Merhaba kızlar. Benim sat 24 ağustos. Nete göre 30 mayıs doğumum. Ama geçen cuma azıcık kanamam oldu çok korktum, doktora gittim, baktık ultrasonda kalbi atıyodu, içerde kanama görünmüyo dedi. Progestan verdi. Umarım bişey olmaz. Ultrason kağıdında 27 mayıs yazıyo doğum tarihine. Yarın yine kontrole gidicem, bakalım ilaca devam edicek miyim?
Merhaba bende 14+5 oldum.zaman su gibi akıp geçiyor.ilk zamanlarki şikayetler epey azaldı ve rahat dönem başladı.Ama daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorum sanırım 1-2 haftaya kadar kıpırtılarnı duyarım.. cinsiyeti konusunda merakım son safhada ,son kontrolde göstermesi Aralık ayında öğrenmeyi umut ediyorum artık:)
Bayramdan sonraki hafta (13+3) dr kontrolü vard hem ikili test yaplacakt,maşallah o kadar hareketliydiki göstermedi kendini.bacakları cekti karnına göremedik.sağlıklı olması en önemlisi ama bilmek isiyorum artık:) merak işte. benimde ikinci cocuğum bir oğlum var ama onun hareketlerini ne zaman hissettim hatrlamıyorum bekleyip göreceğiz artk:)
slm kızlar bende 2012 29mayısta doğum yapacağım.Bende şimdiden doğumu düşünmeye başladım.Epidural normal doğum olmassa epidural sezeryan olmak istiyorum.Doktora gittiğimde epidural ilaçlarının artık çok az üretildiğini,sezaryeni genel anestezi ile yaptıklarını söyledi.Acaba heryerdemi yapılmayacak artık.Bende hamilelikten önce bile epidurale kendimi hazırlamıştım.Siz doktorlarınıza sordunuzmu doğum şeklini.2012 yılında doğum yapacak olup doğumu doktoruyle birlikte epidural olarak kararlaştıranlar varmı?
2012 mayıs ayı anne adaylarına merhaba
topiğinizi yeni fark ettim
Allahın izniyle 23 Mayısta doğumum görünüyo
ikili testi 1o kasımda yaptırdım. benim doktorum üçlü testi tavsiye etmedi çünkü ikilinin güvenirliği daha fazlaymış.
kızlar kasık ağrılarınız oluyomu?benim 2-3 haftadır olmuyo acaba normalmi paylaşırsanız sevinirim
2012 mayıs ayı anne adaylarına merhaba
topiğinizi yeni fark ettim
Allahın izniyle 23 Mayısta doğumum görünüyo
ikili testi 1o kasımda yaptırdım. benim doktorum üçlü testi tavsiye etmedi çünkü ikilinin güvenirliği daha fazlaymış.
kızlar kasık ağrılarınız oluyomu?benim 2-3 haftadır olmuyo acaba normalmi paylaşırsanız sevinirim
aaaa ne kadar güzel bebişinin cinsiyetini öğrendinmi canım?Merhaba benimde doğumum 23 Mayıs da görünüyor =)
arkadaşlar aranızda marincap (omega3) içen varmı?
ben 2-3 günde bir tok karnıma alıyorum.
bazı sitelerde balık karaciğerinden omega 3 lerin üretildiğini okudum kafama takıldı.
acaba iyimi içeriği merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?