Benim kızımda artık bir Kolik bebek, damlaya başladık Sab verdi doktorumuz ama sizlerden okudugum kadarı ile faydası yokmuş,29 tl boşa gitti

Kızımın ağlaması hatta eti koparılıyormuşcasına feryat etmesi artık alt üst etti beni. Sırtı yatak görmesin yeter ki,kucakta aşagı yukarı hop hop oynasın sadece.
Bugün mevlüdümüz vardı,40 ladık kızımı ama hiç huzur vermedi. Çok az uyudu aralıklı,kalan sürelerde avazı çıktığı kadar bağırdı. Sıradan mevlütler gbi değil,13:30 başlangıç,son misafir 22:00 bende artık pil bitti. Bizimkiler öyle duadan sonra gitmezler,daha ardından çay faslı,sohbet faslı,aile yakınları derken yaklaşık 70 kişiyi ağırladık. Bir yanyanda kızımın çığlıkları. Bu çocuk aç,senin sütün yetmiyor,çok gazı var senin beslenmen yüzünden,bu çocuk hiç kilo almamış sanki diyette misin vs. yaptığım tüm açıklamalara rağmen aptalmışım gibi bana yapılan uzunn nasihatlar,hattaa bebeğe masaj uygulamaları. Artık bende ne sinir kaldı ne sabır. Sanki bu çocuğun annesi değil bakıcısıyım da akıl veriyorlar anasını satim ya. Doktorum hiç bir şey bilmiyormuş,o ne anlarmış,onların dediklerini yapcakmışım. Çocuk tok dedikçe sanki ben aç bırakıyormuşum gibi yapılan müdahale ler. Sık emmesi gaz yapıyor diyorum yokkk nato kafa nato mermer. Allahımmm sabır ihsan eylesin hepimize inşallahhhhh