2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun turuncu
inşallah çabucak geçer ama artıyorsa bence de ihmal etme
ilaç verse de emzirme durumuna göre verir canım..

aminn saolun kızlar,
uğurböceğim o benim

evet cnm kızların aksesuarları bol bol toka takıcak saçımız olmadığı için bant takıyoruz bizde

Oncsi
sonrasi
Omerin oncesi sonrasini da gormelisiniz mamm mamm mamm cildirdi acliktan
Mama tabagini gorunce tavana ziplayacakti nerdeyse

OncsiEki Görüntüle 531578
sonrasiEki Görüntüle 531579
:

Bu arada ben Omere hazirladigim ek gidalardan kendim de yiyorum
Benim salgiladigim sindirim enzimleri sutumden ona da gecince onun sindirmesi daha kolay oluyor diye

Kabak havuc ve karnibahari sevdik bakalim brokoliyi sevecek mi haftaya brokoli ve ispanak yedirecegim

çok güzel görünüyor, eline sağlık.. ömer güzelce yemiştir mamasını umarım, yarasın ona..
benim kızım daha sulu kıvamlı seviyor galiba
meyve püresinden çok suyunu seviyor, ben de şimdilik çok su, az püre veriyorum.. böyle daha iyi bitirdiğini fark ettim..

ölme canım çok yaşa daha çok göreceklerimiz var

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr

hoşgeldin biraz geç oldu ama

maşallah sübhanallah yerim onu

Eki Görüntüle 531204

Buda benim oğlum.. bakalım resmi eklemi başarabildim mi?

aman bir yakışıklı daha kız anneleri daha iyi bakın

geçmiş olsun bişe olmaz allahın izniyle az sıcak su içir ben öle yaptım tavşanıma :)

biraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..

kızımın banyo sonrası misler gibi hali
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422

oy oy maşallah sübhanallah:)

amanın lillac senın kızda benımki gib saç fukarası :) benımkin olan saçlarıda dökülüyo kel kalmasa bari

aman bu listeye uymak avrupa birliğine girmekten zor ben yapamam gibime gelio bu aralar ne bulsam yiyorum sonum kötü

maşallah sübhanallah :)

ay benim tavşanım gibi senın kızında saçları yok yaşasın tek saçsız değil benim bebem

oh mis gibi görünüyor eline sağlık yemede yanında yat

ben daha ek gıdaya tam olarak geçmedim 6 aydan sonra( dün 5ci ayı bitirdik 6 ci aya ayak bastık ) şimdilik tattırıyorum sadece biliyom benim tavşan mamaları görünce benim memeyi unutacak

Tüm mayıs annelerine ve datlu bebişlerine mevlam sağlık sıhat versin

dün 9 karı 4 sıpayla uğraştım canım çıktı gittiklerinde evi b..k götürüyodü anca makineye bulaşıkları dizdim evi bile çekmeye fırsat vermedi tavşanım saolsun eşim geldi gece hallatti o işi eşimin halası tavşanımın ağzına ha bire bi şeler soktu durdu dün yapma dedim ama misafir fazlada çemkiremedim hiç uyumadı tavşanım akşam tabi bende gözlerim pörtlek pörtlek şuan

Son düzenleme:
sekerim serbetim rumuzuna bak verdigin listeye bak oldumu simdi ilk okudugumda yemeklerin yanimda mi tuketiyoruz diye sorasim geldi yaa bunu yaparsam ben igne iplige donerim

beykoz seninde aklina gelmistir ayni sey saniirim

annesinin minik yavrusuuuuuu

birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…