cnm geçmiş olsunKızlar 3 gündür bacaklarımda sivri sinek ısırığı gibi kızarıklıklar var ve çok kaşınıyor.Ben sinek ısırığı zannettim ama her gün 3-4 tane daha ekleniyor bunlara ve kaşınmaya devam ediyorum.
Eşim sivri sinek olsa hem kendisini hem de Kayrayı ısıracağını söylüyor.Üstelik kısa kollu yatmama rağmen kollarımda hiç bişey yok ama sadece bacaklarımda var.Bu sabahda belimde ve baldırlarımda 3-5 tane çıkmış.
Ne olabilir bu sinek ısırığı gibi kaşınıp çoğalan şeyler ?
Birde pastorize sütten yoğurdu bir türlü tutturamıyorum.Taze sütten taş gibi oluyor ama diğerinden beceremiyorum.Yapabilen varsa bana da öğretebilir miiii .
Biyologcum meleğimle görüşürseniz hem selam söyle hem de foto bekliyoruzzz.
Bu arada bugün Kayranın 4.cü kez üzerini değişiyorum.Sürekli kusuyor.Midesini mi üşüttü acep :44:
sağol cnm şimdi yazdırdım.muhtemelen h.başı başlayacam.ben akşamdan sabaha kadar 2,5 lt. maydonoz-limon suyu içiyorum.ödem atsın ve süt yapsın diye.tvde falan da çok bahsediliyormuş.
cnm geçmiş olsun
pastörize sütgünlük sütten daha çok sıcak ortam istior ben bastan devam sütünden mayalıordum ama tam yogurt taş gibi katı olmayınca
burda günlük sütte bulmayınca bende pastörize süte gectim
havalar sıcakken cok güzel tutuyordu malum havalar serinledi nekadar sarıp sarmalasamda tutmuyordu
bende sütü sardıgım odada elektrikli soba yaktım bikaç saat ılık ortamda cok güzel tuttu benim şimdilik çözümüm bu kaloriferler yanmaya baslayınca gzl tutar yani sıcak oda istior
lillacım 2. resimde nasıl güzel bir bakış öyle masum, mahsun dalıp gitmiş yesinler onu :)) biz kafalarına bantlardan öte bişey takamıyacağız bu gidişle saç yokki:))
kızlar bu arada 2 hafta sonra eşimle kameradan konuştuk benimkinin dudağında kocaman uçuk sıkıntıdan diyor ne sıkıntısı dedim kızının özlemiymişeceyi gösterince bir ağladı ki annemler filan hepimiz ağladık çok zor gerçekten çok zor...
maydanoz niye bende ters etki yapıyor yaaa
ne zaman nane kekik maydanoz yesem sütüm azalıyor
o yüzden bir süreliğine hayatımdan çıkardım bu üçlüyü
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum ...
Demek allerji oluyor bu benekler...
3 gün önce yani çarşamba sabahı çıktı bunlar.Salı günüde ev yapımı pizza yemiştik.Bu zamana kadar sıkıntım olmamıştı hiç ama acaba üzerindeki sosisten mi oldu ki.Yani tek şüpheli şuan için sosis.
Herneyse şimdi doktora gitmeden geçer mi bunlar yoksa gitmeli miyim ?
Gidersem illa ki ilaç verecektir.E bende süt veriyorum.Nasıl olacak şimdi bilemedim :44:
losyon verir hayatım bana pembe losyon vermişti benim lohusalıkta oldu hani sıkıntı derken ne zaman rahatlamaya basladım onlar cıktı doktorum sıkıntı yaptıgın zamanların etkisi şimdi cıkmıs dedi baska bişey veremem dedi losyon verdi
3 gün önce yani çarşamba sabahı çıktı bunlar.Salı günüde ev yapımı pizza yemiştik.Bu zamana kadar sıkıntım olmamıştı hiç ama acaba üzerindeki sosisten mi oldu ki.Yani tek şüpheli şuan için sosis.
Gidersem illa ki ilaç verecektir.E bende süt veriyorum.Nasıl olacak şimdi bilemedim :44:
İşte ilk liste: Bu liste su atıcıdır…SABAH
1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçirinizARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı
ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı
ARA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
1’er tk labne light peynir
AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber
2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir
emziren anneler miktarları iki katına çıkarabilir
günde 4 litre su
her ana öğünden sonra bir bardak yeşil çay yanında 2 adet gün kurusu kayısı
süt artırmak için sitedeki komposto, kısır ve çorba tarifinden birini yapabilirsin gün boyu serbest
günde 40 dk yürüyüş yaparsan önünde saygıyla eğilirim
çay kahve serbet şeker yok
bir hafta boyunca aynı liste uygulanacak hergün
umarım yardımcı olabilmişimdir
biraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..
kızımın banyo sonrası misler gibi hali
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
anam keske bunları bana yapıp getirecek biri olsa pazartesi baslarım inş veririmde gaza gelirim incecik olurum
biyologoturma odam yok deyince bi an evini gözümün önünde canlandırdım küçük ve şirin bi ev geldi gözümün önüne..zil meselesine gelince bende yüksek girişte oturuyorum her gelen benim zile basıyo.sinir oluyodum..açmıyodum kapıyıkapı açıldığında daire kapımı açıp uyarıyodum..şimdi çok şükür basan yok
beykoz kız 4.000'e ben girecektim...
Maşallah fıstığa cookk tatlıBenim kızımda da saç yok bizde bandana takıyoruz bandanasız erkeğe benziyoo
Kokulu kokulu operim o elma yanaklariiiiibiraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..
kızımın banyo sonrası misler gibi hali
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
Resmen bogazim dugumlendilillacım 2. resimde nasıl güzel bir bakış öyle masum, mahsun dalıp gitmiş yesinler onu :)) biz kafalarına bantlardan öte bişey takamıyacağız bu gidişle saç yokki:))
kızlar bu arada 2 hafta sonra eşimle kameradan konuştuk benimkinin dudağında kocaman uçuk sıkıntıdan diyor ne sıkıntısı dedim kızının özlemiymişeceyi gösterince bir ağladı ki annemler filan hepimiz ağladık çok zor gerçekten çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?