Eskiden sadece bankalardan surekli sacma sapan msj gelirdi,,artik; bg store,gap baby,
mothercarehayat nasılda degişiyor dimi kızlar
siyahlale canım taşındınız mı naptınız ne durumda işleriniz , eşin normale döndü mü :)
aynen öyle canım :)) gap baby in online satış yapan bi sitesi var mı ?
evet cnm, elektriklisini aldım..gogus popbası elektırıklımı canım
Günaydın kızlar!Sabah sabah burada olmak çok zevkli:)oğluşumla bir yandan Yusuf suresini dinliyoruz bir yandan da yazdıklarınızı okuyorum.Mide yanmasına ayva da iyi geliyor ,tavsiye ederim.Oğluşumun hareketlerini gözle görebiliyorum artık bariz bir şekilde, çok eğlenceli oluyor.
Yok canim ya daha annemdeyim.ya normal ev olsa iki gün temizle yerles.ama bunun tadilati daha yeni bitti durmadan bi sorunu cikiyodu ev sifir olmadigi icin.üstelik temizlik yapmadan esim esyalari öykece getirdi salonun ortasina birakti giui.btün is anneme kaldi.bide bunu kim boyle yapti sunu kim yapti diyo annemde sinir oldu ben daha gelmem dedi.napcam bilmiyorum hakli da..bu gidisle burda dogurcam.kocamida hic sorma gündüz bi türlü aksam bi türlü.sinirlenince herseyi yapiyo sonra hic bisey yapmamis gbi özür bile dilemeden gelip konusmuyomu fitil oluyorum.of yarami destin ekincim
canım iğneyi göbiştenmi vuruyorlar yoksa kalçadanmı? erken doğum riskine karşı vuruyorlar dimi bunu?geçmişi okudum ama cevap yazamadım
okulda işlerimi bıtırdım dogum ıznıne ayrıldım.. bırazdan da hastaneye gdecegım ğluma cıger gelıştırıcı ıgnenın ıkıncı dozu vurulacak.... dılrım hekes guzel haberlerle gelır...
hepımızın bebişlerimiz saglıklı sıhhatlı bır sekilde kucagımıza alırız
dr na ne yap et ulaş canım ihmal etme... bu neden kaynaklanabilirmiş ki ve gebelik zehirlenmesi bebeğimi zehirlermiş senimi tam anlayamadım ama sen ihmal etme gerekirse bşka bir dr a git görün yani... ne kadar erken önlem o kadar iyi çözüm ve gönül rahatlığın olur... inş. test hatalıdırda herşey normal çıkarçok teşekkür ederim,
beni sağlık ocağından aramışlardı kontrolleriniz için gelin diye. bende gittim.ilk orada yapılan testte çıktı. Oradaki doktor, burada yapılan test yanıltabilir, dışarıda özel laboratuvara yaptırın birde dedi.Ordada pozitif çıkınca doktorumu aradım ama kendisine ulaşamıyorum bi türlü.
fazla yorma kendini zaten canım ya yavaş yavaş yap hiç sorun değil... annenin evinde olsun yeterki sorun olmasın huzurunuz ve sağlığınız yerinde olsun... beyinle berabersin dimi annendemi kalıyorsunuz?desertflower canim daha taşinamadim gardrobu falan yerlestirdim kanepeler silinecek mutfak vitrin yerlesecek ben zaten cabuk yoruluyorum,acikiyorum sonra kalkip annemin evine geliyoruz evde yemek bekleyenler var bi oraya bi buraya mekik dokuyoruz.valla bu gidişle annemin evinde dogurcam galiba
canım ben ilk defa zorluğu senden duydum gerçekten ihtiyacın varsa bizim burada devlet drları veriyor... ama zaten özel hastanelerin heyet raporuyla ilgili bir bilgim yok... hatta bn 2li taramamı olurken 5 aylık memur bir bayan 30 günlük heyet raporu almıştı... dr soru bile sormadan istedği için vermişti kendisine...kızlar raporla ilgli yazdıklarınızı okudumda herkes heyet rapırundan bahsediyor ya bu heyeti almak cok kolymı ben burda doktora gidiom 21. haftamdan buyan erken doğum riskim var devlet hastanesinden tutunda özel hastaneye kaadr tüm doktorlar heyet rapoıru verme konusunda cok tedirgin kimse vermek istemiyor cükü hakklarında sorusturma acılma olabiliyormusa kolaylıkla nasıl heyet alacaksınızz
lansino un ücreti ne kadarki cnm poşetli? birde o poşetler tek kullanımlıkmı oluyor?kızlar, bugün yeni doğum yapan ve işe dönen bir arkadaşımla konuştum. göğüs pompasını ihmal etme ve süt poşetlerinden al dedi. ilk zamanlar sütü bol oluyormuş, sağmak da iyi geliyormuş. hem göğüsleri boşaltmak hem de sütü artırmak için.. kendisi sağmış, süt poşetlerine koyup, tarih yazıp, buzluğa atmış. şimdi stokta sütleri var göğüs pompasını doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyordum ama önceden alcam gibi. lansinohunkini süt poşetleriyle birlikte almayı düşünüyorum..
o yediklerinin hiç faydası yok zararı var... gözünün önünde en iyi örnek benim... kendini zorla canım mide bulantısı ve tiksinmesininin ne demek olduğunuda iyi biliyorum o yüzden en iyisi zorlamak gıdalarını farklı şekillerdede yiyebilirsin mesela ben portakal yiyemiyordum eşime sıktırıyordum suyunu içiyordum... havucu sade yiyemiyordum yoğurtluyordum... mesela semiz otu yemeği yiyemem salata şeklinde yiyiyordum... brokoli karnı bahar vs tüketemiyorum annem mercimek çorbasına katıp beslenmemi sağlıyor... tadı anlaşılmıyor... ıspanak tüketemiyordum böreğin içinde zoraki yiyiyordum... o şekilde deneyebilirsin canım :)3-4 gündür hiç iştahım yok ya...yemek yemek istemiom tiksiniom.yemek yerine çayla poğca tarzı tuzlu bişiyler yada meyve falan yemek istiom.ama bu durum artık üzmeye başladı beni...nie bööle olduki...:18:
acıbadem 8binlira civarı ve pek güzel ve özel bşr bakıma sahip değil jimerdede drlara ulaşma sorunu varmış diye duydum... 4500 civarı bir meblağ mış ama içinde kuaförün bile varmış... özel sağlık sigortan varsa bedavaymış :) ben zübeydeye gidiyorum geçen senelere göre çok düzelmiş... hemde tertemiz... dr umdanda çok memnunum genç ama tecrübeli bir dr. jimerde genelde cenk beyi tavsiye ediyorlar ama melike hnmda var ablamın şevket yılmazdan druydu ve özel hasta gibi ilgilenmişti... birde dorukta evrim hnmı çok met ediyorlar...canım ben acıbademe gidiyordum doktorun kendini beğenmiş tavırlarından rahatsız oldum sanki bedavaya gidiyoruz. orda 2 doktor biliyorum ikisi de buranın hakimi benim çok soru sorma şeklinde yaklaştılar o yüzden jimer'e geçtim ve çoook memnunum doktorumdan. hemşireler de çok ilgili ve güleryüzlü. odalarını inceledim yoğun bakım ve erken doğum ünitesi fln da var o kadar para verip artistlik çekeceğime jimerde yaparım dedim
canım o kadar çok soruma cevap veriyorsunki çok tşk ederim allah sanada hayırlı doğumlar ve sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin... bende erken doğum yaptırabilir dışarıdan bebeğim beslenebilir düşüncesiyle hareket ederek bu hafta pazartesiye kadar herşeyimi ve tüm hazırlıklarımı bitirmiş olucam... yeterki benim minik yavrum sağlıklı olsun... inş. güzel haberler alırımda bebeğimle güzel haftalar ve tepişler geçirmeye devam ederim... sanki meleğim hissetmiş gibi 2 kat tekmeliyor şu 3 gündür anne merak etme ben iyiyim dr yanıldı der gibi... eğer herhangi bir engelliği yada bi sorunu olsaydı bu kadar tekmelemezdi diye düşünüyorum... hareketleri gerçekten hiperaktif gibi fazla nazar değmesin... dualarınız benimle olsundesertflower;cnm benim bildiğim kadarıylaki bu illa senin içinde böyle olacak diye bişey yok...gelişimin geriliğine göre,dışardan bebeği besleyebilmek adına sezeryanla bebeği alıp küvözde gününü tamamlıyorlar ama dediğim gibi bunlar seninki gibi 1-2 haftalık değil ciddi gerilemelerde moralini bozma canım hayırlısı olsun şu anda bile bebek çok yol aldı uygun koşullarda gaet iyi bir doğum ve gelişim süreci geçirebilir...
hadi gözün aydın morum maşallah allah nazarlardan saklasın meleğini... boyuda kilosuda gayet çok güzel ve iyiherkese merhabalar, yorgun ama mutluyum; kızımı gördüm çünküiyiymiş çok şükür, çok hareketli dedi doktor ama ben pek hissetmiyorum dedim doktora. kimi annelerin yapısından kaynaklanabiliyor dedi. neyse 2250 olmuş kilosu, boyu da FL'yi 7 ile çarpınca 44 çıkıyor. yaklaşık bi tarih veremez misiniz diye sorunca doktora 38. haftayı vurguladı.
artık iznimi de aldım resmen
bi de ben bu hafta birden şişiverdim kızlar yaneyse yaklaşık 6 haftam kaldı nasıl olsa Allah izin verirse
süper olmuş lalecim maşallah bu ne hamaratlık böyle nazar değmesin sizlere... bende böyle 2. kapı süsü yapanları çok özeniyorum acaba bende 2.yi alsammı ki beceremediğimden kendim yapamıyorum kiKizimin ikinci kapi süsünü de bitirdim.digerinden elimde malzeme kalmisti bende bi tane daha yapayim dedim.bunuda beşiğine asarim artik
iyi günlerde kullanın canım ne kadara aldınız?günaydın mayıs anneleri.. bebişlere de günaydın..
arkadaşımın gazına geldim ya dün, insan bişeyi kafaya koymasın, dün akşam eşimle gidip lansinohun göğüs pompası ve süt poşetini aldım.. güya dışarı çıkma sebebimizde biraz dolaşma, yürüyüş yapmaktı . aldıktan sonra da bundan sonra önemli bir eksiğimiz kalmadı dedim.. tabi, her alışverişten sonra böyle diyormuşum ..
bende çok sinir oluyorum otobüste hamişlere ve bebişlilere yer vermeyenlere... bu nedenle genelde arka taraflara ilerliyorum hatta bir gün bitanesine oraya öndeki iki koltuk hamile ve yaşlı engellilerindir yazılmış sana ait değil bana ait diyip kaldırasım varGünaydın annecikler ;
Bugün 32+0 olmanın verdiği rahatlıkla ofisteki arkadaşları dolaşıp artık bir ayağım çukurda bugün var yarın yokum diyorumSonrasında bebeğimle daha uzun zaman geçirmek olmasa hiçbir kuvvet bu saatten sonra beni çalıştıramaz orası bir gerçek. Çünkü normal şartlarda ofisten bir arkadaşım beni akşamları eşimin işyerine bırakıyor ve biz ordan arabamızla eve gidiyoruz. Ama bu arkadaşım beni 3 gündür sattığı için ben kendi şartlarımla gitmeye çalışıyorum. Ama insanımızda insanlık ölmüş olsa ki dün akşam bindiğim tıkış pıkış minibüste bir Allah'ın kulu kalkıpta sen otur demedi. Bütün yolu ayakta gitmek zorunda kaldım ve malum sonrasında indiğimde karnım taş kesilmişti kendimi kasmaktan. Allah'a havale ediyorum hepsini..
canım benim ilk gittiğim dr son 1 aya kadar kanama vs sıkıntı olmazsa izin veriyoruz demişti bu druma sormadım bi sıkıntı yoktu şu zamana kadar zaten bende hamişlikte kudurdum libidoda tavanlardaydı ama dr a sormadan eşimle daha doğrusu ben karar verdim eşimde destekledi hiç bir şekilde doğumdan sonra 40ım çıkana kadar ilişkiye girmicem hatta girmek istersem tribini dahi yaparsam eşime kendini tut dedim oda söz verdi tutacakBu arada bir şey danışacağım doktora sormayı unuttum yine:26: Biz ilişki diyetine ne zaman başlayacağızİnternetten araştırdıklarıma göre son 1 ay kala ya kadar devam edebiliyormuşuz sanırım ama doktoruna soran var mı bunu aranızda
canım maşallah tombişine :) nazar değmesin... ben sata göre 30++ ultrasona göre 28++ lardayım hangisini baz alırsın bilmiyorum ama dr benim meleğim içinde kafası yukarıda henüz dönmemiş demişti... hatta sağ göğüs altıma battığını söylediğimde kafası orada normaldir demişti... maşşallah sizlereselam kısçeler nasılsınızzzz
biz çok şükür iyiyyiizzzz dün doktor kontrolümüz vardı yavrumuzu gördük çok şüküryine ayağını yüzüne kadar çıkardığı için çok net pozlar vermedi bize yaramaz
minik kuşumun minik kafası 28 hafta boyunca aşağıdaydı ama 28. haftada yukarı çıktı hala yukarıda bir an önce aşağı inmesi gerekiyor dedi doktorumuz yeri dar olmadan yoksaaa sezeryan kaçınılmaz olacak
1800gr olmuş yavrukuş boyuda 41 cm civarı
günaydın canım bende tam tersi sıtmalanma oluyor ateş basmıyor yaffssgunaydinlarr,ates basmalari,gece wc ye kalkmalar bende de var,
bebislerden dolayi vuct sicakligimiz yuksek oluyormus,
kizlar bu arada nisan anneleri birer birer doguruyor sira bize geliyor
kızlar unnado da bebek bakım çantaları var ne dersiniz? sizle aldınız mı çanta? ne tavsiye edersiniz?
herkese selam, kızlar ben bu aralar yatakta dönerken çok zorlanıyorum ve bacaklarım boylu boyunca sızlıyor, sanki uyuşurda sonra karıncalanır ya aynen öyle oluyor, sizde de oluyor mu?
Kasıklarımda özellikle gece çok ağrıyor dönerken.
Az önce unnodadan kırmızı bir elbise ve sarı bir tulum aldım, aslında artık bişey almayacağım diyordum ama çok tatlıydılar. Diğerlerini de daha önceden almıştım.
Özellikle hastane çıkışı çok kaliteli çıktı.
Eki Görüntüle 372501 Eki Görüntüle 372502 Eki Görüntüle 372503 Eki Görüntüle 372504 Eki Görüntüle 372505 Eki Görüntüle 372506
ben adidas sırt çantamı kullanıcam ayrıca nıke spor çantası aldım omuza asmalık orta boy onları kullanmayı düşünüyorum
Merhaba Kızlar,
Aksam gaza geldim, meleğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım,
3 makine yıkayabildim simdilik,,misler gibi oldular. Sanki oyuncak bebek
kıyafetleri yıkıyorum gibi geldi. Cok mutlu oldum
Kızımla konusa konusa yıkadım.
Ilk defa camasır yıkarken bu kadar mutluydum
AYY BEN DE YIKADIM NASIL ZEvkliydi anlatamam çamaşır askılığında minik minik oyuncak elbisesi gibi kıyafetler :)
sermeye toplamaya katlamaya doyamadım resmen bol bol konuştum oğlumla Allah büyüdüğünü göstersin de delikanlılık kıyafetlerini de böyle yıkar ütülerim diye
süt için verdiğinz bilgilere teşekkürler bişey daha soracagım başkasının süt pompası daha önceden kullanılmış yani kullanılırmı uygun olurmu sizce
geçmiş olsun ciğer geliştirici iğne hangi durumda vuruluyor ?? hiç bilgim yok bilen var mı
kızlar günaydınn bugun hava çok sisli bi bunaltıcı geldi sabah sabah , ama biz moral bozmuyoruz iyiyiz diyoruz.
Dün akşam iş çıkışı belimdeki ağrı için norologa gittim , tahmin ettiğim gibi bel fıtığın nüksetmiş ve sinirleri sıkıştırıyo dedine kadar zamandır yürüyemeyecek kadar rahatsız ediyo dedi 12 gündür filan dedim , ilerlemiş dedi istersen mr çekelim ama müdahele edemeyiz biraz dayan 8 haftan kalmış zaten dedi , bi merhem verdi ve parol içebilirsin rahatlatır dedi off kızlar ben şimdi normal doğum yapamıcam mı cuma günü gidicem rapor için acaba bu durum etkiler mi raporumu
gunaydin kizlar.doktordan geliyorum klasik doktor macerasini yasadik.allahim ya yine ultrasonla bakmadilar bana hastaneyi degistirdim burdaki bakmadik.bana diyor ki daha 3 hafta once baktik.ayyy sinir oldum ben kizimi gormeye gidiyorum sonucta.surekli ultrasonla bakip bebegi rahatsiz etmemek gerekir dedi.diger ultrason randevum 11 nisanda...sinir oluyorum ya ilac yazdi sadece bi sikayetin var mi dedi?birde bacakalrimda morluk sislik var mi diye bakti o kadar.yine goremedim kizimi.nefret ettim buranin saglik sisteminden ama kizim saglikli olsunda allah bizi hastaneye dusurmesin diye dua ettim.
kizlar kusura bakmayin dun aldigim bebek arabasinin resmini eklicem diye soz vermsitim.hem calisan hem hamile bayanin evine davetsiz gelinmeyecegini ogrenemeyen misafirler var ne yazikki!!!!aksam o yuzden foto cekemedim.bugun soz eklicem,kusura bakmayin...
Kıslar günaydın, Akşamları beni ateş basıyor gece wc ye gitmek için uyandığımda ter içinde kalıyorum..1 haftadır böyle
Bebeğimde dünden beri çok az hareket ediyor neden olabilir acaba?
Günaydın annecikler ;
Bugün 32+0 olmanın verdiği rahatlıkla ofisteki arkadaşları dolaşıp artık bir ayağım çukurda bugün var yarın yokum diyorumSonrasında bebeğimle daha uzun zaman geçirmek olmasa hiçbir kuvvet bu saatten sonra beni çalıştıramaz orası bir gerçek. Çünkü normal şartlarda ofisten bir arkadaşım beni akşamları eşimin işyerine bırakıyor ve biz ordan arabamızla eve gidiyoruz. Ama bu arkadaşım beni 3 gündür sattığı için ben kendi şartlarımla gitmeye çalışıyorum. Ama insanımızda insanlık ölmüş olsa ki dün akşam bindiğim tıkış pıkış minibüste bir Allah'ın kulu kalkıpta sen otur demedi. Bütün yolu ayakta gitmek zorunda kaldım ve malum sonrasında indiğimde karnım taş kesilmişti kendimi kasmaktan. Allah'a havale ediyorum hepsini..
Ben uyurken oynadığını hiç hissetmiyorum mesele..Demekki can acıtıcı tekmeler atmıyor bizim ufaklık..
Bu arada bir şey danışacağım doktora sormayı unuttum yine:26: Biz ilişki diyetine ne zaman başlayacağızİnternetten araştırdıklarıma göre son 1 ay kala ya kadar devam edebiliyormuşuz sanırım ama doktoruna soran var mı bunu aranızda
günaydın bütün mayıs annelerine.
eşim bu sabah işe geç gidecekti. beraber kahvaltı yapacaktık. ben hazırlandım onu uyandırıcam dedim ki öprerek uyandırayım ( normalde adetim değildir sabahları öperek uyandırmak ) mutlu olsun. neyse öptüm hadi kalk kahvaltı hazır die. bana ne dese beğenirsiniz saat kaç lan. :26::26: bütün moralim alt üst oldu.
kızlar unnado da bebek bakım çantaları var ne dersiniz? sizle aldınız mı çanta? ne tavsiye edersiniz?
AYY BEN DE YIKADIM NASIL ZEvkliydi anlatamam çamaşır askılığında minik minik oyuncak elbisesi gibi kıyafetler :)
sermeye toplamaya katlamaya doyamadım resmen bol bol konuştum oğlumla Allah büyüdüğünü göstersin de delikanlılık kıyafetlerini de böyle yıkar ütülerim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?