2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
kaç gündür yogunluktan giremedim bir türlü
kızıma mevlüt okuttum perşembe günü ondan sonrada misafirlerim vardı
inş. herkes iyidir
bizde dün sağlık ocağına gittik 5. ay kontrolümüzü olduk
gece emzirmeyi sıklaştırmak işe yaradı geçen ay 400 gr alan kızım bu ay 1000 gr almış :nazar::nazar:
kilomuz 8200 kg
boyumuz 67 cm
dr gayet güzel dedi minik minikte öksürüğümüz vardı cok şükür bişey yok dedi ilaç falan vermedi
kan damlası verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım
dr dedim mide bulantısı ve dişte leke yaptıgı söyleniyor diye
dr:dişte leke yapmıyor yapsa bile bebeğin kansız olmasınımı istersin yoksa dişinde leke olmasını mı
kullanmamızı söyledi ısrarla 1 yaşında tahlil yapıcagız kanı güzelse o zaman kullanmayı bırakacagız dedi
sizler kullanıyor musunuz kızlar?
artık az az ek gıda verebilirsin dedi
bende bu gün kızıma 1 tatlı kaşıgı kadar şeftali püresi verdim içine 2 tanede üzümün suynu sıktım yedi kuzucuk

kızlar az önce gözüme çarptı.bi uğrayıvereyim dedim.ay ne kadar heyecanlılar yaw.biri kalp atısını duyamamaış 8 haftalık.üzülme dedim.ay bir garip oldum biraz okuyunca.ama bayağı aktifler.şimdiden 486 sayfaları olmuş beee:53:53:

bizlerde gecen senu bu zamanlar onlarla aynı duyguları yaşıyorduk ne güzel günlerdi
hamileliğimi özlüyorum bazen :31::31:

benim bebegim bronşit oldu:5:
diger kızım hiç olmadıgı için ne oldugunu bile bilmiyordum..
burun akıntısı yok,ateş yok,huysuzluk yok ama öksürük çok fena balgamıda var
3 gün igne verdi doktor:5::5:

çok geçmiş olsun canım.benim ilk kızımda 1 yaş civarlarında olmuştu.seninki muhtemelen bronşit başlangıcıdır.ateş falan yokmuş çünkü.terli bırakamamaya çalış.daha çok terleyip üşütünce oluyor.

merhaba kızlar
inş. herkes iyidir
gece emzirmeyi sıklaştırmak işe yaradı geçen ay 400 gr alan kızım bu ay 1000 gr almış :nazar::nazar:
kilomuz 8200 kg
boyumuz 67 cm
dr gayet güzel dedi minik minikte öksürüğümüz vardı cok şükür bişey yok dedi ilaç falan vermedi
dr:dişte leke yapmıyor yapsa bile bebeğin kansız olmasınımı istersin yoksa dişinde leke olmasını mı
kullanmamızı söyledi ısrarla 1 yaşında tahlil yapıcagız kanı güzelse o zaman kullanmayı bırakacagız dedi
bende bu gün kızıma 1 tatlı kaşıgı kadar şeftali püresi verdim içine 2 tanede üzümün suynu sıktım yedi kuzucuk

maşallah kızına boyu posu çok güzel..benim kızda dün tartıldı 8000 kilo çıktı boyunu bilmiyorum ama
benim doktorda ek gidaya başlayabilecegimi söyledi ve aynı sana dedigi gibi kan ilacınıda vermem
gerektigini söyledi:) eger midesi bulanır almassa sabah ögle akşam 1 tatlı kaşıgı pekmez vermem gerekirmiş..

:nazar::n
bizlerde gecen senu bu zamanlar onlarla aynı duyguları yaşıyorduk ne güzel günlerdi
hamileliğimi özlüyorum bazen :31::31:

masallah cnm bebegine....
Emeklerinin bosa cikmamasina sewindim...

Bu arada ben hamileligi hic ozlemedm walla...
Ilk 6 haftayi düş 34 hafta kustum euheuheueheue

çok geçmiş olsun canım.benim ilk kızımda 1 yaş civarlarında olmuştu.seninki muhtemelen bronşit başlangıcıdır.ateş falan yokmuş çünkü.terli bırakamamaya çalış.daha çok terleyip üşütünce oluyor.

sagol cnm ewet belki bronşit başlangıcıdır bilemiyorum ateş yok ve çok keyifli :53:
seninde iki kızın var sanırım allah bagışlasın bendede 2 tane var:34:
zor olmuyomu ben baya zorlanıyorum özellikle büyük çok yoruyo

maşallah kızına boyu posu çok güzel..benim kızda dün tartıldı 8000 kilo çıktı boyunu bilmiyorum ama
benim doktorda ek gidaya başlayabilecegimi söyledi ve aynı sana dedigi gibi kan ilacınıda vermem
gerektigini söyledi:) eger midesi bulanır almassa sabah ögle akşam 1 tatlı kaşıgı pekmez vermem gerekirmiş..[/QUOTE

maaşallah valla.ne yiyip,ne içiriyorsunuz bu bebişlere:))doğum tarihleri ne bu kuzuların?

merhaba kızlar
inş. herkes iyidir
kilomuz 8200 kg
boyumuz 67 cm

maaşallah cnm.ne kadar güzel.biz ek gıdalara başlayalı 17 gün oldu.ama neredeyse 1 haftadır geceleri hiç kalkmıyor.bende uyuyup kalıyorum.anca ağlarsa kalkıyorum yorgunluktan.ama simdi saat kurup geceleri kalkmaya başlayacam.gerçi 11:30 yada 12:00 gibi yiyip sabah 06:00 yada 06:30'da uyanıyor.bizimki narin anacım:))

gerektigini söyledi:) eger midesi bulanır almassa sabah ögle akşam 1 tatlı kaşıgı pekmez vermem gerekirmiş..[/QUOTE

maaşallah valla.ne yiyip,ne içiriyorsunuz bu bebişlere:))doğum tarihleri ne bu kuzuların?

cnm çok şükür sütüm var sadece anne sütü..olmayanlarada versin allah ım...

sagol cnm ewet belki bronşit başlangıcıdır bilemiyorum ateş yok ve çok keyifli :53:
seninde iki kızın var sanırım allah bagışlasın bendede 2 tane var:34:
zor olmuyomu ben baya zorlanıyorum özellikle büyük çok yoruyo

senin büyük kaç yaşında canım.ben bu sene kreşe verdim iyi oldu.normalde yaramaz bi çocuk değil ama çok geveze,evimizin cırcır böceği :)

maşallah sübhanallah :16:nazar değmezin sağlıkla büyüsünler inşallah

resim nasıl koyuluyo bende tavşanımla tanıştırayım sizleri :27:

inşalla resim görünüyodur ;)manyak uyuma tarzı vardır benim tavşanımın yerim onu ben MUCCKKKK
resim neden küçük çıktı anladım :(:(
bu tam bir tavşanmış annesi, maşallah ona :nazar::nazar:
duruşuna, kıyafetine bakın hele :))
Kızlar bebişlerinize kocaman bir maaşallah :nazar:
Hepside birbirinden tatlı,rabbim esirgesin hepsinide...

Bu aralar Kayra yine çok huzursuz.Hiç bişeyden zevk almıyor.Evin içinde pavarotti gibi sürekli değişik tonlarda sesler çıkarıyor.:27:
Ek gıda ise 3 gündür tam bir facia...Öncesinde bayılarak yediği şeyleri şiddetle ret ediyor.Tek severek yediği şey yoğurt.Yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor,çok üzülüyorum valla.O kadar özenerek hazırlıyorum ama kaşık ağzına girince ağlamaya başlıyor.Böğkkkkkk gibi sesler çıkarıyor :37:
İnşaallah bu geçici bir süreçtir çünkü sütüm çok azaldı.Mamaya da yüklenmek istemiyorum...
turuncu ya, bunların yemek için keyfi yerinde olacak, numaralar, şebeklikler yapacaksın ..
dün havuç pürem halıya kadar gitti, hanfendi beğenmedi tükürdü :37:
bugün annem taze tarhana yaptı, ona göre pişirdik, konuşa konuşa verdim bayıldı resmen..
onların suyuna gitmek lazım galiba :10:

Eki Görüntüle 528038 lillac teyzesi sana gelsin bu resim:))
yerim onu ben yaa :nazar::nazar:
maşallah Allahım nazarlardan saklasın..
gülüşünü sevsinler,
hanfendi cici eşofmanlarda giyermiş :21:

canım benim eşimde beşiktaşlı :))
ama biz sizin kadar fanatik değiliz sanırsam..
ben eşimi ilk tanıdığımda, ben gsliler dışında kimseyle arkadaş olmam demiştim, şaka yapmıştım
şey, ben öyle fanatik değilim, gsyi de çok severim demişti :1:
bizim kız tartışmasız gsli olur heralde :))
kızlar kimlerin kuzcukları diş çıkardı.merak ettim de....bizimkinde acayip salya,ısırma isteği var.acaba ne zaman çıkacak?kabarma ve beyazlaşma var.dr. 10 güne çıkar demişti 17 gün oldu ama:40:
aynı belirtiler bizde de var canım, sürekli soğuk dişlik veriyorum ağzına, hoşlanıyor
ama dr. yine de daha erken dedi :44:

babyceren, çok geçmiş olsun..
kızlarının ikisi de birbirinden güzel :nazar:
Allah bağışlasın canım..

merhaba mayıs anneleri,
ben haziran annesiyim ama bizim forumda tık yok, herkes kaçmış, siz deneyimlisiniz diye size sorayım dedim. 3 aydır memeden ayrılmayan oğlum 1 haftadır memeyi reddediyor, basbas bağırıyor, ne zamanki uyku sersemi oluyor o zaman emiyor bu sefer de bırakmıyor, bu zamana kadar sadece anne sütüyle beslendi, kilosu gelişimi gayet iyi hatta önden gidiyo ama böyle giderse kilo alımı yavaşlayacak, sizin bebeklerinizde de oldu mu böyle bi durum ne yaptınız nasıl geçti? 3 ayda bebeklerin memeyi bırakma eğilimi olduğunu söylüyolar, inşallah geçici bi durumdur.

merhaba mayıs anneleri,
ben haziran annesiyim ama bizim forumda tık yok, herkes kaçmış, siz deneyimlisiniz diye size sorayım dedim. 3 aydır memeden ayrılmayan oğlum 1 haftadır memeyi reddediyor, basbas bağırıyor, ne zamanki uyku sersemi oluyor o zaman emiyor bu sefer de bırakmıyor, bu zamana kadar sadece anne sütüyle beslendi, kilosu gelişimi gayet iyi hatta önden gidiyo ama böyle giderse kilo alımı yavaşlayacak, sizin bebeklerinizde de oldu mu böyle bi durum ne yaptınız nasıl geçti? 3 ayda bebeklerin memeyi bırakma eğilimi olduğunu söylüyolar, inşallah geçici bi durumdur.

bir cogumuzun basina geldi canim ben hala arada yasiyorum sabirli ol ve uykuda emzir bolbol moralini bozma gececek... :34:

Eki Görüntüle 528038 lillac teyzesi sana gelsin bu resim:))
Ya ba yi li yo rum onaaa
Kızlar bebişlerinize kocaman bir maaşallah :nazar:
Hepside birbirinden tatlı,rabbim esirgesin hepsinide...

Bu aralar Kayra yine çok huzursuz.Hiç bişeyden zevk almıyor.Evin içinde pavarotti gibi sürekli değişik tonlarda sesler çıkarıyor.:27:
Ek gıda ise 3 gündür tam bir facia...Öncesinde bayılarak yediği şeyleri şiddetle ret ediyor.Tek severek yediği şey yoğurt.Yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor,çok üzülüyorum valla.O kadar özenerek hazırlıyorum ama kaşık ağzına girince ağlamaya başlıyor.Böğkkkkkk gibi sesler çıkarıyor :37:
İnşaallah bu geçici bir süreçtir çünkü sütüm çok azaldı.Mamaya da yüklenmek istemiyorum...
Senin yolladigin listeler cok ideal bir duzendeydi arasira bebekligitutuyor demek ki annesi :)
:nazar:iki kiz kardese masallah! Biz 3kiziz ve oyle buyuk bir luks ki!

Pasama cicisini giydirdim bugun ananesine gittik sitenin maskotu oldu
Minderini emerken $IMAG0607.webp $IMAG0609.webp

merhaba mayıs anneleri,
cnm gecıcek merak etme uykuluyken emzırmeye devam et...
Kılo alımı yavaslamaz olan sana olur goguslerın sıser olan hep annelere oluyoo
:40:

Back
X