2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

desertflower evet sat a göre aldım çalışabilir raporunu canım...

yavru kedi
bence 35. hafta çıkıcam izine inşallah.. 37 ye kadar gelmeyi düşünmüyorum..

desertflower evet sat a göre aldım çalışabilir raporunu canım...

yavru kedi
bence 35. hafta çıkıcam izine inşallah.. 37 ye kadar gelmeyi düşünmüyorum..

ya kızlar ben 37 ye kadar gelirsem dönüş tarihim tam ramazan bayramı ertesi oluyo , eğer 35 te çıakrsam da ramazanın ortasında gelicem bende bölünsün istemiyorum ama çok mu zorlanırım onuda bilmiyorum bakalım zaman ne göstericek ...

eve gitmeme bi saat kaldi.turkiyeden bi paket geldi.simdi ne oldugunu soylemeyim caniniz ceker.ama turkiyede olan burda olmayan bi tatlieve gitmek istiyorum artik zaman gecmiyor sanki

kizlar bu arada resum ne zamndir girmiyor,haberi olan var mi?

ayyy o kaymalar bile insanın içini bi hoş ediyor dimi ve artık gerçekten ağrıtıyolar çok kuvvetliler maşallah ayağıyla ya da başıyla gerildiği zaman nasıl sertleşiyor karınlarımız:))

memurmuydn ekinscim. ben memurum, dolayısıyla 2 ıllık iznim içerde beklettiğim için 40 onlar ediyo. 20+20 rapor alırım. doum izni de 13 hafta. 13 ağustosta doğum izni biter ardından 40 gün izin+ 40 rapor= 1 kasım oluyo . kasım+aralık ücretsiz izin alcam. sonra ocakta 20 izin,20 rapor hakkımı kullanıım, sonra mayısa kadar ücretsiz izin yine alcam. 1 yaşına getiricem bebişimi Allah izin verirsee

Son düzenleme:

37e kadar bende calıscam ınsallahh evde napcam kı ızın sonrasında lazım zorlansakda gelcez yavrular içinn...

ooo supersın cnmm ıkı yıllık ıznını nasıl kullanmadan beklettın benım gcen seneden bes gun ıznım var yanı 25 gun bende gıttıgı yere kadar ızın rapor halletcem en azından bebısımı altı aylıkk yapmak istiyorum

Merhaba mayıs annişleri....benim kızım 32.haftasında doğmak istedi...doktorum yatırdı beni 4 gün boyunca dakikada 10 damla akan serum bağladı yatırdı....eve çıktıktan sonrada pre par diye ilaç kullanmaya devam ediyorum...34.haftamıza geldik şükür...bakalım ne kadar daha tutabileceğim kızımı içerde....sürekli yatıyorum,dinleniyorum....tansiyonum hep düşük,çarpıntım çok var...dayanmaya çalışıyorum...

oooooooooooo süper yaa çok kıskandım canımmm benm öyle bi şansım yok malesef , özel sektör olunca ((
benim sadece 15 gün senelik iznim var onuda doğum iznine eklemeyip kışa doğru almayı düşünüyorum :)

sevgii birbirimizi motive edelim canımm 37 haftayı kolay görürüz nisan 27 ye ne kaldı

canım ben akademisyenim. ünide izinler pek kullanılmaz. kullansak bile çoğu zaman gelriz izinli günlerimizde.. planladığım için gebeliği beklettim 2 yıllık izni. geçen yıl da ev alıp taşındık falan tatile çıkamadık. şehir dışına çıkarken izin yaptırıyoruz mecburen onun dışında kalıyo izinler. bazen yanıyo bile izinler:)

Arkadaşlar,
bugün idrar tahlili yapıldı ve idrarımda protein çıktı. Bu durum gebelik zehirlenmesini gösterebiliyormuş. Daha önce başına gelen varmı? Ben genelde rahat yapılıyım ama bu defa panik oldum.

elim boş kalınca iş bulamayınca kendime cibinlik yapmaya başlaldım kızlar.kenarları dikildi şimdi süslenmesi var.kullanıcaım bişiy diil pek ama mevlütte şık durur die düşündüm.taşlı maşlı yapmayı planlıom... gerçi daha mevlüt külahlarını bile bitiremedim ama.....
hafta sonu düğünümüz var.elbiseyle ayakkabı aldım.ayak numaram buyumüş,topuksuz ayakkabıama elbise güzel karnımı gizlio...oynayamam herhalde dimi artık? sonraaa pazar günüde badanacı gelcek.önümüzdeki hafta benim işler başlıooo artık.

hımm bişey olmaz canım napaım elden gelseydix sende kalırdın bebişinin yanında. özel sektör maalesef böyle.. ben ilk kızımda alamamıştım izin çok içimde uhde kalmıştı. o zaman aday memurdum. 4 aylıktı bırakmıştım. bu yıl 1.sınıfa başlıyo, bebk de küçük. çalışırsam mahvolurum. ikisiyle tam ilgilenebilmek için 1 yıl evde olmam gerektiği kararına vardık babamızla..

Merhaba mayıs annişleri....benim kızım 32.haftasında doğmak istedi...doktorum yatırdı beni 4 gün boyunca dakikada 10 damla akan serum bağladı yatırdı....eve çıktıktan sonrada pre par diye ilaç kullanmaya devam ediyorum...34.haftamıza geldik şükür...bakalım ne kadar daha tutabileceğim kızımı içerde....sürekli yatıyorum,dinleniyorum....tansiyonum hep düşük,çarpıntım çok var...dayanmaya çalışıyorum...

canım ben de memurum yazdıkların arasında dikkatimi çeken bişi var. kasım aralık ücretsiz izin sonrası ocak ta yıllık izin ve tekrar rapor hakkını kullanabilmen için ücretsiz izni kesip iş başı yapman lazım ki yıllık izin, rapor kullanabilesin ama iş başı yap yıllık izin kullan sonra tekrar doğum sonrası ücretsiz iznimi kullanmak istiyorum dersen bildiğim kadarıyla artık öyle bir hakkın olmuyor (yanlış olabilirim ben böyle duymuştum) ama kullanacağın ücretsiz izinlerini nisan ortalarına kadar uzatsan kasımdan itibaren ücretsiz sonrası yıllık izin+rapor sonra işbaşı yapsan senin için daha rahat olur gibime geliyor tabi sen bilirsin bana böylesi mantıklı geldi fikrimi söylemek istedim.
bu arada raporlarla ilgilibir yıl içinde heyete girersen tek parça 30 gün+ parça parça alırsan toplam 40 gün rapor hakkı var yani toplamda heyet+tek dr rapor toplamı 70 gün dimi.

maşallah canım inş daha da yarar minik prensine peki ne yiyip içiosun bakalım?
valla duzenlı beslendıgım soylenemezz aslında herseyden yemeye calısıorum meyve fln cok yıyorumm yogurt her aksam yıyorum süt içmiorum hıc cunku ama son ıkı haftadır hıc ıstahım yok ve ıkı kılo vermısımm şok oldummm...

anladım cnmmm ne guzel ıste sımdı ıstedıgın kadarrr kullanacaksınnnn:)

eevett cnmm sonuna kadr calıscazz:)

Merhaba kizlar napiyosunuz..ben şuan kizima ikinci kapi süsünü yapiyorum bakalim inşallah güzel olur.digerine isim yazmamiştim buna yazdim..bunu da beşiğine asmayi düşünüyorum.taşinamadim dahataşindaiktan sonrada bebek şekerlerini yapicam inşallah.sonra da esyalarini yerleştirip dogum çantami hazirlayip bol bol yaticam

kızlar bende yoğun çalışan anne adaylarındanım. 1. buçukta başladık akşam 7 gibi çıkıoruzm yemek yiyene kadar 7 buçuk oluyor. ben bu saatler arasında çok acıkıyorum. iş yerinde süt ve ceviz fındık falan yiyorum ama onlar kesmiyor. sonra eve gidince deli gibi akşam yemeği yiyorum. doymak nedir bilmeden. sonrada gelsin kilolar.

aslında 3-4 gibi meyve yesem biraz keser ama iş ortamı uygun değil. herkezin içinde de yemek olmaz die. iş arkadaşlarımın çoğuda erkek.

bende gittim yoğurt aldım. bugün acıktıkça öğleden sonraları ondan yiyiyim diyorum en azından. sizce akşama kadar tutar mı beni?

kesilince artık ücretsiz izin hakkım kalmıyo mu . hiç araştırmadım. bu hesaplar sadece bnm düşüncelerimdi. o zaman kasım2012 nisan 2013 arası ücretsiz iznimi alıp, gerisini izin ve rapor alırım. bunu konuşayım doktorumla. raporları da bilmiyorum. eskiden heyet 20 idi. 30 mu olmuş bilmiyorum. cumartesi herşeyi ayrıntılı öğreeyim. sağol uyardığın için

bende memurum ve senin gibi planlıyoruz eşimle inş.en azına kadar yaşına kadar bebeğimin yanında olabilirsem benden mutlusu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…