Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar 21. hafta bugün bitiyor hala bebegin harekerlerini duymuyorum doktor en geç 22. haftada duyarsın demisti umarım duymaya başlarım sizde durumlar nasıl
Canım 26da bile hisseden var canını hiç sıkma. İlk gebeliğimde benim de 22-23 gibi hisssetmiştim. Plasentam da arkadaydi o zaman. Demekki önde olsa daha bile geç hissedecektim. O yüzden gayet normal kafana takma hiç

Kızlarr ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktor vitaminler ekleyecekti malum acil ameliyat olunca kaldı kontrol edemedik değerlerimi ve 2 gündür aşırı halsizlik çarpıntı tuhaf birşeyler var sadece multivitamini kullanıyorum siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz önceden konuşulmuştu ama hangi sayfa da olduğunu hatırlamıyorum tekrar yazabilir misiniz?
Bebeğim ben omega 3 d vitamini demir kalsiyum magnezyum kullanıyorum b12icin 5gnluk iğne kullandım sadece

Kızlarr ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktor vitaminler ekleyecekti malum acil ameliyat olunca kaldı kontrol edemedik değerlerimi ve 2 gündür aşırı halsizlik çarpıntı tuhaf birşeyler var sadece multivitamini kullanıyorum siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz önceden konuşulmuştu ama hangi sayfa da olduğunu hatırlamıyorum tekrar yazabilir misiniz?
Ben ocean mummy kullanıyorum canım

Beyazyasemin Beyazyasemin
Çok geçmiş olsun canım 🌸
Senin crp yi nasıl düşürdüler bilgin var mı? İlaç mı verdiler yokda kendinin mi düşmesini beklediler?
Canım miyom konusunda uzman olabilirim🤭 crp yi o yükseltmez ama eğer doğal birşey arasan beyaz dut kurusu demleyip içersen crp için birebirdir gebelikte kullanımını araştır kullanmadan önce canim

nipt sonucumda trizomi 3 yüksek riskli gelmişti ama hiç ultrason bulgusu yoktu. O yüzden yaptırmıştım, ön sonuç negatif geldi. Şimdi diğerlerini bekliyorum bakalım🙏
Ön sonuç kaç günde çıktı canım bende amniyosentez yaptırdım doktorum ön sonuç önemli diğerini pek önemsemedi

Teşekkür ederim canımm hepimizin ❤️ şu zamanda evlenmek ev kurmak çok çok daha zor cidden iyi ki 8 sene önce evlenmişim ajajsj

Kuzucum çok çok geçmiş olsun 😞 miyomları doğumda mı alıyorlar genel olarak öyle biliyorum sanki pek bilgim de yok. Umarım geçer ağrıların kuzum 😥

Aynı şeyleri yaşadık bebekler kısmetiyle gelir lafını yaşattı sağolsun oğluşum bize de 😅 taşınma işi biraz zorluyor kuzu biz 1inde taşındık hala bir sürü eksik çıkıyor bir sürü iş çıkıyor eşim uçuştan geldikçe halletmeye çalışıyoruz ama bu süreçte ikimizde çok yorulduk 😥 evden evden herşeyi toplayan bir nakliyat firmasıyla anlaştık onlar geldi topladı o şekilde rahat oldu bilgin olsun. Tabi yerleşme işi bize kalıyor ama bir şekilde ev yerleşiyor. Umarım kolaylıkla halledersiniz 🙏
Eksikler bitmez kuzum valla bu eve taşınalı 3 yıl oldu anca işler rayına girmişti 😅 ama zaten öncesi daha yıpratıcı boyası, badanası, temizliği, aboneliği, taşınması derken bayılacakmışım gibi geliyo düşündükçe 🥹🥹 umarım kolay halledilir 🙏🏻🙏🏻

Kuzucum çok çok geçmiş olsun 😞 miyomları doğumda mı alıyorlar genel olarak öyle biliyorum sanki pek bilgim de yok. Umarım geçer ağrıların kuzum 😥

Canım korkma, stres yapma, benim de kist tarafında ağrı var doktora gidince soracağım ağrı yapmaz dedi ama aynı senin dediğin gibi çok ağrı oluyor orada, inşallah sorunsuz geçer, üzülme sen, büyüme duymuştum böyle sanırım doğumla alıyorlar onuda kolay geçsin sürecin inşallah 🙏

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 umarım antibiyotik tedavisi iyi gelir ağrıların son bulur 😍

Canım tedavi olarak ne diyor peki doktorun. Miyom CRP yükseltir mi bilmiyorum antibiyotik mi verecekler simdi. Sıkma canını sakin kal nolur. Herşey iyi gidecek merak etme ♥️♥️

Beyazyasemin Beyazyasemin

Canım miyom konusunda uzman olabilirim🤭 crp yi o yükseltmez ama eğer doğal birşey arasan beyaz dut kurusu demleyip içersen crp için birebirdir gebelikte kullanımını araştır kullanmadan önce canim
Çok teşekkür ederim kızlar 🌸
Bugün yine takip amaçlı nst ye bağlandım çok şükür sancı çıkmadı, doktorum da bir daha girmeye gerek yok dedi.
Gebelikten önce de miyomda dejenerasyon yaşamıştık ve ağrısı o kadar beter ki ama çok şükür o da bugün biraz hafiflemiş. Dün burada gittiğim kadın doğum acili antibiyotik yazmıştı aslında ama kendi doktorum gerek görmedi. Ağrın olursa günde 2-3 parol al dedi.
Gebeliğimin en başlarında doktorum ben o miyomu zaten sezaryende alırım demişti ama sonrasında bir daha hiç konuşmamıştık. Riskli değilse alınsın diyorum ben de artık. Crp de kendi kendine düşecek inşallah. Zaten bir kaç gün sonra yeniden kan verip baktırırım.
K kolboyu
Çok teşekkür ederim önerin için. Şu an köyde ailemin yanındayım zaten ve bizim köy dut pekmezi, kurusu ve pestiliyle meşhurdur. Deneyeceğim 😇

Gelecek inşallah canım 🥰 lütfen stres yapma stres başka şeyleri getiriyor, maşallah güzel gidiyoruz, sakin kalmaya çalış, kendine lütfen bir uğraş bul, ben gün içinde çok hareketliyim bu sebeple hareketleri çok anlamıyorum daha haftam da küçük zaten çok nadir tekmeler oluyor banada en çok uzandığımda oluyor otururken falan hiç anlamıyorum ben ama çok mutlu oluyorum hareket edince 🙂 lütfen sen de mutlu ol 😇
Mutlu olmam mi canım onun hareketleri benim en büyük gücüm. Sadece tam anlatamıyorum ama asagi dogru vurdugunda tekme gibi hissedilmiyor cok farkli birsey oluyor gibi insani korkutan birsey oluyor. Beni geren stres yaptiran o. Yoksa bebegim hareketli olsun iyi olsun bende bunlari istiyorum. İnşallah her zaman hersey yolunda gidecek güzel mutlu sağlıklı bebisler doguracagiz🙏

Canım
Elenatal 2
D3 K2 damla
Gyno ferro sanol demir ilacı, icerisinde B12 falanda var.
Bunlari kullanıyorum ben. Ek olarak kendi tiroid ilacımı.

Çok teşekkür ederim kızlar 🌸
Bugün yine takip amaçlı nst ye bağlandım çok şükür sancı çıkmadı, doktorum da bir daha girmeye gerek yok dedi.
Gebelikten önce de miyomda dejenerasyon yaşamıştık ve ağrısı o kadar beter ki ama çok şükür o da bugün biraz hafiflemiş. Dün burada gittiğim kadın doğum acili antibiyotik yazmıştı aslında ama kendi doktorum gerek görmedi. Ağrın olursa günde 2-3 parol al dedi.
Gebeliğimin en başlarında doktorum ben o miyomu zaten sezaryende alırım demişti ama sonrasında bir daha hiç konuşmamıştık. Riskli değilse alınsın diyorum ben de artık. Crp de kendi kendine düşecek inşallah. Zaten bir kaç gün sonra yeniden kan verip baktırırım.
K kolboyu
Çok teşekkür ederim önerin için. Şu an köyde ailemin yanındayım zaten ve bizim köy dut pekmezi, kurusu ve pestiliyle meşhurdur. Deneyeceğim 😇
Canım geçmiş olsun. Bugun sancı çıkmamış olmasına sevindim🙏 ağrın ondan da azalmistir belki. Insallah sorunsuz bir sekilde ilerleyecegiz hamilelik yolumuzu🙏
Bolca su ic herseyde ise yarayan tek çözüm kaynağımız bu hamilelikte.

Kıslar bebitoma bundan almak istiyorum ama ayakkabı kaçıncı aydan itibaren giydirebilirim birde kaç numara almalıyım

Eklentiler

• IMG_5022.webp
    IMG_5022.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
Kıslar bebitoma bundan almak istiyorum ama ayakkabı kaçıncı aydan itibaren giydirebilirim birde kaç numara almalıyım
Aşko cocugun ceyizini dizdin valla bu arada😅
Çok güzelmiş yalniz artistttt😍😍 bence en erken 6 7 aylikken giydirirsin o da sirf görsel. Ama 20 21 fln alırsan sanki biraz ayaklaninca da giyer gibi geliyor.

Aşko cocugun ceyizini dizdin valla bu arada😅
Çok güzelmiş yalniz artistttt😍😍 bence en erken 6 7 aylikken giydirirsin o da sirf görsel. Ama 20 21 fln alırsan sanki biraz ayaklaninca da giyer gibi geliyor.
Ay aşko ben niye bu kadar gaza geldim sözde detaylıdan sonra girişecektim, ama bir girdinmi kendini tutamıyorsun, denendi 😂😂
Ay çok hoşuma gidiyor yürümeselerde ayaklarında ayakkabı giyiyorlar ya 😂😂

Back
X