sekerim serbetim rumuzuna bak verdigin listeye bak oldumu simdiilk okudugumda yemeklerin yanimda mi tuketiyoruz diye sorasim geldi yaa bunu yaparsam ben igne iplige donerim
beykoz seninde aklina gelmistir ayni sey saniirim
Eki Görüntüle 531615
annesinin minik yavrusuuuuuu
birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var
Eki Görüntüle 531615
birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var
Eki Görüntüle 531615
Eki Görüntüle 531615
buda benim kuzum ececikk...
Eki Görüntüle 531565 Eki Görüntüle 531566 Eki Görüntüle 531567 [/QU
yadecim maşallah kızına.bir ece daha var yani.Allah nazardan,kötü insanlardan koruşun inş.çok tatlıymış
Teşekkür ederim canım
Vercek çok kilom olunca liste bana nasıl kolay geldi anlatamam
Mecburummmm yani
Eki Görüntüle 531615
slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
maşallah bebişlere hepsi birbirinden tatlı
bizde ek gıdaya tam gaz devam ediyoruz
bu sabah kızıma 2 cicibebeyi yarım yumurta sarısını ıhlamurla ıslatıp yedirdim
öğlende havuç patates ve irmikten bir püre yaptım küçük bir kasenın yarısını yedi
akşama dogruda armut püresi vermeyi düşüyorum
kızım dün sırtına kadar kaka yapınca banyo yaptırmak zornda kaldım havada soguktu bu gün öksürüp hapşırıyor
o yüzden her gün ıhlamur verip yatırıyorum
cok severek içiyor cadı :))
ah ah kilolar konuşulmuş bende 77 kiloyum 68 le hamiş olmuştum
aralıkta annemin yanına gidiyorum kızıma bakıcak bende günlük 2 saat spor salonuna gidicem hedef 65 :))
12 kilo vermem lazım
yavrukedi bende merak edip sordum sekerimserbetime bu listeyi ama yokkk yani cıkkkksss bende yapamam bunu yalnız senın yemeklerin yanındamı tüketiyoruz bunu demen beni gülmekten bitirdi şekerim çok hoşsun valla, ben en iyisi doktora gideyim tıpış tıpış
ayy maşallah yane güzel gülmüş, poz vermiş..
yavrukedi kızının süse püse ihtiyacı yok zatenonun kara gözleri, kaşları yeter
maşallah kuzuya...sanırım annesi de öyle..anasına bak kızını al..asi güzel.Allah bağışlasın...
seni kara kız seni
kaşlara bakın kaşlara
allah nazarlardan korusun minnoşunu maşallah
ay maşallah yaa çokk tatlıbayılırım kara gözleree çok şükür zeytin gözlü bir kızım oldu benimde, buarada niye etek toka almıyosun sen bakııım bu güzel kızaa süsle püslee kokoş kokoş arkadaşları olsun kızımın
Eki Görüntüle 531615
sekerim serbetim rumuzuna bak verdigin listeye bak oldumu simdiilk okudugumda yemeklerin yanimda mi tuketiyoruz diye sorasim geldi yaa bunu yaparsam ben igne iplige donerim
beykoz seninde aklina gelmistir ayni sey saniirim
Eki Görüntüle 531615
Eki Görüntüle 531615
buda benim kuzum ececikk...
Eki Görüntüle 531565 Eki Görüntüle 531566 Eki Görüntüle 531567 [/QU
yadecim maşallah kızına.bir ece daha var yani.Allah nazardan,kötü insanlardan koruşun inş.çok tatlıymış
Amin cnm Allah herkesinin yavrusunu korusunn inşalahhh... Yeni katıldığım için tam olarak bilmiyorum senindemi ecen var....
Amin cnm Allah herkesinin yavrusunu korusunn inşalahhh... Yeni katıldığım için tam olarak bilmiyorum senindemi ecen var....
yok ece ismi çok bizim topikte,yeğenim var adı ecem.benim kızosun adı yaren nur
yok ece ismi çok bizim topikte,yeğenim var adı ecem.benim kızosun adı yaren nur
evet öyleymiş cnm eceler cok, seninki de cok güzelmiş yaren ismini severimm bende
yok cnm ist.'deyim.hani bir kerede karışıklık olmuştu.ist.'deyim ben.
eferim kısEki Görüntüle 531615
Kusura bakam hayatim yaa valla o kadar cogaldiki forum zaten yeni yeni aklimda tutabiliyorum şu rumuz kimindi?bebeginin adi neydi diye?Benim kafa durdu resmen valla
asya sabah 10:00dan akşam 16 ya kadar uyumadııı
uheheuheue bende çıldırdım koltuklarda ıslak yatak odasına tıkıldımm
attım arabasına doğru koruparka (avm)
bir gzel tost yedim öğle yemeğii sonra emzirdimmm
başladım gezmeye uyur belki diyeee
anacım nerdeeeee kredi kartı olsa alışveriş yapıcakkk benden dikkatli bakıyo giysilere...
gelen gidende seviyoooo
yüzüm güldümü iice geçip arabanın önüne seviolar...
bende hiç pas vermiyorum ki uzaktan sevip bıraksınlar diyeee
anasına bak kızına bak iiki bi bebeği var demişlerdir...
abartmıyorum 30 kişi ellemeye çalışıyooo
hangi birine laf anlatcammm
ben pispis bakınca geri çekiliolar napiimmm ellemeselerrr
saat 16:00da uyudu 16:30da kalktııı
bugünlük gündüz uykumuz yarım saatttt
inanmayacaksınız ama ben artık pes dedimmmm
alıştım da sanırımmmm
benm gibi olan yoktur eminim kızlar ama ben gerçekten çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yoruldum!!!!
eferim kıs
kız yawrukedi ne güzel doğurmuşun öyleee....
sen hemen bidaha yap diyesim geldi walllaaaaaaa
anamm hayallerimin bebeğii esmer güzeliiiii hep öyle derdimm benm ki sarı olduu:)
değişsek mi napsakk ):):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?