- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #55.901
Ne zaman kızım ağlasa annemmmmm diip sımsıkı sarılıyorum,annee diyor önce (bilinçsizde olsa diyor vallahi video kaydı var tesadüfen çekilmiş) sonra başlıyor yüzünü bana sürtmeye,yüzüme gögsüme omzuma.. Konuşuyoruz karşılıklı,agu ugu ınga ben onun söylediklerini taklit ettikçe gaza geliyor,yarım saat konuştuğumuzu bilirim.
Koklaşıyoruz böceğimle, Mart kedilerine benzetiyorum kendimizi,dışarıdan gören güler ölmektennn. Ben bu kızı çokkk seviyorum beee, anneliğin böyle kör kütük bağlanmak olduğunu bilmezdimmm. İyi ki kaza ile hamile kaldım, iyi ki miniğim bize hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı,geldi girdi hayatımıza. Sanki bu zamana kadar boşmuş her şey, sanki bu zamana kadar eşimle öğrenci evi misali bir hayat yaşıyormuşuz, 2 değil 3 kişi olmakmış hayatın tadı. Meleğimin bir tek gülüşüne tümm ömrümü veririm![]()
benim kızımın da kaydı var anne diyor resmen, sık sık da söylüyor hatta, babası kıskanıyor biraz, o da baba dedirtmeye çalışıyor, adamı bilinçsiz olduğuna inandıramadım, bütün gün evde anne anne diye tekrarlatarak öğrettiğimi düşünüyor
