2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Valla bacım şuan benim boncuk uyuyor.Uyanınca senin prensesi göstereyim bakayım ne diyecek

Oooo ilk deneme ve havada kapılan kaşıkk ..Maaşallah maaşallahhh.
Afiyet bal şeker olsun böcüğünee

Canım karnıbahar büyüklerde bile gaz yapıyor...
Bebeklerde de gaz yaptığı çok doğru ama o ilk günlerde ki gibi sancı çekmiyorlar.
Bağırsağından sesler geldiğini duyuyorsun ve bol bol gaz çıkarıyor.
Yani gaz yapıyor ama rahatsızlık verdiğini görmedim ben hiç.
Birde ben gaz yapıcı yemeklere ilave kimyon koyuyorum.Gün içinde de rezene çayı içiriyorum.

Oohh hem misafir ağırla,hem böyle gecelere hazırlık yap.Hızına yetişilmiyor valla .

Ben herifle atıştım az önce
Sofradayız,Kayrayada muhallebi hazırladım,hep beraber yemek yemeye çalışıyoruz.Kayra muhallebiyi sevmeyip tükürünce sinirlerim gerilmeye başladı tabi.Zorlamadan ara ara teklif ettim ama cıx.Tabi sandalyesinde de mızmızlanıp duruyor öyle.Önüne oyuncak koyuyorum,emziğini veriyorum yok.Bir yandan oğluşla ilgileniyorum diğer yandan yemek yemeye çalışıyorum.Herifte bir güzel karnını doyurdu ve öyle bir şeyler anlatıyor bana.Yemek yemek istediğimi ve Kayraya bakmasını ima ettim ama yanına gidip 5 dakika durdu sonra geri yerine oturdu.Kayra yine mızmızzz yapınca sinirlenip sofradan kalktım,kayrayıda kucağıma aldım tek el ile sofrayı toplayıp bulaşıkları yerleştirdim.O da kızdığımı anlayınca daha çok sinirlendi tabi.Sonra geldi kucağımdan aldı söylene söylene ama ben diyeceklerimi dedim !!!

Ooo hayırlı olsunnn.Güle güle büyüt canım oğluşu..
Ben sana dedim dimi "gitt uyuuuu"diye .
Şaka bir yana 9 aylık mucizevi bir yolculuğun sonunda cennet kokulu yavrun kollarında...Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin...
Gündüz uyuyup gece uyumaması ilk zamanlar çok normaldir.Henüz gece-gündüz ayrımını bilmiyorlar.Bunu öğretmek için ilerleyen haftalarda gündüz ışıklı ve hafif sesli ortamda,gece ise karanlık ve sessiz ortamda olmasını sağla.Gündüz her şekilde ilgilen oyunlar yap ama gece olunca sessizce emzir sadece.
Kakası ilk 3-4 gün koyu yeşil kıvamda oluyor,sonradan altın sarısı rengine dönüyor...
Eğer altınsarısı iken yeşile dönüyorsa fazla emiyor demektir.
Bu arada 2 saatte 45 cc süperr...Maaşallah diyeyim ...

Yaramazimin totosunda resim olan kiyafetlerine bayiliyorum.gel totosumu isirdiyo resmenn
Bu kızın hem bacakları hem popişi tam ısırmalıkkkk .Hele saçlaarrr

nagihancım anlasıldı sizin olayınız : ortalarda gezen bir trafik canavarı var (kocan) sende emniyet kemeri takmamakta kararlı bir yolcusun tabiki teklike gecmez yeni kazalar hep olcak

turuncum zeynebimin dedigi gibi benim bebegim gibi seninki kacma cabalarında bunların amacı aynı yerde durmamak aklın karısmasın arkadasımızın bahsettigi sey yerinde sabit bizimki gitmek gezmek istiyo onu bir ay sonra hiç kullanamayız yani benim fikrim bu hareketlendiler sabit seyler onlara göre degil

abooovvvv canım bak nagihan bir işi beceremedin millet almıs yürüyor yetiş 2013 annelerine kızzz

zaten onun fiyatı görünce vazgeçtim canım.2-3 ay için o kadar para vermek istemiyorum.Zaten oyun halısına 120 lira verdim ve hiç severek oynamadı.O yüzden temkinli davranıyorum
Bayramda gittiğim yerde orta yollu yürüteç araştıracağım bakalım

pembevemaviler ; canım nasılsın,kızın nasıl ?
Birkaç gündür aklımdaydın ama kızlara sormayı unutuyordum.
Facebookta takılıyorsun herhalde sen değil mi ?

Yaramazimin totosunda resim olan kiyafetlerine bayiliyorum.gel totosumu isirdiyo resmenn

zilli kokoşyaa bi de pozlar vermiş... maşallahh barek Allah....

mavibattaniye güzel günlerde büyüt yavrunu... benim kızımda ilk zamanlar gündüz uyur gece 11- 12 gibi bi uyanırdııı ooooo sabaha kadar....

Bende uzun zamandır takip edipte bir şeyler yazmak için bekleyenlerdenim. Hamileliğimin başından beri sizlerleydim aslında hele son günlerde kimler doğuma gitti kimler bebişine kavuştu hep meraktaydım.benimde 11 mayısta kızım asel ada dünyaya geldi...umarım bundan sonra paylaşımlarınıza katılırım.şimdilik kocaman bir merhaba

merhabaaa, hoşgeldin aramıza.....

hosgeldin hayatım cok şükür almışsın bebişini kucagına cok sevindim
cok iyi şimdi sütün yavas yavsa gelcek humana cayını iç emziren anneler için...
bebekler ilk zamanlar gündüz uyur gece uyanırlar cnkü anne karnındayken bebekler gün boyu sallandıgı için daha az hareket ederler ve uyurlar ama geceleri yattıgımız için hareket azlıgında gece daha cok hareket ederlermiş yani sallanmaya dogustan alısıklar
sürekli emzir 1 saatte bir kaldırki sarılık olmasın kaka rengi siyahtan yeşile yeşilden turuncu ve sarıya dönecek bu normal bişey bide göbek bagına solüsyonu sık ve her altını acmada kuruması için bir yukarda kalsın bir asagı baksın hep bir tarafta durunca kuruması uzuyor bende öle oldu 8.ci günde düştü oda düşmeden 2gün önce anladık ve degiştirdik sürekli yani daha erken düşebilirdi tekrar hayırlı ugurlu saglıklı olsun bebişimiz

pembevemaviler ; canım nasılsın,kızın nasıl ?
Birkaç gündür aklımdaydın ama kızlara sormayı unutuyordum.
Facebookta takılıyorsun herhalde sen değil mi ?

evet canim tesekkur ederim burayida okuyorum firsat buldukca ,iyi olmaya calisiyorum ,kizimda buyuyup gidiya bakalim teyzesi cok kuysuz bu aralar dis mi cikariyo bilemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…