bravo hayatım cok sevindimmm gercekten o iş cok önemli eslerle aramızdaki bag o yoksa kavgalarda artıyo ama cilveleş bak nasıl 32dişini hatta bademciklerini gösteriyolar
Kontrole gittim Dr bisey demedi rahmin kendini toparlamış dedi. Hemen hemen her iliskide oluyor. Bide söylemesi ayıp bütün pozisyonları da denedik nickkk hep aynı. Acıdan zevki mevki de bıraktım Biran once bitsin die dua ediyorum neredeyse. İnternetten araştırma yaptım emzirdigimiz sürece olurmuş.
bravo hayatım cok sevindimmm gercekten o iş cok önemli eslerle aramızdaki bag o yoksa kavgalarda artıyo ama cilveleş bak nasıl 32dişini hatta bademciklerini gösteriyolar
cnm ben çok okudum beni dinleeee...
kayganlaştırıcı birşey bul bebeyağı deneyebilirsinnn
yazdırma iştee:)
geçicek bende neler çektim evliliğimmi bitti bile dedimmm:)
acaip dramatize ederim olayııı:):) dene lütfenn
ya ben buna çok inanıyorumm...
kavga cidden artıyor tahammül kalmıyorrrr....
ama olursa kimse kimseye kızmıyorrr.....
bak beykozcum hayat felsefeni tuttuummmm... bırakmıyorumm....
canım umarım işine yarar etkili cözüm tecrübeyle sabittir
ahh beykozcum ahhh sen tanıyamamışsın biyologu:):)
tecrübe etmemmii
canım umarım işine yarar etkili cözüm tecrübeyle sabittir
cnm ben çok okudum beni dinleeee...
kayganlaştırıcı birşey bul bebeyağı deneyebilirsinnn
yazdırma iştee:)
geçicek bende neler çektim evliliğimmi bitti bile dedimmm:)
acaip dramatize ederim olayııı:):) dene lütfenn
ya ben buna çok inanıyorumm...
kavga cidden artıyor tahammül kalmıyorrrr....
ama olursa kimse kimseye kızmıyorrr.....
bak beykozcum hayat felsefeni tuttuummmm... bırakmıyorumm....
Kızlar artık hemen hemen bir çoğumuzun bebişleri tek tarafada olsa dönüyor.Kayra şimdilik sadece sol tarafından dönüyor.Sağ tarafından dönmüyor ve dönmek için çabalamıyor bile.Yüzüstü düşünce şu aralar biraz popoyu kaldırmaya başladı geri dönecekmiş gibi ama bakalım ne zaman döner.
Sormak istediğim şu.Sizin bebişlerde dönmeye başladıklarından beri kusmaları arttı mı?Karnı tok olduğunda yüzü üstü dönerse kesin kusuyor ama bazen yediğinin üzerinden 2 saat geçmiş olmasına rağmen yine yüzüstü dönünce kusabiliyor.Sizlerde de böyle bir sorun oluyormu*
Ben 8aylik hamileyken ipli mipli acayip biseyim vardi onu giymistim tabi dubaya camasir ipi dolamis gibi olmustum cunku o donemde de uzaklasmistik eskiden fikir fikirken ilk 3ay yuzune bakmadim son 3ay 3uz dogurcak gibi gezdim
Dinen de esi yataga cagirip da kadinin gitmemesi uygun degil
Bastan zorla morla olcak ama artik ufak ufak cekiduzen vermek lazim iliskilere
Beykoz Dumen daha iyi bilir gerci :))
Ben 8aylik hamileyken ipli mipli acayip biseyim vardi onu giymistim tabi dubaya camasir ipi dolamis gibi olmustum cunku o donemde de uzaklasmistik eskiden fikir fikirken ilk 3ay yuzune bakmadim son 3ay 3uz dogurcak gibi gezdim
Dinen de esi yataga cagirip da kadinin gitmemesi uygun degil
Bastan zorla morla olcak ama artik ufak ufak cekiduzen vermek lazim iliskilere
Beykoz Dumen daha iyi bilir gerci :))
Kizlar omer haftalar sonra ilk kez eski saatinde uyudu. Besle oynat uyut duzeni ise yarayacak pes etmeyelim. 1saat icinde geri uyandi ama hemen azcik emzirip koydum yatagina. O saatin uyku saati oldugunu bilmesi lazim ise baslayinca yanarim yoksa
evet hayatım sat 5agustos dogum 2mayıs valla ösledim ogünleri hemde cok ama seneye biz kalmayı planlıyoruz aksilik olmazsa sende gellllllllll
Canimm bende icerenkoy deyim cok yakınız valla :))
Valla benim kafamda Kayradan başka bişey olamıyor akşama kadar.Bu da beni psikolojikmen çok yorduğu için aklıma o iş bile gelmiyor maalesef.:18:
En son kilosu 6750 olmuştu beyimizin.Şu sıralar ise beni deli etmeye devam ediyor.Ek gıda desen bu hafta tam bir facia.Ağzına kaşık girer girmez lokmayı yutmadan başlıyor ağlamaya.Süt desen 100 cc yi başının üzerinde oyuncak oynatarak içiriyorum.Cicibebe de kandırmıyor artık.Özledim yavrumun biberonun sonu geldiğinde biraz daha içmek için ağlayışlarını.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?