2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biyolog hay agzını öpiyim içim nasıl rahatladı bilemezsin ben hiçbir zaman abdest alamadan emzirmedim emzirmemde zaten helal süt emdi lafının anlamı buymus cünüpken emzirmemek gerekirmiş ben o iş olunca uyandım onu hissetmemek mümkünmü ama hemen gittim wcde yıkadım temizledim oyuzden hamile degilimdir diyorum salaklık dedimde aslında bu salaklık degil ben cok yanlıs bir kelime söyledim Allahımın hikmeti istegi o ol demeden ne olabilirki ben seneye yapmak istiyorum 2 yasında olur şimdi cok küçük oldugunu burdada dedim turuncu cok iyi bilir şimdi olunca bana aaa bak yapmıs bide bize yapmam diyodu diyen dolu insan olcak öyle bir yerdeyim ama dedigin gibi sanki onlarmı bakcak sıkıntısınıda sevincinide ben yasıcam nese daha oldugunu bile bilmiyoruz ben kendime geldim kızlar bomba gibiyim şimdi ya siz hakkınızı helal edin biyologcum Allahım cocuguna yuvana saglık huzur mutluluk versin ömür boyu

valla ne diyim allah yardımcınız olsun bu gidişle bi kazaya kurban gitmeyinde
bu konuda bizimkine gelincede bizde nerde öyle kaza benim eşim yapabilse çift kat korunacak
benden çok takip ediyo adet dönemlerimi. allah allahhh niye olmadınki bi testmi alsak ne diyip duruyo
benim zaten hiçbir zaman adetlerim düzenli olmadı bekarlığımdan beri. hatta adetim düzenli değilken hamile kaldım 2 kere. 1.si düşük olmuştu malesef
yani şöyle bir durup düşünüyorumda yaaa ben en son ne zaman adet oldum nasıl bişeydi o acaba
nur'a hamile kaldığımda 6 aydır adet olmuyodum mesala

şu abdest işini iyiki açtınız ben de bişy sorcaktım size hep aklımdaydı
tamam abdestsiz asla emzirmiyorum ama annem geçen gün abdestsiz bakma bile cocuğa emzik bile verme günah dedi
ama ne mümkün öyle bişy çok zor olur cidden öylemi acaba

turuncum hoşgeldin hayatımmm rahatladım iyiyim cok saol hayatımmm

Yaa nerden cıkardım sevılmedıgını guzelim olurmu oyle sacma sey bellıkı sen bugunlerde epey duygusallastın baksana olmadık seyler dusunup kafana takmıssın.. cıkar kafandan bu dusunceyi hem neden sevılmıyesın kı ne yaptın burdaki ınsanlara ki senı sevmezsınler
unut cnm unut gıtsın bu negatıf dusuncelerı
Gelelım ruyana, hayırdır ıns dıyım bende okurken cok guldum gercı su pembe leoparlı kıyafet benimde aklımda yer etmedı degıl cok ılgıc geldı banada, ınsanoglu bılınc altında yer edıyor ve ruyada cıkabılıyor
Kocalara akıl sır erdırılmez adamlar dunyaya bir lutfen gelmısler allah akıl fıkır versın hepsıne ıns ınsafa gelırler

Oooff kızlar Kayra büyüyene kadar annemlere yerleşsem ne güzel olurdu...
Hiç bir işin içinden çıkamıyorum bugün.Kayra sürekli mız mız,30-40 dk uyuyup uyanıyor.İş yaptığım yere yanımda götüyorum ama nafile.Katıla katıla ağlıyor kucak için.Gözünden damla yaş gelmiyor ama sıpanın.Belli ki huysuzluğundan yapıyor
Makinada çamaşır duruyor sabah beri.Akşam olacak ben daha çamaşır asacam.Süt sağma işide berbat gidiyor.Paşa durmuyor ki sütü sağsam.Bu gidişle kesilip gidecek diye korkuyorum.
Ek gıda ise tam bir fiyasko.Geçen hafta severek yediği şeyleri bu hafta ret ediyor.
Neyse şimdilik bu kadar çünkü uyandı yine benim bücürük.

canım bence annen abdestsiz emzirmenin sakıncalı oldgunun önemine deginmek için yani o kdar önemli emzik bile verme temiz dokun demek için söylemiş olabilir benim eşim emzik veriyor eger uyanırsa ben yıkanıp geliyorum yoksa kardes oluruz biz alıskın degiliz o seyi yapamamaya (bana sasırcaksınız ama ben daha azgınımdır)

bak ya ben bitek kendim öyleyim sanırdımmmmm aynı bennnnnnnnnnn
hamilelikte ne çektim varya sinirden küp ederdi eşim beni doktor izin vermişti fanfinifona bizimki bişy olur korkusuna doğru düzgun yanaşmadı bile
hele bi dktor kontrolumde doktorum bile dayanamamış gulmuştu aynen şöyle doktorum nelerin yasak serbest oldugunu söyluyo
mevzu oraya gelince ilişki serbest artık dedi eşim benden önce yok yok o önemli değil diye bı atlayışı var mevzuya sanki doktor hadi şimdi yapın bişyler dedi

aminnnn cümlemizinnnn
he şöyle kendine gelll
ne şekerim bu böyleee sen olmasan kim güldürür biziiiii

cnm ben ona pek inanmıyorum ama ben duştayken eşim bakar:)
yani ben hemen girerim abdest önemli bence ben hamileykende hemen girerdim banyoyaaa
ne bilim içim öyle rahat ederdi...

heyytttttt
beykoz döndü...
ya bende gebelikte fenaydımm öpme ama gel durumundaydımmm:)
hem tiksinirim burnumu tıkarımmm:):):)
günah değilmiş bebek ağlıyorsa emzirilebilirmişşş
ama abdest almaya özen göstermek mükafatlandırılırmışş
ben çok araştırdımmm...
o yüzden misafirlikler zor oluyorr uzun kalınca uhuehueheuehe

dilekmete

buna benzer bir durumu bizde yaşadıkkk
bak anlatayımm
bi dönem bana yasaktıı
sonra dr.a sordumm özel hayatımıza devam edebilirmiyiz diye...
eşim bana bi, kızdııı:)
kadına benm yanımda neden sordun ben çıkınca sorsana diyeee:)
onun umurundamı dünya gebelik fena yapıo adamı yaaa:):):)

aminnnn cümlemizinnnn
he şöyle kendine gelll
ne şekerim bu böyleee sen olmasan kim güldürür biziiiii

cnm ben ona pek inanmıyorum ama ben duştayken eşim bakar:)
yani ben hemen girerim abdest önemli bence ben hamileykende hemen girerdim banyoyaaa
ne bilim içim öyle rahat ederdi...

heyytttttt
beykoz döndü...
ya bende gebelikte fenaydımm öpme ama gel durumundaydımmm:)
hem tiksinirim burnumu tıkarımmm:):):)
günah değilmiş bebek ağlıyorsa emzirilebilirmişşş
ama abdest almaya özen göstermek mükafatlandırılırmışş
ben çok araştırdımmm...
o yüzden misafirlikler zor oluyorr uzun kalınca uhuehueheuehe

dilekmete

buna benzer bir durumu bizde yaşadıkkk
bak anlatayımm
bi dönem bana yasaktıı
sonra dr.a sordumm özel hayatımıza devam edebilirmiyiz diye...
eşim bana bi, kızdııı:)
kadına benm yanımda neden sordun ben çıkınca sorsana diyeee:)
onun umurundamı dünya gebelik fena yapıo adamı yaaa:):):)

ccekcicek
kendini böyle hissetmene sebep o eşin cnmm....
çok haklısın ama takma kafana...
çözüm yolları ara bakalım...
böyle erkeklere akıl sır ermiyorrr anlam veremiyorum ergenlikten kalma şeyler sanırım...
üzme kendini inşallah düzelirrr
ne denir bilmiyorum kiii
ama kendini kötü hissetmeee bak bizler burdayızzz...
evet birbirimizi tanımıyoruz ama walla benim arkadaşım yok
çok üzülürdüm artık arkadaşa gerekte yokk
tonla arkadaşım olduu
bize yaz rahatla
belki çözüm oluruzzz cnmm

Son düzenleme:

Kızlar ozel olacak ama birseyler istiyorum hazır konu acilmisken. Ben hamileliğim boyunca 3. Aydan sonra 2 bilemedin 3 kere iliskiye girdim. Ve doğumda zor gecti normal diye ısrar etti Dr um 24 saat sancı çektim sonundada mutlu son sezeryan. Şimdi iliskiye girdiğim zaman cok acı çekiyorum sanki ilk gerdege girmiş gibi. Resmen eşimden kose bucak kaçıyorum sizde boyle bir acı yanma hissi oluyor mü?? Bunun icin valla korkar oldum iliskiden ki bebekten once neydik yahu :))))

cok sevindim ya super hizlisin insallah ise yarar da bebisinin keyfi tekrar yerine gelir!bir suru yazicam ama konserve isi tam gaz bugun de bamya ve visne suyu yaptik hufff

Hormonlardan dolayi kuruluk olabiliyormus o nedenle ben kayganlastirici kullandim birkac sefer sonra duzene girdik zaten simdi tam gaz virin virinnn

pek bi hareketliler bu küçük canavarlar akıl sır ermiyo bunlara:)geçtiğimiz günlerde doktora gitmiştik canım ciğerlerini dinlemişti ama o anda doktora çıkardığı seslerden bahsetmemiştim:26: ciğerlerinde olumsuz bi şey yok canım saol ilgin için

merhaba..benim oğlumda geceleri 1 kez emer uyumaya devam ederdi.. uyku esnasında büyüme hormonu salgıladığı için ve uyuyan bebek acıkmaz diye uyandırmazdım ama son günlerde gündüzleri emmediği için geceleri 2 saate bi uayndırıp emzirdim gündüzleri emmediği halde kilo alımı geçtiğimiz aydan daha fazla oldu bundan sonra geceleri emzirmeye devam etmeye düşünüyorum..nesnelere uzanma ve tutma her bebekte değişiklik göstrebilir canım her bebeğin gelişimi farklı oluyo mesala benim oğlum uzandığı şeyleri tutamıyodu..bi gün hadi anneye cici yap oğlum diye ellerini tutarak yanaklarıma değdirmeye başladım gün içinde bi kaç kez tekrarladım..ertesi gün sevmek için yüzüne doğru eğildiğimde tutmaya başladı 3,5 aylıktı o sırada bazı bebekler daha erken tutabiliyo çok kafana takma..senin iyi sadece anlında tüyler varmışbenim kuşumun kulaklarında ve sırtında da var hala..bi gün doktota gittiğimde dayanamadım kulağında ki tüyleri sordum.tepkisi yüzüme bakıtı kahkaha attısonrasında da varsın dökülmesin boşver saçlarını uzatıpta gezer dedi şimdi o zaman göre daha az kulağında ki tüyler döküldü yani..sırtındakilerde bitti sayılır..herşey zamanı gelince olur cnm merak etme..

slm..benim oğllumda 4 aylık sağlık mmerkezinde ki son kontrolünde ek gıdayı sordum sütümün şu anda yeterli ve gelişiminin iyi olduğunu böyle giderse 6. ayda da başlamamı syledi..arada bi meyveleri yalattırıyorum sadece sütün yeterliyse acele etmeye gerek yok bence cnm ama ben mevsimi geçmeden az da olsa şeftali püresi vermeyi düşünüyorum

çok güldürüyosun canım beni Allah ta seni güldürsün:))

canım kimsenin seni sevmemesi için bi sebep yok öyle düşünme lütfen..sıkıntın olduğu zaman anlat rahatlarsın burda herkes saolsun birbirine destek olmaya çalışıyo..insan anlatmadığı zaman daha çok kafasına takıyo..rüyana bende çok güldüminş eşinde kısa zaman içinde düzelir cnm ya çok zor olsa gerek ilgisiz,18 lik delikanlı gibi hareket eden eşlere çok kızıyorum

bende farkında olmadan bu yöntemi uyguluyanlardanmışım geçenlerde zeynep arkadaşımız yazmıştı kendi kendime vayy bee kitap gibi hatunum farkında olmadan iyi bi şey yapmışım demiştimyanlız ben etrafımda gördüğüm bebeklerden yola çıkarak bunu yaptım..battaniye içinde bebek sallayan,ayakta bebek sallayan,kucakta gezdiren çok kişi gördüm ve bunlara alışmasını istememiştim..emziriyodum oynuyoduk oynadığı zaman yorulur uyur diye düşünüyodum öylede oluyodu ve easy yöntemini uygulamış olmuşum

Allah yardımcın olsun canım..bebekler 1 hafta öncesinde gayet zevkle yediği şeyi ertesi hafta reddebiliyo sen vermeye devam et cnm üstesinden gelirsin..süt içinde seni ayakta alkışlamak lazım valla çok uğraştın herşeye rağmen kuzun halla anne sütü alıyo inş kesilmez cnm

hahaha kızlar alemsiniz yaaa

anam ne azgın hatunlar varmış burda bende hamileliğimde öyleydim şimdi duruldum hiç o moda giremiyorum

benimde ilk 2 ilişkide yanma olmuştu cnm hatta hafif kanamada olmuştu..daha sonra ki denemeler gayet başarılıydı

cok sevindim ya super hizlisin insallah ise yarar da bebisinin keyfi tekrar yerine gelir!bir suru yazicam ama konserve isi tam gaz bugun de bamya ve visne suyu yaptik hufff

zeynepcim konserve fasülye yaptın mı?ben daha önce yapıp buzluğa koymuştum buz kokusu var gibi geldi bana ve beğenmedim bu sene kavanozlarda yaptım ama bi kaç kişi kışa kadar dayanmaz dedi..bi bilgin varmı?vişne suyu nasıl oluyo cnm nasıl yapılıyo?müsait bi zamanında cevaplarsan sevinirim

cnm buzluga da koysam konserve de yapsam biraz domatesle cevirip koyuyorum. Yag koymuyoruz artik kokmuyor.
Visne suyunu da kaynarca kapattim ayni konserve gibi
Bu arada agzini kapattiktan sonra siseleri kaynatmiyoruz biz o zmn kokuyor diyor esim
Cig olarak kizilcik dondurcm bu hafta
Ahh daha buyuk oluverseymis dolabim

canım hiç kontrole gittinmi her ilişkidemi acı yapıyor belki pozisyondandır hayatım pozisyon degişik bile olsa yine devammı ediyor acın .....

Bir de canim buzluga koyarken kilitli poseti folyoya sariyorum ben etleri de oyle yapiyorum buzlugun ici uzay ussu gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…