:teşekkür ederim canım, 25 lisini 25 tlye aldım ben..
Bu arada bir şey danışacağım doktora sormayı unuttum yine:26: Biz ilişki diyetine ne zaman başlayacağızİnternetten araştırdıklarıma göre son 1 ay kala ya kadar devam edebiliyormuşuz sanırım ama doktoruna soran var mı bunu aranızda
geçmiş olsun ciğer geliştirici iğne hangi durumda vuruluyor ?? hiç bilgim yok bilen var mı
Geçen mart annelerinde okudum sanirim.biri son haftalarindaydi ama bi türlü doguramamiş.sonra sabah bi bakmis su,nişan derken doguma gitmiş ama diyoki gece esimle biraz yaramazlik yaptik sanirim o hardkete gecirdi yazmisti
selam kısçeler nasılsınızzzz
biz çok şükür iyiyyiizzzz dün doktor kontrolümüz vardı yavrumuzu gördük çok şüküryine ayağını yüzüne kadar çıkardığı için çok net pozlar vermedi bize yaramaz
minik kuşumun minik kafası 28 hafta boyunca aşağıdaydı ama 28. haftada yukarı çıktı hala yukarıda bir an önce aşağı inmesi gerekiyor dedi doktorumuz yeri dar olmadan yoksaaa sezeryan kaçınılmaz olacak
1800gr olmuş yavrukuş boyuda 41 cm civarı
Geçen mart annelerinde okudum sanirim.biri son haftalarindaydi ama bi türlü doguramamiş.sonra sabah bi bakmis su,nişan derken doguma gitmiş ama diyoki gece esimle biraz yaramazlik yaptik sanirim o hardkete gecirdi yazmisti
biz çok şükür iyiyyiizzzz dün doktor kontrolümüz vardı yavrumuzu gördük çok şüküryine ayağını yüzüne kadar çıkardığı için çok net pozlar vermedi bize yaramaz
minik kuşumun minik kafası 28 hafta boyunca aşağıdaydı ama 28. haftada yukarı çıktı hala yukarıda bir an önce aşağı inmesi gerekiyor dedi doktorumuz yeri dar olmadan yoksaaa sezeryan kaçınılmaz olacak
cnm masallh bebısınee
demekkı napıyoruz zamanımız geldıgınde yaramazlık yapıyoruzz
Kıslar günaydın, Akşamları beni ateş basıyor gece wc ye gitmek için uyandığımda ter içinde kalıyorum..1 haftadır böyle
Bebeğimde dünden beri çok az hareket ediyor neden olabilir acaba?
günaydın mayıs anneleri.. bebişlere de günaydın..
arkadaşımın gazına geldim ya dün, insan bişeyi kafaya koymasın, dün akşam eşimle gidip lansinohun göğüs pompası ve süt poşetini aldım.. güya dışarı çıkma sebebimizde biraz dolaşma, yürüyüş yapmaktı . aldıktan sonra da bundan sonra önemli bir eksiğimiz kalmadı dedim.. tabi, her alışverişten sonra böyle diyormuşum ..
herkese merhaba,gününüz aydın olsun...yine güneşli bir güne merhaba dedik ankarada çok şükür
sabah sabah kendime çok güldüm kızlarbugün mevlüt var birçok akrabam beni göbüşümle görücek diye azıcık süsleneyim dedim ve trençkotumun içine sığmak için dakikalarca uğraştım sonra da çizmelerimin fermuarını kapatmak için uğraştım zor da olsa başardım tabi bu arada işe geç kaldım kendime çok güldüm sabah sabah yaaa
Merhaba Kızlar,
Aksam gaza geldim, meleğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım,
3 makine yıkayabildim simdilik,,misler gibi oldular. Sanki oyuncak bebek
kıyafetleri yıkıyorum gibi geldi. Cok mutlu oldum
Kızımla konusa konusa yıkadım.
Ilk defa camasır yıkarken bu kadar mutluydum
cnm masallh bebısınee
demekkı napıyoruz zamanımız geldıgınde yaramazlık yapıyoruzz [/QUOTE
maşallah canım büyümüş bebişin kocaman olmuş :) daha vakit var canım aşağı iner bence
Bu arada bir şey danışacağım doktora sormayı unuttum yine:26: Biz ilişki diyetine ne zaman başlayacağızİnternetten araştırdıklarıma göre son 1 ay kala ya kadar devam edebiliyormuşuz sanırım ama doktoruna soran var mı bunu aranızda
Valla canım doktor sakıncalı bir durum gördüğünde söyler zaten..Mesele bize geçenki kontrolde yasaklıyorum dedi..Hoş biz zaten 5.aydan beri yasaklıyız..Bebeğimin eşi aşağıda olduğu için birşey olacak korkusu ile ne yazıkki ara verelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?