cnm ben görmedim hiç yaaa
halbuki her yazdığını dikkatle okurummm özel takipçinimmm:):)
üzülcene fırçalasaydınnn ...
sen kazayamı gittin şekerim neden şüpheleniyorsun gebeliktennn:)
naptın kızz doğruyu söyleee
saol cnmmm
resmen yerleştirilip kemerle sıkı sıkı bağlanmış gibi oturuyorduuu
görsen inanamazsınnnn
yazdım ki aman dikkat edin diyeee....
bir anda değişik hareket kabiliyeti geliştiriyorlarrr...
canım valla ben bişey yapmadım eşim ben uyurken yanıma geldi ben yarı uyuyor yarı uyanık basladı fingirdeşmeye sonra o iş oldu ve ben beklemiyordum gercekten suan uygun degilim bebege ama kazaya kurban gittim yani hiç aklıma gelmezdi oda bende birbirimize baktık ve kızdım ona oda olmaz bişey ya diyor bende banada öle geliyor ama ya olursa diyede düşünmüyo degilim bide günüm gecti şimdi dün adet günümdü test yaptım negatif ama rahatladım yinede olsa silikte olsa cıkar diye yani böle biyolog hamileysem zaten kim duysa bilerek yaptıgmı sancak ama gercekten okdar salak degilim sezeryanım ve 4aylık bir bebegim var işte böle tatlımmm morale ihtiyacım var stres yapmıstımdaaa......
Beykoz Ben gordum yazısını ama ne sordugunu anlamadım ve sormaya fırsat bulamadım sonradan kızma cnm yaa yanı beni bildigim birsey olsa inan esirgemem senden mutlaka paylasırım senınle bılıyon gıı bizlerii..
Gecmiş olsun mu diyelim test negatif cıkmış artık bir sonraki test heyecanında beraber olmak dılegıyle :))
Bu arada cnm merak etme menepoza girmezsin bende en son 7 temmuzda oldum adet ve halan yok ortada birsey bazı anneler 6 ay ve bazıları 1 yıl boyunca adet gormuyor ve hıcbiri menepoza girmiş degiller
slm hanımlar... ben haziran annesiyim kızım 4 aylık olacak..size sorum olacaktı siz 4 ayında ek gıdaya başladınızmı yada süt dışında başka bişeyde veriyomusunuz bazı yerlerde okuyorumda elma püresi suyu pirinç muhalebisi verebilinir deniliyo sizde veriyomusunuz diye merak ettim cvbınız için şimdiden teşekürler..
yok canım ben bişey sormadım ama morale ihtiyacım vardı sürekli test yaptım adet olmadm falan dedim sonra yazmadım baya sayfa ama kimse canım söyledir naptın falan demedi ve menepozdan kastım illaki bigün menepoz olcaz ozaman napcam ben ates bazen üşüme sinir karısıgım şimmdi annemde menepozlu böyle bir anı bir anını tutmuyor bende oyuzden dedim yoksa dedigin dogru adet düzensizligi adet olamama var nese saolll balımmmmmmmmm
güzel anneler merhaba,
ben zaman bulamayan mayıs annelerindenim arada bakma fırsatım oluyo buraya ama ne cevap yazabiliyorum ne de geçmiş konuları okuyabiliyorum malesef. zamanı etkin değerlendiremiyorum galiba( benim sizlere sormam gereken bi kaç soru var arkadaşlar
1. benm oğluş gece saat 12 gibi yatıp sabah 9 da uyanıyo ve gece boyunca hiç kalkmıyo ve haliyle beslenmiyo. zaten yaştaşlarına göre zayıf bi bebek çok merak içindeyim sizler nasıl yapıosunuz zorla kaldırıp beslioymusunuz yoksa kendisinin ağlamasını mı bekliyosunuz? uyku da önemli deniyo dr. lar tarafından ne yapacağımı şaşırdım
2. sorum da bebeklerin gelişimi ile ilgili yazılar kitaplar vs. okuduğumda bu aylarda oyuncaklarına yada nesnelere uzanması gerekiyomuş ama bizimkinde hiç böyle bir işaret bile yok sadece ellerini ortada buluşturup ağzına sokuyo. eline zorla verdiğim oyuncaklarıda ağzına sokup yere atıyo kısa bi süre sonra
3. de bizim oğlanın alnındaki tüyler hala dökülmedi sizce bunu dr. a söylesem çok mu saçmalamış olurum?:26:
Hay allah yaa oldurdun yine beni guldurmekten..kazaya gitme işi demek böyle oluyor, alemsiniz ne diyim gordüğüm kadarı ile eşinde senin gibi matrak biri tencere yuvarlanmiş kapagını bulmus hıı Masallah allah muhabbetini daim etsin ama temkinli bir sekilde ins olur bu
canım valla ben bişey yapmadım eşim ben uyurken yanıma geldi ben yarı uyuyor yarı uyanık basladı fingirdeşmeye sonra o iş oldu ve ben beklemiyordum gercekten suan uygun degilim bebege ama kazaya kurban gittim yani hiç aklıma gelmezdi oda bende birbirimize baktık ve kızdım ona oda olmaz bişey ya diyor bende banada öle geliyor ama ya olursa diyede düşünmüyo degilim bide günüm gecti şimdi dün adet günümdü test yaptım negatif ama rahatladım yinede olsa silikte olsa cıkar diye yani böle biyolog hamileysem zaten kim duysa bilerek yaptıgmı sancak ama gercekten okdar salak degilim sezeryanım ve 4aylık bir bebegim var işte böle tatlımmm morale ihtiyacım var stres yapmıstımdaaa......
Canım hayırdır,paylaş istersen konuşmak herzaman iyi gelir...
Canım alakan için çok çok tşk ederim ben aynı sorunlarla forumdaki arkadaşlarımı sıkmaya başladığımı düşünmüştüm.Benim en bilindik sorunum kızımın gittikçe kötüye giden beslenme ve iştahsızlık sorunu.Hergün daha zorlaşıyor pınarcım,eskiden geceleri sorunsuz beslerdim uykusunda içerdi ve gündüzde 1 saat ayaktada gezsem sonuçta yudum yudum da olsa içerdi,iki yudum çeker bırakır sonra yine.Fakat şimdigece asla içmiyor zorlarsam ağlıyor uykusunda.Gündüz ise yine ayaktayım ama tek yudum bile kendi çekmiyor ben ağzına sıkıyorum ve 2 saatimi alıyor.Artık büyüdü kolum diremiyor her beslenme saati gelince ağlamak istiyorum.Düşünki gece hiç yememiş gündüz saat 8 olmuş tam 10 bazen 12 saat aç kalmış ana ragmen içmiyor bari yarısını iç yarısını ben sıkim ağzına.Sırf bu nedenle pirinçli sütlü kaşık mamasına başladım 1 öğün en azından oturarak beslenelim hemde biraz toparlanalım diye ama içime pek sinmiyor.Ben bunca sorunla uğraşırken bide eşimle sorunlar yaşamayı bünyem kaldırmıyor,zaten çok sabır gerektiren bir tempom var bide eş eklenince kötü günler geçirdim.sabahlara kadar ağıdımı susturamadım.
Eşimle ilgili pek bişe yazmadım şimdiye kadar ama sen sorunca çığlık çığlığa anlatmak istedim.1.sorun eşimin çok özgürlüğüne düşkün olması,yani sonuçta artık bir ailesi var ama o istiyrorki canı her istediğinde tek başına çıksın arkadaşlarıyla free takılsın,bunu kabullenemiyorum.2.sorun evde olduğu süre zarfında abartmıyorum işten gelir internetin başına geçer ve yatasıya kadar,yani paylaşım falan kalmıyor böyle olunca.3.sorunum aslında çok çok özel yani paylaşmak çok zor ama kısaca cinsel sorunlar diyelim,yani kendi kendine takılıyor bu konudada paylaşım kalmadı ki çocuktan önce bu sorun başlamıştı.Ya çok uzattım yine,kimseyi sıkmak istemiyorum pınar en iyisi bukadarda kalsın.Çünkü nedense lohusalık depresyonumdanmı bilmiyorum ama farumda da pek sevilmediğimi düşünüyorumBelkide yaşadığım sıkıntılar kendime olan güvenimi tamamen aldı götürdü.
güzel anneler merhaba,
ben zaman bulamayan mayıs annelerindenim arada bakma fırsatım oluyo buraya ama ne cevap yazabiliyorum ne de geçmiş konuları okuyabiliyorum malesef. zamanı etkin değerlendiremiyorum galiba( benim sizlere sormam gereken bi kaç soru var arkadaşlar
1. benm oğluş gece saat 12 gibi yatıp sabah 9 da uyanıyo ve gece boyunca hiç kalkmıyo ve haliyle beslenmiyo. zaten yaştaşlarına göre zayıf bi bebek çok merak içindeyim sizler nasıl yapıosunuz zorla kaldırıp beslioymusunuz yoksa kendisinin ağlamasını mı bekliyosunuz? uyku da önemli deniyo dr. lar tarafından ne yapacağımı şaşırdım
2. sorum da bebeklerin gelişimi ile ilgili yazılar kitaplar vs. okuduğumda bu aylarda oyuncaklarına yada nesnelere uzanması gerekiyomuş ama bizimkinde hiç böyle bir işaret bile yok sadece ellerini ortada buluşturup ağzına sokuyo. eline zorla verdiğim oyuncaklarıda ağzına sokup yere atıyo kısa bi süre sonra
3. de bizim oğlanın alnındaki tüyler hala dökülmedi sizce bunu dr. a söylesem çok mu saçmalamış olurum?:26:
slm hanımlar... ben haziran annesiyim kızım 4 aylık olacak..size sorum olacaktı siz 4 ayında ek gıdaya başladınızmı yada süt dışında başka bişeyde veriyomusunuz bazı yerlerde okuyorumda elma püresi suyu pirinç muhalebisi verebilinir deniliyo sizde veriyomusunuz diye merak ettim cvbınız için şimdiden teşekürler..
güzel anneler merhaba,
kizlar e.a.s.y yontemini okuyup arastirdim da asil sey bebegi saate gore programlamak degil de bebege bi rutin olusturup agladiginda ne istedigini anlayip ona gore hareket etmek bebegimizi iyi gozlemlemek gerekiyo bu durumda nacizane fikrim benim anladigim kadariyla biyolog sen de bu isi basaricaksin bence ama lutfen deneyimlerini ayrintili paylas bende siki takipcinizim
Ben ailemden uzaktayım ve burda ailem siz oldunuz sürekli takip ediyorum okadar içimdesinizki dün rüyamda BİYOLOKLA wenice 'e gidiyorduk orda sanırım YAVRUKEDİNİN aldığı leopar tulumu görüyoruz (mathercare olmasına ragmen :)) fiyatını soruyoruz 95 diyor,bizde aaaaa arkadaşımız 45 aldı ama diye pazarlık falan yapıyoruz,bu arada şehir olarak bodrumdayız falan..... :)okadar üzgünken gülerek uyandım,iyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?