2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben çok okudum beni dinleeee...
kayganlaştırıcı birşey bul bebeyağı deneyebilirsinnn
yazdırma iştee:)
geçicek bende neler çektim evliliğimmi bitti bile dedimmm:)
acaip dramatize ederim olayııı:):) dene lütfenn

bravo hayatım cok sevindimmm gercekten o iş cok önemli eslerle aramızdaki bag o yoksa kavgalarda artıyo ama cilveleş bak nasıl 32dişini hatta bademciklerini gösteriyolar

ya ben buna çok inanıyorumm...
kavga cidden artıyor tahammül kalmıyorrrr....
ama olursa kimse kimseye kızmıyorrr.....
bak beykozcum hayat felsefeni tuttuummmm... bırakmıyorumm....

canım umarım işine yarar etkili cözüm tecrübeyle sabittir

canım umarım işine yarar etkili cözüm tecrübeyle sabittir

En kısa zamanda deniyecegim kızlar ama benim herif mac izliyor bu gecenin romantikligine aykırı bugünkü mac. Neyse yarında biz deplasman da bir mac yaparız kocisimle. Tavsiyelerinizi yapacam bakalım çözüme ulasacakmiyim.

kızlar amma kaynatmışsınız..

çok yazılmış, çoğunu okuyamadım kusura bakmayın.. kv bende, onla geçiyor günüm.. kızım sürekli kucağında, sabah gelip uyandırıyor yanına yatağına götürüyor.. ben biraz uyuyorum gerçi, ama iyice mızmız oldu bebişim.. hele uyutmak işkenceye döndü.. benim kız uyurken mızmızlanır sonra kendi kendine uyurdu. şimdi koymuyor kv. niye durmuyor diye gelip gidip çocuğun uykusunu bozuyor, kucağına alıyor dün gece kabus gibiydi.. bugün dışarı çıktık da yoruldu uyuyor şimdi. bir şey demeye korkuyorum hemen surat yapıyor yoksa.

biyolog, çok geçmiş olsun, Allah korumuş kuzuyu, söylediğin iyi oldu bende yataga atıp bırakıp gidebiliyorum, tedirgin de oluyorum gerçi. herkes bebişine biraz daha dikkat etsin

beykoz dümen alemsin valla .. eşler arasında +18 de önemli şekerim
bizim beyde tam gaz istiyor, ben de pek nazlıyım ama kıyamıyorum sonunda napimm

Benimki yuzustu uyumayi seviyor gun icinde uyumak disinda cok fazla yatmiyor yattiginda da kusmuyor yeni emzirmis bile olsam
Bu arada Omer de sadece sola donuyor Asya.yi fln duydukca masallah diyorum koca popolu oglum sola tam tur donebiliyor ama geri duzelemiyor
Duzelemeyince de ellerini gogsunun altinda kavusturup etrafa bakiniyor emekleme cabasi yok

kizlar afrodizyak bisiler yeyin esinizin kanina girin en sevdiginiz seylerle azicik hazirlasin sizi kuru kuruya olmaz bu is off neler diyorum kayganlastiriciyi da deneyin kesin hatta aci coksa anestezik kremler var ben gerdek gecesi fln azcik surmustum
Uzun zamandir basibos kaldik tabi dukkani kapattik bir sure o bolge alisana kadar deneyin bu 2 kremi bence cidden esimin davranislari degisti onu o anlamda mutlu ettikce pesimde donuyor aksam 5dakkada tatli yapmis sut olur diye eskiden dovusmekten sutumu kesmisti hatirlarsiniz bu gece uyusun yarin yicem onu hadi yarin hep beraber eslerimize adayalim kendimizi!!!

Selam kızlar benim prensesim de yüz üstü donüyor zaten cok önce başlamıştı 1/2 aylikken dönmeye başlamıştı desem abartmam herhalde yani 2. Ayına girmemisti daha şimdide yüz üstü donüyor kendi kendine ama kaplumbağa gibi tekrar sırt ustu donemiyor:)
kusmasina dikkat et cunku reflu olabilir.benimki mama yiyyor ikinci ayından beri sadece midesine baskı yaparak kucakta gezerse biraz çıkartıyor

Ben 8aylik hamileyken ipli mipli acayip biseyim vardi onu giymistim tabi dubaya camasir ipi dolamis gibi olmustum cunku o donemde de uzaklasmistik eskiden fikir fikirken ilk 3ay yuzune bakmadim son 3ay 3uz dogurcak gibi gezdim
Dinen de esi yataga cagirip da kadinin gitmemesi uygun degil
Bastan zorla morla olcak ama artik ufak ufak cekiduzen vermek lazim iliskilere
Beykoz Dumen daha iyi bilir gerci :))

ayy bende hamileyken giyiniyodum geceliklerimi
aynaya bakıp puhahahaaa diyodum beyim için komik oluyodum resmen, yine de içine girebiliyomuşum hayret valla

Kizlar omer haftalar sonra ilk kez eski saatinde uyudu. Besle oynat uyut duzeni ise yarayacak pes etmeyelim. 1saat icinde geri uyandi ama hemen azcik emzirip koydum yatagina. O saatin uyku saati oldugunu bilmesi lazim ise baslayinca yanarim yoksa

hayatım bilmemmi sanada maasallah ipli mipli seni gidi seni buarada esprin bombaydı cok güldümmmm dubalıgımı ösledim aslında hareket etmesini doktora giderkenki heyecanı cinsiyet telasını

iyi geceler kızlar canlarım....
sizi çookk özledim ama bi türlü fırsat bulup yazamıyorum.yazmayı bırakın açıp okumaya bile fırsatım olmuyor bu aralar..malum yeni geldik memlekete düzen kurmaya çalışıyorum hala ev işleri, temizlik, çocuk, yerleşme ile geçiyor günlerim çookkkk yoruluyorum çookkk...
tayin işlerimiz halloldu yeni yerlerimizde görevi başlattık ama ben yıllık iznimi aldım 20 gün. bitince napacam diye düşünüyorum kara kara...feyzanura kim bakacak konusu netleşmedi ücretsiz de ayrılamıyorum ödemelere tek maaş yetmiyor malesef...çok yorgunum kızlar yaaa moralim de çok bozuk napacam ben günler su gibi geçiyor....keşke hiç çalışmak zorunda olmasaydık...

Kizlar omer haftalar sonra ilk kez eski saatinde uyudu. Besle oynat uyut duzeni ise yarayacak pes etmeyelim. 1saat icinde geri uyandi ama hemen azcik emzirip koydum yatagina. O saatin uyku saati oldugunu bilmesi lazim ise baslayinca yanarim yoksa

kızlar ben onu hep yapıyordum zaten hemen doyuruyodum sonra gezerken onun pozisyonu var uyutuyodum hatta biraz önce doyurdum yataga attım emzigi agzına taktım görüş alanından kactım uyumus bazen yapıyım her bebege olmazda denemekte fayda var bence

Hah hah haaaah canım benim. ben anne olduktan sonra 4 çocuk doğuran ve büyüten kendi anneme bir halk kahramanı gözüyle bakmaya başladım, mümkün değil başedemem, benim kıçım biraz ağırdır beceremem sizin gibi :)))))
evet hayatım sat 5agustos dogum 2mayıs valla ösledim ogünleri hemde cok ama seneye biz kalmayı planlıyoruz aksilik olmazsa sende gellllllllll

Allah Allah,niye böyle yapıyor ya?Ne oldu bu çocuğa ek gıdaya da geçtin oysa...Ne yapsak acaba keşke elimden bir şey gelsaydi...Kayra ya iştah açıcı bir şey lazım,fakat ilaç veremiyoruz ki henüz küçükler diye...Canım şu diğer forumlara bir bak istersen bu drumda olanlar ne yapıyorlarmış.
Benim kız Kayra dan geri değil,süt sağınca seni düşünüyorum bazen neydi bu çilemiz ne güzel emzirmek vardı diye.Artık inşallah 2. bebişimizde emziririz.Senin oğlan büyüyor 100 ccden fazla vermen lazım.Bugün eşim bebedorun biberonuu aldı kaynatıp sütü onunla verdim aldı valla tamam gene bitirmesi biraz uzun sürdü ama aldı.İnşallah böyle devam eder.Yoksa sen hala tek delikli biberon mu kullanıyorsun,evetse kesinlikle kızıyorum sana çünkü değiştirmen gerekir yani 3 delikli kullan derim.Ben 120 cc vermeye başladım.Canım benim bir de şunu tavsiye ederim her gün 1 yumurta,meyve ve vitamin (elevit)almayı ihmal etme sütün kalitesi artsın oğluşun kilo alsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…