2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:118:
harap oldum gülmekten bunlar nedir yaaaa
buldum beykozcum ama çok fenayımmm
biri duysa delirdi dicekkkk azraece cimmmm senin yeniii ailen şekerimmmm
hala gülüyorumm
canım altta suratlar varya fazlası diyo en altta ona bastım sayfa cıktı en asagılarda

Kızlar 1 yaşına kadar inek sütü yasak ya doktor yoğurdun yapısı farklı oldugu için inek sütü kullanabilirsin dedi,kimisi devam sütüyle yapıyor.Ben düşündümde bir yerde okumuştum keçi sütü anne sütüne eşdeğer diye ( ki hiçbişe eşdeger olamaz ama),bu sebeple yoğurdu keçi sütüyle yapmaya karar verdim.dün aldık yaptım bugün bakalım ne tepki verecek gerçi umudum yok ama,meyveye bile yüzünü buruşturuyor ağzını sıkı sıkı kapatıyor

Yaramaz kızım sayesinde dünden beri okuyamadım bu arada kimbilir neler kaynatmışsınızdır

yok canım daha çabuk çözülmüştürde gogdum çok doluydu gece emzirmek istedim şimdi 16 saat faan oldu süt dolapta kaldı çözülmş halde hiç açmadım daha 1 saate kullanıcam heralde bi sorun olmaz

selam herkese ,
temisliğimi yaptım, evi düzene soktum, bebişimi ve kv uyuttum şimdilik işler tamam, beni de alkışlayın :)))

alkışlıyorum seni ve asyayı canım
bende de tracy nin kitabı var, ara ara onu okumuştum, hepsini değil özünü yani :)), üstüne biraz kendi deneyimlerimi , biraz da bebişimin huyunu suyunu katıp harmanladım, şükür şimdilik düzenli gidiyoruz biz. arada kv karıştırmasa iyi olacak ama neyse o da şimdilik tuzu biberi bakalım
bende gece yatmadan önce emziriyorum, bir de gece 3 bucuk gibi kaldırıp emziriyorum sabaha kadar uyuyoruz
size de nazar değmesin maşallah diyelim
doğum günün kutlu olsun tatlım..
ailenle birlikte nice mutlu senelere inşallah
arkadaşların ne güzel düşünmüş.. en kötü doğum günün böyle olsun

beykozz
, kız valla tutar duan, yaramaz maramaz çocukları olursa azraeceden çekeceğin var
ben bir arkadaşımızın kızını seviyordum, o zaman bebiş bile düşünmüyoruz.. ayy çok tatlı bu kız annesi demiştim.. annesi de inşallah onun gibi bir kızın olur demişti, amanın o gün son adet günümmüş, sonraki aya hamileydim ve sonunda kızım oldu

kızlar şşş/patt yöntemiyle bugün 2. kez asyamı uyutmuş bulunuyorummmm
yaşasınn bennn
bu arada kızımın kolunu ve kafasını kocaman bişe yemişşş
böcek fln hiç yok evimde ama şimdi eşim geldi dr.a gidicezzz....
bakalım neymişş çok kafama takıldıı

bu arada
bu kitabı tavsiye ediyorummm

lillaccım
kv uyutmuşsun helal olsun tatlım....
ben sana bu işin üstesinden gelirsin demiştim:)
inş. hepimizn düzenleri olur
komşum geldi dün asya çok ağladı bakamadımda çok hastayım bişemi oldu dediii:)
yıkmış apartmanıı uehuehue

beykoz
ben öyle çocuklada başa çıkarım şekerimmmm:)
içten dua etme sen yine deeee:):)

azraececim ben saka yaptım inş uslu bebişlerin olurda sacımı basımı yolmazsın seviyorum seni azraececim sen kızmazsın bana dimi

yok canım daha çabuk çözülmüştürde gogdum çok doluydu gece emzirmek istedim şimdi 16 saat faan oldu süt dolapta kaldı çözülmş halde hiç açmadım daha 1 saate kullanıcam heralde bi sorun olmaz

cnm benim bıdık uyandı anca cevap verebiliyorum..ben hiç o kadar süre bekletmedim çözüldükten sonra gerçi süt sağma maceram bi kaç kez oldu o yüzden pek bilgim yoktu..senin için bi kaç siteden baktım dondurulup çözülen anne sütü 24 saat buzdolabında saklanabilir diyo..bence sen bi daha ki sefere sütünü buzluyken benmari usulü eritip öyle ver cnm sütünü riske atmamış olursun daha taze olur hemde

İştahsız bebek çok zormuş güzelim ya...Hadi iştahsızlığıda geçtim bu seferde kusmalar başladı.Sabah beri 3 kere besledim 4 kere kustu.Son yemesinin üzerinden 2 saat geçmiş olmasına rağmen az önce yine kustu.Anlamıyorum bu çocuğu yaaa.
Üstüne bide beyimiz geçe 3.30da uyandı.Sabaha kadar 10dk uyuyup uyuyup uyandı.Gecemde berbat geçti anlayacağın.
Sabah 6da süt sağdım.Memeler şuan doldu süt sağmam lazım ama Kayra katıla katıla ağlıyor.Kafayı sıyıracağım valla bugün.

Doğru yapmışın canım.Acelesi yoksa buzdolabında çözülmesini bekleyebilirsin.

Mutlu yıllar canım...

Çiçek sizin kusmalarınız ne alemde ?
Kayra her beslenme sonrası kusmaya başladı.Kucağıma almaya korkar oldum çocuğu.

bende yoğurt vermeye başladığım zaman keçi sütüyle mayalamayı düşünüyorum cnm..ben daha hamileyken bi marketin rafında görmüştüm oğlumun yoğurt sütü hazır diye düşünmüştüm:)ama her markette bulunmuyo galiba keçi sütü gözüme çarpmadı hiç..inş afiyetle yer kuzucuğun:)

Cnm sın benim iyi olmus sonunda bitmiş işlerin hayırlı olsun tekrardan..Ins kızınada bakacak iyi insanlarla karsılaşırsın..senin gibi hem calışmak zorunda kalıp hemde annelık yapan kadınlarının gercekten elleri opulesi kadınlarsınız sizi canı gonulden taktir ediyorum allah yardımcısınız olsun cnm..öp benim için Feyzanur uda ok

İlahi Tatlıcadı once ciceğin ruyası sonra sen epey bir etkilenme oluyor demek buradan konusulanlar baksana bilinç altına yerleşmis ruyalarda cıkar oluyor..bazende senin gibi durumlar ama senin kurtarıcın olmus hadi bakalım atlattın bu tehlikeyide gozun aydın

kizlaaar ne kadarr kaynatmissiniz yahuuu....

biyolog sevindim valla afferin bende hemen bu kitabi bugun aliyorum. ..

kizlar ishalimiz azalsada devam ediyor dr a gittik dun az kilo almis kizim iki haftada 240 gr almis
insallah toparlar kendini... bol bol emzirmemi soyledi ve sivi kaybi icin yarim cay bardagi kaynamis sogumus su onerdi

zeynep 3ay buyume atagindan bahsetmis bizim kizda ayni uykuya zor daliyor surekli bir mizmizlik gulerken bile ari gibi vizildiyo ya gecen haftada ciglik cigliga idi belkide buyume atagidir....:44:

Allah saglik versinde bizim sagligimiz icinde bir duzene sokmak lazim bebisler

Nice guzel yıllar dilerim sana cnm, Ece ve eşinle daimi mutluluk ve sağlık dilerim ..

Turuncu cnm gecmiş olsun allah sabır versın cok zor iştahsız bir bebekle ılgılenmek ve bakmak hele birde kusuyorsa ..Cnm ben senin yerinde olsam gider doktora bunun sebebini sorardım malum Kayra uzun suredir iştahsız belki kuzunun hazım sorunu vardır sana dr tavsıyesı iyi gelebilir kanısındayım..

Bir ara bu civardakiler toplansak mı acaba. BY otelin ordaki mothercare outlet'e gideriz hem. kışlıkları alırız
Ne dersiniz kızlar????

Cnm bizde anadolu yakasında bulunan mayıs anneleri ile kısa bir sure once görüşme planları yapıyorduk..hatta herkese orta bir yer bulup goruselim dedik yalnız benim oğlan yeni sünnet oldu bu yuzden az iyileşsin öyle ayarlama yaparız diye düsünüyordum ama seninde fikrin bu yönde ise hep beraber bir karara bağlayıp bu işi yapalım derim kızlar malum benimde cok zamanım yok tr ye gecici sure için geldim ve gelmişkende tanışmak çok isterim..

Süpersin valla ilk günden başardın. O zaman ikimizi bugün en enerjik 2012 mayıs anneleri ilan ediyorum.

Madem konu dümenden acilmis :)

benim 40 imdan beri tam gaz devam
Aci macida yok bi iki sefer dayandim simdi eskisinden daha iyi

Ayriyetten afrodizyaga falan ihtiyacimdayok cok sükür depo her zaman full 7 24 müsait :)
bu konuda esimle birbirimz icin yaratilmisiz.

hamileyken bile dogumdan 2 gün önce devamdi
O nazlanirdi hatta.
ayip ayip kizlar aramizdaa

Kızlar bugün akşama yakın arkadaşlar gelecek,gerçi herzaman gelirler fakat bu kez gecikmiş bir hayırlı olsuna geliyorlar ben üzümlü kek yamayı düşünüyorum fazlasına vaktim olamayacak tuzlu olarak pratik bir tavsiyeniz var mı?

Valla forumu takip edenler olarak sapıttık artık hepimiz, kocalarımız bizi boşamazsa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…