2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım
ameliyat olmayı düşünmüyor musun?

Tesekkur ederim hayatim her iki dizimdede yirtik var:18:ve icerisinde sivi birikmesi varmis......
once bir fizik tedavi yapalim dedi 13 gun gittim ama kizimda rezil oldu yanisonra biraktim hamilelikte de vardi agrim ama bolyle degildi sislikler gittikce agrilarda ortaya ciktibakalim iyice kis girmeden bir daha gidecem ama ameliyatta zor yaa tabi sonrasinda yine fizige gitmem gerekecek 21 gun amannnn ne bileyim butun hareketlerimi kisitliyoroyle iste bosver dedim bende kizim yine rezil olur diye gitmiyorum dr a hava sogudukca agri artiyor ayyy bosver valla tatlim yaa icim daraliyor agri deyince

canım bende çok beğendim ama zararlımıdır bilemiyorum işte ona taktım bende

sende haklısın
insan evladı olunca önceliği kendisine veremiyor
şimdilik ertelemişsin ama menisküs çok ihmale gelmez
tekrar çook geçmiş olsun tatlım

herkes burada ama yazan yok:)) bende 2011 mayıs annelerine bakayım dedim kimse yazmıyormuş artık. sanki bebişlerimiz büyüdükçe daha da zorlanıcağız yazılanlardan öyle anladım beykoz ve nagihan şubatta 2. yi doğuracak bile olan var ben görünce böyle oldum.

Selam Kızlar,

Müjdeler olsun,bebegimin dişi patladı
Cok zor bi dönemmiş, gece 3-5 nöbetini gözü kapalı ağlayarak geçiriyordu kuzum,hala daha devam,
bundanmış Öyle çıkan bi diş yok daha görüntüde, altta yaklaşık 1cmlik beyaz bi çizgi var
Başlasın diş buğdayı hazırlıkları

nasıl yaniiiii
1 yıl dolmadan ikinci bebekleri mi olacak
ay bana bişeyler oluyor

sende haklısın
insan evladı olunca önceliği kendisine veremiyor
şimdilik ertelemişsin ama menisküs çok ihmale gelmez
tekrar çook geçmiş olsun tatlım

Sagol canim ama suan icin yapacak bir sey yokkv deye bebek bakimi konusunda guvenemiyorum annem guzel bakiyor sozumdende cikmaz ama esimin is yeri evimize yuruyerek 5 dk uzaklikta annem bana 30 km uzaklikta biz orada kalsak esim perisan oluyor annem kalamiyor yegenim var 1. Sinifa giden ona bakiyor iki ucu .... Deynek oldu yani senin anlayacagin simdilik bekliyorum bakalim

Benim kardeşim de Londrada :) Bu yıl daha doğrusu ylbaşından sonra onu ziyarete gidebilirim :)

Ne guzel olur gelmen oh valla sizi oralarda goremedik bari burda goruyum :)) gerci buralar soguk olur ama sen bir gelme isini garanti et sonrasinda gorusme planlari yapalim olmaz mi )

Çok teşekkürler canım, ay çok stres yaptım sorma.. içim bi tuhaf.. canı acıyacak diye çok korkuyorum. Bir de çalışıyorum ya yanında çok kalamıyacağım diye de üzülüyorum.. Ya bu annelik nasıl bişeymiş böyel :)[/QUOTE]

Sorun degil cnm bende senin gibi hop oturup hop kalktim ama cok sukur atlattik ..sende en iyi sekilde atlatirsin ins sikma canini ok

Sagol cnm hsb ..bizimde erken sunnet yaptirma sebebimiz kizarikliktandi..dedigin gibi cok onemli bazen deri kalin oluyor ve orda iltihab durumlari cok rastlanir hale geliyor bu yuzden en temizi sunnet , biz olduk cok sukur simdi iyi gidiyor hersey

Ayni benim velet bizimkide artik durmuyor hele emerken girdigi pozisyonlari gorseniz off ..belini kircak diye cok korkutuyor beni (
Turuncu gogsun icin uzuldum cnm gecmis olsun ...valla benim sut gitti gidecek bu yuzden senin cabani cok iyi anliyorum ins iyilesir cnm biran once..bu arada benim velet sutun cok gelmedigi icin sinirlenip gogus ucumu isirip cekiyor deli olucak valla cocukta artik durumuma isyan ediyor.. az evvel health center dan geldik kilo 6.5 olmus ve bana denilen surekli emzir bende icimden yuh cektim valla sut olsa dukkan sizin ama yok anam basimdan beri olmadi ki ,bende kasik mamasi aldim gelirken dinner icin bakalim her aksam deniyim bir belki tavlanir bu sefer
gerci kilo hersey degil ama benim kuzum ciddi anlamda kilosuz gibi hem daha bunun disi var ne olcak halimiz gayri (

Ben burdayim sekerim yemek yiyodum

nee ikinciyi kim bekliyo beykoz mu

Evet canım koltuğun üzerinde.Ben yanında odayı süpürüyorum,beyimizde akrobatik hareketler deniyor ana kucağında

Çok fena hareketlendi zeynep,öyle böyle değil yani.Yaptığı hareketleri görünce önce böyle oluyorum ,sonra basıyorum kahkahayı.O da şaşkın şaşkın bana bakıyor
Mama sandalyesinde duruyor tatlımda dediğin gibi her şey sadece 10 dakika oyalıyor paşamı.Bu oyun havuzunun erkek rengide çok pahalıymış.2-3 ay oynanacak şeye çok fazla para dökmek istemiyorum
Akşam için şimdiden planlar yapılmış

doğumdan sonra herşey değişebiliyor
bir ara kardeş kardeştik

Biz de uzun bir ara kardeş kardeştik ama şu sıralar ................................................

Ayyy ben de sadece benim oğlana pekmezden sonra bi haller oluyor sanıyordum
Demek seninkide pekmezden sonra kuduruyor

Mikady oyuncağın kız renginin fiyatı fena sayılmaz aslında.Yürüteç düşünmüyorsan alabilirsin

Hayırlı olsuuuunnn.Darısı bizlereee

Ayni benim velet bizimkide artik durmuyor hele emerken girdigi pozisyonlari gorseniz off ..belini kircak diye cok korkutuyor beni (
Turuncu gogsun icin uzuldum cnm gecmis olsun ...valla benim sut gitti gidecek bu yuzden senin cabani cok iyi anliyorum ins iyilesir cnm biran once..bu arada benim velet sutun cok gelmedigi icin sinirlenip gogus ucumu isirip cekiyor deli olucak valla cocukta artik durumuma isyan ediyor.. az evvel health center dan geldik kilo 6.5 olmus ve bana denilen surekli emzir bende icimden yuh cektim valla sut olsa dukkan sizin ama yok anam basimdan beri olmadi ki ,bende kasik mamasi aldim gelirken dinner icin bakalim her aksam deniyim bir belki tavlanir bu sefer
gerci kilo hersey degil ama benim kuzum ciddi anlamda kilosuz gibi hem daha bunun disi var ne olcak halimiz gayri ([/QUOTE]

Canım kaşık mamasını yatmadan önce ver.Hem tok tutuyor hem kilo alımı sağlıyor.Kayra geçen ay o şekilde 600 gr aldı.
Evet önemli olan sağlık ama diş çıkarma döneminde bu alınan kilolar bize çook lazım olacak

sağol cn.yok cnm planlı falan değil.kaza gerçekten ama artık çift dikiş mi olur,4 dikiş mi olur daha iyi korunacam.

nasıl yani cnm anlamadım valla.kafa gidik benim.

evt yaa benimde dikkatimi cekmisti zamanla in cin top oynuyor oluyor forum ama bizim birbirimize yakinligimiz daha cok sanirim biz oyle olmayiz ins..
2. konusunda merak etme bizlerden de baslayanlar olur patlatiriz bebekleri yeniden birer birer )

evt yaa benimde dikkatimi cekmisti zamanla in cin top oynuyor oluyor forum ama bizim birbirimize yakinligimiz daha cok sanirim biz oyle olmayiz ins..
2. konusunda merak etme bizlerden de baslayanlar olur patlatiriz bebekleri yeniden birer birer )

hoşgeldin cnm aramıza ve evceğizine.çok yoruldun ama tr'de iyi kaldın,gezdin.biyologla buluşman mükemmeldi.tebrik ederim seni.resimlere bayıldım.yazışırız artık.mahirimiz de esmer güzeli sanırım.ona da kocaman bir maaşallah diyorum.kilo konusunu kafana takma tamam mı?benim kız 22 mayıs doğumlu suan tahmini 6.400 gr. 5. aya girmesine 5 gün kaldı.Allah sağlık versin.

Kizlar suç sizde ogluşunuza pekmez veriyosunuz kuduruyo diyosunuz.
e babalari yiyince baska türlü kuduruyo bunlarda bebis haliyle hareketleniyolar

yalniz TURUNCU KAYRA ya aşigim hastayim manyagim :) bin maşallah
Benden geçtide artik kizimla bi taniştirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…