Aynen hayatim yaa gebelikte adam kaciyordu simdi ben kaciyorum ama iste menuskus cikinca hersey bana iskence gibi geliyor
nereye kadar gider bilmiyorum artik
geçmiş olsun canım
ameliyat olmayı düşünmüyor musun?
turuncu şu anda hayal ettim ece ile kayra yanyana olsa biz kesin deliririz :) eceye 2 gündür pekmez verdik iyice kudurdu çocuk:))
kızlar mikady çılgın oyuncak:) güzele benziyor ne dersiniz alalımmı? anneme gösterdim hemen alalım ece ne kadar içinde dursa kardır diyor:)) artık yere bırakmakta güvenli değil habire ya duvara yada kapı pervazlarına çarpıyor kafasını ağlıyor sonra( dün gezmeye gittiğimiz yerde harçlık vermişlerdi eceye o parayla alayım bari. zararı yoktur dimi kızlar ?
Tesekkur ederim hayatim her iki dizimdede yirtik var:18:ve icerisinde sivi birikmesi varmis......
once bir fizik tedavi yapalim dedi 13 gun gittim ama kizimda rezil oldu yanisonra biraktim hamilelikte de vardi agrim ama bolyle degildi sislikler gittikce agrilarda ortaya cikti bakalim iyice kis girmeden bir daha gidecem ama ameliyatta zor yaa tabi sonrasinda yine fizige gitmem gerekecek 21 gun amannnn ne bileyim butun hareketlerimi kisitliyor oyle iste bosver dedim bende kizim yine rezil olur diye gitmiyorum dr a hava sogudukca agri artiyor ayyy bosver valla tatlim yaa icim daraliyor agri deyince
herkes burada ama yazan yok:)) bende 2011 mayıs annelerine bakayım dedim kimse yazmıyormuş artık. sanki bebişlerimiz büyüdükçe daha da zorlanıcağız yazılanlardan öyle anladımbeykoz ve nagihan şubatta 2. yi doğuracak bile olan var ben görünce böyle oldum.
sende haklısın
insan evladı olunca önceliği kendisine veremiyor
şimdilik ertelemişsin ama menisküs çok ihmale gelmez
tekrar çook geçmiş olsun tatlım
Benim kardeşim de Londrada :) Bu yıl daha doğrusu ylbaşından sonra onu ziyarete gidebilirim :)
[
Ben gecen ay 7 Eylulde yaptirdim getti valla iyide oldu..
Oncelikle lyl bir dr ve hastane bulmani tavsiye ederim
Mutlaka yaptiracagin doktor cocuk cerrahi olmali
Benim hastane universite hastanesi idi yaptirdigim dr ayni zamanda yrd doc uzman doktordu yani akademisyenligide vardi
bunlara karar kilindiktan sonra sunnet sonrasi yapman gerekenler oluyor
birinci sunnetten hemen sonra dr nin sana tavsiye ettigi kremi ve ilaclari dedigi sekilde uygulaman olucaktir
bizde dr 3 gun sonra kontrola cagirdi sonrada gunde iki kez banyo tavsiyesinde bulundu dikislerin kolayca atilmasina yardimci olmasi icin
ve ayrica bezlenen bezin zarar vermemesi icin bana katkisiz vazelin alip temas edicegi yere surup oyle bezlememi soyledi ki bu cok dogru ve yerinde tavsiye oldu benim oglanin basta surtunmeden biraz kizarikligi olmustu ama kullanim sonrasi gecti
Dikisler bizde gec atildi normalde 10 gunde oluyormus bizimki daha fazla surdu ama bu cok rahatsiz edici durum degil temiz tuttuktan sonra zaten deri kendine geliyor bizde kizaklik ilk oldugunda korkmustum valla ne yalan soyluyum ama bu zamanla normala dondu
Oglumda benim oyle aman aman bir agri sizi olmadi basta dr nin verdigi fitili kullandik oda bir gun , yani ilk uc gun belki sancili olabilir ama benim velet sunnetin ertesi gun ayaklari ile tepinmeye devam ediyordu ,demek sunnet cokta engelleyici ve agrili olmuyor yada benim oglanda oyle olmadi onu bilemem iste
Sana simdiden gecmis olsun ins saglicakla atlatirsiniz
günaydın kızlar..öncelikle meleğim hoşgeldin..turuncu süt konusunda sen elinden geleni yaptın..için rahat olsun...ben sağmaya devam ediyorum..herkeste bayram telaşı başlamış bende de...kurbanı annemlerde kesicez..sonrada kvlere gitcez..tabi kvlerde süt sağma sıkıntısı beni şimdiden geriyor...bayramdan önceki salıda memlekette annemlerde oğluşumu sünnet yaptırıcaz..pipisinin deliği kapalı gibi..şimdilik çiş yaparken sıkıntısı yok ama ilerlerse böbreklere kadar gidebiliyormuş sorun..zoraki sünnet yani...çok korkuyorum..dua edin kızlar şu sünneti yavrum hayırlısıyla atlatsın..ayrıca erkek bebek anneleri bebişlerinizin pipisini dra mutlaka kontrol ettirin..böyle bir durum varsa sünnetle düzeliyormuş...
Canım çok yaramaz bir çocuk değil ama huysuz.Yerede koyamıyorum çünkü hemen yüzüstü dönüyor ve kusuyor.Bıktım valla çamaşır yıkamaktan.Eğer yüz üstü dursa ben de hiç almam yürüteci çünkü yerde oynarak her şeyi öğrenmesini isterim.
Bugün ise bir ayrı mız mız.Bak resim koyayım da gör yaptığını.Çıldırttı valla.Guya 5 dk ortalığı süpüreyim dedim.Bağladığım zaman da kıyamet kopuyor
Eki Görüntüle 534814
herkes burada ama yazan yok:)) bende 2011 mayıs annelerine bakayım dedim kimse yazmıyormuş artık. sanki bebişlerimiz büyüdükçe daha da zorlanıcağız yazılanlardan öyle anladımbeykoz ve nagihan şubatta 2. yi doğuracak bile olan var ben görünce böyle oldum.
turuncu o anakucağı koltuğun üstündemi duruyor şekerim valla seninki düz duvara tırmancak gibi görünüyor canım yerim ben onu çokkk tatlı çokkk, yakışıklılar listemizdesiniz hepiniz ona göre
benim çok yakınımda e-bebek var bir gidip bakayım canım izlenimlerimi paylaşırım senınlebenimde çok alasım var
Amaninn tut tut dusuyooorrr Amma hinzirmissin sen badem bebek nasil bir durus o oyle!!Surekli boyleyse zor ciddenBen plannerin yolladigi oyun havuzunu da sevdimErkek rengi daha pahali gerciMama sandalyesinde durmuyor mu oyuncak fln yigsan?Omer yumusak defterlere bayiliyor ama tabi 10dk bana geldi 2 3hafta oluyor Ay sahaneymiss tam benim adamin kafadanGerci benimkine azicik sirnasmaya gelmiyor hemen baska seyler geliyor aklinaAksam pembelerimi giyineyim bariNevresimi de aksam degistiririm artik
doğumdan sonra herşey değişebiliyor
bir ara kardeş kardeştik
turuncu şu anda hayal ettim ece ile kayra yanyana olsa biz kesin deliririz :) eceye 2 gündür pekmez verdik iyice kudurdu çocuk:))
kızlar mikady çılgın oyuncak:) güzele benziyor ne dersiniz alalımmı? anneme gösterdim hemen alalım ece ne kadar içinde dursa kardır diyor:)) artık yere bırakmakta güvenli değil habire ya duvara yada kapı pervazlarına çarpıyor kafasını ağlıyor sonra( dün gezmeye gittiğimiz yerde harçlık vermişlerdi eceye o parayla alayım bari. zararı yoktur dimi kızlar ?
Selam Kızlar,
Müjdeler olsun,bebegimin dişi patladı
Cok zor bi dönemmiş, gece 3-5 nöbetini gözü kapalı ağlayarak geçiriyordu kuzum,hala daha devam,
bundanmışÖyle çıkan bi diş yok daha görüntüde, altta yaklaşık 1cmlik beyaz bi çizgi var
Başlasın diş buğdayı hazırlıkları
Ben burdayim sekerim yemek yiyodum
nee ikinciyi kim bekliyo beykoz mu
canım biz bayram sabahı bursadayız kısmetse, ee bende kv ve gezilecek 4 elti ve 2 görümce olunca oldukça yoğun günler bizi bekliyor şekerim bayram telaşında görüşmek zor olur ama bursaya hep geliyoruz biz zaten inş görüşebiliriz birgünbursada alışveriş yapabileceğim tüyoları senden alacağım artık zeynepcim ist dar geliyor prenses kızıma yahuu
doğru söylüyorsun indirimdeyken almak lazım ozaman, aynen canım bizim ev zaten tıkış tıkış birde zeyno kapladı heryeri, ama halaa ihtiyaç ve eksikleri bitmiyor bu bebelerin şekerim bütün evide ele geçirir bunlar ama ne güzel dimi evin her köşesinde zeynoya dair bişeyler görünce öyle mutlu oluyorumki
turuncu o anakucağı koltuğun üstündemi duruyor şekerim valla seninki düz duvara tırmancak gibi görünüyor canım yerim ben onu çokkk tatlı çokkk, yakışıklılar listemizdesiniz hepiniz ona göre
benim çok yakınımda e-bebek var bir gidip bakayım canım izlenimlerimi paylaşırım senınlebenimde çok alasım var
canım sen yakında hamileyim diye yazcan buraya istiyormusun yani planlımı kaza sonuçlarınımı bekliyosun şekerim sen?
çokk geçmiş olsun minnoşuna annesi tez zamanda iyileşir inş, ağlamalarına dayanamıyorum hiç bebeklerin
Biz de uzun bir ara kardeş kardeştik ama şu sıralar ................................................
herkes burada ama yazan yok:)) bende 2011 mayıs annelerine bakayım dedim kimse yazmıyormuş artık. Sanki bebişlerimiz büyüdükçe daha da zorlanıcağız yazılanlardan öyle anladımbeykoz ve nagihan şubatta 2. Yi doğuracak bile olan var ben görünce böyle Oldum.
kocaman kocaman maşallahlar size
demek attın gitti pijamaları
evt yaa benimde dikkatimi cekmisti zamanla in cin top oynuyor oluyor forum ama bizim birbirimize yakinligimiz daha cok sanirim biz oyle olmayiz ins..
2. konusunda merak etme bizlerden de baslayanlar olur patlatiriz bebekleri yeniden birer birer)
kızlar milupa ya sitesine uye olana 5.ayında hediye yolluyodu 1 ay evvel hala devam ediyomu acaba uye olupta hediyesi gelen varmı ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?