Maasallah annesi pek guzelmis kizinAllahim iyi yazilar yazsin kaderleri guzel olsun yavrularimizin
Kizlar suç sizde ogluşunuza pekmez veriyosunuz kuduruyo diyosunuz.
e babalari yiyince baska türlü kuduruyo bunlarda bebis haliyle hareketleniyolar
yalniz TURUNCU KAYRA ya aşigim hastayim manyagim :) bin maşallah
Benden geçtide artik kizimla bi taniştirayim
bugun ilk kez sebzed çorbası denedik... ve benim küçük prensesin bi annesinin sütüne karşı
kaşığı elim de gördükçe ağzını nasıl açıyor, nasıl heyecanlanıyor ve titriyor anlatamam
birazcık havuç, karnıbahar ve iki tane bamya koydum, çok sevdi böcüğüm
canım bende karnabahar vermek istiyorum ama annem dün tv de gaz yapar 8-9 aylıkken verın diye duymus her bebekte farklı olur gerçi benim kızımın hiç gaz problemi olmadı ama yınede korktum vermedım sızde durum nasıl olacak bakalım yaz bıze
Ben forumda 'el ele hamile kaliyoruz haydi hep beraber' gibi bir konu gormustum gozlerim portlemisti
Nasil yani hepsi ayni anda miiiii
Bizimki de o hesap olsun aksam dokulsun kurtlar!
Ben niyeti bozdum epilasyon yapiyorum su an
Lazere baslamistim dogum olunca kaldi baya azaldi ama cillop gibi olmaliyim
Arkadaşlar merhaba... Doğumum gerçekleşti. Sezeryan oldum. Sütüm de geliyor şükürTabi yetiyor mu onu anlayacağız kontrollerde. Ben şöyle birşey yaptım. Emzirdikten 2 saat sonra tekrar emzirdim. 1ini emdi. Diğerini almadı. Uyudu. Uyandıramadım. Ben de koştum sağdım o göğsümü. 45 cc falan geldi. Yani 2 saatte tek göğsümde 45 cc birikmiş. İyi mi acaba:26:
Başka bir sorum daha var. Oğlum bütün gün uyuyor. Gece tabi sabahlıyoruz. Yerine koyduğum gibi mıkmıklanıyor. Sonrası da çığlık. Bütün gün bukadar uyuması normal mi? Gözünü açmadan uyur bıraksam. Emzirmek için zorla uyandırıyorum.
Birde kakamız yeşil oldu :) Çok mu sıktım sizi acaba
Bu kızın hem bacakları hem popişi tam ısırmalıkkkk .Hele saçlaarrrYaramazimin totosunda resim olan kiyafetlerine bayiliyorum.gel totosumu isirdiyo resmenn
herkes burada ama yazan yok:)) bende 2011 mayıs annelerine bakayım dedim kimse yazmıyormuş artık. sanki bebişlerimiz büyüdükçe daha da zorlanıcağız yazılanlardan öyle anladımbeykoz ve nagihan şubatta 2. yi doğuracak bile olan var ben görünce böyle oldum.
turuncum zeynebimin dedigi gibi benim bebegim gibi seninki kacma cabalarında bunların amacı aynı yerde durmamak aklın karısmasın arkadasımızın bahsettigi sey yerinde sabit bizimki gitmek gezmek istiyo onu bir ay sonra hiç kullanamayız yani benim fikrim bu hareketlendiler sabit seyler onlara göre degil
Ben burdayim sekerim yemek yiyodum
nee ikinciyi kim bekliyo beykoz mu
Yaramazimin totosunda resim olan kiyafetlerine bayiliyorum.gel totosumu isirdiyo resmenn
Ayy koptummmmm
Beykozzzzz anacım topikte hamile kelimesi geçse herkesin aklına ilk sen geliyorsun bak
Bende uzun zamandır takip edipte bir şeyler yazmak için bekleyenlerdenim. Hamileliğimin başından beri sizlerleydim aslında hele son günlerde kimler doğuma gitti kimler bebişine kavuştu hep meraktaydım.benimde 11 mayısta kızım asel ada dünyaya geldi...umarım bundan sonra paylaşımlarınıza katılırım.şimdilik kocaman bir merhaba
merhabaaa, hoşgeldin aramıza.....
Arkadaşlar merhaba... Doğumum gerçekleşti. Sezeryan oldum. Sütüm de geliyor şükürTabi yetiyor mu onu anlayacağız kontrollerde. Ben şöyle birşey yaptım. Emzirdikten 2 saat sonra tekrar emzirdim. 1ini emdi. Diğerini almadı. Uyudu. Uyandıramadım. Ben de koştum sağdım o göğsümü. 45 cc falan geldi. Yani 2 saatte tek göğsümde 45 cc birikmiş. İyi mi acaba:26:
Başka bir sorum daha var. Oğlum bütün gün uyuyor. Gece tabi sabahlıyoruz. Yerine koyduğum gibi mıkmıklanıyor. Sonrası da çığlık. Bütün gün bukadar uyuması normal mi? Gözünü açmadan uyur bıraksam. Emzirmek için zorla uyandırıyorum.
Birde kakamız yeşil oldu :) Çok mu sıktım sizi acaba
pembevemaviler ; canım nasılsın,kızın nasıl ?
Birkaç gündür aklımdaydın ama kızlara sormayı unutuyordum.
Facebookta takılıyorsun herhalde sen değil mi ?
Yaramazimin totosunda resim olan kiyafetlerine bayiliyorum.gel totosumu isirdiyo resmenn
Eki Görüntüle 535292
Onumdeki herseyi atip bagirmayi ogrendim bile
Eki Görüntüle 535292
Onumdeki herseyi atip bagirmayi ogrendim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?