2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bugun ilk kez sebzed çorbası denedik... ve benim küçük prensesin bi annesinin sütüne karşı

kaşığı elim de gördükçe ağzını nasıl açıyor, nasıl heyecanlanıyor ve titriyor anlatamam
birazcık havuç, karnıbahar ve iki tane bamya koydum, çok sevdi böcüğüm

Melegim bende görüsmek istiyodum annemle gelcektk avm ye ama sonra annem ablama kalmaya gitti bende de net yok anneme gelnce ghriyorum kaynadi gtti valla.insallah bi daha gelirsin nasip olur görüsmek.bu arada biyologla görüsmüssünüz cok sevindim resimleri görmedim kacinci sayfada??

canım bende karnabahar vermek istiyorum ama annem dün tv de gaz yapar 8-9 aylıkken verın diye duymus her bebekte farklı olur gerçi benim kızımın hiç gaz problemi olmadı ama yınede korktum vermedım sızde durum nasıl olacak bakalım yaz bıze

nasılsın şekerim?iyisindir inş.ben pek katılamıyorum ama tatluşunun yeni zebraları fotolarını bekliyorum... ::)))

Canim sagolasin hsb duk ..dogru diyorsun kiloya takmayim ve simdiye kadar da takmiyordum hep umitli bir sekilde olur diyordum ama su dis olayi beni geriyor ya oda baslarda bizimki hepten kilo kaybeder ve o zaman zayif dusup hastanir diye korkuyorum yoksa benim oglan fit olsun sorun degil yani..
Allah senin kiza da saglik versin cnm ins.. bizleri, kilo alip biraz da olsa mutlu ederler
Biyologla gorusmemiz birazda biyologun azmi sayesinde oldu , sagolsun bizim bulundugumuz yere gelerek bunu kolaylastirdi yoksa biraz zor olurdu..ama cok cok memnum oldum iyiki bulusmusuz ben cok hosnut oldum epey bir muhabbet oldu ve eslerde tanisti, bundan sonrada arkadasligimiz ailece surecektir yani anlayacagin bizim bursaya gitmek icin artik bir nedenimiz daha var

nasılsın şekerim?iyisindir inş.ben pek katılamıyorum ama tatluşunun yeni zebraları fotolarını bekliyorum... ::)))

sagol şekerimm çokk yorgunumm işte okadar yoğundumki bugun ama yinede burda çene çalıyorum bravo diyorum kendime senide bekliyoruz canım sende yoğunsun galiba, buarada kızımın zebralı badiside geldi akşama giydirip resimlerini çekicem tabiyki teyzesii

Cnm ilerlemek icin degil de oynamak icin kullanacaksa belki cor zarari yoktur
ama ben yurutecten oldum olasi korkarim bir tanidigimizin bebegi ziplarken yurutec esige takilmisti ve bebek dusmustu
Birkac dergide de okumustum
Cocugun dogal yurume surecini yavaslatiyormus. Ust bacak kaslari yerine alt bacak kaslari calisiyormus.
Bugune dek cogumuz bindi belki ama ben dogal gelisim surecini gormek istiyorum
Yerde surunsun tutunsun dussun kalksin siralasin istiyorum
Oyun icin yine de cok kullanisli gorundu gozume
ay çok beğendim zeynep
bu akşammayıs anneleri coşuyormuş
olur mu olur valla
Ben forumda 'el ele hamile kaliyoruz haydi hep beraber' gibi bir konu gormustum gozlerim portlemisti
Nasil yani hepsi ayni anda miiiii
Bizimki de o hesap olsun aksam dokulsun kurtlar!
Ben niyeti bozdum epilasyon yapiyorum su an
Lazere baslamistim dogum olunca kaldi baya azaldi ama cillop gibi olmaliyim

cnm bi de herkes bizim gibi kurtlu degil
Ben nisan annesiyim ama buradaki enerji ve hareketten dolayi burada kaldim
Bazen sasiriyorum amma kaynasikmisiz arkadas deli deliyi dakkada derler ya o hesap

Arkadaşlar merhaba... Doğumum gerçekleşti. Sezeryan oldum. Sütüm de geliyor şükür Tabi yetiyor mu onu anlayacağız kontrollerde. Ben şöyle birşey yaptım. Emzirdikten 2 saat sonra tekrar emzirdim. 1ini emdi. Diğerini almadı. Uyudu. Uyandıramadım. Ben de koştum sağdım o göğsümü. 45 cc falan geldi. Yani 2 saatte tek göğsümde 45 cc birikmiş. İyi mi acaba:26:

Başka bir sorum daha var. Oğlum bütün gün uyuyor. Gece tabi sabahlıyoruz. Yerine koyduğum gibi mıkmıklanıyor. Sonrası da çığlık. Bütün gün bukadar uyuması normal mi? Gözünü açmadan uyur bıraksam. Emzirmek için zorla uyandırıyorum.

Birde kakamız yeşil oldu :) Çok mu sıktım sizi acaba

canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın güle güle büyüt oğlunu ayy doğum yaptığım zamanları hatırladım sanki üzerinden çok geçmiş gibi ama olsun yinede hatırladım yaneee seninki şuanda gece gündüz farkını ayırt edemiyor annesi çok normal düzene girersiniz merak etme, öptüm küçük minnoşunu

Saglik olsun cnm ins bir dahaki gelmemizde gorusuruz , resimler epey geride kaldi galiba bende dun baktim gecmise ama o kadar cok sayfa okudum ki hatirlamiyorum cnm sen istersen atlayarak soyle 50 sayfa gerisine git belki rastlasir ..gerci gecmisti harika resimler var mayis prens ve prensesleri inan ben hic sikilmadim okurken her turlu sekerpare bulunur masallah butun kuzucuklara

canım senin kuzucukta yakışıklılar listemizde ona göree, geçmişe gitmeden görelim mahir paşayı buralarda

Teşekkür ederim canım. Böyle ara ara hatırlatırım ben size o günleri...

Gözünaydin güle güle büyüt canim.hepsi normal mdrak etme.ilk günler hep uyuyolar sadece acikinba uyanir sonra yavs yavas azalcakuyku saati

Cnm yaa seni buralarda goruyordum ama hamile oldugumdan haberim yoktu ..ne iyi anne oldun demek allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin ins..bahti acik ve kismeti bol olsun
Yasadiklarinin hepsi bizlerde de oldu zaamanla duzeni giriyor cnm

Canım hayırlı olsun bebeğin.. allah uzun ömürler versin güle güle büyüt.. Sütün gayet iyi canım.. bebeğin şu anda çok küçük ve emmek için daha çok gücü yok o yüzden memeyi boşaltamaz.. emerken yorulup uyur :)
Sen o uyuduktan sonra kalanını sağ ve süt poşetleri ile buzluğa koy ziyan etme.. göüğslerini sık sık boşaltman da sütünü arttıracaktır.
Ben hep öyle yaptım.. gece emzirmeye kalktığımda kalanını hep sağdım.. Buzluk stoklarla doldu ve sütüm de çoğaldı :)

yani canım helal olsun başka ne denir ki
önünde saygıyla eğiliyoruz:92::92::92::92::92::92:

Gözünaydin güle güle büyüt canim.hepsi normal mdrak etme.ilk günler hep uyuyolar sadece acikinba uyanir sonra yavs yavas azalcakuyku saati

Cnm yaa seni buralarda goruyordum ama hamile oldugumdan haberim yoktu ..ne iyi anne oldun demek allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin ins..bahti acik ve kismeti bol olsun
Yasadiklarinin hepsi bizlerde de oldu zaamanla duzeni giriyor cnm

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bakalım zaman bana ne gösterecek. Oğlumun huyu suyu nasıl çok merak ediyorum. Zamanla öğreneceğim artık

Sağol arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Bundan sonra emzirdikten sonrasını boşaltırım. Bakalım bizim buzluk da dolacak mı

Yaramazimin totosunda resim olan kiyafetlerine bayiliyorum.gel totosumu isirdiyo resmenn

Eklentiler

• $IMG2497.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG2498.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG2503.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG2504.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG2495.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG2472.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $IMG2494.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG2502.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG2400.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 20

Tatlim Allah anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…