2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar,

Aksam gaza geldim, meleğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım,
3 makine yıkayabildim simdilik,,misler gibi oldular. Sanki oyuncak bebek
kıyafetleri yıkıyorum gibi geldi. Cok mutlu oldum
Kızımla konusa konusa yıkadım.
Ilk defa camasır yıkarken bu kadar mutluydum

selam kısçeler nasılsınızzzz

biz çok şükür iyiyyiizzzz dün doktor kontrolümüz vardı yavrumuzu gördük çok şükür yine ayağını yüzüne kadar çıkardığı için çok net pozlar vermedi bize yaramaz
minik kuşumun minik kafası 28 hafta boyunca aşağıdaydı ama 28. haftada yukarı çıktı hala yukarıda bir an önce aşağı inmesi gerekiyor dedi doktorumuz yeri dar olmadan yoksaaa sezeryan kaçınılmaz olacak
1800gr olmuş yavrukuş boyuda 41 cm civarı

Geçen mart annelerinde okudum sanirim.biri son haftalarindaydi ama bi türlü doguramamiş.sonra sabah bi bakmis su,nişan derken doguma gitmiş ama diyoki gece esimle biraz yaramazlik yaptik sanirim o hardkete gecirdi yazmisti

nur sağol canım :) hakikaten 58 yani :):) günler azalıyo..

Kızlar mide yanması geceleri bendede oluyo ben uyanıp 3 yudum süt içiyorum ve anında kesiliyo sizde deneyin ama daha fazlası değil sadece 3-4 yudum beni çok rahatlatıyo ..

geçmiş olsun ciğer geliştirici iğne hangi durumda vuruluyor ?? hiç bilgim yok bilen var mı

canım benım 31 sonunda nst sancım cıktı dıger taraftan suyum fazla erken dogum rıskıne karsı cıgrlerı gelıştırılmedıgı ıcın vuruluyor
34b ıttıkten sonra vurulmuyor bebegın gelışıme gore tabı

cnm masallh bebısınee
Geçen mart annelerinde okudum sanirim.biri son haftalarindaydi ama bi türlü doguramamiş.sonra sabah bi bakmis su,nişan derken doguma gitmiş ama diyoki gece esimle biraz yaramazlik yaptik sanirim o hardkete gecirdi yazmisti

demekkı napıyoruz zamanımız geldıgınde yaramazlık yapıyoruzz

maşallah canım büyümüş bebişin kocaman olmuş :) daha vakit var canım aşağı iner bence

Kıslar günaydın, Akşamları beni ateş basıyor gece wc ye gitmek için uyandığımda ter içinde kalıyorum..1 haftadır böyle
Bebeğimde dünden beri çok az hareket ediyor neden olabilir acaba?

aynen canım sıcaklıktan uyuyamıyorum..

gogus popbası elektırıklımı canım

bende kapatmamıyorum botlarımı..

yıkamak utulemek benım ıkıncı olmasına ragmen cok etkılenıyorum aaa oglumda bu kadar kucukmuydu dıyorum oglum 4 yasında oldu

ınsan kıyafetlerıne bakamaya kıymıyorum rabbım hepımıze saglıklı sekılde kucagımıza alıp onları saglıklı gunlerde gıymeyı nasıp etsın

gozun aydın

Günaydın kızlar!Sabah sabah burada olmak çok zevkli:)oğluşumla bir yandan Yusuf suresini dinliyoruz bir yandan da yazdıklarınızı okuyorum.Mide yanmasına ayva da iyi geliyor ,tavsiye ederim.Oğluşumun hareketlerini gözle görebiliyorum artık bariz bir şekilde, çok eğlenceli oluyor.

siyahlale canım taşındınız mı naptınız ne durumda işleriniz , eşin normale döndü mü :)

gunaydinlarr,ates basmalari,gece wc ye kalkmalar bende de var,

bebislerden dolayi vuct sicakligimiz yuksek oluyormus,

kizlar bu arada nisan anneleri birer birer doguruyor sira bize geliyor

Valla canım doktor sakıncalı bir durum gördüğünde söyler zaten..Mesele bize geçenki kontrolde yasaklıyorum dedi..Hoş biz zaten 5.aydan beri yasaklıyız..Bebeğimin eşi aşağıda olduğu için birşey olacak korkusu ile ne yazıkki ara verelim dedik

Son düzenleme:

bana herhangi bir yasak koymamasına ragmen 34 den sonra tehlikeli olabileceğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…