biyologcum çookk geçmiş olsunkızlar benm adet 5 gun gecıktıııı
bende beykozun baskısına gırmemek ıcın gece test yaptmmm
neysekı tek cızgı gormek hala guzellll
turuncu sevgı masallah bebeklerınıze
tam erkek olmuslarrrr wallaaaaa
farkettımkı bebeklerımızın bakısları ıyıce anlam kazanmıssss cok guzel bakıyorlar rabbım yuzlerını hep guldursun ıns..
Bnm kızımda gece hıc ateslenmedı
babası saat kurup devamlı bakmıs ben uyumusummm
ben ilaclarını vermedım kızlar sızce antıbıyotıge baslımııı ne dersınız
esım ver dedı ama fıkır verırmısnız lutfen....
Eki Görüntüle 526310
Kiz anneleri Jokerde bu sevimli seyi gordum leopar ve zebra tutkunlarina haber vereyim dedim:) 15tl idi sanirim nedir bu yaa insan isiriri yer bitirir cocugu boyle giydirince!!!!!
kızlar yaa mothercareden 72 liraya aldığım uyku tulumunu bugün denedim fakat oğluma tam oldu.Yani 2 hafta sonra giyip giyemiyeceği malum....
Ben satmayı düşündüm ama alan olur mu bilmiyorum....
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum
Bugün dediğim gibi elektrikler 07-19 arası yoktu.Elektriksiz bir hayat ne kadarda zormuş böyle...
Mikrodalga yok,su ısıtıcı yok,blender yok,wc karanlıkta,çamaşır mak.bulaşık mak.ütü...hiç biriside yokkk...
Öööff daha 3 gün sürecekmiş bu işkence...
biyologcum ikinizede bir an önce geçmişşş olsun.
turuncu kaç aylık almıştın ki uyku tulumunu kötü olmuş sen ilan ver belki alan olur.
gece seninde gözün aydın maşallah diyelim uykunuza:))
bizdede geçen hafta buraya gelmeden ecenin kakası arada olduğu gibi yeşilimsi ve sümükümsüydü ve fark ettimki 3-4 tane böyle küççücük kan şeritleri var takip edeyim dedim ertesi gün yoktu salı günü tekrar edince doktora götürdük ecenin kaka yapmasını 5 saat bekledikten sonra gaita ve gizli kan testi negatif çıktı rahatladık ama bugün tekrar aynısı oldu acaba ne olabilirki? öyle ağrısı ateşi filan da yok.
aklınızda bulunsun 2 gün öncede huzursuzdu annem kulağının ağrıdığını fark etti sütümden damlattım hemen geçti
ben çok telaşlanıyorum kışın eceyi nasıl korucam hastalıklardan( kışı hawaide geçiresim varrr gelen var mı bizlen:))
biyologcum ikinizede bir an önce geçmişşş olsun.
turuncu kaç aylık almıştın ki uyku tulumunu kötü olmuş sen ilan ver belki alan olur.
gece seninde gözün aydın maşallah diyelim uykunuza:))
bizdede geçen hafta buraya gelmeden ecenin kakası arada olduğu gibi yeşilimsi ve sümükümsüydü ve fark ettimki 3-4 tane böyle küççücük kan şeritleri var takip edeyim dedim ertesi gün yoktu salı günü tekrar edince doktora götürdük ecenin kaka yapmasını 5 saat bekledikten sonra gaita ve gizli kan testi negatif çıktı rahatladık ama bugün tekrar aynısı oldu acaba ne olabilirki? öyle ağrısı ateşi filan da yok.
aklınızda bulunsun 2 gün öncede huzursuzdu annem kulağının ağrıdığını fark etti sütümden damlattım hemen geçti
ben çok telaşlanıyorum kışın eceyi nasıl korucam hastalıklardan( kışı hawaide geçiresim varrr gelen var mı bizlen:))
eskiden istanbul içinde gezmeye bayılırdım..
vapur, metro, metrobüs, tren eşimle önümüze ne gelirse biner gezerdik.
ama kızım doğduğundan beri avr. yakasına bile gidemedim
bugün ailecek bir güzel gezelim dedik
yıldız parkında kızım bayıldığı su sesini dinledi, doğayı seyretti
sonra ortaköy yaptık, waffle yedik, o da uyudu arabasında
bebek arabasıyla ist.da gezinti zor olsa da tatlı yorgunlukla evimize döndük
maşallah kızıma, üzmedi bizi
değişik yerler görmek onun da hoşuna gidiyor, bir şartla; sıkıntısı olmadığı sürece.
inşallah hiçbirinin sıkıntıları olmaz da üzmezler bizleri..
Canim bebeklerde ki kulak agrisi zor olsada dikkat edilmesi gereken bir agriama sutunden kullanma dedi bizim dr benim yegenimin agriyordu cok bende o sira emziriyordum kizimi annem sutunden bi iki damla sag ver dedi ama dr umu aradim sakin oyle birsey yapma dedi bence dikkat etmelisin kulagina yel girmistir annesi eskiden isitilmis ilik zeytinyagi damlatirlardi ama yinede sor ve gozlemle ve tekrarlarsa dr a gotur annesi kulak cok onemli cok gecmis olsun tahlillerinizin temiz olmasina sevindim annesi.dr unuz daha iyi bilir ama makatinda yirtik,catlak falan yok degilmi?fitil kullandin mi hic?
Bu arada farkettimde ne cok annesi demisim:)))
Annelik cok guzel yaa dimi ANNESİ:)))
zeynepcim beykozcummm saolun canlarrr:)
kızımın öksürüğü hırıltısı burun akıntısı ateşi yok şükür....
ateşi 38 olmadan geri düzeliyo
eşimin ısrarıyla bugün öğlen ilk antibiyotgini verdimmm çok ısrarcıydıı
sonra kızımı takibe aldım baktım bişe yok çok çok şükürrrr
artık vermicemmm wallaa ama bennn
ben beterimm
asyayla aynı anda antibiyotik kullanmak istemedigimden(hem sütten geçecek hem ona vericem)
ben ilaç almamıştımm
ama bu akşam ben fenalaşınca gittim eczaneden emzirenler için uygun bir antibiyotik aldımmm
dün akşam acildeki dr. gıcıklıgına ilaç yazmadı
burası acil boğazın için aile hekimine gideceksin dediiii:)
bakalım kısmetse yarın hem kızımın 5 aylık kontrolü var gidebilirsem kendi kullandıgım ilacıda dr.uma sorucammm umarım kızmazzz:):)
annemede gelme istersen demiştimmm ben bayramda gelcem dedim alınmışşşş:)
anne cok hastayım geliceksen erkene alırmısın dedimmm
gelmeyi düşünmüyorm diye triplere girdiii bende ii gelme dedimmm:):)
kendime tarhana koydum eşim şuanda karıştırıyooo içiyim barii bir yandan da meyve yüklemesi yapıyor bana
tamam annelik zor kutsal biliyorum ama yine ne varsa eşlerde var kızlar walla bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.....
hem hastayım hem cnm sıkıldıııı hem yapayalnızımmmmm
püfffffffffffffffffffffff
benim yan komşum da doktordu o da tam tersi eskiden doktormu ilaçmı varmış bebeğin gözüne kulağına burnuna bile:) anne sütü damlatılırdı dedi o da oğluna hep öyle yapmış iyileşirdi dedi. ece daha 1 aylıkken gözü çapaklı gibi oldu sütümden damlattım bir daha hiç tekrarlamadı. ece kabızda değil fitilde hiç kullanmadık bazen karnı ağrıyınca bacaklarını karnına bastırıyorum rahatlıyor ondan oluyor desem ama bugün yapmadım öyle birşey. takip etmeye devam edicem çok tekrarlarsa tekrar doktora götürürüm.
Muhtemelen giyemez cunku pamuklu oldugu icin yikaninca cekecek Kayra da o sirada uzayacakkızlar yaa mothercareden 72 liraya aldığım uyku tulumunu bugün denedim fakat oğluma tam oldu.Yani 2 hafta sonra giyip giyemiyeceği malum....
cnm anneni neden israrla cagirmiyorsun?zeynepcim beykozcummm saolun canlarrr:)
ben beterimm
asyayla aynı anda antibiyotik kullanmak istemedigimden(hem sütten geçecek hem ona vericem)
ben ilaç almamıştımm
ama bu akşam ben fenalaşınca gittim eczaneden emzirenler için uygun bir antibiyotik aldımmm
bakalım kısmetse yarın hem kızımın 5 aylık kontrolü var gidebilirsem kendi kullandıgım ilacıda dr.uma sorucammm umarım kızmazzz:):)
kendime tarhana koydum eşim şuanda karıştırıyooo içiyim barii bir yandan da meyve yüklemesi yapıyor bana
tamam annelik zor kutsal biliyorum ama yine ne varsa eşlerde var kızlar walla bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.....
Ayyy oyle ozendim ki! Biz de keyfi Istanbul gezileri yapardik haftaya hava iyi olursa Omerle Topkapi sarayina gidecegiz insallaheskiden istanbul içinde gezmeye bayılırdım..
değişik yerler görmek onun da hoşuna gidiyor, bir şartla; sıkıntısı olmadığı sürece.
Muhtemelen giyemez cunku pamuklu oldugu icin yikaninca cekecek Kayra da o sirada uzayacakkızlar yaa mothercareden 72 liraya aldığım uyku tulumunu bugün denedim fakat oğluma tam oldu.Yani 2 hafta sonra giyip giyemiyeceği malum....
cnm anneni neden israrla cagirmiyorsun?zeynepcim beykozcummm saolun canlarrr:)
ben beterimm
ben ilaç almamıştımm
Ayyy oyle ozendim ki! Biz de keyfi Istanbul gezileri yapardik haftaya hava iyi olursa Omerle Topkapi sarayina gidecegiz insallaheskiden istanbul içinde gezmeye bayılırdım..
beykoz 7 kılo fazlam varrr vallaaa 62 kıloda takıldım kaldım ama 18 kılo almıstım hedef 55 ama caba yok ıstahım acık anca ısew baslayınca gıder benım evde gereksız atıstırmalarım oluo malesef allahtan almıorum sabıtımmm:)
esım duzeldı kızlarrr bu sefer guvenıyorumm arada takıp edıorum tabı ama bu sefer ınanıyorum yapmıcagını cunku cok guzel bı konusma yaptım onlaaa neler olabılcegını devaM EDERSE neler yasadıgımı ogunden bu yaana bı acıgını yakalamadım cok sukurrr:)
kızlar oğlumun kafa ölçüsü büyük gıdıodu 5 aylıkken 44.4 ölculdu ama hep buyuk gıdıodu doktor bıtomografı cektırelım dedı beyın cerrahı gordu sonucu bızlık bısey yok nörolojı gorsun dedı norolojıde benıgn externel hıdrosefalı teshısı koydu ama tamamen yapısal bıseymıs beyne zarar veren bısey degılmıs ztn oğlumun gelısımı guzelll herseyı yapabılıoar yapması geren dönebılıor basabıloyor flnn doktor kafa ölcusu tKIBI ve norolojık muayane yapılcak dedııı korkmayın dedıı hazıranda mr cekılmesını ıstıyorum ıyılestıgını görmek ıcın dedıı ztn 2 yasına kadar kendılıgınden gecıomuss gıttıgım hastane devlet hastanesı sızce doktora guvenmeleıyım cok ılgılendı bızımle acıkladı uzun uzunnn ıcıme sındı ama tanı dogrumu bılmıorum belkıde hıcbıseyı yok yavrumunn kafam karısıkkk
kızlar mama sandalyesi önerileriniz için tşk ederim..çok mama sandalyesi inceledim çoğuna bi kulp buldum içime sinmeyen bi şeyler olduiçime sinenlerde gereğinden fazla pahalı..bebeğimin rahat edeceği,tekerlekli,5 nokta emniyet sistemi ve tekerleğinde freni olan,yükseklik ayarı fazla olan,kolay temizlenebilen,bacak arasına gelen aparatı rahatsız etmiycek,3 kademe yatabilme özelliğine sahip,ön tepsisi ayarlanabilen ve çıkabilen,fiyatı makul olan bi mama sandalyesi istemiştim çok şeymi istemişim yanii
Sevgicim oğluna kocamannnn maşallah çok iyi bakmışsın tombik tombik ıssırmalık olmuş Allah nazarlardan korusun...Kayra nın saçlarına bittim benim oğlum keltoş olduçok döküldü saçları..gözler,dudaklar o biçim valla Allah özenmişte yaratmış Azraece dudaklarını öpmekte haklı yanii nazar değmesin kuzulara
biyologcum şu illet salgın sizide yakaladı demek çok geçmiş olsun canım prensesede sanada..ben Tarık Buğraya mecbur kalınca antibiyotiğede başladım ama gözler,salya-sümük durmaksızın akıyodu bizdeinş hemencik atlatırsınız
valla canım ben geçen yazmıştım tekerlek freni hariç benim aldığım tam da saydığın özellere sahip hem boyu ayarlanıyo hem sırt tarafı 3 kademe 150 tl Le Bebe Mama Sandalyesi - e-bebek.com bi bak istersen[/QUO
ayrıca tepsisi iki katlı kirlendiği zaman yıkmaya fırsatın olmassa diye çıkıyo altta bi tepsi daha var yani içiçe geçmiş iki tane bilmem anlatabilmdimi
valla canım ben geçen yazmıştım tekerlek freni hariç benim aldığım tam da saydığın özellere sahip hem boyu ayarlanıyo hem sırt tarafı 3 kademe 150 tl Le Bebe Mama Sandalyesi - e-bebek.com bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?