2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Saçlarımızı hafif ıslatıp yana taradığımızda çok mülayim görünüyor
Babasıda kızıyor öyle tarama diye
Senin tabirinle aynı istanbul beyefendisi

Çok teşekkür ederiz canım.
Ben emzirmediğim için bu soruya tam bir cevap veremeyeceğim ama şöyle söyleyeyim,ek gıdaya geçildiğinde emme sayısında mutlaka bir azalma olur.Zaten şuan bebeğinin yediği 1-2 çay kaşığı olduğu için bu emmesini fazla etkilemeyecektir ama bu miktar arttırıldığında mutlaka emmesi azalacaktır çünkü karnı farklı şeylerle doyuyordur.

Ayy maasallah turuncu valla kayra kocaman adam olmuskepcelik bizimkindede var ama esimin sulalesi kepceben dogum esnasinda dr a kepcemi diye sordumadam koptu gulmekten

Koptum .Yesinler o fıstığın kulaklarınıı
Canım bizim ailelerde kimsede yok kepçelik.Gerçi mavi gözde yok ama nasıl olduysa boncuk oldu benim oğluş.Belkide hem boncuk hemde kepçe olacaktır

Maaşallah oğluşuna ...Sanki sana benziyor gibi (rabbim esirgesin)

Maasallah kuzuna allah nazarlardan korusun
ay bende koyacam sumuklu kizimin resmini

Kooyyy koyyy...

Canım ayaklarıyla yere basıp basamaması normal mi bilmiyorum ama benim oğlum 3.5 aylıkken parmaklarından tutup yukarı doğru çektiğimde ayaklarının üzerine dimdik basıyordu.Şimdide hem sert bir şekilde ayakları üzerine basıyor hemde hop hop diye zıplıyor
Dönme olayı normaldir canım.Benim oğlum 4 aylıkken ilk sola döndü.5.5 aylık olacak daha yeni yeni sağ tarafa dönmeye çalışıyor.Yani tam dönmüş değil.

Hay allah....Rapor işine sevinmişken bu ameliyat işide nerden çıktı böyle..Çok üzüldüm gerçekten..
Peki bu taşlar seni rahatsız ediyormu ?Günlük hayatını etkiliyor mu ?
Yani bir sıkıntın yok ise en azından biraz daha erteleyebilirsin ?

Canım çok geçmiş olsun...Konu hakkında bilgim yok ama doktor takip edelim dediyse durum çok da korkutucu olmasa gerek...
İnşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.

Öööfffff 4 gün boyunca sabah 7den akşam 7ye elektrik kesintisi olacakmış baraj çalışmaları nedeni ile....
Sabah erkenden kalkıp süt sağmam gerekecek.Ya da pilli pompayla 20 dakikada hallettiğim işi 35-40 dakikada halledeceğim.Tabi bu esnada Kayra da çatlayacak sinirinden
Nasıl bir yerde yaşıyorum ben bilmiyorum ki...Geçen eşimi buranın en büyük marketine gönderdim Kayranın çorbalarına koymak için ya tam buğday ekmeği ya da eti'nin bebekler için olan etimek ekmeği var,ondan alsın diye ama maalesef ikisini de bulamamış.
Çocuğun emziği düştü geçen balkondan,yeni emzik almak istesem kullandığımız emziği alabileceğim bir yer bile yok.Kullandığımız ıslak mendili (uni baby) hiç bir markette bulamıyorum...
İyi ki internette alışveriş imkanı var...

Bizim oda ayırma işide şimdilik yalan oldu gibi.O gün geceyi kendi odasında geçirecekti ama gök gürültüsü nedeni ile uzun süre elektrikler gidince geri yanımıza almak zorunda kaldık.Dünde ben iş yaparken eşim kucağında uyutmuş.Bugün ise banyo yaptırdım,vucudu ısınsın diye sıkı sıkı sarıldım ve kollarımda uyudu kaldı...
Aslında park yatağı bizim odamızda ve bu yatağın alt seviyesinde yatıyor.File kısmını ise battaniye ile kapatıyorum bizi görmemesi için.Yani sabah uyandığında bizi göremiyor.Kendi kendine şarkı söylüyor veya oyuncakları ile oynuyor.Ben de bir süre sesimi çıkarmıyorum ki alışmasın uyanır uyanmaz beni görmeye diye..Gündüzde hep odasında yatıyor zaten...

TURUNCU canım kayra bebek maşallah çok tatlı allah nazarklardan saklasın onun nazar boncuğu gözleri zaten maşallah, sevgi canım senin oğluşunada maşallah çok şeker gülmüş allah kem gözlerden korusun yavrularımızı;

Pınarda canım çok geçmiş olsun sıkma canını, ne olur ne olmaz bence bi kaç dra daha göstersen iyi olur herşeyin başı sağlık canım yeterki allah dermensız dert vermesin, kendine dikkat et canım sevgiler

Muffinnn canım geçmiş olsun benim kızımda 3 aylıkken oldu dr flagyl şurup verdi 10 gün kullandık sonra combicid şurup verdi 5 gün kullandık ama tam geçmedi hala biraz mevcut sümükler dediğin gibi ateş ishal yok ama dikkat et canım çok sancıları oluyor ve çok ağlıyorlar karnını ayaklarını sıcak tutmaya çalış, kanlı oldu diyorsun kanlı bidaha olursa hemen teste götürün bu iyice yuvalandığının belirtisi oluyor, ben internetten nasıl yayıldığını araştırdım çok hızlı yayılıyor sende bak istersen allah şifa versin canım tekrar geçmiş olsun..

ya kızlar bende kızımın resimlerini koymak istiyorum merakeden arkadaşlar vardı ama ne eklentiden ne de profildeki albüm bölümünden birtürlü beceremedim nasıl oluyor ya

turuncu bende kayranın pembe dudaklarından öpmek istiyorum(kocam duymasın:))) maşşallah yakışıklımıza...

sevgi ana oğul keyfinize diyecek yok Allah bozmasın maşallah...

pınarda geçmiş olsun bu kadar aciliyeti olan birşey değil diye biliyorum ameliyat olsan doğa nolucak söyledinmi doktora bebeğim var diye(

bende 2 gündür deli gibi eceye alışveriş yaptım bir nebzede olsa mutluyum:)) ayrıyetten test yapmadan hastalandım korkudan gelmiş olsa gerek:))

kızlar eceye kırmızı kaşe bir kaban aldım görseniz küçük hanımefendi oldu bayılırsınız:)) yalnız ece bu kışlıkları giymekten hiç memnun değil çok sıkılıyor napıcam ki

birde ben grip aşısı vuruldum 7-8 senedir düzenli vuruluyordum geçen sene hamilelik dışında. maşallah hiç grip olmam inşallah bu seneyide öyle atlatırım..

Cnm benimki 5bucuk aylik ve 2haftadir her yone donebiliyor onceden sadece sola donuyordu bir gunde degisti
Bence problem etme bazi cocuk cabuk hareketlenir bazisi cabuk konusur hepsi cesit cesit
Sevgicim ne zamandir soracagim iunutuyorum esinle aran nasil
O oglusuna da bin kere masallah !
Bence noormal
Omer taklit yaparken Kayra basiyordu Asya fildir fildir doneerken bizimki kilini kipirdatmiyordu hepsinin geliusimi cevreleri ve karakterleriyle uyumlu olarak baska baska
Cok gecmis olsun cnm
Bir baskaa doktora daha gorunmeden bicak altina girme ve nolur bol bol ya Safi zikrini cek
hayırdır kızlar bugun kımsecikler yok bakıyorumda ya bebeler çok huysuz yada herkes dışarlarda
Bugun bursada hava sahaneydi kahvaltidan beri disaridayiz omer de sagolsun musaade etti :)

oy masallah ona koca adam olmus :)
Ben hafif kepceyimdir omer de oyle bandana denedim tutmuyor basinda ama ise yariyormus :)
Cnm tanidiktan sonra sorun yok tabi ki ama cocuklarin da bilincinde olmasi lazim
Allah her anneye bu duyguyu yasatsin gidasini bol versin
canım açıklanacaktı böyle markalar..
ama ifşa edilmesi lazım ki mecburen veren insanlar da öğrensin durumu
bebeğine zehir vermek istemez hiç bir anne
hangi marka bilgin var mı
Canim birkac gundur arkadaslar bir marka oneriyor. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Google taramasi yaparsaniz goreceksiniz bu sozumona kaliteli Avrupa markalarinin bazi urunlerinde arsenik ve kursun cikti gecen sene. Bir markayi cocuguma yedirmemem icin en ufak hatasi yeterli bence. Ne kavanozuna guvenirim ne formulune. Lutfen 'bebek mama kursun' gibi aramalar yapin ve bu markalardan uzak durun.
Bu sene defnenin dedigi gibi toplatilan marka basina dusmedi -e-e-a- umarim anlasilmistir isim vermek istemiyorum net olarak
Ben mama sandalyesinin ayakli ya da portatif olanlarini bebegin sofra adabina ve ortamina alismasi acisindan cok gerekli buluyorum.
Bugun chicco poly denedik omer cok sevdi onundeki kocaman tepsiye vurup durdu ama isin asli o agizdan akan ilk salyanin sandalyeden asagi suzulmesiyle netlesti
Ben cok fazla girintili cikintili seyleri temizligi zor oldugu icin tercih etmiyorum
Poly cok fonksiyonel bir urun asagi yukeri ileri geri one arkaya her yonde ayar mekanizmasi var ama satin almaya gidip denememiz iyi oldu Omerin salyasi sandalyenin kademelerinden akmaya baslayinca burasi nasil temizlenir ki diye dusunup vazgectim.
Yine de urun cok hos cift kilifli olmasi buyuk arti ve su an 239tl ye dusmus
Kanzda doll marka ayni ozelliklerde ama tek kiliflisi var 190tl
Biz Ikeadan ffazla girintili olmayan genis ayakli modeli alacagiz
Icine de pitikareli minder dikecegim poposu kiymetlidir oglusumun :)

Ilcede misiniz cnm? Dedigin gibi internet buyuk kolaylik ben cok kullaniyorum kargoyu ucretsiz alabilmek icin de unibabye dayaniyorum :)
Su kesintisine uzuldum cocuklu evde zor oluyor insallah soylenenden erken gelir sterilizasyon icin bolca su ayarrlaman lazim
Bizimki de uyaninca kendi kendine oynuyor odalarimiz 2.aydan beri ayri oldugundan sesini duyunca hemen kapiya kosup caktirmadan izliyoruz sonra da hammmm

cnm ben de butun gun alisveristeydim
Emzirme haftasiymis bu hafta o nedenle joker ebebek panco vb bebek magazalari hep indirime girmis
Bayramliklarimizi aldik jokerden gogus pedi aldim bol bol
Sadece kulotlu corap bulamadim bedenimize uygun

Bu arada MELEGIM ariyordu sanirim birkac oneride bulunayim:
Kanzda %80pamuklu 22tl
Pancoda 14tl
Chiccoda 22tl
Marks spencerda 3lusu 33tl

omerin gozleri bugun yemyesildi :) dogdugunda boncuk gibiydi elaya dondu sanirim yesil kalacak. Ben hep guzel seyler gorsun diye dua edersim esimin ailesi esime benzemesini istedikce. Rabbim verdi babasina benzedi :) yesil devvv diyorum agzimi doldura doldura kikirdemeden duramiyor :) bugun cok sevdim oglumu. Rabbim ayirmasin guzel gunlerini gostersin hepimizinki icin bu gece duaci olacagim. Biutun YESILler MAVIler KAHVEler BALlilar ELAlar icin :) ve de kocamam ZEYTINler!

annezeynep ecenin de yeşil oldu o da ömer gibi beyaz yan yana olsalar kardeş gibi olurlar:))sen uyku tulumunu naptın? bugün alamadan döndüm sinir oldum. senden duymuştum idilbaby iyi diye sitesinden baktım güzelde yinede görmeden almak istemedim ama izmirde bir türlü bulamadım biyolog kipadan aldım demişti sanki. içime en sinen misspan diye bir markanınki oldu ykm de eceyede badylerini kullanıyorum memnunum 1 hafta daha bakınıcam bulamazsam onu alıcam.

Ben misspan urunlerini giydirebilmek icin kiz cocugu dogurana kadar hamile kalabilirim! Nasil bicirik seyler onlar oyle ya!!!
Ah o bembeyaz yuzun icinde iki yesil goze siirler sarkilar yazilsin insallah!
C&Ada gorduk bugun torbali modeller 39tl idi. Etiketinde polseyter yaziyordu terletir diye dusunuyorum ama terleme sorununuz yoksa bir bak istersen.
Ben su an arkadasimin verdigi Idilbaby kullaniyorum ayakli oldugu icin rahatca fink atabiliyor yatagin icinde
Ama kiz desenli oldugu icin mothercare indirime girer girmez unisex ya da erkek renklerinde ve ayakli alacagim

kızlar telen hızlıca yazıp cıkcamm
bız bugun hastane hastane dolastıkkk
tottilimin atesı hep 37.5-38 di
dr bı suru ılac verdı bende vermedım henuz atesımız dustu cunku gozlemlıcem ona gore vercem
bogazında cok hafıf sıslık varmıs azıcık usutmuss kuzum...
Antıbytık,calpol,paranox verdı umuyorum gerek kalmaz pek keyıfsızdık bugun....
Bende sanırım usuttum bogazım fln sıs
su anda sıcak sut ıcıyorummm
bebegımın masmavı gozlerı nası kızardı ya uzuldum cadıyaaa bıde o halde babasına gulmeye calısıyo nası uzulduk tıpıneee
hepınızı optuk aman havalara dıkkat edın kızlarrrr

yupppi telden artık cvp yazabılıorummmm
bı dene daaa yazimmm dedımmm
evet kıpadan aldım cnm
f&f urunlerı ben ordan begendıkce bady fln alıyrm begenıyrmda
asya ck hareketlı olmasına ve cok terlemesıne ragmen
acilinden torbalı aldm gayette memnun kaldım
yatakta 360 derece yuzustu fln donebılıyor torbası engel olmadı...
Kolsuz aldım ustune cıtcıt bırde pıjama ustu altınada sadece ayaklı pıjama gıydırdım soguklarda terlemeden uyuduu
dun gece gıydırmedm usuttum bebegımı
40 kusurdu fıyatı sanırım

su mama sandalyesıne bende takıldm ıkeadakı guzelde bnm fındık desteksız oturamıyor daha yahuu ne zaman oturcaklarkıı acaba???

ama Zeynep teyzesi kiyamaz onaaa
Ben de ilac kullanmayi sevmiyorum ama surekli takipte olup agirlasmadan onlem almakta fayda var cnm
Bu gece uyuyamazsin simdi sen... Allah yardimciniz olsun. Ya Safi ya Safi ya Safiii

Istanbullu hanimlar kraft mama sandalyesi 99tl.ye inmis marmara forum ebebekte.
Gorunce haber vereyim dedim.

Desteksiz oturmalarina az kaldi biyolog zateb oyuncaklar da 6.aydan sonra oturup kendi kendilerine ugrasabilecekleri gibi

canım dinde zorlama yok ben sana zorla hayır dur veremezsin diyemem deme hakkımda yok ben olabilicekleri söyledim karar sana ve herkeze kalmıs ben görüslere sayglıyımdır hayatım

turuncum maasallah bu ne yakısıklılık jön olmus beyfendi gözleri renkli mavi gibi ben ne diycegimi şaşırdım kısaca miss turkey 2012 yılın yakısıklı bebegi

canım baska doktora götür ve tekrar test yaptır eger aynı sorun cıkarsa ozaman cözümünü ögren ve gerekenleri yaparsınız hayatım cok kişi var gereksiz ameliyatlar yada yanlıs tedavi olan 2doktor aynı fikirdeyse tamamda tek doktor bence yeterli degil ya tedavisi kolay bişeyi varsa biliyosun her doktor farklı konusuyor cok gecmiş olsun hayatım

evet canım ilçede yaşıyorum.
Bu arada su değil elektrik kesintisi olacak.

Oyyy kıyamam ben boncuğumaaa...Ne kadar da hassaslar böyle...
Bizimkide iki gündür aksırıp duruyor.Nasıl giydireceğimi şaşırdım valla.
Tekrar çok geçmiş olsun canım.Ihlamur ile elma kabuğunu kaynatıp içinede 1 çay kaşığı pekmez atıp çirmeyi deneyebilirsin.

Istanbullu hanimlar kraft mama sandalyesi 99tl.ye inmis marmara forum ebebekte.
Gorunce haber vereyim dedim.

Desteksiz oturmalarina az kaldi biyolog zateb oyuncaklar da 6.aydan sonra oturup kendi kendilerine ugrasabilecekleri gibi

kraft sandalyeyi ben de araştırdım ama o bacakların ayrıldığı kısım sabit kaldığı için çok rahatsız edici ve dar oluyor içi.

turuncum maasallah bu ne yakısıklılık jön olmus beyfendi gözleri renkli mavi gibi ben ne diycegimi şaşırdım kısaca miss turkey 2012 yılın yakısıklı bebegi

Telekkür ederiz beykoz teyzesi
Ne benim ne de eşimin ailesinde 1.ci derecedeki yakınlarında mavi göz yok iken bizim ufaklık bize süpriz yapıp maviş oldu...
Çok şükür rabbime bizlere böylesine güzel ve sağlıklı evlatlar nasip eylediği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…