2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ciğer geliştirici iğne hangi durumda vuruluyor ?? hiç bilgim yok bilen var mı

kızlar günaydınn bugun hava çok sisli bi bunaltıcı geldi sabah sabah , ama biz moral bozmuyoruz iyiyiz diyoruz.
Dün akşam iş çıkışı belimdeki ağrı için norologa gittim , tahmin ettiğim gibi bel fıtığın nüksetmiş ve sinirleri sıkıştırıyo dedi ne kadar zamandır yürüyemeyecek kadar rahatsız ediyo dedi 12 gündür filan dedim , ilerlemiş dedi istersen mr çekelim ama müdahele edemeyiz biraz dayan 8 haftan kalmış zaten dedi , bi merhem verdi ve parol içebilirsin rahatlatır dedi off kızlar ben şimdi normal doğum yapamıcam mı cuma günü gidicem rapor için acaba bu durum etkiler mi raporumu

gunaydin kizlar.doktordan geliyorum klasik doktor macerasini yasadik.allahim ya yine ultrasonla bakmadilar bana hastaneyi degistirdim burdaki bakmadik.bana diyor ki daha 3 hafta once baktik.ayyy sinir oldum ben kizimi gormeye gidiyorum sonucta.surekli ultrasonla bakip bebegi rahatsiz etmemek gerekir dedi.diger ultrason randevum 11 nisanda...sinir oluyorum ya ilac yazdi sadece bi sikayetin var mi dedi?birde bacakalrimda morluk sislik var mi diye bakti o kadar.yine goremedim kizimi.nefret ettim buranin saglik sisteminden ama kizim saglikli olsunda allah bizi hastaneye dusurmesin diye dua ettim.
kizlar kusura bakmayin dun aldigim bebek arabasinin resmini eklicem diye soz vermsitim.hem calisan hem hamile bayanin evine davetsiz gelinmeyecegini ogrenemeyen misafirler var ne yazikki!!!!aksam o yuzden foto cekemedim.bugun soz eklicem,kusura bakmayin...

3-4 gündür hiç iştahım yok ya...yemek yemek istemiom tiksiniom.yemek yerine çayla poğca tarzı tuzlu bişiyler yada meyve falan yemek istiom.ama bu durum artık üzmeye başladı beni...nie bööle olduki...:18:
acaba havalar isindigi icin mi?bende de ayni sey oluyor buralarda da hava iyice isindi istahim cok kapandi.ama zorluyorum kendimi.surekli ekmek,peynir,domates yemek istiyorum.buraya simitci acildi cok mutluyum bu hafta gidip kahvalti da simit-poaca yicez

ben okuyamiyorum oyle seyleri,hamilelikte psikolojim herseyden olumsuz anlamda etkileniyor.hamileligin basindna beri hicbirsey okuyamiyorum.ama 5S i okudum cok begendim.

Kıslar günaydın, Akşamları beni ateş basıyor gece wc ye gitmek için uyandığımda ter içinde kalıyorum..1 haftadır böyle
Bebeğimde dünden beri çok az hareket ediyor neden olabilir acaba?

günaydın mayıs anneleri.. bebişlere de günaydın ..

arkadaşımın gazına geldim ya dün, insan bişeyi kafaya koymasın, dün akşam eşimle gidip lansinohun göğüs pompası ve süt poşetini aldım .. güya dışarı çıkma sebebimizde biraz dolaşma, yürüyüş yapmaktı . aldıktan sonra da bundan sonra önemli bir eksiğimiz kalmadı dedim.. tabi, her alışverişten sonra böyle diyormuşum ..

güle gğle kullanınnnnnn :) hihihi eşin iyi demiş benimkide diyo bu bücürük gelmeden daha batırdı bizi

Kıslar günaydın, Akşamları beni ateş basıyor gece wc ye gitmek için uyandığımda ter içinde kalıyorum..1 haftadır böyle
Bebeğimde dünden beri çok az hareket ediyor neden olabilir acaba?

ateş basmaları artık normal bizim için.. kaldı ki benim önceden de geceleri ensem terlerdi. bebiş de hareket ediyorsa sorun yok.. dün benim miniğimde çok az hareket ediyordu, bugün çok uslusun dedim, demez olaydım .. gece kaç kere canımı acıttı, ne kadar uslu olduğunu gösterdi

herkese merhaba,gününüz aydın olsun...yine güneşli bir güne merhaba dedik ankarada çok şükür

sabah sabah kendime çok güldüm kızlar bugün mevlüt var birçok akrabam beni göbüşümle görücek diye azıcık süsleneyim dedim ve trençkotumun içine sığmak için dakikalarca uğraştım sonra da çizmelerimin fermuarını kapatmak için uğraştım zor da olsa başardım tabi bu arada işe geç kaldım kendime çok güldüm sabah sabah yaaa

günaydınlar kızlarrr....
bugun hava yıne cok guzel, su ates basmaları bende de oluyor bu sabah ustu 4.30 dakalktım wcye bır terlemısım kı hayret ettım bu ara cok ateslıyım valla mide yanmalarıda bı gecmedı gıttı. bıraz temızlık yapmam lazım kızlar hepınızı opuyorummm..
lillac cnm aldıgın sut pompası ve posetlerı hayırlı olsunn posetlerın fıyatı nedırr?

Günaydın annecikler ;

Bugün 32+0 olmanın verdiği rahatlıkla ofisteki arkadaşları dolaşıp artık bir ayağım çukurda bugün var yarın yokum diyorum Sonrasında bebeğimle daha uzun zaman geçirmek olmasa hiçbir kuvvet bu saatten sonra beni çalıştıramaz orası bir gerçek. Çünkü normal şartlarda ofisten bir arkadaşım beni akşamları eşimin işyerine bırakıyor ve biz ordan arabamızla eve gidiyoruz. Ama bu arkadaşım beni 3 gündür sattığı için ben kendi şartlarımla gitmeye çalışıyorum. Ama insanımızda insanlık ölmüş olsa ki dün akşam bindiğim tıkış pıkış minibüste bir Allah'ın kulu kalkıpta sen otur demedi. Bütün yolu ayakta gitmek zorunda kaldım ve malum sonrasında indiğimde karnım taş kesilmişti kendimi kasmaktan. Allah'a havale ediyorum hepsini..

Ben uyurken oynadığını hiç hissetmiyorum mesele..Demekki can acıtıcı tekmeler atmıyor bizim ufaklık..

O çizmeler yok mu giymesi dert çıkartması dert..Sabahları bende çok zorlanıyorum. Akşamları saolsun hep eşim çıkartmama yardım ediyor..O kadar alıştımki kapıdan girer girmez ayağımı uzatıyorum direk adama

Bu arada bir şey danışacağım doktora sormayı unuttum yine:26: Biz ilişki diyetine ne zaman başlayacağız İnternetten araştırdıklarıma göre son 1 ay kala ya kadar devam edebiliyormuşuz sanırım ama doktoruna soran var mı bunu aranızda

biz de güldük sana eski kıyafetler çok komik oluyor, ama inatla içine girmeye uğraşıyoruz bizde.. nasıl olmuş dediğimde gören gülmekten yarılıyor en iyisi sormamak

teşekkür ederim canım, 25 lisini 25 tlye aldım ben..

günaydın mayıs bebişlerinin güzel anneleri!!

gece uyanmalar yanmalar ağrılar başlamış bakıyorum da herkesde... ahh ah o ağrılar hiç azalmıyor bebiş büyüdükçe artıyor ama ben garip bir şekilde oğlum büyüyor diye zevk alıyorum :)
gece tuvalete çıkmalar da hep artacak aman tutayım demeyin sık sık çıkın yapacak birşey yok Allah korusun enfeksiyon fln olur...
havalardan olsa gerek herkesin iştahında dalgalanmalar var ama günlük yumurtayı ve demiri aksatmamalıyız bebişlerimiz sonra kullanmak üzere demir depoluyor son ay :)
yanınızda kuru incir üzüm ceviz vb şeyler götürseniz?
arada bir kase yoğurt, belki süt katıp müsli, ya da evde yapılmış güzel bir börek / kek yeseniz?
tam buğday ekmeğinde bile protein varmış canınız yemek çekmiyorsa ekmekle yoğurt yeseniz bile kardır
tabi ıspanak yediğimiz demir hapı içtiğimiz zaman çay ve süt içmememiz lazım bi süre, demirin emilimi zorlaşıyormuş ya, TuRunCu da hatırlatmıştı dün

son düzlükteyiz artık kızlar çok az kaldı onarın mis kokusu herşeyi unutturacak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…