oyoyoyoy kimleri görüyorum oglusumuza maasallh kocaman olmus cok güzel bunlar ya kimi begenecegimi sapıttım ben sevgicim sen nerdesin yaaa ve kac kilosun bacım zapzayıf duruyosun ben bufalo gibiyim 8kiloyu veremedim gitti
kızlar bebeğim 51 günlük ve 1 haftadır sarı-kötü kokulu-sümüğümsü kaka yapıyordu dün daha fazla oldu.jöle şeklindeydi uzayıp giden bir şekilde.çok moralim bozuk.kaka tahlili yapıldı.amip kisti çıktı.yani yumurtası.dr ilaç vermeyelim takip edelim dedi.yeşil ve kanlıysa hemen getirin dedi.eve geldik.sümüğümsü kısmı baya fazla olan ve az bir kanlı(o da sümüğümsü) bir kaka daha yaptı.ishal değil tam olarak-ateşi yok*kusmuyor da.kızlar moralim çok bozuk bu durumu yaşayan var mı?hangi ilacı verdi dr unuz?
evet canım ilçede yaşıyorum.
Bu arada su değil elektrik kesintisi olacak.
Oyyy kıyamam ben boncuğumaaa...Ne kadar da hassaslar böyle...
Bizimkide iki gündür aksırıp duruyor.Nasıl giydireceğimi şaşırdım valla.
Tekrar çok geçmiş olsun canım.Ihlamur ile elma kabuğunu kaynatıp içinede 1 çay kaşığı pekmez atıp çirmeyi deneyebilirsin.
kraft sandalyeyi ben de araştırdım ama o bacakların ayrıldığı kısım sabit kaldığı için çok rahatsız edici ve dar oluyor içi.
Telekkür ederiz beykoz teyzesi
Ne benim ne de eşimin ailesinde 1.ci derecedeki yakınlarında mavi göz yok iken bizim ufaklık bize süpriz yapıp maviş oldu...
Çok şükür rabbime bizlere böylesine güzel ve sağlıklı evlatlar nasip eylediği için.
beykoz 7 kılo fazlam varrr vallaaa 62 kıloda takıldım kaldım ama 18 kılo almıstım hedef 55 ama caba yok ıstahım acık anca ısew baslayınca gıder benım evde gereksız atıstırmalarım oluo malesef allahtan almıorum sabıtımmm:)
esım duzeldı kızlarrr bu sefer guvenıyorumm arada takıp edıorum tabı ama bu sefer ınanıyorum yapmıcagını cunku cok guzel bı konusma yaptım onlaaa neler olabılcegını devaM EDERSE neler yasadıgımı ogunden bu yaana bı acıgını yakalamadım cok sukurrr:)
kızlar oğlumun kafa ölçüsü büyük gıdıodu 5 aylıkken 44.4 ölculdu ama hep buyuk gıdıodu doktor bıtomografı cektırelım dedı beyın cerrahı gordu sonucu bızlık bısey yok nörolojı gorsun dedı norolojıde benıgn externel hıdrosefalı teshısı koydu ama tamamen yapısal bıseymıs beyne zarar veren bısey degılmıs ztn oğlumun gelısımı guzelll herseyı yapabılıoar yapması geren dönebılıor basabıloyor flnn doktor kafa ölcusu tKIBI ve norolojık muayane yapılcak dedııı korkmayın dedıı hazıranda mr cekılmesını ıstıyorum ıyılestıgını görmek ıcın dedıı ztn 2 yasına kadar kendılıgınden gecıomuss gıttıgım hastane devlet hastanesı sızce doktora guvenmeleıyım cok ılgılendı bızımle acıkladı uzun uzunnn ıcıme sındı ama tanı dogrumu bılmıorum belkıde hıcbıseyı yok yavrumunn kafam karısıkkk
Ay bu neee cok yakisikliymis ya senin bidik! Bu fotografta bir baska cikmis Allah nazarlardan korusun!Eki Görüntüle 526278 kuzummmlaaaa
Esinle iyi olmaniza sevindimbeykoz 7 kılo fazlam varrr vallaaa 62 kıloda takıldım kaldım ama 18 kılo almıstım hedef 55 ama caba yok ıstahım acık anca ısew baslayınca gıder benım evde gereksız atıstırmalarım oluo malesef allahtan almıorum sabıtımmm:)
esım duzeldı kızlarrr bu sefer guvenıyorumm arada takıp edıorum tabı ama bu sefer ınanıyorum yapmıcagını cunku cok guzel bı konusma yaptım onlaaa neler olabılcegını devaM EDERSE neler yasadıgımı ogunden bu yaana bı acıgını yakalamadım cok sukurrr:)
kızlar oğlumun kafa ölçüsü büyük gıdıodu 5 aylıkken 44.4 ölculdu ama hep buyuk gıdıodu doktor bıtomografı cektırelım dedı beyın cerrahı gordu sonucu bızlık bısey yok nörolojı gorsun dedı norolojıde benıgn externel hıdrosefalı teshısı koydu ama tamamen yapısal bıseymıs beyne zarar veren bısey degılmıs ztn oğlumun gelısımı guzelll herseyı yapabılıoar yapması geren dönebılıor basabıloyor flnn doktor kafa ölcusu tKIBI ve norolojık muayane yapılcak dedııı korkmayın dedıı hazıranda mr cekılmesını ıstıyorum ıyılestıgını görmek ıcın dedıı ztn 2 yasına kadar kendılıgınden gecıomuss gıttıgım hastane devlet hastanesı sızce doktora guvenmeleıyım cok ılgılendı bızımle acıkladı uzun uzunnn ıcıme sındı ama tanı dogrumu bılmıorum belkıde hıcbıseyı yok yavrumunn kafam karısıkkk
Ben aglamasina kiyamadigimdan o yontemi deneyemedim umarim cok kisa zamanda sonuc alirsinizkendi başına uyutmayı öğretme konusunda ferberden yararlanmaya başladım . benm kuzu emzik almadığı için geceleri beni emzik niyetine kullanıyordu. 2 saat emdikten sonra uyanıyo oyun istiyo sonrada bende süt azalınca sinirleniyodu. ne güzel tamam uyudu deyip beşiğe yatırdığım an gözleri fal taşı gibi açılıyo gülücükler atıyordu. kuzu 5 aylı olduğundan artık sütüm yetmemeye başladı zaten bende son bi haftadı o gece uyandıkça sinirden ağlıydm . eşim tamam nasıl istiyosn öyle yap dedi. bende ferberi 2 gündür uyguluyrm ilk gün 35. dk. uyudu ikinci gün( en zor geçen günmüş) 40 dk. sonra uyudu. 3-4 günde kendi başına uyumayı öğreniymuş. deneyen annelern yorumları öyle.
Hadi bakalim nice guzel seneler gorun insallah dogum gunu simdiden kutlu olsun hediyesini de cok begenir umarimGunaydin kizlar uc gundur migren agrisiyka basa cikmaya cakisiyorum ama bugun de gecmedicuma gunu hastanede stres yaptim ondan oldu galiba kizimin burun akintisi gecti gibi daha iyi simdi biz kizin odasinin kaloruferini yakmaya basladik serin oluyor cuma gecesi siki siki giydirdim ustunude siki siki orttum terlettim sabah su icindeydi ust bas degitirdik oglen yikadim tekrar burnunu temizledim daha iyi ay yarin kocamin dogum gunu ve ben birazdan gidip ona hediye alacagim ne alacagim konusunda hic bir fikrim yok:44:elektronik seyleri cok seviyor bende ona bir supriz yapayim hem esprili birsey olsun diye bilgisayarina heartdisc alacam baska seylerde var ama arada onun telefonundan bakiyorum benim hatun ne yapmis der bakarsa suprizi kacar ama ben size yarin gece yazacagim....
simdilik hoscakalin
Cnm iltihap varsa mecbur kurutmak gerek ama genel durumu iyiyse ben vermezdim:26:kızlar benm adet 5 gun gecıktıııı
bende beykozun baskısına gırmemek ıcın gece test yaptmmm
neysekı tek cızgı gormek hala guzellll
turuncu sevgı masallah bebeklerınıze
tam erkek olmuslarrrr wallaaaaa
farkettımkı bebeklerımızın bakısları ıyıce anlam kazanmıssss cok guzel bakıyorlar rabbım yuzlerını hep guldursun ıns..
Bnm kızımda gece hıc ateslenmedı
babası saat kurup devamlı bakmıs ben uyumusummm
ben ilaclarını vermedım kızlar sızce antıbıyotıge baslımııı ne dersınız
esım ver dedı ama fıkır verırmısnız lutfen....
kızlar benm adet 5 gun gecıktıııı
bende beykozun baskısına gırmemek ıcın gece test yaptmmm
neysekı tek cızgı gormek hala guzellll
turuncu sevgı masallah bebeklerınıze
tam erkek olmuslarrrr wallaaaaa
farkettımkı bebeklerımızın bakısları ıyıce anlam kazanmıssss cok guzel bakıyorlar rabbım yuzlerını hep guldursun ıns..
Bnm kızımda gece hıc ateslenmedı
babası saat kurup devamlı bakmıs ben uyumusummm
ben ilaclarını vermedım kızlar sızce antıbıyotıge baslımııı ne dersınız
esım ver dedı ama fıkır verırmısnız lutfen....
Kizlar gece cayi deneyecegimi soylemistim. 2 gundur cayi kullaniyorum ve daha ilk verdigim gece 9da uyudu 1de kalkti sonra emzirdim 4te kalkti fakat sonra bezi sizinti yaptigi icin altini degistirdim. Bu da oglumun uykusunu acti. Ama 1saat sonra gene uyudu. Bu cay gercekten supermis. Ertesi gun oglen verdim. Avm de 3 saat dolastik oglumla. Hem gazini rahat cikartiyo hemde rahatladi. Tabi ustunde yazan olcunun 1/3 ini verdim eczacin tavsiyesiyle.yani tamamini vermeme gerek kalmadi.. Ohh beee.......diyorum
Kizlar gece cayi deneyecegimi soylemistim. 2 gundur cayi kullaniyorum ve daha ilk verdigim gece 9da uyudu 1de kalkti sonra emzirdim 4te kalkti fakat sonra bezi sizinti yaptigi icin altini degistirdim. Bu da oglumun uykusunu acti. Ama 1saat sonra gene uyudu. Bu cay gercekten supermis. Ertesi gun oglen verdim. Avm de 3 saat dolastik oglumla. Hem gazini rahat cikartiyo hemde rahatladi. Tabi ustunde yazan olcunun 1/3 ini verdim eczacin tavsiyesiyle.yani tamamini vermeme gerek kalmadi.. Ohh beee.......diyorum
Aaa cok sevindim canim insallah boyle boyle duzene girer uykunun tadini alinca caya da gerek kalmaz
Sen de baya rahatlamissindir di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?