bugun ilk kez sebzed çorbası denedik... ve benim küçük prensesin bi annesinin sütüne karşı
kaşığı elim de gördükçe ağzını nasıl açıyor, nasıl heyecanlanıyor ve titriyor anlatamam
birazcık havuç, karnıbahar ve iki tane bamya koydum, çok sevdi böcüğüm
hoşgeldin cnm aramıza ve evceğizine.çok yoruldun ama tr'de iyi kaldın,gezdin.biyologla buluşman mükemmeldi.tebrik ederim seni.resimlere bayıldım.yazışırız artık.mahirimiz de esmer güzeli sanırım.ona da kocaman bir maaşallah diyorum.kilo konusunu kafana takma tamam mı?benim kız 22 mayıs doğumlu suan tahmini 6.400 gr. 5. aya girmesine 5 gün kaldı.Allah sağlık versin.
nasılsın şekerim?iyisindir inş.ben pek katılamıyorum ama tatluşunun yeni zebraları fotolarını bekliyorum... ::)))
Cnm ilerlemek icin degil de oynamak icin kullanacaksa belki cor zarari yokturevet diğer rengi daha pahalı ne saçmalık ama, benim kızım ama sandalyesinde çok güzel duruyor önünede oyuncaklarını koyunca değmeyin keyfine oyuzden bu oyuncak havuzundada iyi vakit geçirir diye umuyorum birde zıpzıp fonksiyonu varmış ya o hoşuma gitti ama bu zıpzıp olayı nekadar sağlıklı araştırmak lazımm
Ben forumda 'el ele hamile kaliyoruz haydi hep beraber' gibi bir konu gormustum gozlerim portlemistiay çok beğendim zeynep
bu akşammayıs anneleri coşuyormuş
olur mu olur valla
herkes burada ama yazan yok:)) bende 2011 mayıs annelerine bakayım dedim kimse yazmıyormuş artık. sanki bebişlerimiz büyüdükçe daha da zorlanıcağız yazılanlardan öyle anladımbeykoz ve nagihan şubatta 2. yi doğuracak bile olan var ben görünce böyle oldum.
Arkadaşlar merhaba... Doğumum gerçekleşti. Sezeryan oldum. Sütüm de geliyor şükürTabi yetiyor mu onu anlayacağız kontrollerde. Ben şöyle birşey yaptım. Emzirdikten 2 saat sonra tekrar emzirdim. 1ini emdi. Diğerini almadı. Uyudu. Uyandıramadım. Ben de koştum sağdım o göğsümü. 45 cc falan geldi. Yani 2 saatte tek göğsümde 45 cc birikmiş. İyi mi acaba:26:
Başka bir sorum daha var. Oğlum bütün gün uyuyor. Gece tabi sabahlıyoruz. Yerine koyduğum gibi mıkmıklanıyor. Sonrası da çığlık. Bütün gün bukadar uyuması normal mi? Gözünü açmadan uyur bıraksam. Emzirmek için zorla uyandırıyorum.
Birde kakamız yeşil oldu :) Çok mu sıktım sizi acaba
Melegim bende görüsmek istiyodum annemle gelcektk avm ye ama sonra annem ablama kalmaya gitti bende de net yok anneme gelnce ghriyorum kaynadi gtti valla.insallah bi daha gelirsin nasip olur görüsmek.bu arada biyologla görüsmüssünüz cok sevindim resimleri görmedim kacinci sayfada??
Saglik olsun cnm ins bir dahaki gelmemizde gorusuruz , resimler epey geride kaldi galiba bende dun baktim gecmise ama o kadar cok sayfa okudum ki hatirlamiyorum cnm sen istersen atlayarak soyle 50 sayfa gerisine git belki rastlasir ..gerci gecmisti harika resimler var mayis prens ve prensesleri inan ben hic sikilmadim okurken her turlu sekerpare bulunurmasallah butun kuzucuklara
canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın güle güle büyüt oğlunuayy doğum yaptığım zamanları hatırladım sanki üzerinden çok geçmiş gibi ama olsun yinede hatırladım yaneee seninki şuanda gece gündüz farkını ayırt edemiyor annesi çok normal düzene girersiniz merak etme, öptüm küçük minnoşunu
Arkadaşlar merhaba... Doğumum gerçekleşti. Sezeryan oldum. Sütüm de geliyor şükürTabi yetiyor mu onu anlayacağız kontrollerde. Ben şöyle birşey yaptım. Emzirdikten 2 saat sonra tekrar emzirdim. 1ini emdi. Diğerini almadı. Uyudu. Uyandıramadım. Ben de koştum sağdım o göğsümü. 45 cc falan geldi. Yani 2 saatte tek göğsümde 45 cc birikmiş. İyi mi acaba:26:
Başka bir sorum daha var. Oğlum bütün gün uyuyor. Gece tabi sabahlıyoruz. Yerine koyduğum gibi mıkmıklanıyor. Sonrası da çığlık. Bütün gün bukadar uyuması normal mi? Gözünü açmadan uyur bıraksam. Emzirmek için zorla uyandırıyorum.
Ben forumda 'el ele hamile kaliyoruz haydi hep beraber' gibi bir konu gormustum gozlerim portlemisti
Nasil yani hepsi ayni anda miiiii
Bizimki de o hesap olsun aksam dokulsun kurtlar!
Ben niyeti bozdum epilasyon yapiyorum su an
Lazere baslamistim dogum olunca kaldi baya azaldi ama cillop gibi olmaliyim
Gözünaydin güle güle büyüt canim.hepsi normal mdrak etme.ilk günler hep uyuyolar sadece acikinba uyanir sonra yavs yavas azalcakuyku saati
Cnm yaa seni buralarda goruyordum ama hamile oldugumdan haberim yoktu ..ne iyi anne oldun demek allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin ins..bahti acik ve kismeti bol olsun
Yasadiklarinin hepsi bizlerde de oldu zaamanla duzeni giriyor cnm
Canım hayırlı olsun bebeğin.. allah uzun ömürler versin güle güle büyüt.. Sütün gayet iyi canım.. bebeğin şu anda çok küçük ve emmek için daha çok gücü yok o yüzden memeyi boşaltamaz.. emerken yorulup uyur :)
Sen o uyuduktan sonra kalanını sağ ve süt poşetleri ile buzluğa koy ziyan etme.. göüğslerini sık sık boşaltman da sütünü arttıracaktır.
Ben hep öyle yaptım.. gece emzirmeye kalktığımda kalanını hep sağdım.. Buzluk stoklarla doldu ve sütüm de çoğaldı :)
Yaramazimin totosunda resim olan kiyafetlerine bayiliyorum.gel totosumu isirdiyo resmenn
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bakalım zaman bana ne gösterecek. Oğlumun huyu suyu nasıl çok merak ediyorum. Zamanla öğreneceğim artık
Sağol arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Bundan sonra emzirdikten sonrasını boşaltırım. Bakalım bizim buzluk da dolacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?