- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
kızlar raporla ilgli yazdıklarınızı okudumda herkes heyet rapırundan bahsediyor ya bu heyeti almak cok kolymı ben burda doktora gidiom 21. haftamdan buyan erken doğum riskim var devlet hastanesinden tutunda özel hastaneye kaadr tüm doktorlar heyet rapoıru verme konusunda cok tedirgin kimse vermek istemiyor cükü hakklarında sorusturma acılma olabiliyormusa kolaylıkla nasıl heyet alacaksınızz
caNım difrizde saklanıyor normal dolapdeğil 6 aya kadar saklayabiliosun difrizde ve cıkınca kesinlikle ısıtma falan yok oda sıcaklığına gelene kadr bekliyorsun o kadar
Anne sütünü ısıtamıyor muyuzo zaman nasıl anında verebilicez çözünmesi falan baya zaman alır :44:
anne sütünü ısıtamıyor muyuzO zaman nasıl anında verebilicez çözünmesi falan baya zaman alır :44:
3-4 gündür hiç iştahım yok ya...yemek yemek istemiom tiksiniom.yemek yerine çayla poğca tarzı tuzlu bişiyler yada meyve falan yemek istiom.ama bu durum artık üzmeye başladı beni...nie bööle olduki...:18:
cnm buzlu buzlu ısıtılmaz zaten, oda sıcaklığında bekletilmesi lazım..
dün youtubede bir video izledi orda hemşire anlatıyordu difrize atın üzerine tarih ve saati yazın muhakkak dio cünkü özellikle ilk günkü sütler cok önemliymiş bebk hepsini ememediği için kalanıonı bosaltıp snrasında verebilrisiniz dio ve sunuda üstüne basa basa söledi sıcak suyun içine koyup ısıtma yada mikrodalga gibi ısıtıcılarla değil dedi sütün kimyasını bozuyor sanırım canım
Arkadaşlar,
bugün idrar tahlili yapıldı ve idrarımda protein çıktı. Bu durum gebelik zehirlenmesini gösterebiliyormuş. Daha önce başına gelen varmı? Ben genelde rahat yapılıyım ama bu defa panik oldum.
Merhaba mayıs annişleri....benim kızım 32.haftasında doğmak istedi...doktorum yatırdı beni 4 gün boyunca dakikada 10 damla akan serum bağladı yatırdı....eve çıktıktan sonrada pre par diye ilaç kullanmaya devam ediyorum...34.haftamıza geldik şükür...bakalım ne kadar daha tutabileceğim kızımı içerde....sürekli yatıyorum,dinleniyorum....tansiyonum hep düşük,çarpıntım çok var...dayanmaya çalışıyorum...
Arkadaşlar,
bugün idrar tahlili yapıldı ve idrarımda protein çıktı. Bu durum gebelik zehirlenmesini gösterebiliyormuş. Daha önce başına gelen varmı? Ben genelde rahat yapılıyım ama bu defa panik oldum.
kızlar bende yoğun çalışan anne adaylarındanım. 1. buçukta başladık akşam 7 gibi çıkıoruzm yemek yiyene kadar 7 buçuk oluyor. ben bu saatler arasında çok acıkıyorum. iş yerinde süt ve ceviz fındık falan yiyorum ama onlar kesmiyor. sonra eve gidince deli gibi akşam yemeği yiyorum. doymak nedir bilmeden. sonrada gelsin kilolar.
aslında 3-4 gibi meyve yesem biraz keser ama iş ortamı uygun değil. herkezin içinde de yemek olmaz die. iş arkadaşlarımın çoğuda erkek.
bende gittim yoğurt aldım. bugün acıktıkça öğleden sonraları ondan yiyiyim diyorum en azından. sizce akşama kadar tutar mı beni?
normal buzluğamı atıyoruz bu sütleri donup sonra çözünen süt bozulmuyormu bende saklamak isterim ama nasıl kullanacağımı bilmiyroum
Anne sütünü ısıtamıyor muyuzo zaman nasıl anında verebilicez çözünmesi falan baya zaman alır :44:
poğaça da hiç sağlıklı değil canım ya, faydasız, anneye kilo aldıran hamur işi olarak görülüyor, drlar hiç önermiyor..
caNım difrizde saklanıyor normal dolapdeğil 6 aya kadar saklayabiliosun difrizde ve cıkınca kesinlikle ısıtma falan yok oda sıcaklığına gelene kadr bekliyorsun o kadar
cnm buzlu buzlu ısıtılmaz zaten, oda sıcaklığında bekletilmesi lazım..
Arkadaşlar,
hadi gözün aydın canım... sen hangi hastaneye hangi dr a gidiyordun?
kızlar kesinlikle turuncuya katılıyorum benmari usulu ısıtıp ıcırıyoruz bebıslerımızee tarıh ve saatte cok cok onemlı bıde saklama posetlerının soyle uygun fıyatlı sayısı fazla ınternette bulan varsa alıym bende haberleselım kızlar
cidden çok az kalmış yaa hadi hayırlısı bebişine de maşallah neden az kilo almış dedin en son ne zaman gittin kaç kiloydu?
Benim de son tahlilimde pozitif çıktı ama doktorum sonuçlara baktığında her şey yolunda bi sorun yok dedi. Ben de üzerine düşmedim o yüzden. Diğer değerlerin normalse ve başka da şikayetin yoksa normaldir heralde.
geçmişi okudum ama cevap yazamadım
okulda işlerimi bıtırdım dogum ıznıne ayrıldım..
bırazdan da hastaneye gdecegım ğluma cıger gelıştırıcı ıgnenın ıkıncı dozu vurulacak....
dılrım hekes guzel haberlerle gelır...
hepımızın bebişlerimiz saglıklı sıhhatlı bır sekilde kucagımıza alırız
Ben baya uzunca bir süre bu sağıp verme olayını yaşamış biri olarak aventin süt saklama kaplarını öneriyorum.
Poşetler uzun süreli saklama için uygun olabilir ama çalışan anne için en güzeli o kaplar. Hem ek gıdaya geçince ek gıdaları saklamak için de kullanılabiliyor.
Ben işyerinde sağdıktan sonra kapağını kapatıp dolaba koyuyodum.Sonra da eve getirip buzlupa atıyodum. Annem de ertesi gün benmari usulü buzunu çözdürüp içiriyodu.
Anne sütü ısıtılmıyor çünkü bazı arkadaşlarında da dediği gibi.
Eğer çalışacaksanız ve iş yerinde süt sağıp verme durumu olacaksa bu kaplardan alın mutlaka derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?