2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr günaydın herkesee

hem çok güzel hem kötü başlayan bir hafta oldu, inş herşeyin yolunda gittiği, tüm mınnoşların iyi olduğu bir hafta olur hepimiz için....

ZADA, NAGİŞŞ, BEYKOZ ve LİLLAC kızlarr süpersiniz ya beykoz ve lillac bızede supriz oldu, bebişler öyle güzel çıkmış ki maşallah hepsinee ya birarada görmek çok güzeldi, tatlı mayıs bebeleri nazar değmesin onlara inş birdahakine bende olmak istiyorumm çok kıskandım yaa, tam osırada dişçi koltuğundaydım bende kanal tedavili iki dişime kaplama yapılıyor ayy ne zormuş ya ölçü alınması falan felaket bir cumartesiydi yani, ve akşamına zeyno oyuncağını dudağına çarparak dudağını kanattı ya mahvoldum valla oracıkta dudağında kanı görünce ve birdaha sert oyuncaklar vermemeye karar verdim kızlar, siiznkilerde öyle yapıyormu ya zeyno herşeyi kuvvetli bir şekilde sallayarak kafasına gözüne falan vuruyor birgün birşey olacağı belliydi yani hepsini toplayıp elinden sadece yumusak olanları koydum önüne ama mutlu değil bu durumdan hanımefendi

mahir paşa en büyük üzüntüm oldu ya meleğim inş sadece bir soğuk algınlığıdır, tez zamanda iyileşmesi için duacınız bizde canım, kocaman öpüyorum mınnoşunuuu

anneZEYNEP canım valla sorularının tüm cevaplarını merakla bekliyorum özellikle ceviz, zeytin ve parabensiz demir ilacını:26:

YAVRUKEDİ canım işe başlıyormuşsun inş güzel geçer bugün senin için tatlı sınemıs te seni özleyecek ama oyun oynamaktan günün nasıl geçtiğini anlamadan kavuşacak annesine, çalışan tüm annelerin allah yardımcısı olsun inş

TURUNCU canım zeynoda aradabir ağzı açık bakıyor ama hep değil yani kayranınkı süreklimi açık yanı hep ağzındanmı nefes alıyor mesela, dikkate alınması gerekebilir birde hasta olduğu dönemde burnu tıkalıyken daha çok ağzı açık dolanıyordu zeyno çok komik oluyorlar ama dimiii önemli birşey değildir canım inş meraklanma

Selam kızlar,
Geçmişi okuyayım dedim, kafam öyle dağınıkki onu bile beceremedim.
C.tesi günü bebeğimde kuru bir öksürük başladı,çok endişelenmedim
çünkü aşımız vardı ve dr.a gidecektik. Neyse dr.a gittik, kontrolde söyledim
sabah hafif hafif öksürük başladı diye, muayene etti bişeyi yok dedi çok şükür.
Diş çıkartırken böyle kuru öksürük de olabilir dedi Fazla telaşlanmadım ama
üzüldüm tabi...C.tesi gece uykuya yatırdım(yatırdığımı sandım) bebeğim 10 dk.
geçmedi ve uyandı ve sabaha kadar neredeyse hiç uyuyamadı öksürmekten...
Tabi ıhlamur, limon,elma kabuğu... ne bulduysam kaynattım ve öksürdükçe içirdim...
Dün de odasında havalanmadık yer, yıkanmadık eşya bırakmadım ve nemlendirdim...
Gündüz hafif hafif öksürdü, iyi olacak dedim gece oldu bebiş yine başladı öksürmeye.
Sabahı sabah ettik anlayacağınız...Çok üzülüyorum kızlar ya..Eğer diştense bu da, yuh artık yani!
Ne dişmiş ya Elim kolum bağlandı resmen.Sadece iyi olması için dua ediyorum..

canım çok geçmiş olsun, diş öksürük yaparmı ya pek anlam veremedim, devam ederse yine götür bence canım ya, burun akıntısı falan varmı peki belki nezle başlangımı acabaa, off off kış geldi artık inş en az hastalıkla atlatırız hepimiz

çok geçmiş olsun cnm çok üzülyorumm bebeklerin rahatsız olduğunu duyunca :26: nenemde hep ıhlamurun iyi geldğini söylerdi bebeğe inşallah bu diş olayını çabuk atlatırız

Ya öksürük dışında bişeyi yok ama bogazı kesin tahriş olmuştur ve öksürdükçe yorgun düşüyo!Biraz araştırdım diş yapabiliomuş offf of..

Alıntı: (Bebeklerde Diş Çıkarma ve Öksürük
Bu dönemde aşırı salya akıtan bebekte zaman zaman tıkanmlar ve öksürük olabilir.Eğer bebeğinizde soğuk algınlığına dair belirtiler yok ise endişenlemenize gerek yok.)

Birde işteyim bildiğin üzere... bakıcıyı sürekli arıyorum keyfi iyi ama öksürüyo diyo, 12:30 da arıcam dr.u olmazsa tekrar götürücem,,Rabbim başka dert vermesin inşallah.Alt üst oldum

hey allahım daha neler duycaz bakalımm ya bu mınnoşlar çok şey öğretiyor bize, inş soğukalgınlı gibi birşey değildir canım diştense ne ala geçer inş, ahhh ahh benımde annem bakıyor ama her durumda aklımız evde işte iyi olsunlarda razı olucaz uzak olmaya bile

çok geçmiş olsun cnm çok üzülyorumm bebeklerin rahatsız olduğunu duyunca :26: nenemde hep ıhlamurun iyi geldğini söylerdi bebeğe inşallah bu diş olayını çabuk atlatırız

Sağol canım ilgin için..umarım sorunsuz çıkar bütün bebişlerin dişleri..Çok küçükler ve savunmasızlar ya...insan çok çaresiz kalıyo hastalık karşısında...

benim oğluşun 6 bitti bugün kontrolümüz var hatta son aşılarıda olacağız kan içinde baktırsakmı bilmiyorum bizim hastanemiz bebekten kan alma konusunda titiz bişi olmadıkça kan almıyoruz dediler kafam karıştı şimdi:44::44::44:

ananesi kızıma pembe BORN 2012 yazan çoraplar almış çok hoşuma gitti ya hemen çektim tabi resimlerini ve albümüne ekledim tabi sizede göstermeden olmazzz

canım aşı olacaksa bugun birde kan alarak canını yakmasınlar ya bizde daha bu hafta kan aldırıp baktıracağız kan değerlerine bakalım inş demir gerekmez

Tatlım bir de sorar mısın bıldırcın yumurtası verebilir miyiz?Ayrıca hergün verdiğimiz yumurta sarısının bir sakıncası olur mu?
Bu arada iyi ki varsın:)))
Resmen midemde kelebkler ucustu heyecanlandim sen boyle deyince :)
Sanki bugun bu cumleyi duymazsam gecmeyecekmis gibi de sevindim sagol canim :)
Bildrcini da yazdim. 13:30da randevumuz
Chicco ve Kraftin guzel modelleri var
3kademeli olsa bence daha iyi
En alttayken oglumu bir arkadasinkine yatirdm egilip alirken zorladim biraz toplu bizimki
Odana derin bir sepet alip 3.ayda fln kendi odasina gecirebiolirsin

CIPSKOLAM muhakkak su icir
Oyunhamuru gibi oluyor Omerinki
Ve hic kabiz olmadik bugune dek
Kayisi armut gibi kolay sokturen meyvelerden ver arasira ama en onemlisi su
Sebze corbani yedirir yedirmez sularini ver
Patates fln kabiz yapar
Ay onlari yiyesim geldi yine

valla canım beslenme tablonuz dikkatimi çekti benmi az veriyorum acaba diye düşünmeden edemedim.
benim kız dünyada yiyemez heralde senin saydıklarını öyle iştahsızlık gibide bir sorunumuz yok
bak benimki şöyle
9:00 tambuğay ekmeği 1 dilim ıhlamurla ıslatılmış 1 kaşık peynir yarım kaşık tereyağ zeytin faaln veriyorum. genelde doymuyo bende 125 cc anne sütüyle hazırlanmış kahvaltı maması var ondan veriyorum
12 de uyur 1 de kalkar kalkınca 200 cc sebze çorbası
14:00 te bir bütün meyve
3te tekrar uyur 5 te kalkar uyanınca 100 cc yoğurt
6:30 da 150 cc tahıl yada irmik muhallebisi
9da uyumaya gideriz 210 220 cc devam sütü yada anne sütü içer
gecede herzaman değilde haftada bir iki ancak uyanır oznmda 150 cc devam yada anne sütü

ki bu tabloya çoğu zaman uymaz böyle olduğunda açıkmadığını düşünüyorum çunku iştahsızlık sorunumuz yok

buarada benim doktorum ne hikmetse et suyunun hiçbir besleyici tarafı yok yapsamda oluryapmasanda dedi
amaaaa tarhanayı sordum kesinlikle sade tarhana çorbasının ihiç bir faydası yok mutlaka içine kıyma ilave edilmeli dedi
bunuda bir sorarsan sevinirim şekerim

öpenziiiiiiiiiiiii

canım aşı olacaksa bugun birde kan alarak canını yakmasınlar ya bizde daha bu hafta kan aldırıp baktıracağız kan değerlerine bakalım inş demir gerekmez

demir ilacı kullanmıyormusunuz ferrum ? yaa ben bişi duydum şu ferrumu ağzına direk damlatınca dişleri eğri büğrü çıkyomuş doktorun biri öyle demiş arkadaşa ağzının içine direk damlatın diş yapısını bozmasın demiş bilginiz varmı

Kızlar az önce bulaşıkları yıkarken kızımı da yanıma yere koymuştum yüz üstü yatıyodu sonra bir döndüm sırtüstüydü çok şaşırdım görmediğim için de acaba tesadüfen mi oldu dedim bir kaç dakika sonra baktım yüzüstünden hooop sırtüstü döndü çok mutlu oldum ya En ufacık hareketleri bile bizi çok çok mutlu etmeye yetiyo bu bıdıkların.

Çok geçmiş olsun canım öksürük gerçekten zor kızım öksürürken ne uyuyabiliyodu ne yemek yiyodu yavrum. Diş çıkarırken öksürük olduğunu bilmiyodum. İnşallah mira da çabucak iyileşir ve dişlerini çıkartır da rahatlar kuzucuk
ananesi kızıma pembe BORN 2012 yazan çoraplar almış çok hoşuma gitti ya hemen çektim tabi resimlerini ve albümüne ekledim tabi sizede göstermeden olmazzz
Eki Görüntüle 567179
Çok tatlıymış annesi o minik ayaklarını yerim ben onun

Benim kızımda kabızlık yaptığı için dr. bir müddet kullanmasın dedi. Benim de işime geldi. Fakat ben meyvelerle veriyordum çünkü kızım tadını hiç beğenmedi ve almak istemiyordu. Dr. a sordum o da verebilirsin dedi. Bunu hiç duymadım doğrusu pek de mantıklı gelmedi.

kızlar merhaba, bebişleriniz ve s,z iyisinizdir umarım, ya benim oğlum normalde gecede en fazla 3 kez kalkardı son 2-3 gündür saat başı hatta bazen 40 dk da bir ağlayarak uyanıyor, emmiyoda çoğu uyanışında kucağıma alıp sakinleştirip uyutuyorum neden olabilri acaba? diş çıkarma belirtisi olabilir mi?
bir de ek gıdaya tam alışamadık sizin öğünleri görünce hayret ediyorum tabi maşallah demeyi unutmuyorum bizimki hayatta yiyemez gibi gel,yo tabi daha yeni başladık alışır belki ama bi yandanda 2 çay bardağını geçmemeli diyolar siz geçiyo musunuz bu sınırı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…