2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kırkımız çıktı,bu da bizim kuzumuz teyzeleriii:)41 kere maşallah çirkin kuzuma:)

Eklentiler

• $Resim_072.webp
    $Resim_072.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 62
foto eklemeyeli bayağı olmuş...
teyzeleri size ilk gülüşümü gösteriyorum... maşallahlarınızı ihmal etmeyin olurmu... :54:

Eki Görüntüle 403012
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazarmaşallah cnm amanın nede mutlu olmuş soyununca ...bu arada çorbayı beğenmene sevindim cnm eşimde cok seviyo 1 tencee daha yaptım düm hem doyurucu oluyo hem süt arttırıcı hemde bulgur kilo yapmıyo amma faydalı gördünmü...
::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zinco kullanan arkadaşlar ben ilk defa bugün denedim
kzım kaka yapmadı azcık alttan pırtlattı ama aklıma takılan
verdiğimden beri sarhoş gibi uyuyor
acaba uyuması normalde ben alışkın olmadığımdan tuhafımamı gitti :111:
yoksa bu damla kızı sersemlettimi :97:
yok cnm uyku falan yapmıyo senin kuzu yorgunluktan uyumuştur yada pırtlattıysa rahatlıktan :9:benim yeni yöntemim elektrik süpürgesi 5 dk kanguyu takıyorum bu araa evie süpürmüş oluyorum bakıyorum adencik horul horul

maşallah kuzuya pek şeker çıkmış ...

Kırkımız çıktı,bu da bizim kuzumuz teyzeleriii:)41 kere maşallah çirkin kuzuma:)

oooooo ucsun gitsin 40 lar amanın güneş giza pek bir sinirli neyaptın kıza yavrum benim maşallah

güzelim bu slingo hugla mai tei mıydı neydi işte o bide kanguru denilen şey hepsi farklı bişe mi ya da özellikleri ney. ne almalıyım bilemedim. nettende bakamadım hiç incelemek için.

Merhaba canim, ben e aeni merak ediyordum, insallah kisa zamanda duzelir bebisin. Slingo hugla mei tai hemen hemen ayni, hugda kemer var sadece. İkiside onden iku omzuna takiyorsun, kanguru gibi duruyor, ama bebegin icinde durus pozisyonu bakimindan daha ergonomik. Ben daha cok kullanmadim ama kullanan arkadaslar ozellikle gamze cok memnun. Bize de o tavsiye etti zaten sagolsun.

Sezeryan olan güzel arkadaşlarımmm neden benim bu dikişlerim kapanmıyorr hala 40 küsür gün olduk daa? yarısı kapandı cillop gibi lakinn diğer yarısı aralıklı açık. bi ucundan böyle misina misali bi ip çıktı hadi o neyse dedim estetik dikişin kenarlarını dikiyorlar,doktoruma sordum baticon sür vücut kendisi kapatır o kısmı dedi, şimdide ortalarda bi yerde başka bir açık var, bugün iltihap aktı Allahımm Allahımm.
bende mi sorun yoksa böyle bi durumla karşılaşan var mı? anlamadıgım kendimi zorlamıyorum bse kaldırmıyorum kızımdan başka o da zaten kuş gibi 4 kilocuk sadece.

Nasıl birazcık açılması ..benimki en son katı yapıştırma çizgi halind eöle ip felan görmedim hiç.dün kontrolüm vardı iyi dedi doktor , contractubex..kremini sık sık sür problem yok dedi.İnşAllah sende de bi sıkıntı yoktur.

aynı problem bızde de var.. gunde 4-5 kez denız suyu ve otrı bebe ıle temızlıyoruz.. her seferınde de cıkıyor. dr. gogsunu dınledı bır sorun yok dedı. tek sorun burun tıkanıklıgı. galıba burun yapılarıyla ılgılı. bızımkı 13 gunlukten berı aynıı devam edıyor..

Bizde de var aynı problem.Dr'umuz bir şey yok dikkat edin dedi.Oda nemimiz her zaman %50 nin üstünde sıcaklığımız da 25ten aşağıya düşmez.Ama hala devam ediyor 7 günlükten beri.Çok korkuyorum bronşite falan çevirir diye ama şimdi sizlerde olduğunu da öğrenince normal olduğunu anladım.
Her gün serum fiz. ile yumuşatıp otri berbe ile temizliyoruz.

Sezeryan olan güzel arkadaşlarımmm neden benim bu dikişlerim kapanmıyorr hala 40 küsür gün olduk daa? yarısı kapandı cillop gibi lakinn diğer yarısı aralıklı açık. bi ucundan böyle misina misali bi ip çıktı hadi o neyse dedim estetik dikişin kenarlarını dikiyorlar,doktoruma sordum baticon sür vücut kendisi kapatır o kısmı dedi, şimdide ortalarda bi yerde başka bir açık var, bugün iltihap aktı Allahımm Allahımm.
bende mi sorun yoksa böyle bi durumla karşılaşan var mı? anlamadıgım kendimi zorlamıyorum bse kaldırmıyorum kızımdan başka o da zaten kuş gibi 4 kilocuk sadece.

Bendede ayni durum oldu vucudun o maddeye tepkisiymis eriyen dikis erimeddi misina disari sarkiyordu gittim kestirttim. Batikon ile guzelce temizlediler simdi kapandi ama diger tarafi gibi guzel degil mor kabarik kaldi

Günaydın kızlar bır sorum olacktı:) bu sagdıgımz sutler dısarda kac saat duruodu? ben dogru hatırlıosm hastaneden sagdırdıgmda 6 saat demslerdı lakın ınternette cesıtlı rıvayetler var dolaba koyduktan sonra ıstması cetrefıllı oluoo dısarda duruncada bozulckmıs gıbı hıssedıorum ıkı ucu bıseylı degnek ıstee:)))

yok cnm uyku falan yapmıyo senin kuzu yorgunluktan uyumuştur yada pırtlattıysa rahatlıktan :9:benim yeni yöntemim elektrik süpürgesi 5 dk kanguyu takıyorum bu araa evie süpürmüş oluyorum bakıyorum adencik horul horul

maşallah kuzuya pek şeker çıkmış ...

oooooo ucsun gitsin 40 lar amanın güneş giza pek bir sinirli neyaptın kıza yavrum benim maşallah

:)Off Işıl Teyzesi bizimki her daim sinirli:)Çok cadı maalesef ,işimiz var kendileriyle...
Kanguruyla ev işlerine ben de döndüğümde başlarım artık,ev o kadar pisti ki ahh ahhh...

kızlar 4 gün önce spinal sezeryan ile doğum yaptım.Doğum sonrası sütüm çok az olunca doktorum emzirme sonrası mama ile takiye yapmamızı söyledi.Ben mamaya alışmaması için ilk 2 gün takviye yapmasamda bebeğimin aç kalmasına dayanamayarak emzirme sonrası dr.browns biberon ile takviye yaptım doyması için.
bugün biberonu kullanalı 2.gün ve bebeğim beni emmek için göğüs ucumu çok zor tutmaya başladı.Sürekli sinirli bir şekilde meme ucunu tutmaya çalışıyor,tuttuktan sonra 10dk emip uyuya kalıyor.Sonra tekrar tutmak için gözünü açtığında büyük bir mücadele veriyoruz.Yine sinirlenip tutamayınca basıyor çığlığı.Ben de biberona alıştı herhalde diye kaşıkla veriyorum takviyeyi ama tahmin edersiniz ki çok zorlanıyorum.(bu arada bebeğim doğum sonrası 300gr kilo kaybı yaşamış)
Şimdi öğrenmek istediğim 2 günde biberona alışırmı bebeğim ?

kızlar 4 gün önce spinal sezeryan ile doğum yaptım.doğum sonrası sütüm çok az olunca doktorum emzirme sonrası mama ile takiye yapmamızı söyledi.ben mamaya alışmaması için ilk 2 gün takviye yapmasamda bebeğimin aç kalmasına dayanamayarak emzirme sonrası dr.browns biberon ile takviye yaptım doyması için.
Bugün biberonu kullanalı 2.gün ve bebeğim beni emmek için göğüs ucumu çok zor tutmaya başladı.sürekli sinirli bir şekilde meme ucunu tutmaya çalışıyor,tuttuktan sonra 10dk emip uyuya kalıyor.sonra tekrar tutmak için gözünü açtığında büyük bir mücadele veriyoruz.yine sinirlenip tutamayınca basıyor çığlığı.ben de biberona alıştı herhalde diye kaşıkla veriyorum takviyeyi ama tahmin edersiniz ki çok zorlanıyorum.(bu arada bebeğim doğum sonrası 300gr kilo kaybı yaşamış)
şimdi öğrenmek istediğim 2 günde biberona alışırmı bebeğim ?

alışabilir ama bebeğide biberona alışacak diye aç bırakma sakın..sarılık değerleriniz yükselir hemen çok aç kalırsa..mama vermeye devam edeceksen kaşıkla ver bi süre..bizimkide meme emmiyo..ben sağıp veriyorum..zaten süt çok az..yemek öncesi aperatif olarak alıyo işte:)

maşallah cimcimeye:nazar::nazar: hayırlı olsun.darısı bize inaşallah
Günaydın kızlar bır sorum olacktı:) bu sagdıgımz sutler dısarda kac saat duruodu? ben dogru hatırlıosm hastaneden sagdırdıgmda 6 saat demslerdı lakın ınternette cesıtlı rıvayetler var dolaba koyduktan sonra ıstması cetrefıllı oluoo dısarda duruncada bozulckmıs gıbı hıssedıorum ıkı ucu bıseylı degnek ıstee:)))

canım 6-8 saat arası durabiliyor diye biliyorum.ama ben sağdığım sütü bekletmiyorum valla dışarda.çünkü havanın durumuna göre evin sıcaklığıda değişir oldu artık.hava ısındıkca sütün bozulma ihtimali daha fazla dışarda olunca.bu yüzden sağıp dolaba koyuyorum hemen.o gün 6-8 saat içinde ihtiyacım olmazsa da dondurucuya atıyorum hemen.dalaba koymasanda ısıtman gerekir zaten.çünkü dışardaki ısıyla anne memsinden gelen ısıda farklı neticede.

canım 6-8 saat arası durabiliyor diye biliyorum.ama ben sağdığım sütü bekletmiyorum valla dışarda.çünkü havanın durumuna göre evin sıcaklığıda değişir oldu artık.hava ısındıkca sütün bozulma ihtimali daha fazla dışarda olunca.bu yüzden sağıp dolaba koyuyorum hemen.o gün 6-8 saat içinde ihtiyacım olmazsa da dondurucuya atıyorum hemen.dalaba koymasanda ısıtman gerekir zaten.çünkü dışardaki ısıyla anne memsinden gelen ısıda farklı neticede.

Tabı ısıtmam lazm bılıorum daa ıste buzdolabındn cıkınca o tak ısınıo benımkı edepsızlıgnden ayaga kaldırıo burayı:)) Aclıga hıc tahammulu yok anası gıbı sınrlı olck buda kocum benım:)) guya dısarda bekletcktım ıste sagdıgm sutu ne mumkun obur hepsını bıtrdı bıde uyusa gam yemıcem sımdı kucagımda uykuyla cebellesıoo ınsallah uyur hüü:((

2 gündüre kızım akşamları belli bir saatte ağlamaya başlıyo.ama nasıl içli ağlıyo.canı yanıyormuş gibi.içim parcalanıyo. 2saat sürüyo .pilli bebek gibi memeyi verince susan bebek meme de almıyo o sırada.emmek istiyo ama ememiyo.nedenini anlamadım henüz.2 gündür ev kalabalık tı ondan mı rahatsız oldu,huy mu değiştiriuo,yoksa dünkü aşının huysuzluğumuydu bilemedm.bugün kimse gelmezse anlarım artık kalabalıktan mı yoksa diğer sebepler mi.:50:

Tabı ısıtmam lazm bılıorum daa ıste buzdolabındn cıkınca o tak ısınıo benımkı edepsızlıgnden ayaga kaldırıo burayı:)) Aclıga hıc tahammulu yok anası gıbı sınrlı olck buda kocum benım:)) guya dısarda bekletcktım ıste sagdıgm sutu ne mumkun obur hepsını bıtrdı bıde uyusa gam yemıcem sımdı kucagımda uykuyla cebellesıoo ınsallah uyur hüü:((

ay benmki de öyle memeyi biraz geç vereyim çıldırıyo.ağlamada değil,resmen bağırıyo kızarak:)kızmayı da biliyo cadı.benmkinn anasıda sinirli değil ama koçluğundan işte:1:..bi de pek alıngan,memeyi geç verince nazlanıp söylene söylene emiyo :)bi tatlşı oluyor bi tatlı öyle yapınca:9:

kızlar 4 gün önce spinal sezeryan ile doğum yaptım.Doğum sonrası sütüm çok az olunca doktorum emzirme sonrası mama ile takiye yapmamızı söyledi.Ben mamaya alışmaması için ilk 2 gün takviye yapmasamda bebeğimin aç kalmasına dayanamayarak emzirme sonrası dr.browns biberon ile takviye yaptım doyması için.
bugün biberonu kullanalı 2.gün ve bebeğim beni emmek için göğüs ucumu çok zor tutmaya başladı.Sürekli sinirli bir şekilde meme ucunu tutmaya çalışıyor,tuttuktan sonra 10dk emip uyuya kalıyor.Sonra tekrar tutmak için gözünü açtığında büyük bir mücadele veriyoruz.Yine sinirlenip tutamayınca basıyor çığlığı.Ben de biberona alıştı herhalde diye kaşıkla veriyorum takviyeyi ama tahmin edersiniz ki çok zorlanıyorum.(bu arada bebeğim doğum sonrası 300gr kilo kaybı yaşamış)
Şimdi öğrenmek istediğim 2 günde biberona alışırmı bebeğim ?

canım mamayı biberon veya kaşık yerine şırıngayla vermeyi dene aynı durumu bende yaşadım sütüm tam gelene kadar mamayı şırıngayla veriyodum azar azar kaşıkla çok oluyo şırınga iyi iğnesini çıkar mamayı ver doktorum demişti

ay benmki de öyle memeyi biraz geç vereyim çıldırıyo.ağlamada değil,resmen bağırıyo kızarak:)kızmayı da biliyo cadı.benmkinn anasıda sinirli değil ama koçluğundan işte:1:..bi de pek alıngan,memeyi geç verince nazlanıp söylene söylene emiyo :)bi tatlşı oluyor bi tatlı öyle yapınca:9:

Evetttttttttttttttttttttttt cok huysuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 1 aylk bebegın keyfıne gore harekt edıoruz okdr huysuzlk edıoo ama gozlermn ıcıne bakıp benı dınleynce hersyı unutuorumm yerım o guzl gozlerını huysuzum benm:))) emerken yanlıslıkla sacını oksaa o omuz kol hemen kalkıoo hıc sevmıoo yerken oksanmayı:))) bana ıyı oldu koc ısterm ısterm dedım al sana koc ıste:))) ugras durr huysuzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))

Back
X