canım ya Allah yardımcın olsun ya.valla üzüldüm haline.hiç kolay bir durum değil.bebeleri de bırakamıyorsun.bıraksan ayrı bırakmasan ayrı.hastanelerde daha bir perişan oluyorlar....
NAGİHAN canım maşallah kızınaçok tatlı minnoşun canım sanada çok benziyor ne güzel benim kızım bana hiçççç benzemiyorda özendim valla
canım çok geçmiş olsun ve geçsin gitsin inş bunada şükür gerçekten allah buyuk dertler ve hastalıklardan korusun yavrularımızı ve hepimizi, burun temizleme konusu bızdede cok sıkıntılı ya aradabir temızlıyorum tıkandıgını hıssedersem hergun yapsam psikolojisi bozulcak yavrumun otribebeyi görünce ağlamaya başlıyor zeynom varya kahroluyorum resmen ya
tam da grip aşısı olmayı düşünürken grip oldum vee korumama rağmen kızıma da bulaştırdım. anne kız hapşurup burun çekiyoruz
işin kötü yanı benim boğazlarımda ağrıyo. ne yapmalıyım kızımın da boğazları agrımasın.
kıyamam ben ona.
bir dekızımın dilinde üç yerde beyazlık var. aynı benim dilimdeki yara tazı şeylere benziyo bununla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı
Yok tatlim bende iki dizimdede menuskus yirtigi var13 gun fizik gordum 10 gun annemde kaldik oraya yakin hem kiza baksin diye ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR evlendikten sonra esinle o evde kalmak rahatsiz ediyor tatlim bende son uc gunu kizimla gittim geldim kizi anneme biraktim isim bitince geri aldim ama oylede olmuyor bende biraktim fizigi çocukta perisan oldu cunku suan agrilarim artti diz cokemiyorum merdiven inemiyorum cikamiyorum gop ta ankarabsehir kulubu var oraya uye olduk havuza gideyim diye 1 ayda bir kez gidebildim halbuku sabah 06:30 aksam 22:30 a kadar serbest ama iste cucuga bakacak pedegog var orada ama yaklasik 50 merdiven inmem lazim ben kendim zor iniyorum kizla nasil ineyim diye gidemiyorum
ayy valla kizlar yaa neren agriyorsa canin orda diye bos yere dememisler
Ya sorma biz esimin memlekette uzun kaldigimizda termale gidiyorduk evde duvarlar kagit gibi napalim yani :)
Artik biriniz gece biriniz gunduz yikanirsiniz ama her halukarda anlicaklar zaten en iyisi Hurrem gibi halvete hazirlasinlar seni sanin yurusun
Benimki tv actigi an ben buradayim o da biliyor
Seninle sohbet edemeyeceksem kizlarla ederim diyorum
Sabredemeyince mecbut tvyi kapatiyor
Gunduz ben hic acmiyorum televizyonu
Aksam o actiginda da Omerin izlememesi icin surekli sakiniyorum
Bakalim cozecegiz insallah tek sorunum tv olsun Allah ondan razi olsun 6dan beri Omere bakiyormus uyutup gitmis gomleklerini utuleyememistim buldugunu giymis garibim :26: aksam yorgunluktan ballar cebizler de yalan oldu yuzume bakmasa yeriydi :26:
2015temmuzda kalalim o zaman? 2016da dogarlar aralari 4yas olur ne dersin?
Ben Allah nasip ederse arayi cok acmak istemiyorum esim bende 6yas buyuk o gennc baba olsun hala yakisikli olsun cocuklarim imrenerek baksin
Esi fazla bakimli olunca da zor biliyo musun? Disine ayri sacina ayri bakar gerekirse erkenden kalkar ille kombin yapacak utulu giyecek
sagol teyzesi baharda doğmalarının güzelliğini taşıyor galiba bebeklerimiz
zeynepcim ceketine bayıldım ömer paşanın, erkek cocukların babalarıyla takım halde gıymelerıne bayılırım bende kızımla aynı kombini yapacağım bu bayram:)
Masallah butun bebişlere...
Beykozun muzisyen bebegine, Superman'e bayıldım bayıldım
İçim açıldı walla...
sağol canım.ben beşiktaşlıyım ama babamız deli bir fenerbahçeli. karışmıyorum çünkü ben eşimin fanatikliği konusunda solda sıfır kalıyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?