2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biyologcum çookk geçmiş olsun
salgın var baksana ya, bu geçiş mevsimlerinde de ekstra dikkat gerekiyo demek.
benim de boğaz ağrım vardı, pastiller rahatıyordu özellikle smart drops..
kızımında düzeldi sayılır ama yine de sesi biraz bozuk
ona öksürük şurubu veriyorum
sen de antibiyotiğe başladıysan hastalığı geçene kadar bikaç kere daha versen daha iyi olmaz mı,
sonra ilerlemesin, bebişler daha geç atlatıyor malesef
Allah acil şifalar versin.
Eki Görüntüle 526310
Kiz anneleri Jokerde bu sevimli seyi gordum leopar ve zebra tutkunlarina haber vereyim dedim:) 15tl idi sanirim nedir bu yaa insan isiriri yer bitirir cocugu boyle giydirince!!!!!

eskiden istanbul içinde gezmeye bayılırdım..
vapur, metro, metrobüs, tren eşimle önümüze ne gelirse biner gezerdik.
ama kızım doğduğundan beri avr. yakasına bile gidemedim
bugün ailecek bir güzel gezelim dedik
yıldız parkında kızım bayıldığı su sesini dinledi, doğayı seyretti
sonra ortaköy yaptık, waffle yedik, o da uyudu arabasında
bebek arabasıyla ist.da gezinti zor olsa da tatlı yorgunlukla evimize döndük
maşallah kızıma, üzmedi bizi
değişik yerler görmek onun da hoşuna gidiyor, bir şartla; sıkıntısı olmadığı sürece.
inşallah hiçbirinin sıkıntıları olmaz da üzmezler bizleri..

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum

Bugün dediğim gibi elektrikler 07-19 arası yoktu.Elektriksiz bir hayat ne kadarda zormuş böyle...
Mikrodalga yok,su ısıtıcı yok,blender yok,wc karanlıkta,çamaşır mak.bulaşık mak.ütü...hiç biriside yokkk ...

Öööff daha 3 gün sürecekmiş bu işkence...

kızlar yaa mothercareden 72 liraya aldığım uyku tulumunu bugün denedim fakat oğluma tam oldu.Yani 2 hafta sonra giyip giyemiyeceği malum....
Ben satmayı düşündüm ama alan olur mu bilmiyorum....

valla şekerim çok çabuk büyüyolar oyuzden yapabilirsen kendin dikmeyi dene. sen maheretli kadınsın onuda beceririsin.
benim anam dikiyo yorgancıdan elyaf aldı valla yorgancı parasız bile veriyo evdeki fazla kumaşları vardı bide benimki makinacılıktan yetişme tekstilcidir
altı torbalı kolsuz çıtçıktı dikti valla pekte güzel oldu ama boyunu ölçmeden yaptığı için ancak 1 ay giyer benim kızımda şimdi düzelticek bi iki güne çeker fotosunu koyarım örnek olur belki becerebilen diksin günah okadar paralara valla çarçabuk büyüyolar. malum bebeğin yediği helal giydiği haram derler bizde

biyologcum ikinizede bir an önce geçmişşş olsun.

turuncu kaç aylık almıştın ki uyku tulumunu kötü olmuş sen ilan ver belki alan olur.

gece seninde gözün aydın maşallah diyelim uykunuza:))

bizdede geçen hafta buraya gelmeden ecenin kakası arada olduğu gibi yeşilimsi ve sümükümsüydü ve fark ettimki 3-4 tane böyle küççücük kan şeritleri var takip edeyim dedim ertesi gün yoktu salı günü tekrar edince doktora götürdük ecenin kaka yapmasını 5 saat bekledikten sonra gaita ve gizli kan testi negatif çıktı rahatladık ama bugün tekrar aynısı oldu acaba ne olabilirki? öyle ağrısı ateşi filan da yok.

aklınızda bulunsun 2 gün öncede huzursuzdu annem kulağının ağrıdığını fark etti sütümden damlattım hemen geçti

ben çok telaşlanıyorum kışın eceyi nasıl korucam hastalıklardan( kışı hawaide geçiresim varrr gelen var mı bizlen:))

bu ne ya, 1 gün zor geçer elektriksiz, bir de 3 gün..
Allah kolaylık versin..

benim kızımında öyleydi kakası canım,
dr. amip, dizanteri, rota virusune baktırdı, bişey çıkmadı
tahlile pek güvenesim gelmedi aslında, hastaneye gidene kadar kakasını bezi çekmişti, mercimek tanesi kadar bişey alabildiler
sadece ishal için toz kullandık ve muz verdim, şuanda yok çok şükür
biz gelmeye gönüllüyüz şekerim :))

Canim bebeklerde ki kulak agrisi zor olsada dikkat edilmesi gereken bir agriama sutunden kullanma dedi bizim dr benim yegenimin agriyordu cok bende o sira emziriyordum kizimi annem sutunden bi iki damla sag ver dedi ama dr umu aradim sakin oyle birsey yapma dedi bence dikkat etmelisin kulagina yel girmistir annesi eskiden isitilmis ilik zeytinyagi damlatirlardi ama yinede sor ve gozlemle ve tekrarlarsa dr a gotur annesikulak cok onemli cok gecmis olsun tahlillerinizin temiz olmasina sevindim annesi.dr unuz daha iyi bilir ama makatinda yirtik,catlak falan yok degilmi?fitil kullandin mi hic?
Bu arada farkettimde ne cok annesi demisim:)))
Annelik cok guzel yaa dimi ANNESİ:)))

Son düzenleme:

Guzel bir hafta sonu gecirmissinizanne huzurlu baba huzurlu olunca haliyle bebekte huzurlu oluyor hayatim
allah nesenizi hic eksik etmesin

benim yan komşum da doktordu o da tam tersi eskiden doktormu ilaçmı varmış bebeğin gözüne kulağına burnuna bile:) anne sütü damlatılırdı dedi o da oğluna hep öyle yapmış iyileşirdi dedi. ece daha 1 aylıkken gözü çapaklı gibi oldu sütümden damlattım bir daha hiç tekrarlamadı. ece kabızda değil fitilde hiç kullanmadık bazen karnı ağrıyınca bacaklarını karnına bastırıyorum rahatlıyor ondan oluyor desem ama bugün yapmadım öyle birşey. takip etmeye devam edicem çok tekrarlarsa tekrar doktora götürürüm.

Cok gecmis olsun hayatim anne kiz size nazar degmis vallaAllahkem gozlerden korusun
Annen meselesinede pek fazla takilma canim yaa kendini uzuyorsun
antibiyotik ede baslayacaksan bitir derim tedaviyi yarim birakirsan bobreklere zarar verir Allah korusun.ada cayi ve ihlamur ic hem sutun bol olur hem rahatlarsin

lillac afiyet bal şeker olsun yediğiniz içtiğiniz sizin olsun da istanbula gelince bizide götürürmüsün waffle yemeğe:))

Valla tatlim bu dr isine benim aklim ermiyor zaten ama dr una sor derim gerci evet eskiden ilac yoktu dr yoktu ama eskinin bebekleri de maasallah o sartlara uygundubizimkiler hemen esen yelden nem kapiyorlar:18:
gecmis olsun konu bebeklerimiz olunca akan sular duruyor vallaAllaha emanet yavrularimiz

tşk ederim mybabylove ve azraece..

canım valla çok isterim, eceyi görmeyi senle de tanışmayı, ortaköye gidip waffle yemeyi de
meleğimle görüşemedik, bebişler rahatsızlıklandı. ama kısmetse sen gel, gideriz inş..
ama eşinde pendikteymiş, hiç olmadı evime çaya beklerim

kızlar yaa mothercareden 72 liraya aldığım uyku tulumunu bugün denedim fakat oğluma tam oldu.Yani 2 hafta sonra giyip giyemiyeceği malum....
Muhtemelen giyemez cunku pamuklu oldugu icin yikaninca cekecek Kayra da o sirada uzayacak
Keske buyugunu alsaymissin cabuk uzuyorlar
Benim bir arkadasim var herseyi mothercareden aliyor bebegi daha 3aylik bir sorayim bakalim
Footografini ve bedenini yollasana
cnm anneni neden israrla cagirmiyorsun?
Gelsin iste ne guzel anne kiz gezersiniz sana da yardimi dokunur

Antibiyotigi baslayinca bitirmek gerek diye biliyorum vucut bagisiklik kazaniyor sonra icsen de fayda etmiyor basladiysan saatine uyarak bitir olur mu
Gerci sen benden iyi bilirsin biyologcum :)
Cook gecmis olsun tekrardan
Haaa bu arada ihlamur cicegi kabuk tarcin ve karanfil demlesene iyi gelir
Ayyy oyle ozendim ki! Biz de keyfi Istanbul gezileri yapardik haftaya hava iyi olursa Omerle Topkapi sarayina gidecegiz insallah
Cok ozendim ohh mis gibi bogaz havasi! Cok iyi yapmissiniz cnm

Muhtemelen giyemez cunku pamuklu oldugu icin yikaninca cekecek Kayra da o sirada uzayacak
Keske buyugunu alsaymissin cabuk uzuyorlar
Benim bir arkadasim var herseyi mothercareden aliyor bebegi daha 3aylik bir sorayim bakalim
Footografini ve bedenini yollasana
cnm anneni neden israrla cagirmiyorsun?
Gelsin iste ne guzel anne kiz gezersiniz sana da yardimi dokunur

Antibiyotigi baslayinca bitirmek gerek diye biliyorum vucut bagisiklik kazaniyor sonra icsen de fayda etmiyor basladiysan saatine uyarak bitir olur mu
Gerci sen benden iyi bilirsin biyologcum :)
Cook gecmis olsun tekrardan
Haaa bu arada ihlamur cicegi kabuk tarcin ve karanfil demlesene iyi gelir
Ayyy oyle ozendim ki! Biz de keyfi Istanbul gezileri yapardik haftaya hava iyi olursa Omerle Topkapi sarayina gidecegiz insallah
Cok ozendim ohh mis gibi bogaz havasi! Cok iyi yapmissiniz cnm

kızlar mama sandalyesi önerileriniz için tşk ederim..çok mama sandalyesi inceledim çoğuna bi kulp buldum içime sinmeyen bi şeyler olduiçime sinenlerde gereğinden fazla pahalı..bebeğimin rahat edeceği,tekerlekli,5 nokta emniyet sistemi ve tekerleğinde freni olan,yükseklik ayarı fazla olan,kolay temizlenebilen,bacak arasına gelen aparatı rahatsız etmiycek,3 kademe yatabilme özelliğine sahip,ön tepsisi ayarlanabilen ve çıkabilen,fiyatı makul olan bi mama sandalyesi istemiştim çok şeymi istemişim yanii

Sevgicim oğluna kocamannnn maşallah çok iyi bakmışsın tombik tombik ıssırmalık olmuş Allah nazarlardan korusun...Kayra nın saçlarına bittim benim oğlum keltoş olduçok döküldü saçları..gözler,dudaklar o biçim valla Allah özenmişte yaratmış Azraece dudaklarını öpmekte haklı yanii nazar değmesin kuzulara

biyologcum şu illet salgın sizide yakaladı demek çok geçmiş olsun canım prensesede sanada..ben Tarık Buğraya mecbur kalınca antibiyotiğede başladım ama gözler,salya-sümük durmaksızın akıyodu bizdeinş hemencik atlatırsınız

merhabalar benim oğlumunda kafa ölçüsü 45 cm ama şuana kadar düzenli dr gidiyorumhiç böyle bişey söylemediler normal genetik dediler size neden bu kadar şeyler yaptırdılar anlamadım

valla canım ben geçen yazmıştım tekerlek freni hariç benim aldığım tam da saydığın özellere sahip hem boyu ayarlanıyo hem sırt tarafı 3 kademe 150 tl Le Bebe Mama Sandalyesi - e-bebek.com bi bak istersen

evt canım sizinkinede baktım dediğin gibi saydığım bütün özellikler fren hariç le bebe de var..büyük ihtimal onda karar vericez..kumaşı nasıl canım kullandınız mı kolay temizleniyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…