2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dmf cnm coook geçmiş olsun dikkat et havalar bir sıcak bir soğuk insan kombiyi açsınmı kapatsınmı yoksa kalınmı giysin incemi bilemiyo ......

Bedriye adeninde gözü doğduğundan beri akıyo 4 kez damla kullandık geçmedi süt amlattım geçmedi çayla sildim dahaa çoğaldı şimdi sağlık ocağındaki dr 2 damla verdi onları kullanıyorum şu an için geçti umarım tekrarlamaz bazı bebeklerde 9 aya kadar sürer dedi dr göz pınarına masaj yap sürekli...

kızlar şimdi gülben ergenin programında izliyodum.orda dinledim.pişiği geçmeyen bebekler için: 1 bardak süte hatme çiçeğinden koyup kaynattıp soğuttukdan sonra sürülcekmiş.duyunca hemen paylaşayım istedim.umarım gerçekten işe yarıyordur.

slm kızlar...oğluşum kucamda yazıyorum..3 gündür gündüz hiç uyumuyo gecede 4 kere kalkıos.uykusunda hep husursuz,her emmede kusuyor kesik kesik ama uzman tvde ızledım acaba reflüsümü var,uykusunda kıvranıyor..gazını çıkarıom ama yıne uykuya gecmıo..kucama almasam çok ağlıo yatagında.napcamı bılemedım ben işe baslayınca nolcak halımız,rahat rahat tuvalete bile gıdemıom ))

Dmf cnm coook geçmiş olsun dikkat et havalar bir sıcak bir soğuk insan kombiyi açsınmı kapatsınmı yoksa kalınmı giysin incemi bilemiyo ......

Bedriye adeninde gözü doğduğundan beri akıyo 4 kez damla kullandık geçmedi süt amlattım geçmedi çayla sildim dahaa çoğaldı şimdi sağlık ocağındaki dr 2 damla verdi onları kullanıyorum şu an için geçti umarım tekrarlamaz bazı bebeklerde 9 aya kadar sürer dedi dr göz pınarına masaj yap sürekli...

aynen canım bide akıyo bende sağlık ocağındaki dr götürsemmi acaba diyodum gözünün neresine masaj yapcaz canım

slm kızlar...oğluşum kucamda yazıyorum..3 gündür gündüz hiç uyumuyo gecede 4 kere kalkıos.uykusunda hep husursuz,her emmede kusuyor kesik kesik ama uzman tvde ızledım acaba reflüsümü var,uykusunda kıvranıyor..gazını çıkarıom ama yıne uykuya gecmıo..kucama almasam çok ağlıo yatagında.napcamı bılemedım ben işe baslayınca nolcak halımız,rahat rahat tuvalete bile gıdemıom ))

bizi anlatmışsın..bende reflüden şüpheliyim..

Ayyy benım kızımında kafası uzamaya basladı,caresı sırt ustu yatırmaktamı,ayy oyle yatırmaktanda korkuyom valla,2gundur kendı kendıne sırustu yatıyo ve tukurugu boguyodu az kalsın kuzucumu

Geçmişi okumadan yazmak istedim... gerçi oku oku akşama kadar bitmez... kaç gündür giremiyordum çok kötü üşüttüm yataktan hiç çıkamadım... ateş içinde sonra aniden gelen titreme, terleme derken bugün daha iyiyim... çok kötü oldum ama anlatamam size... antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içmek zorunda kaldım... süte geçer elbette umarım oğluma zararı olmaz... oğluma bulaşmadı Allahtan... hiç kucağıma alamadım emzirmeden emzirmeye ve maske ile dolaştım onun yanında... bir sefer kucağıma aldım emziremeye maskeme bakıyor oğlum maskemi indirdim görsün beni diye birden tepinmeye, gülmeye başladı oyy ölürüm ben ona o bile biliyor annesini...
geçmiş olsun canım..bu mevsim hem en çok sevdiğim mevsim hem de en korktugum.hep bu aylarda hasta olurum ben de.havaların dengesi yok.ne kadar dikkat etsek de oluyor işte.

canım benm ablamın kızının gözü akıyodu.sürekli masaj yap yapa iyileşti.sık sık yapın masajı.tıkanma olmasın.cünkü masaj yaptıkca geçiyor

kızlar bebişlerinizi bilgisayar başına getiriyormusunuz.bende bazen bilgisayarda işim olduğu zamn getiriyorum ama bazen endişeleniyorum
zararı olur mu diye?

aynen canım bide akıyo bende sağlık ocağındaki dr götürsemmi acaba diyodum gözünün neresine masaj yapcaz canım

canım burun kemiğiyle gözün birleştiği kısıma yapacaksın masajı.zaten yaptıkça akıntı çıkıyo içerden.sık sık yap.tıkanmasın..benm yeğenimin ki geçmeseydi ameliyat olacaktı.ama masajla geçti çok şükür.

facebook'tan benim blog un linkini paylaşan mı var ? giriş yerlerinde facebook gözüküyorda merak ettim sadece :) arkamdan konuşmayın bana da söyleyin :)

facede süt sağma konusuyla ilgili ben paylaşmıştım..

DUYGU canım çok geçmiş olsun..

Bizden haberlere gelince.. aşımızı olup geldik sabah.. kuzum çok ağladı ama kucağıma alınca sakinleşip uyudu hemen..:nazar::nazar::nazar: baş çevremiz 39 cm, kilomuz 5 kilo olmuş.. geçen ay 1 kilo almıştı, bu ay 700 gr almış :(( ama normal sınırlarda olduğu için bişey demediler. boyu ölçülmüyor bizim burda 6 aya kadar :(( benim evde ölçtüğüm kadarıyla şuan 58 cm.
Şimdi benim sütümü daha besleyici hale getirebilmek için araştırma yapmam lazım. İnşallah bulabilirim bişeyler

facede süt sağma konusuyla ilgili ben paylaşmıştım..

DUYGU canım çok geçmiş olsun..

Bizden haberlere gelince.. aşımızı olup geldik sabah.. kuzum çok ağladı ama kucağıma alınca sakinleşip uyudu hemen..:nazar::nazar::nazar: baş çevremiz 39 cm, kilomuz 5 kilo olmuş.. geçen ay 1 kilo almıştı, bu ay 700 gr almış :(( ama normal sınırlarda olduğu için bişey demediler. boyu ölçülmüyor bizim burda 6 aya kadar :(( benim evde ölçtüğüm kadarıyla şuan 58 cm.
Şimdi benim sütümü daha besleyici hale getirebilmek için araştırma yapmam lazım. İnşallah bulabilirim bişeyler

canım benımde ılk ay 750 gr aldı senın 1 kılo almış.benım sutum ılk gunler gelmemiştı sutum var çok şükürt ama bende senın gıbı dusunmedım degıl. nasıl besleyıcı yaparım dıye. aslında demır ıceren gıdalar alsak ıyı olcak ama onlarda gaz yapıyor. nohut k.fasulye yıyor musun sen?bı mercımek tuketıyorum corbada o da. bende rahatsızlıgım gecmeyınce dusundım acaba bende bı eksıkklık mı var bu etkıler mı sutumu dıye..

evet canım hem oto koltugu hemde bebek arabasının üstüne monte edilipte de kullanılabiliyor. evde de ana kucağı görevi görüyor çok amaçlı yani çok memnunum ondan bütün gün onda

tüm oto koltukları böyle çok amaçlı mı yoksa sennki çok işlevli mi
ben benmkinden hi.b şey anlamadım çocuk içinde yatamıyo ki dimdik duruyo oturamayacağına göre nası olcak bilemedm

BEZBEBEK BEBEK ARA ve GERELERI IZMIR BEBEK BESIK YRTE BEBEK RNLERI
bu sitedeki oto koldugundan işte benmkisi
nası kullanacagını öğrensem de boş boş durmasa

tamam canım şimdi anladım buarada ameliyat olacak kadar önemlimiymiş

gözyaşı kanalları tıkalı kalırsa mecbur yapılıyo canım.maksimum 6-9 aya kadar deavam ediyor,sonra genellikle geçiyor.ama geçmezse cerrahi müdahele gerekiyor.bu yüzden masajla rahatlatman çok önmeli.yyukardak aşağı baş parmak ya da işaret parmağını kullanarak yaparsın masajını.en kısa sürede geçer inşallah

tüm oto koltukları böyle çok amaçlı mı yoksa sennki çok işlevli mi
ben benmkinden hi.b şey anlamadım çocuk içinde yatamıyo ki dimdik duruyo oturamayacağına göre nası olcak bilemedm

BEZBEBEK BEBEK ARA ve GERELERI IZMIR BEBEK BESIK YRTE BEBEK RNLERI
bu sitedeki oto koldugundan işte benmkisi
nası kullanacagını öğrensem de boş boş durmasa

tamam canım benzeri işte ben oturur vaziyette olmasın diye çukur kısmına yastık koyuyorum hem biraz basını yukarı koyuyorum o hem tasımak için hem yere koyunca sallayabiliyorsun bide benimki bebek arabası pusetine de eklenebiliyor.
Örnekteki gibi :1::1:
$Fotoğraf0347.webp

Amerikan hastanesinde dogum yaptim oranin cok meshur doktoru sinan bey yapti ilk kontrollerimizi ama memnun olmadim 20dk ancak suruyordu muayenesi, sormak istedigim onca seyle geri donuyordum sonra kadin dogumcum dr tavsiye etti. Gittim ve sonuc mukemmel muayenesi 1,5 saat falan surdu, tek tek heryerini kontrol ediyor ve sohbet seklinde konusuyoruz sormak istediklerimle birlikte bana cok detayli kendi de bilgiler veriyor zoellikle benim istedigim motor gelisimi duzen vs hakkinda..
Atakoyde yeri dusunenler olursa ozlem karahasanoglu, internet sitesindende bakabilirsiniz.

bu kadar çok ne soruyorsunuz benim hiç sorum olmuo
kusuyo gazı çok vs nin dışında

ay melike ne tatlı duruyo cnm içinde ya birde bende bu salıncaktan almak istiyorum adene ama kg olarak cok kısa bir süre kullanır gibi geliyo sanırım 9 kg kadardı bu aden şuana 6.500 kg dı en son tabi bu rakam eee en fazla 3 ay yapar ama ben cok beğendim bunu ya kafa karışıyo iyice..
kuzum görünüşe göre en fazla 1 yaşına kadar kullanılır gibi duruyu bu.. zaten yürümeye başlarsa durmazlar bunda.. dediğin gibi çoğu şeyi kısa dönem kullanmak için alıyoruz.. napalım artık kullandıktan sonra ya bi yakına veririz yada satarız internetten ;)

Dunaksam kaynanagıldeydık,kaynana kızımı kucagına aldıgında aklım cıkıyor dıye bosuna demıyorum,keza dun benı yıne delırttı,bı baktım kızı kucagında dız cokertmıs,ıcım yandı yaa,esım yok o an odada,kaynana kayınbaba ve ben varım,ben sırf devamlı gozum uzerınde olmasın dıye kayınbabanın telefonuyla ılgılenıyorum,kayınbabanın kız ayaklarını oyle tutma demesıyle ırkıldım,bı baktım dızlerını kırdırmıs kucagında tutuyo,anne oyle yapma bak doktor bıle oyle tutmayın dıyo dedım,aman doktor ne bılırmıste,yok doktorları cok dınlemıcekmısızde neler neler..ben cok korkuyomusumda,oda oyle severmıste,ben uyarınca hafıf bozulur gıbı oldu ama yarın bıgun yıne aynı seyler olucak,.
Kızlar kafayı yıcem kurban olayım bana bı yol gosterın...
canım çocuğun herkesten önemli, bazen bizimkilerde yapıyolar ben öle yapmıycakmışız doktor dedi diyorum seninki gibi onlar çok biliyo diyolar ama :) en fazla arkandan konuşurlar bebeğini çok sakınıyo diye o da olsun boşver sen yine de uyar bence tatlı dille...

Geçmişi okumadan yazmak istedim... gerçi oku oku akşama kadar bitmez... kaç gündür giremiyordum çok kötü üşüttüm yataktan hiç çıkamadım... ateş içinde sonra aniden gelen titreme, terleme derken bugün daha iyiyim... çok kötü oldum ama anlatamam size... antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içmek zorunda kaldım... süte geçer elbette umarım oğluma zararı olmaz... oğluma bulaşmadı Allahtan... hiç kucağıma alamadım emzirmeden emzirmeye ve maske ile dolaştım onun yanında... bir sefer kucağıma aldım emziremeye maskeme bakıyor oğlum maskemi indirdim görsün beni diye birden tepinmeye, gülmeye başladı oyy ölürüm ben ona o bile biliyor annesini...

slm kızlarr sayfalar yine birikmişş regl olanlar varmışş darısı başımıza bende 1 haftadır diş ağrısı çekiyorumm şimdide sızlama var hiç bişey yiyemiyorum açımmm buarada sezeryan yerim akmıyo artık bugün son pansuman olacak dikişlerimde salı günü alındı Allaha şükür iyiyim kızımda iyi ama doğduğundan beri sol gözü çapaklanıyo dr damla verdi ama geçmedi göz dr götürcem artıkk yemi doğan bebeklerde oluyomuşş
canım sana geçmiş olsun... göz problemi bizim kızda da var çay pansumanı ve damla kullanıyoruz ama geçmedi hala...

hangi damlayı yazdı kuzum?

Pollyim bizim kız 4700 kg boyu 58 cm üstelik ben mama veriyorum doktor 200 gr daha almış olsa iyi olurdu dedi ama onu bile önemsemedim çünkü maşallah bacaklar filan boğum boğum daha neresine alcak anlamadım.. sende kafana takma maşallah çok iyi kilosu :nazar:

Back
X