmadı bizim kuzular ama prensesler hayırlıca geldi şükür..Allah analı babalı mutlu mesut büyütsün inşallah
masiva,mine,berkerdem,saliha,lagrima sizi takipteyim kızlar..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız![]()

seninle aramızda tam bir hafta var, ben 41. haftamdayım, hayırlısı bakalımherkes bebişleriyle ılgılı bılgı paylaşıyor bız hala okumadayız:):)