2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

oyoyoyoy kimleri görüyorum oglusumuza maasallh kocaman olmus cok güzel bunlar ya kimi begenecegimi sapıttım ben sevgicim sen nerdesin yaaa ve kac kilosun bacım zapzayıf duruyosun ben bufalo gibiyim 8kiloyu veremedim gitti

beykoz 7 kılo fazlam varrr vallaaa 62 kıloda takıldım kaldım ama 18 kılo almıstım hedef 55 ama caba yok ıstahım acık anca ısew baslayınca gıder benım evde gereksız atıstırmalarım oluo malesef allahtan almıorum sabıtımmm:)

esım duzeldı kızlarrr bu sefer guvenıyorumm arada takıp edıorum tabı ama bu sefer ınanıyorum yapmıcagını cunku cok guzel bı konusma yaptım onlaaa neler olabılcegını devaM EDERSE neler yasadıgımı ogunden bu yaana bı acıgını yakalamadım cok sukurrr:)

kızlar oğlumun kafa ölçüsü büyük gıdıodu 5 aylıkken 44.4 ölculdu ama hep buyuk gıdıodu doktor bıtomografı cektırelım dedı beyın cerrahı gordu sonucu bızlık bısey yok nörolojı gorsun dedı norolojıde benıgn externel hıdrosefalı teshısı koydu ama tamamen yapısal bıseymıs beyne zarar veren bısey degılmıs ztn oğlumun gelısımı guzelll herseyı yapabılıoar yapması geren dönebılıor basabıloyor flnn doktor kafa ölcusu tKIBI ve norolojık muayane yapılcak dedııı korkmayın dedıı hazıranda mr cekılmesını ıstıyorum ıyılestıgını görmek ıcın dedıı ztn 2 yasına kadar kendılıgınden gecıomuss gıttıgım hastane devlet hastanesı sızce doktora guvenmeleıyım cok ılgılendı bızımle acıkladı uzun uzunnn ıcıme sındı ama tanı dogrumu bılmıorum belkıde hıcbıseyı yok yavrumunn kafam karısıkkk

kendi başına uyutmayı öğretme konusunda ferberden yararlanmaya başladım . benm kuzu emzik almadığı için geceleri beni emzik niyetine kullanıyordu. 2 saat emdikten sonra uyanıyo oyun istiyo sonrada bende süt azalınca sinirleniyodu. ne güzel tamam uyudu deyip beşiğe yatırdığım an gözleri fal taşı gibi açılıyo gülücükler atıyordu. kuzu 5 aylı olduğundan artık sütüm yetmemeye başladı zaten bende son bi haftadı o gece uyandıkça sinirden ağlıydm . eşim tamam nasıl istiyosn öyle yap dedi. bende ferberi 2 gündür uyguluyrm ilk gün 35. dk. uyudu ikinci gün( en zor geçen günmüş) 40 dk. sonra uyudu. 3-4 günde kendi başına uyumayı öğreniymuş. deneyen annelern yorumları öyle.

geçmiş olsun cnm..öncelikle farklı bir doktora götürüp tahlilleri yenilemeni tavsiye ederim...benim oğlumda aynı durum iki aylıkken başladı..iki hafta nidazol kullnadık geçmedi..üstelik biz üç farlık hastanede kaka tahlili yaptırdık,üçündede farklı sonuç çıktı...birinde amip kisti yazıyordu...yani ilaç işe yaramadı...kardeşimin bebeğindede olduğu için inek sütü alerjisi geldi aklımıza...süt diyeti(anne süt ürünlerini tüketmiyor) ile kakasındai kanı geçirdik ama mukusu ve kötü kokusu geçmedi...devam ediyor yani...yeşil rengide geçti diyebilirim...velhasıl kelam yani biz tam çare bulamadık...tamamen geçiremedik..ateş,kusma bizdede hiç olmadı..başlarda günde 5,6 kaka yaparken şimdi 3,4 düştü..senin bebişteki geçerse burda paylaşırsan sevinirim..ama moralini bozma çok tehlikeli birşey olsaydı bizim bebişin gelişimi normal olmazdı..çok şükür gelişimimiz iyi herşey yolunda...

canım ya maaşallah cok güzel bi süpriz herkezin basına ben hala oglusumun gözlerini cözemedim suan elaya dönüyor gibi acık kahve olcakmıs gibide aman ne olursa olsun saglıklılar rabbime cok sükür

uzun zamandır giremedim misafirim vardı neler kaynattınız merak ediorum ama okuyabilirmiyim bilmiorum
sevgi oğluna maşallahh koca adam olmuş ya

Gunaydin kizlar uc gundur migren agrisiyka basa cikmaya cakisiyorum ama bugun de gecmedicuma gunu hastanede stres yaptim ondan oldu galiba kizimin burun akintisi gecti gibi daha iyi simdibiz kizin odasinin kaloruferini yakmaya basladik serin oluyor cuma gecesi siki siki giydirdim ustunude siki siki orttum terlettim sabah su icindeydi ust bas degitirdik oglen yikadim tekrar burnunu temizledim daha iyiay yarin kocamin dogum gunu ve ben birazdan gidip ona hediye alacagim ne alacagim konusunda hic bir fikrim yok:44:elektronik seyleri cok seviyor bende ona bir supriz yapayim hem esprili birsey olsun diye bilgisayarina heartdisc alacambaska seylerde var ama arada onun telefonundan bakiyorum benim hatun ne yapmis der bakarsa suprizi kacar ama ben size yarin gece yazacagim....
simdilik hoscakalin

canım ben suan 68im oyuzden 62 bana (veremedigim için) az geliyor keske bende 55e düssem ya zayıflık nimetmişte haberim yokmus eşinle sorunlarının bitmesine cok sevindim bir yuva kolay yapılmıyor heleki şimdi bebek var dahada zor Allahım bozmasın oglusunun bişeyi yoktur inş hayatım ama erkenden baktır oglusumuzun kafasına cnkü erken teshis cok önemli inş yoktur bişeyi bebişimizin rabbim onlarla sınamasın bizi ...bir arkadasıma dedigim gibi artık 2 doktor gezmeden teshis koydurma aynı fikirdelerse ozaman bişeyler yap ortada doktorum diye gezen insan bozuntuları dolu mesela 2013 mayıs annelerinde gördüm kıza 6 hatfalıkken falan kesen bozulmus kalp atısı yok falan diye düşürmek istemiş sonra kendiliginden düşer zaten demiş baska doktora gitmiş beegin kalbi atıyor dinlettirmiş kesede cok iyiymiş yani illa baska doktorada göster derim

kızlar benm adet 5 gun gecıktıııı
bende beykozun baskısına gırmemek ıcın gece test yaptmmm
neysekı tek cızgı gormek hala guzellll

turuncu sevgı masallah bebeklerınıze
tam erkek olmuslarrrr wallaaaaa
farkettımkı bebeklerımızın bakısları ıyıce anlam kazanmıssss cok guzel bakıyorlar rabbım yuzlerını hep guldursun ıns..

Bnm kızımda gece hıc ateslenmedı
babası saat kurup devamlı bakmıs ben uyumusummm

ben ilaclarını vermedım kızlar sızce antıbıyotıge baslımııı ne dersınız
esım ver dedı ama fıkır verırmısnız lutfen....

Ay bu neee cok yakisikliymis ya senin bidik! Bu fotografta bir baska cikmis Allah nazarlardan korusun!
Esinle iyi olmaniza sevindim
Ben olsam bir doktora daha giderdim aklinda suphe kaliyorsa sen de git
Gelisimi de iyiymis insallah doktorun dedigi gibi kendiliginden gecip gider
Ben aglamasina kiyamadigimdan o yontemi deneyemedim umarim cok kisa zamanda sonuc alirsiniz
Hicbir yontemin sonuna kadar gitmeye gerek kalmadan Omer kendi duzenini kurdu sagolsun ama deneyecek olsam Tracy Hoggunkini denerdim
Bebek agladiginda annesinin ya da babasinin yaninda oldugunu hissetmesine ve bu guven duygusuyla kendi kendine uyumayi ogrenmesi esasina dayali

Hadi bakalim nice guzel seneler gorun insallah dogum gunu simdiden kutlu olsun hediyesini de cok begenir umarim
Cnm iltihap varsa mecbur kurutmak gerek ama genel durumu iyiyse ben vermezdim:26:
Yonlendirmek istemem ama ilaclari sevmiyorum napiim

Hiriltisi var mi oksururken balgam varmis gibi ses cikariyor mu?

Kiz anneleri Jokerde bu sevimli seyi gordum leopar ve zebra tutkunlarina haber vereyim dedim:) 15tl idi sanirim nedir bu yaa insan isiriri yer bitirir cocugu boyle giydirince!!!!!

yaaa üzüldügünü taaa burdan hissettim hayatım bende kötü hissettim kendimi sen beykozun baskısına girmemek dediin ya kötü bişey yapıyorum sanırım bu arada geciyosa antibiyotik kullanma ha içinde hırıltı yada halsizlik yani tuhaf bişeyler varsa gecmedigine dair ozaman ver bence

Son düzenleme:

Altini temizlerken beze tekrar kakasini yapinca yeni bez almaya gitmistim
Azicik hava alsin diye ciplak birakmistim
Hemen donup ilerlemeye baslamis agizdan salya akmadan da olmaz tabi :)
Odaya girip poposunu gorunce hemen isirdim

Kizlar gece cayi deneyecegimi soylemistim. 2 gundur cayi kullaniyorum ve daha ilk verdigim gece 9da uyudu 1de kalkti sonra emzirdim 4te kalkti fakat sonra bezi sizinti yaptigi icin altini degistirdim. Bu da oglumun uykusunu acti. Ama 1saat sonra gene uyudu. Bu cay gercekten supermis. Ertesi gun oglen verdim. Avm de 3 saat dolastik oglumla. Hem gazini rahat cikartiyo hemde rahatladi. Tabi ustunde yazan olcunun 1/3 ini verdim eczacin tavsiyesiyle.yani tamamini vermeme gerek kalmadi.. Ohh beee.......diyorum

Aaa cok sevindim canim insallah boyle boyle duzene girer uykunun tadini alinca caya da gerek kalmaz
Sen de baya rahatlamissindir di mi :)

Aaa cok sevindim canim insallah boyle boyle duzene girer uykunun tadini alinca caya da gerek kalmaz

Bende biraz dinlendim. Oglusum icin cok buyuk bi performansti. Bu kadar guzel uyku. Bi duzene girsin birakicam cayi zaten yoksa ek bise vermeyi hic istemiyodum.ama insan mecbur kaliyo. İns hep boyle gider.... Amiiin...

kızlar yaa mothercareden 72 liraya aldığım uyku tulumunu bugün denedim fakat oğluma tam oldu.Yani 2 hafta sonra giyip giyemiyeceği malum....
Ben satmayı düşündüm ama alan olur mu bilmiyorum....

zeynepcim beykozcummm saolun canlarrr:)
kızımın öksürüğü hırıltısı burun akıntısı ateşi yok şükür....
ateşi 38 olmadan geri düzeliyo
eşimin ısrarıyla bugün öğlen ilk antibiyotgini verdimmm çok ısrarcıydıı
sonra kızımı takibe aldım baktım bişe yok çok çok şükürrrr
artık vermicemmm wallaa ama bennn
ben beterimm
asyayla aynı anda antibiyotik kullanmak istemedigimden(hem sütten geçecek hem ona vericem)
ben ilaç almamıştımm
ama bu akşam ben fenalaşınca gittim eczaneden emzirenler için uygun bir antibiyotik aldımmm
dün akşam acildeki dr. gıcıklıgına ilaç yazmadı
burası acil boğazın için aile hekimine gideceksin dediiii:)
bakalım kısmetse yarın hem kızımın 5 aylık kontrolü var gidebilirsem kendi kullandıgım ilacıda dr.uma sorucammm umarım kızmazzz:):)

annemede gelme istersen demiştimmm ben bayramda gelcem dedim alınmışşşş:)
anne cok hastayım geliceksen erkene alırmısın dedimmm
gelmeyi düşünmüyorm diye triplere girdiii bende ii gelme dedimmm:):)

kendime tarhana koydum eşim şuanda karıştırıyooo içiyim barii bir yandan da meyve yüklemesi yapıyor bana
tamam annelik zor kutsal biliyorum ama yine ne varsa eşlerde var kızlar walla bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.....
hem hastayım hem cnm sıkıldıııı hem yapayalnızımmmmm
püfffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…