2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zaman kızım ağlasa annemmmmm diip sımsıkı sarılıyorum,annee diyor önce (bilinçsizde olsa diyor vallahi video kaydı var tesadüfen çekilmiş :1: ) sonra başlıyor yüzünü bana sürtmeye,yüzüme gögsüme omzuma.. Konuşuyoruz karşılıklı,agu ugu ınga ben onun söylediklerini taklit ettikçe gaza geliyor,yarım saat konuştuğumuzu bilirim.
Koklaşıyoruz böceğimle, Mart kedilerine benzetiyorum kendimizi,dışarıdan gören güler ölmektennn. Ben bu kızı çokkk seviyorum beee, anneliğin böyle kör kütük bağlanmak olduğunu bilmezdimmm. İyi ki kaza ile hamile kaldım, iyi ki miniğim bize hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı,geldi girdi hayatımıza. Sanki bu zamana kadar boşmuş her şey, sanki bu zamana kadar eşimle öğrenci evi misali bir hayat yaşıyormuşuz, 2 değil 3 kişi olmakmış hayatın tadı. Meleğimin bir tek gülüşüne tümm ömrümü veririm:16:

benim kızımın da kaydı var anne diyor resmen, sık sık da söylüyor hatta, babası kıskanıyor biraz, o da baba dedirtmeye çalışıyor, adamı bilinçsiz olduğuna inandıramadım, bütün gün evde anne anne diye tekrarlatarak öğrettiğimi düşünüyor:37:

Ben rahatımda annemmmmmmm gerıo benıııı sonra tek basıma bı ıse kalkıstıgm zaman bısey olrsa anneme ne dıcm dıye bıde onu dusunuorum allah allah yaaa cesartsız ettı bu kadın benııı su cocuk uyandın gıydırcm gotrcm bak nasıl getrdm dıyeee aaaaaaa:52: Tamam o zımbırtıdan al yanına olmazsa onuda denerım kendısı memnun kalırsa bende alırım o zımbırtıdan:))

duanı et ve çık dışarı, allah korusun birşey olmasın zaten ama olursada senin sorumsuzluğundan değil takdiri ilahi den dir,

anneciğin sizi korumak istiyor ama seninde bebek ile TEK BAŞINA yaşamaya, hayatını devam ettirmeye ihtiyacın var artık, bu öğrenilen birşey ve ilk adımı ne zaman atarsan gerisi öyle gelir zaten.

bu arada Hülya, senin göz bebeklerine zımbırtı dedik ya, allah bizi top etsin :)))

sabah Gülben'de bir pedagog vardı , çalışan anneler içi dedi ki, yeterki akşam eve geldiklerinde her şeyi bir kenara bırakıp bebekleriyle çocuklarıyla göz teması kurarak ilgilensinler, severek isteyerek, bu durum onlarda düşündüğünüz gibi bir boşluk oluşmasını engelleyecek dedi.

sen hiç üzülme canım, babası da akşam eve gelince, sen çalışmıyor olsaydın , babasına değil sana gelmek isteyecekti, bu onu daha az sevdiğindne değil, seninle daha çok vakit geçridiğinden, peki babası kendisini suçlu hissedecek miydi, yada hissetmesi mantıklı olacak mıydı, işte seninkide aynı.

onun ve siizn hayatınız için en doğrusunu yapıyorsun, hiç suçlu hissetme kendini.

o annesi çalışmayan çocuk nasıl olur hiç bilmeyecek ki, ona göre herkesin annesi kendi annesi gibi, işin normali bu zannedecek ve anormal de değil zaten...

gülbendeki pedagog lisede ing. öğretmenimdi, Ali Çankırılı, ama ben izleyemedim

Berna , Berra uyandı senin yüzünden :))))

anası kahkaha ile gülünce ne oluyoruz dedi :))) hala gülüyorum ya , çok şeker anlatmışsın :)))

hem sosyal olup,dışarıda vakit geçirsin hemde dediklerini yapsın walla en istediğim çocuk profili :)))

ayyy eşimi arayacağım şimdi yazdığını okumak için, sen çok yaşa emi :)))

bebeğim bu kdr gülüp mutlu olcanı bilsem daha önceden söylerdm berra uyanıkken :37:

Dışarı tek çıkmaya çekinen annişler azıcık cesaretli olun o bebişler bizden küçük biz onlardan değil ki bi şekilde onlarla başa çıakbiliriz dün biz Pınarla buluşmaya giderken annemle bindim otobüse dönüşte tek bindim illa birisi yardım ediyor kokrmayın ya ama ben bi defa arabasız çıktım kızım çok rahatsız oldu hep arabayla çıkıyoruz şimdi büyüdler hemde en azından 2 ayı geçti çoğu ben daha 15 günlükken başladım çıkmaya doktorada bazen tek gittim kosolusluğa da şimdi market fln nereye gitmem gerkirse alıyorum arabasını gidiyoruz hiç bişey olurmu diye de düşnümyüyorum çok şükür bi sorunla karşılaşmadık ne güzel buluşacaksınız imkanım olsa çok isterdim kalabalık bi buluşmaya gelmek şimdiden iyi eğlenceler :))

biz avm olayını daha denemedik bile:1: hele birde oturup yemek yemekk :40: annecigimde bana emzirme önlüğü dikti bi rahat oluyor kii,dün piknige giderken piknikte sık sık emzdi minik kızım,çok büyük kolaylık yaa

Emzıeme onlugu gercekten hayat kurtaran bısey cok rahat, ne guzel annen becerıklıymıs benım annem hayatta dıkemez en son kucukken bı kazak dıkmıstı sovalye gıbı omuzlar ve kollar bırbırınden bagımsız duruyordu , bıde ogluma bı battanıye orecektı zara da gormus dedım lutfen almıyım ben, oyle oremıyorsun sen dıyıncede acayıp sınırlenıyor ınadından ormedı, kadıncagızın hevesını kursagında bıraktım:)

duanı et ve çık dışarı, allah korusun birşey olmasın zaten ama olursada senin sorumsuzluğundan değil takdiri ilahi den dir,

anneciğin sizi korumak istiyor ama seninde bebek ile TEK BAŞINA yaşamaya, hayatını devam ettirmeye ihtiyacın var artık, bu öğrenilen birşey ve ilk adımı ne zaman atarsan gerisi öyle gelir zaten.

bu arada Hülya, senin göz bebeklerine zımbırtı dedik ya, allah bizi top etsin :)))

Haklısın canım yarın ılk sınavıma cıkıcam ALLAH ın ıznıyle:)) Evet hulya kusura bakmaaa benım velet durursa ınsallah bızde alcz senın goz bebeklerınden:)))

bu arada kızlar muhabbetinizin ortasına öylece daldım, hepinize merhaba..buluşma konuşuluyor ben de ümraniyedeyim gelmeyi çok isterdim ama 2-3 gündür giremediğim için bugün okudum planları, yarına da başka yere sözüm var. sizleri görmeyi çok isterdim.gamzenin arabası konuşulunca aklıma geldi, bi minübüs kiralasak toplaya toplaya gitse bizi:52:

slm kızlar
Bugün oglusumla babaannesine gittik yürüyerek hiç aglamadi tabi kucagimda götürdüm banada bi cesaret geldiki sormayın ama şu kucakta taşımaya çözüm bulmam lazım doktorunu aradım sordum kanguru için kullanma dedi arkadaşlar mei tai önermiş şimdi onu arastiricam

Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım :(((

anneeemm üzülme anneni daha çok görüyo ya ona alıştı..olur öyle anlamaya başlayınca bilir o sn onn annesisin..bbklern öyle bi dönemi oluyo kimi görüyosa daha çok ondan başkasında ağlıyolar..bnm görümcemn kızıda eltimin kucaanda susup anasnda ağlıyodu..gçr sonra

Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım :(((

canımmm öyle kötü düşünme lütfennn, sen akşamları kaliteli zaman geçir kızınla gerisi hiç önemli değil. bak kuzenimin oglu 2 yasında,kendisi ögretmen. sabah 6 da kalkarlar oglunun kahvaltısı oyunu ne varsa bahatan halleder işe gider. aksam gelir birlikte banyo yaparlar,birlikte yemek yaparlar,oyun oynarlar,tv izlerler cocuk gelişime dair ne varsa adım adım hepsini yaparlar birlikte. cocuk anne ve babasına okdr düşkün ki şimdi. sen buna gayret et yeter. daha kızın çok ufak zamanla adapte olacak,sen aksam kızın uyuyana kadar vaktini ona ayır zamanla düzene girecek merak etme

Canım cok pıs kek cekıoo napcam bu obur benı bılmem üüüü:43: Buarada sıze dunden resımler gosteryım:) $IMG_0509.webp $IMG_0521.webp $IMG_0554.webp $IMG_0549.webp $IMG_0544.webp

bu arada kızlar muhabbetinizin ortasına öylece daldım, hepinize merhaba..buluşma konuşuluyor ben de ümraniyedeyim gelmeyi çok isterdim ama 2-3 gündür giremediğim için bugün okudum planları, yarına da başka yere sözüm var. sizleri görmeyi çok isterdim.gamzenin arabası konuşulunca aklıma geldi, bi minübüs kiralasak toplaya toplaya gitse bizi:52:

Harıka bır fıkır cok guldumm tebrık ederımm:)))))

Haklısın canım yarın ılk sınavıma cıkıcam ALLAH ın ıznıyle:)) Evet hulya kusura bakmaaa benım velet durursa ınsallah bızde alcz senın goz bebeklerınden:)))

Ya mıne benım annemde senınk gıbıı cocugumu kucagıma alıyorum ay ayay tut surasını kayacak , yıkıyorum tek basıma her seferınde tek basınamı yıkadın cocugu nasıl korkmadın anne dıyorum bılıyorsun 1 aydır yıkıyorum her sferınde aynı tepkı, bıde kendı hıc bı sekılde yardım etmıyor anca akıl verıyor:) bende alıcam artık bısey cunku kucaktan ınmıyor ama bı 3 ay olsun dıyorum azıcık buyusun ezılmasın ıcınde:) ya ergo babyde cok buyuk gıbı sankı , su x belt ıyı gıbı oda konforsuz mu bılemedım, oyle hantal bıseyıde yaz gunu takmak ıstemıyorum .

Emzıeme onlugu gercekten hayat kurtaran bısey cok rahat, ne guzel annen becerıklıymıs benım annem hayatta dıkemez en son kucukken bı kazak dıkmıstı sovalye gıbı omuzlar ve kollar bırbırınden bagımsız duruyordu , bıde ogluma bı battanıye orecektı zara da gormus dedım lutfen almıyım ben, oyle oremıyorsun sen dıyıncede acayıp sınırlenıyor ınadından ormedı, kadıncagızın hevesını kursagında bıraktım:)

ayyy deme ölee annene yazık bee üzülür,örsün kadın nolcakk hiç olmadı evde kullanırsın. benim annem cok ii dikiş dikerr ama dezavantajlarını küçüklügümde cok yaşadım. 4 yas küçük kardesimle aynı elbiseler dikerdi sürekli,birde süslü püslü böyle insanın bir görüp bir daha unutmayacagı cinsten(yanlıs anlasılmasın mükemmel oldugundan değil,abartıda sınır tanımadıgından). ee öyle olunca da ezik ezik ikiz gbi gecerdik,ikiz olsak neyse :27: o yuzden bosver dikiş bilmemesi bir yönden iyi.

süper bir plan gerçektenn,istanbulda toplaya toplaya gelse herkesin evineee alsa bulusma mekanına götürsee:1: keşke gelebilseydinn cok güzel olurdu. bende ümraniye atakentteyim,sen neresindesin?

Canım cok pıs kek cekıoo napcam bu obur benı bılmem üüüü:43: Buarada sıze dunden resımler gosteryım:)Eki Görüntüle 436759 Eki Görüntüle 436760 Eki Görüntüle 436762 Eki Görüntüle 436763 Eki Görüntüle 436764

Mineeee senin göbeğin içine mi kaçmış neeeeeee nerde haniiii:27::27::52: senin şu zayıflamak istiyorum ayyy bilmem ne sözlerine iice gıcık olmaya başladı heee birde utanmaz resimlerini koyuyorrr incenikk incecikkkk etek giymiş birdeee:41: hiç dogum yapmıs kadına benziyor musun yoookkk o zaman kek mi istiyorsun ye anacım stres yapma kendineee,sütün kesilir :52:

Öyle bi otobüs olacak toplanıp bi güzel piknik yapazac aslında bebelerde piknikte sakin duruyorlar nasılsa :))

Back
X